Огляд серії Anker MagGo. Кронштейн для павербанка Magsafe

Table of Contents

Широкий асортимент аксесуарів для майже всіх потреб, які можуть виникнути у вас з iPhone 12 або 13

Вердикт TechRadar

Серія Anker MagGo може багато чого запропонувати, і хоча в деяких сценаріях вони можуть бути дорогими, якість і продуманість у створенні продуктів дійсно показують, і це те, що тримає аксесуари Anker попереду пачки.

Чому ви можете довіряти TechRadar

Ми витрачаємо години на тестування кожного продукту або послуги, тому ви можете бути впевнені, що купуєте найкраще. Дізнайтеся більше про те, як ми тестуємо.

Як користувач Apple iPhone, серія Anker MagGo привернула мою увагу, як тільки я побачив їх у соціальних мережах. Від павербанка до автомобільних тримачів, настільних підставок і багато чого іншого. тут є що перевірити.

Що таке MagSafe?

Представлена в серії iPhone 12, MagSafe. це запатентована технологія бездротової зарядки від Apple. MagSafe складається з сильного магніту під задньою кришкою iPhone 12 або 13 серії.

Встановлюється на задній панелі телефону, хоча основною метою технології є забезпечення легкої бездротової зарядки iPhone, сильні магніти також створюють потенціал для аксесуарів, які можуть використовувати магніти на свою користь.

Ручка для телефону Anker 610

Anker 610. це просто магнітний тримач для телефону, який надзвичайно тонкий, простий у використанні та має досить міцне зчеплення з телефоном. Магніт витримує вагу до 800 г, що дорівнює приблизно 4 пристроям iPhone 12. Кільце також працює з чохлами MagSafe для iPhone.

Кільце на тримачі досить гладке і повинно підходити для більшості пальців. Обертається на 360 градусів і може бути перевернутий на 125 градусів. Це дозволяє вам тримати телефон нахиленим догори на столі обличчям до вас у портретному положенні для легкої прокрутки або стояти високо, коли ви дивитеся відео в альбомному режимі.

Anker 610 є інноваційним продуктом і дійсно служить певній меті, але має кілька недоліків. Наприклад, хоча це чудово, що магнітне кільце тримається добре і міцно, в таких положеннях, як я тримаю телефон (в даному випадку iPhone 13 Pro Max) всією рукою, магніт має тенденцію відриватися.

Ще одна маленька хитрість. це саме кільце. Оскільки кільце і магніт мають форму концентричних кіл, витягування самого кільця може бути дещо неприємним, особливо якщо у вас не дуже довгі нігті.

Якщо не брати до уваги причіпки, Anker 610 робить все, що від нього вимагається під час використання. Він універсальний, забезпечує більш легкий спосіб утримувати телефон і за ціною 79 дирхамів є надзвичайно доступним.

Бездротовий зарядний пристрій Anker 623

Із запуском магнітної системи зарядки MagSafe від Apple з’явився шквал зарядних пристроїв від сторонніх виробників. У той час як більшість з них мають схожу форму та розмір, Anker 623 має унікальну форму бляшанки з-під содової.

Незважаючи на свою мініатюрність, зарядний пристрій має певну вагу і може утримувати зарядку навіть з підключеними до нього пристроями. При першому погляді на зарядний пристрій можна помітити сумісну з MagSafe бездротову зарядну панель зверху. Нахиліть цю підставку на 60 градусів, і ви знайдете ще одну поверхню для заряджання Airpods або будь-яких навушників із зарядкою Qi.

Усередині коробки ви також знайдете невеликий настінний зарядний пристрій Anker PD потужністю 20 Вт і 1.5-метровий кабель USB type-C, що відповідає кольору вашого зарядного пристрою. Приємною особливістю зарядного пристрою є нековзна текстура на нижній частині зарядного пристрою, а також світлодіодне підсвічування, яке його оточує. Індикатор дає вам уявлення про рівень заряду, навіть коли дисплей телефону не видно.

Одна річ, яку я одразу оцінив у зарядному пристрої. це його надзвичайно малий розмір. Поворот зарядної панелі на 60 градусів дозволяє тримати телефон під будь-яким зручним для вас кутом (за умови, що позаду на панелі не заряджаються навушники).

Говорячи про зарядний пристрій для навушників, невеликим роздратуванням є те, що коли у вас є такий телефон, як iPhone 13 Pro Max, доступ до навушників може бути трохи розтягнутим.

