Огляд: Павербанк ROMOSS PEA30 30 000 мАг 30 Вт. Power bank 30w

Огляд Tegic BLOCK 30: Витончений павербанк з швидкою зарядкою на 30 Вт для вашого внутрішнього гіка

Павербанки сьогодні коштують копійки за дюжину. Зважаючи на кількість портативних електронних пристроїв, якими ми користуємося, вони майже обов’язкові, залежно від того, де ми знаходимося. Здебільшого всі вони виглядають схожими з досить простим і нудним дизайном. Однак є кілька, які мають дещо унікальний вигляд.

Орієнтовний час читання: 7 хвилин

У нашому огляді Tegic BLOCK 30 розглядається павербанк ємністю 10 000 мАг з витонченим дизайном відкритої друкованої плати, алюмінієвим корпусом і швидким заряджанням 30 Вт з подачею енергії. Читайте далі наш повний огляд!

Технічні характеристики

Що в коробці

  • Павербанк Tegic BLOCK 30
  • Кабель-перехідник USB-C на USB-A/USB-C на USB-C
  • Посібник із швидкого запуску

Що входить до комплекту павербанка Tegic BLOCK 30.

Дизайн

Коли павербанк Tegic BLOCK 30 прибув, і я дістав його з транспортної коробки, перше, на що я звернув увагу. це паперова упаковка у вигляді розкладачки, в якій він був упакований. Колір слонової кістки, проста чорна наклейка закрила його. Спочатку я подумав, що це виглядає трохи дешево, але потім зрозумів, що компанія намагається зробити свій внесок у захист навколишнього середовища, використовуючи упаковку, що розкладається. Відкривши коробку, я побачив, що павербанк затишно розташувався всередині. і гладкий вигляд павербанку насправді виглядав як вдома в упаковці. Тим не менш, павербанк був загорнутий у пластик, що. з огляду на упаковку. не було необхідним і компенсувало екологічність розкладачки.

Сам павербанк BLOCK 30 має невелику вагу, що очікувано, враховуючи його алюмінієву конструкцію з ЧПУ. Верхня і бокові частини нашого тестового зразка були сірого кольору, в той час як нижня частина. м’який матеріал, схожий на гуму. Пристрій має трохи більше 2 1/2″ в ширину, 5 3/8″ в довжину і близько 5/8″ в товщину. Окрім якісної обробки та відчуття павербанку, у верхній частині є вікно із загартованого скла розміром приблизно 1 ″ на 2 1/2 ″, під яким можна побачити деякі електричні схеми. Також є п’ять відкритих світлодіодних індикаторів, а на одній стороні золотистим шрифтом надруковано BLOCK 30. Логотип Tegic також надрукований на нижній частині верхньої частини павербанку.

Вид зверху на павербанк Tegic BLOCK 30 на 10 000 мАг.

Довгі краї досить голі, за винятком слів 30W PPS на правій стороні і 10AH 37WH на лівій стороні. Обидва вони надруковані сріблястим кольором і знаходяться під невеликою кришкою із загартованого скла. Верхній короткий край. це ваші порти. На крайньому лівому краю знаходиться кнопка, трохи зміщений від центру порт USB-C (вихід/вхід), а на крайньому правому. порт USB-A (вихід).

Також в комплекті є відносно короткий кабель USB-C до USB-A. приблизно 7 1/2″ в довжину. Я спочатку не зрозумів, але кінець USB-A насправді є заглушкою. При знятті (не хвилюйтеся, що ви його загубите, оскільки він залишається прикріпленим до основного кабелю), він відкриває роз’єм USB-C. Хоча він міг би бути трохи довшим, цей єдиний кабель дозволяє заряджати як USB-C, так і USB-A пристрої.

Єдиний елемент, який помітно відсутній у Tegic BLOCK 30. це тканинний чохол. Навіть простий тонкий чохол був би непоганим варіантом, оскільки я б побоювався, що скло може пошкодитися і розбитися об внутрішню частину вашої сумки, залежно від того, як ви будете його транспортувати. Це не є великою проблемою, але ви повинні бути уважними до того, в який чохол ви кладете пристрій під час подорожі, щоб уникнути його пошкодження.

Світлодіодні індикатори на павербанку Tegic BLOCK 30 світяться під час використання.

Простота використання

Як і більшість павербанків, Tegic BLOCK 30 дуже простий у використанні. Підключіть пристрій до порту USB-C або USB-A, і він почне заряджатися. Якщо цього не сталося, ви можете натиснути кнопку на павербанку, щоб почати процес, але мені не довелося цього робити ні з чим, на чому я його тестував. Під час заряджання вашого пристрою світлодіоди будуть повільно дихати, а крайній зліва буде світитися червоним кольором, щоб показати, що йде процес заряджання. Чотири білі світлодіоди показують, скільки заряду залишилося в банку пам’яті, в той час як п’ятий червоний (відмінний від індикатора заряду) світиться червоним, коли в павербанку залишилося менше 20% заряду.