Зарядний пристрій коштує 399 дирхамів, що є непоганою ціною. Набагато дешевший за власний зарядний пристрій AED 529 MagSafe від Apple і на рівні з BoostCharge Pro від Belkin, Anker 623 виглядає краще за конкурентів і займає набагато менше місця.

Автомобільне зарядне кріплення Anker 613

Anker 613 вартістю 349 дирхамів, безумовно, є однією з найдорожчих пропозицій на ринку автомобільних зарядних пристроїв. Тим не менш, це не схоже на те, що Apple робить свою власну версію, тому ви можете також отримати надійний і перевірений бренд.

Мій поточний автомобільний тримач і зарядний пристрій. це автомобільний тримач вартістю 80 дирхамів і зарядний кабель для автомобілів Apple вартістю 30 дирхамів. З огляду на це, за Anker 613 просять зовсім небагато. Але є і чимало плюсів у цій схемі.

По-перше, ваш автомобіль в кінцевому підсумку виглядає набагато акуратніше. Мало того, що до зарядного пристрою підключається лише один кабель, Anker надає інструменти для управління кабелями в самій коробці. По-друге, зарядний пристрій утримує телефон як в ландшафтному, так і в портретному режимах. І останнє, але, безумовно, не менш важливе: Anker 613 дозволяє без зайвих зусиль вставляти і знімати телефон із зарядного пристрою. Розміщення зарядного пристрою MagSafe однією рукою утримує пристрій, а невеликий поштовх знімає його.

Зарядний пристрій також дозволяє регулювати кут нахилу на 134 градуси, що дозволяє легко пристосувати його до різних налаштувань автомобіля. Завдяки цьому тримач в автомобілі трохи хитається в дорозі, але з огляду на те, як хитаються дешевші моделі, я не можу поставити Anker 613 негативний бал за це.

На ринку є й інші дешевші варіанти автомобільних тримачів MagSafe, такі як Otterbox і Belkin Car Vent Mounts, але особисто мені ніколи не подобалося розміщувати щось на вентиляційних отворах мого автомобіля, тому вони просто не підходять для мене.

Магнітний акумулятор Anker 622

Ще одне чудове застосування технології MagSafe від Apple. це акумуляторні батареї. У той час як власний пристрій Apple коштує 419 дирхамів за батарею ємністю 1460 мАг, Anker 622 має батарею ємністю 5000 мАг всього за 299 дирхамів.

Ніяких кабелів, ніякого зайвого об’єму. Просто зарядний пристрій, який закріплюється на задній панелі телефону і робить свою справу. Мало того, порт USB Type-C на зарядному пристрої є двонаправленим. Це означає, що ви навіть можете заряджати інші пристрої, що не підтримують MagSafe, за допомогою кабелю.

На задній панелі зарядного пристрою також є підставка, що дозволяє використовувати його як вертикально, так і горизонтально для перегляду контенту. Акумулятор також працює з чохлами MagSafe від Apple.

З усієї серії Anker MagGo це, безумовно, мій улюблений продукт, і я думаю, що він повинен бути у кожного, кому потрібно заряджати свій пристрій на ходу. Якщо вам потрібен додатковий заряд для дзвінків або під час подорожі на свіжому повітрі, Anker 622. це моя однозначна рекомендація для користувачів iPhone 12/13.

Заключні думки

Якщо ви користуєтеся пристроєм iPhone 12 або 13 серії, серія аксесуарів Anker MagGo обов’язково повинна бути на вашому радарі. У цій серії, безумовно, є щось для кожного.

Нам не вдалося протестувати настільні зарядні пристрої Anker 633 і 637, але інші чотири дійсно показали, що ви можете бути впевнені в тому, що виберете щось з цієї серії.

Огляд: Магнітний акумулятор Anker 622 (MagGo)

огляд, anker, maggo, павербанка

Магнітний акумулятор Anker 622 (MagGo). це бездротовий портативний зарядний пристрій для iPhone 13/12. Маючи 5000 мАг енергії при 7.Швидкість зарядки 5 Вт, Anker 622 створений для використання. Він доступний у різних кольорах: білому доломітовому, сірому міжзоряному, зеленому бузковому, синьому туманному та бузково-фіолетовому. Він заряджається через USB-C, а на задній панелі є складна підставка, яка дає змогу тримати пристрій у вертикальному положенні.

Для цього огляду я взяв з собою Anker 622 на дві великі події. Коли справа доходить до часу автономної роботи, мені потрібна сильна батарея в першу чергу для однієї речі: Pokémon Go. Як напівактивний гравець, для великих подій потрібна велика батарея. Хоча гра не є найбільш графічно просунутою, між вашим екраном, який постійно працює, а також GPS, який постійно працює, гра здебільшого відома як розрядник акумулятора.

Перший тест магнітного акумулятора Anker 622

Для першого тесту я вирішив взяти акумулятор з собою на день спільноти Pokémon Go. Хоча захід було скорочено з шести годин до трьох годин, цього часу було достатньо, щоб побачити, на що здатен Anker 622.

Для цього експерименту я використовував iPhone 12 з акумулятором, який ще досить добре працює (близько 87% максимального заряду). Я одразу ж розпочав захід з Anker 622, підключеним до мого iPhone. Одразу ж я оцінив, наскільки добре батарея кріпиться до мого телефону.

Завдяки технології MagSafe, акумулятор прикріплений безпосередньо до мого чохла. Хоча сам акумулятор трохи товстіший за мій телефон, він в цілому не відчував жодного дискомфорту. Хоча я не хотів би, щоб він постійно був прикріплений до мого телефону, він, безумовно, не заважав би мені, особливо завдяки підвищенню заряду акумулятора.

Використання цього пристрою під час дня спільноти Pokémon Go навіть не призвело до того, що батарея розрядилася. Ємність 5000 мАг вибиває вітрила з акумулятора iPhone 12 на 2815 мАг. До кінця заходу мій телефон був повністю заряджений, а Anker ще мав приблизно половину свого життя. Це при тому, що мій телефон працював у грі з увімкненим екраном протягом усіх трьох годин заходу.

Хоча він впорався з невеликою подією, я хотів перевірити, як акумулятор впорається з цілоденною пригодою.

огляд, anker, maggo, павербанка

Тест другий: Cedar Point

Три години безперервної роботи екрану. це добре, але як щодо використання акумулятора цілий день? Для наступного експерименту я взяв акумулятор з собою в Cedar Point, тематичний парк, розташований в Сандаскі, штат Огайо. Цей район був не тільки чудовим місцем для катання на американських гірках (Millennium Force був найкращим), але й чудовою можливістю пограти в Pokémon Go, і, таким чином, дійсно побачити, на що здатен Anker 622.

Починаючи свій день близько полудня, я почав гуляти навколо Cedar Point, граючи в гру так часто, як тільки міг. З Anker 622, підключеним до мого телефону, я не турбувався про речі, які зазвичай вбивають батарею мого iPhone, такі як ігри під час очікування в довгих чергах.

Через п’ять годин мій телефон все ще працював, хоча Anker почав втрачати значну частину заряду. Однак, акумулятор, без сумніву, дозволив би мені залишатися на телефоні протягом усього дня, і навіть вночі. Хоча мої пригоди в Cedar Point закінчилися рано (я вибрав жахливий день для поїздки), я знаю, що Anker 622 буде моїм партнером наступного разу.

Що стосується зарядки Anker 622, я віддам йому належне за те, що він досить швидкий. Хоча я зазвичай роблю все можливе, щоб зарядити зовнішні акумулятори разом з пристроєм напередодні ввечері, коли вони мені знадобляться, зарядка Anker з нуля до сотні зайняла у мене близько півтори години. Це значною мірою завдяки акумулятору 7.Швидкість заряджання 5 Вт. Що непогано для пристрою, який може працювати цілий день.

огляд, anker, maggo, павербанка

Невеликі занепокоєння і заключні думки

Хоча батарея досить потужна з точки зору потужності, є деякі невеликі недоліки. Anker 622 використовує двонаправлений USB-C для зарядки. Я не можу повністю звинувачувати компанію в тому, що вона обрала USB-C, оскільки це те, що Apple повинна була зробити і з лінійкою iPhone. однак, неприємно, що мій телефон і зовнішній акумулятор не можна заряджати одним і тим же шнуром. Однак, я не можу звинувачувати Anker в тому, що він вирішив використовувати USB-C.

Друга проблема також не є проблемою, а скоріше особистими уподобаннями. Особисто я не найбільший шанувальник складної підставки, яка йде в комплекті з пристроєм. Однак це лише тому, що підставка робить задню частину акумулятора “плоскою”, а не округлою, як передня частина пристрою, що підключається до телефону. Це зовсім не проблема, скоріше, я просто прагну до одноманітності.

Зрештою, ця батарея добре працює для мене, і я думаю, що вона буде добре працювати і для інших. Коли справа доходить до зовнішніх акумуляторів, я належу до тих, кому потрібно спалити їх за день, і Anker 622 робить це саме так.

Продукт: Магнітний акумулятор Anker 622 (MagGo)

Нам подобається. Ви повинні його отримати.

  • 5000 мАг забезпечує максимальну роботу iPhone протягом усього дня.
  • MagSafe прикріплений безпосередньо до телефону, відчувається приємно.
  • USB-C.
  • Варіанти кольорів чудові.
  • USB-C (хоча, це не вина Anker).
  • Плоска задня панель не однакова з рештою пристрою.
  • Не працює з немагнітними чохлами для телефонів.

Найкращі акумулятори MagSafe для резервного живлення, коли це потрібно вашому iPhone

Іконка електронної пошти Конверт. Вказує на можливість відправити електронного листа.

Іконка електронної пошти Стилізована пташка з відкритим ротом, що твітить.

Значок LinkedIn Слово в.

When you buy through our links, Insider may earn an affiliate commission. Learn more.

  • Найкращі акумулятори MagSafe роблять бездротову зарядку на ходу безпечною та зручною.
  • При виборі акумулятора потрібно враховувати швидкість зарядки, розмір і вагу, а також силу магніту.
  • Наша добірка включає в себе акумуляторні блоки від Apple та перевірених сторонніх брендів, таких як Anker та Belkin.

Оскільки ми все більше покладаємося на наші смартфони, стає все більш необхідним, щоб ви могли заряджати свій телефон з будь-якого місця. Хоча портативні павербанки є поширеним аксесуаром, нещодавня поява бездротових акумуляторних батарей MagSafe представляє більш просте рішення для зарядки в дорозі.

Якщо ви користуєтеся iPhone 12, 13 або 14 моделі, ваш телефон оснащений технологією MagSafe від Apple, яка дозволяє заряджати пристрій без зайвого клопоту з кабелем і розеткою. Хоча зарядка MagSafe зазвичай менш ефективна, ніж зарядка через кабель, простота і додаткова зручність роблять інвестиції більш ніж вартими того.

Наш список акумуляторних блоків MagSafe включає деякі з найкращих варіантів, доступних сьогодні, а також інші якісні варіанти, які більше орієнтовані на стиль або бюджет.

Акумуляторна батарея Apple MagSafe

Якщо ви є прихильником продукції Apple, акумулятор Apple MagSafe. це простий вибір. Завдяки таким інтелектуальним функціям, як зворотна бездротова зарядка (що дозволяє заряджати телефон і акумулятор одночасно) та інтегрованому в iOS віджету акумулятора, що показує стан заряду, цей акумулятор, безумовно, є найсучаснішим на ринку.

Важливо, що, будучи офіційним продуктом Apple, цей акумулятор може використовувати всі переваги технології MagSafe, забезпечуючи бездротову зарядку потужністю 15 Вт з точним магнітним вирівнюванням. Хоча він доступний лише в білому кольорі і є більш дорогим, його інтелектуальні функції та простота використання роблять його гідною інвестицією.

Магнітний акумулятор Anker 622 (MagGo)

622 MagGo від Anker. один з небагатьох варіантів у цьому списку, який включає інтегровану підставку, яку можна використовувати для підтримки телефону, коли він підключений. функція, яка, безумовно, виділяє його з точки зору функціональності, крім того, що сам акумулятор є надійним вибором для звичайних, Pro і Max моделей iPhone 12-14 (не рекомендується для міні через його розмір).

Сильний магніт забезпечує ідеальне вирівнювання щоразу як по горизонталі, так і по вертикалі, а світлодіодні індикатори на основі вказують на залишок заряду акумулятора. У трьох пастельних відтінках, а також класичному чорному та білому, це чудовий варіант, який не додасть вашому телефону зайвого об’єму під час заряджання.

Moft Snap Stand Power Set

Цей модульний набір павербанків складається з акумулятора MagSafe, гаманця та підставки, і все це в елегантному корпусі зі штучної шкіри. Сумісний з усіма розмірами iPhone серії 12-14 (включно з моделями Mini та Max), цей павербанк забезпечує безперебійну роботу в цілому. Гаманець вміщує до трьох карток і може бути від’єднаний від основи акумулятора за допомогою магніту. це означає, що ви можете використовувати гаманець і стояти окремо, якщо вам не потрібна батарея для зарядки.

Додатковою особливістю є те, що підставка дозволяє вертикальну або горизонтальну магнітну орієнтацію під час використання, що робить її ідеальною для потокового відео або стандартного вертикального використання. Він також підтримує наскрізну зарядку, тому ваш телефон буде заряджатися в першу чергу під час зарядки через відривний магнітний кабель USB-C.

Магнітний бездротовий зарядний пристрій Anker 633 (MagGo)

Anker 633 MagGo, сумісний з усіма моделями iPhone 12 і 13, є чудовою подвійною інвестицією як для портативного павербанка, так і для домашньої зарядної підставки. Підставка заряджає акумулятор і телефон одночасно (пріоритет телефону з наскрізною зарядкою), і ви можете орієнтувати телефон горизонтально або вертикально під час використання. Ви також можете регулювати кут огляду підставки до 40 ° на свій смак, невелика деталь, але така, яка, безумовно, додає розкішного досвіду, який надає цей продукт.

Однак особливістю, яка відрізняє Anker 633, є база підставки з підтримкою Qi, яка дозволяє бездротово заряджати чохол Airpods. Акумулятор доступний у чорному та білому кольорах, а також у блідо-блакитному, а підставка буде відповідати кольору, який ви оберете для акумулятора.

Бездротовий павербанк OtterBox для MagSafe

Бездротовий павербанк OtterBox має багато спільного з високоякісними чохлами компанії, а саме: захисний, але не громіздкий дизайн, виготовлений з приємного на дотик текстурованого пластику. Павербанк має світлодіодні індикатори на основі, які показують залишок заряду, і може використовуватися як автономний дротовий павербанк, якщо потрібно зарядити Airpods або інші невеликі пристрої. Ви навіть можете використовувати його для бездротової зарядки Airpods, якщо у вас є чохол для бездротової зарядки Apple.

Casely Power Pod

Casely незмінно забезпечує найвищу естетичну варіативність своїх продуктів, і Power Pod не є винятком. Power Pod легкий і компактний, що робить його ідеальним вибором для моделей iPhone Mini, і забезпечує вражаючу зарядку потужністю 15 Вт. Ви навіть можете підібрати Power Pod до чохла для телефону Casely для подальшої персоналізації.

Він також постачається з окремим магнітним клейким кільцем, яке дозволить вам використовувати Power Pod з телефонами, сумісними з бездротовою зарядкою, але не обладнаними зарядкою MagSafe, щоб ви могли скористатися перевагами фірмової магнітної фіксації MagSafe на місці під час заряджання.

Belkin BoostCharge Magnetic 10k MAh Power Bank

Цей павербанк від Belkin розміром приблизно як сам iPhone, тому, хоча він не є павербанком, як деякі з його конкурентів, він забезпечує більшу ємність зарядки. Він підтримує наскрізну зарядку і може використовуватися як стандартний дротовий павербанк для заряджання іншого пристрою (наприклад, навушників Airpods), поки ваш телефон заряджається за допомогою магнітів MagSafe. Це високофункціональний павербанк, який ідеально підходить, якщо ви не зможете підключити телефон до мережі протягом тривалого періоду часу. наприклад, під час пересадок або поїздок на вихідні.

Mophie Snap Juice Pack Mini

Якщо вам потрібен низькопрофільний акумулятор, який буде зручним для вас, зверніть увагу на Mophie Snap Juice Pack Mini. Він тонший і менший, ніж деякі з його конкурентів, і має приємну тканинну обробку, що додає текстури. Він також зручно постачається з магнітним адаптером, щоб увімкнути магнітну бездротову зарядку на iPhone та Android, які не підтримують MagSafe.

Цей акумулятор є зменшеною версією їхнього більшого павербанку, що продається безпосередньо через Apple, і є чудовою альтернативою більшій моделі як більш портативний варіант, забезпечуючи при цьому повний заряд акумулятора телефону. Для справжньої бездротової зарядки потужністю 15 Вт, однак, ви захочете вибрати більший Mophie Powerstation, який має ті ж можливості наскрізної зарядки, що і Snap Juice Pack Mini, але з додаванням регульованої підставки та роз’єму для штатива в якості додаткових аксесуарів.

Belkin Magnetic Wireless Power Bank 2.5K

Завдяки сильному магнітному з’єднанню та невибагливому дизайну, цей портативний павербанк MagSafe від Belkin ідеально підходить для швидкого заряджання в екстрених ситуаціях. Завдяки меншому розміру, ємність акумулятора та швидкість заряджання нижчі, ніж у вищезгаданого Belkin BoostCharge, але для користувачів iPhone Mini (або тих, хто хоче витратити мінімальну суму грошей на простий у використанні зарядний банк) він робить свою справу.

Магнітна батарея Anker 521

Зручна для гаманця версія 633 MagGo від Anker (включена в цей список вище) зручно доступна в магнітному акумуляторі Anker 521. Anker 521 доступний у фіолетовому, зеленому та синьому кольорах на додаток до базових чорного та білого, і має трохи менший розмір, що робить його ідеальним для моделей iPhone Mini. Із захистом від короткого замикання, контролем температури та вбудованою функцією виявлення сторонніх предметів, це високоякісний вибір за розумною ціною.

Поширені запитання

Чи варті акумуляторні батареї MagSafe того?

Заряджання за допомогою акумулятора MagSafe, як правило, не забезпечує таку ж ефективність заряджання, як використання кабелю, але переваги меншої кількості шнурів роблять їх розумним і простим вибором. Особливо якщо ви покладаєтесь на свій телефон для роботи, створення контенту або потокового мовлення, акумулятор MagSafe, ймовірно, стане вам у пригоді, щоб ваш пристрій працював без підзарядки протягом усього дня.

Чи можна використовувати акумулятори MagSafe для заряджання Airpods та Apple Watch?

Так, ви можете використовувати акумулятор MagSafe для заряджання AirPods та Apple Watch, як і будь-який інший бездротовий зарядний пристрій з підтримкою стандарту Qi, однак заряджати AirPods потрібно в чохлі з підтримкою бездротового заряджання. Якщо у вас його немає, ви можете використовувати більшість бездротових акумуляторів як стандартний дротовий павербанк.

На що слід звернути увагу в акумуляторному блоці MagSafe?

Залежно від очікуваного використання, ви можете вибрати будь-яку кількість опцій для бездротового акумуляторного блоку. Наприклад, якщо вам потрібна лише швидка зарядка, щоб носити її в сумці для поїздок на роботу, вам може не знадобитися більша ємність акумулятора, як у Anker 622 MagGo, і ви можете вибрати менший і легший варіант, наприклад, Mophie Snap Juice Pack Mini.

Якщо ви використовуєте пристрій в основному для подорожей, кращим вибором буде більша ємність акумулятора (а отже, і більший акумулятор). Крім ваших основних звичок використання, ви також можете розглянути швидкість зарядки (чи забезпечує блок зарядку 15 Вт)?) або сумісності (чи не затулятиме батарея камеру мого телефону під час використання)?).

Чи потрібен мені чохол MagSafe для використання акумулятора MagSafe?

Можна з упевненістю припустити, що чохол вашого телефону повинен бути сумісним з MagSafe, щоб використовувати акумулятор MagSafe з належною потужністю зарядки. Однак, якщо ваш чохол досить тонкий, він може не бути офіційно сумісним з MagSafe, щоб заряджатися за допомогою бездротової зарядки Qi за допомогою одного з цих блоків. однак, щоб досягти фірмової бездротової зарядки MagSafe потужністю 15 Вт, вам потрібно буде використовувати відповідний чохол MagSafe або знімати чохол iPhone для зарядки.

У Insider Єва оглядає споживчі технології як технічний науковий співробітник у команді оглядачів. Вона має досвід роботи в стартапі, що займається технологіями для фітнесу, де вона працювала безпосередньо зі споживачами, перекладаючи складну технологічну інформацію в доступний, зручний для користувача матеріал. Вона також працювала на громадському радіо в Бостоні на WBUR, де вела передачі про широкосмуговий доступ до Інтернету та технологію “розумний дім”. До роботи в Insider Єва також працювала у виробництві документального кіно для епізодів програми “Американський досвід” на PBS, у музеї в Празі, Чехія, та в персько-французькій пекарні в Кембриджі, штат Массачусетс. Вона отримала подвійну спеціальність з історії мистецтва та досліджень миру та правосуддя в коледжі Велслі, зосередившись на візуальних медіа, оскільки вони стосуються репрезентації та соціальної активності. Вона була редактором журналу Wellesley Review і є стипендіатом Anchor Point. Зв’яжіться з нею на @eve_montie.

Підпишіться на щотижневу розсилку Insider Reviews, щоб отримати більше порад про покупки та вигідні пропозиції.

Ви можете придбати ліцензію на логотип та похвалу до цієї історії тут.

Розкриття інформації: Написано та досліджено командою Insider Reviews. Ми висвітлюємо продукти та послуги, які можуть вас зацікавити. Якщо ви купуєте їх, ми можемо отримати невелику частку доходу від продажу від наших партнерів. Ми можемо безкоштовно отримувати продукти від виробників для тестування. Це не впливає на наше рішення про те, чи буде продукт представлений або рекомендований. Ми працюємо незалежно від нашої рекламної команди. Ми будемо раді вашим відгукам. Пишіть нам на reviews@insider.com.

Цей зарядний пристрій 59 Anker MagSafe пропонує те, чого немає у Apple

Огляд: Бездротовий зарядний пристрій 622 MagSafe від Anker коштує дешевше, ніж у Apple, і навіть має підставку для перегляду.

огляд, anker, maggo, павербанка

Зарядний пристрій Anker 622 MagSafe

плюси і мінуси

  • Хороша ціна, особливо якщо порівнювати з зарядним пристроєм Apple
  • Складана підставка добре підходить для багатозадачності
  • Легкий і зручний для носіння на ходу
  • Може заряджати ваш пристрій під час заряджання самого зарядного пристрою
  • Не ідеально підходить для швидкої зарядки
  • Сам зарядний пристрій заряджається довго
  • Потрібно або придбати чохол MagSafe, або зняти ваш поточний чохол, щоб використовувати його
  • Не сумісний з iPhone 12 або 13 mini

З тих пір, як Apple представила MagSafe, бездротова зарядка на iPhone ніколи не була такою, як раніше. Швидко застібнувшись на задній панелі, всі ваші тривоги щодо заряду акумулятора зникають.

Для мене, людини, яка завжди цікавилася портативними бездротовими зарядними пристроями і має iPhone, заряд якого до обіду чарівним чином знижується до 50%, новий акумулятор Anker 622 MagSafe став як ніколи доречним.

Крім того, що зарядний пристрій, сумісний з MagSafe, може повністю поповнити заряд iPhone, він також має складну підставку для підтримки телефону. Знаєте, для тих випадків, коли у вас розряджається батарея, але вам потрібно подзвонити по FaceTime своїй сім’ї перед роботою або подивитися останній сезон “Холостячки”? Тільки я? Гаразд.

Я тестував новітній зарядний пристрій, виконуючи доручення на жвавих вулицях Нью-Йорка і піддавши аксесуар 59 остаточному тесту на витривалість. Ось мій загальний досвід і чому я вважаю, що це не проблема, якщо ви теж користуєтеся iPhone.

Технічні характеристики

iPhone 12 або новішої моделі (крім mini), Airpods та чохли, сумісні з MagSafe

Створено з думкою про портативність

Одним з моїх улюблених аспектів зарядного пристрою Anker MagSafe є його витонченість; він не громіздкий і не переповнений додатковими кабелями, за якими мені доводиться стежити. Хоча в комплекті є кабель USB-C, мені він не знадобився, оскільки бездротова зарядка досить надійна. Зарядний пристрій займає значну частину задньої панелі мого iPhone, але досить компактний, щоб здавалося, що на мені просто об’ємніший чохол, а не якась електронна цегла. Навіть під час поїздок на роботу, коли більша частина зарядки відбувається на ходу, я відчуваю себе досить комфортно, маючи дует в руці або в сумці

Тим не менш, я також був вражений силою магніту MagSafe. Зарядний пристрій просто закріплюється на задній панелі мого телефону і ніколи не дає. Якщо тільки ви не впустите пристрій, скажімо, з висоти столу, або не роз’єднаєте їх силою.

Скажу, що для тестування зарядного пристрою мені довелося придбати чохол MagSafe, оскільки він не був сумісний з моїм оригінальним чохлом для iPhone 12 Pro. Отже, якщо ви ще не використовуєте сертифікований MagSafe чохол, буде розумно інвестувати в нього.- для зарядки та захисту. Якщо ви схильні до ризику, ви також можете підключити до зарядного пристрою Anker необережний iPhone, якщо це iPhone 12 або старше, а не міні-модель. Зверніть увагу, що зарядний пристрій MagSafe не захистить ваш телефон від ударів і тріщин і не є заміною чохла.

Багатогранний для багатозадачних людей

Ось де, на мою думку, продукт Anker дійсно відрізняється від акумуляторної батареї MagSafe від Apple: складна підставка. На зовнішній стороні зарядного пристрою є відкидна складна підставка, яка створює трикутну основу. У цьому режимі ви можете встановити iPhone в книжкову або альбомну орієнтацію, для прокрутки або перегляду відео.

Я використовую підставку для заряджання телефону під час перегляду відео, коли вранці збираюся на роботу. Він також став у пригоді, коли мені потрібно було зв’язатися з родиною по FaceTime під час бронювання авіаквитків на вихідні, а в iPhone розрядився акумулятор. Я навіть підпирав свій iPhone поруч з собою під час роботи, на випадок, якщо прийде важливе сповіщення, електронний лист або повідомлення.

Що я дійсно оцінив у функції підставки для ніг, так це те, що вона була легко інтегрована і зручна у використанні. Тобто, це не було схоже на додаткову функцію, яку Anker інтегрував в останню хвилину, щоб зробити свій продукт більш помітним. Можна сказати, що підставка була розроблена, щоб відповідати практичності та реальності більшості ситуацій, в яких розряджається батарея вашого телефону, починаючи від Facetiming, потокового відео або просто прокручування нескінченних слайдів новин та публікацій.

Ще одна особливість дизайну, яка робить зарядний пристрій Anker зручним і практичним. це чотири індикатори, які показують рівень заряду акумулятора, тому ви ніколи не будете здивовані, якщо зарядний пристрій розрядиться. Звісно, чим менше індикаторів блимає, тим менше заряду має зарядний пристрій.

Час заряджання та час автономної роботи

Як і у випадку з більшістю портативних зарядних пристроїв, вам все одно доведеться заряджати сам акумулятор. Я вважаю, що це займає кілька годин.- близько шести.- для повного поповнення заряду пристрою. Що стосується фактичного часу автономної роботи, то все залежить від того, як часто і що ви заряджаєте. З мого досвіду роботи з iPhone 12 Pro, Anker 622 зміг протриматися близько двох з половиною днів, перш ніж його потрібно було заряджати.

Проте цеглинка не є швидким зарядним пристроєм і не збільшить час автономної роботи вашого телефону за кілька хвилин. Для моєї ранкової рутини, яка включала перевірку карт і повідомлень, а також прослуховування подкасту, зарядного пристрою Anker було достатньо для підтримки існуючого рівня заряду акумулятора. Так, коли я приїжджаю в офіс, у мене зазвичай заряд батареї становить близько 88-91%, замість того, щоб сповзати до 70-х або 60-х років.

Підсумок

Якщо ви шукаєте надійний портативний зарядний пристрій, який не буде занадто громіздким, звільнить вас від будь-яких зарядних кабелів і може використовуватися як підставка, Anker 622. ваш найкращий вибір. Ваш iPhone не буде заряджатися так швидко, як при підключенні до кабелю Lightning, але один лише фактор зручності може схилити вас до аксесуару MagSafe.

Альтернативи для розгляду

Крім зарядного пристрою Anker 622 MagSafe, це найкращі альтернативи, які також варто розглянути.

Акумулятор Apple MagSafge

Хоча чохол MagSafe від Apple коштує дорожче, він трохи легший і тонший, ніж у Anker, і сумісний з iPhone 12 і 13 mini. У нього немає підставки, але він має надійну магнітну застібку, що забезпечує надійну підтримку вашого iPhone і до 60% більше заряду акумулятора.

Магнітний бездротовий банк живлення Belkin

Цей 39 варіант від Belkin ідеально підходить для MagSafe-сумісних iPhone, старих і нових. Хоча він також не має підставки, зарядний пристрій досить компактний і надійний для користувачів, які перебувають у дорозі.

Зарядний пристрій Mophie Snap

Цей зарядний пристрій Mophie має акумулятор на 5 000 мАг та витончений дизайн. Але лише за 49.99, ви можете подвоїти заряд акумулятора вашого iPhone за меншу ціну, ніж у Anker або Apple.

Leave a Reply