Продуктивність

Хоча існують зарядні пристрої потужністю 60 Вт, 30 Вт потужності Tegic BLOCK 30 достатньо для більшості мобільних пристроїв. Крім того, він підтримує подачу живлення, так що ви можете заряджати його через порт USB-C і використовувати інший пристрій, підключений до порту USB-A. Під час тестування за допомогою вимірювача напруги USB-C павербанк показав очікувані рівні залежно від пристрою. Після завершення заряджання павербанк не вимикався, а продовжував заряджати підключений пристрій.

Порти на верхній грані павербанка Tegic BLOCK 30.

Час автономної роботи

Tegic BLOCK 30 зберігає до 10 000 мАг енергії. Залежно від вашого пристрою, кількість зарядів буде залежати від того, скільки ви можете отримати. Під час тестування я зміг отримати від 2 1/2 до 3 повних зарядів залежно від ємності акумулятора смартфона або планшета, який я заряджав. Коли павербанк розряджався, йому потрібно було кілька годин, щоб перезарядитися, споживаючи від 22 до 28 Вт енергії під час цього процесу.

Ціна/цінність

З MSRP 69 доларів США, павербанк Tegic BLOCK 30 не є найдешевшим на ринку. Однак ціна справедлива, враховуючи алюмінієву конструкцію з ЧПУ, міцну якість збірки та очікувану продуктивність. Не кажучи вже про те, що павербанки, здається, важко знайти, якщо нещодавній пошук на Amazon є будь-яким свідченням.

Більше того, Tegic надав нам код на знижку, що діє до кінця місяця. Купуючи на їхньому сайті, введіть Tegic20 при оформленні замовлення та заощадьте 20%, що знизить ціну до трохи більше 55 доларів США.

Кабель USB-C можна використовувати з роз’ємами USB-C або USB-A.

Підсумок

Якщо ви шукаєте павербанк і хочете щось трохи інше, що приверне увагу, не жертвуючи при цьому продуктивністю, можливо, вам варто звернути увагу на Tegic BLOCK 30.

ROMOSS PEA30 30,000mAh 30W Power Bank з подачею енергії

Мінуси

огляд, павербанк, romoss, pea30, power, bank

Володіння павербанком, який використовує технологію Power Delivery (PD), є обов’язковим просто тому, що більшість портативних пристроїв сумісні з PD. PD дозволяє швидко заряджати телефон або планшет, а в деяких випадках, якщо потужність зарядки досить висока, ви можете заряджати ноутбуки, що заряджаються через USB-C. Наявність потужного PD-павербанка. це ще кращий вибір, оскільки більшість пристроїв використовують більші акумулятори.

У цьому огляді розглядається цей банк живлення ROMOSS PEA30 30 000mAh 30W Power Delivery. Досить хороший павербанк, який має майже все, що ви хотіли б від сучасного павербанка, тому давайте розглянемо його докладніше.

Потужність потужності

огляд, павербанк, romoss, pea30, power, bank

Цей банк живлення ROMOSS має ємність 30,000 мАг. Це велика потужність. Що стосується зарядки телефонів, ви можете отримати близько трьох-п’яти загальних зарядів залежно від вашого телефону. Зарядка планшетів або ноутбуків дасть один заряд, і у вас може залишитися резервна ємність, яку ви зможете використовувати пізніше. Як не крути, але 30 000 мАг. це дуже багато енергії, і це одна з найкращих характеристик цього павербанка ROMOSS.

Я зроблю відео-тест ємності на своєму каналі YouTube і зроблю повний огляд цього павербанка PEA30. Я оновлю цей огляд, як тільки це буде зроблено.

Вихідна зарядка

огляд, павербанк, romoss, pea30, power, bank

Вихідна зарядка цього павербанка PEA30 підходить для окремих портів. Однак, загальну зарядку можна було б трохи поліпшити.

На цьому павербанку PEA30 є один порт живлення USB-C і два порти швидкої зарядки USB-A. Порт USB-C PD має вихідну потужність 30 Вт; порти USB-A мають 22.Вихідна потужність 5 Вт. Таким чином, ви можете заряджати ноутбук, телефон або планшет з максимальною швидкістю від порту USB-C, або ви можете швидко зарядити телефон Android від одного з портів USB-A.

огляд, павербанк, romoss, pea30, power, bank

Недоліком є те, що ви можете використовувати тільки швидку зарядку від цього павербанка ROMOSS, тільки один пристрій за раз; це тому, що максимальна потужність цього павербанка становить 15 Вт при зарядці декількох пристроїв.

огляд, павербанк, romoss, pea30, power, bank

У моєму тесті я заряджав ноутбук Lenovo від порту USB-C, і він заряджався лише на 3 Вт; це тому, що більшість ноутбуків Lenovo вимагають використання порту Power Delivery потужністю 45 Вт або вище, тому це не вина павербанка. Однак 30-ватна потужність все ще дуже корисна для швидкої зарядки телефонів і може швидко заряджати макбуки.

огляд, павербанк, romoss, pea30, power, bank

Під час заряджання ноутбука Lenovo я підключив Galaxy Note 9 до одного з портів USB-A, і ноутбук взагалі перестав заряджатися. Це показує, що павербанк має максимальну вихідну потужність 15 Вт при зарядці декількох пристроїв.

Заряджаючи лише Galaxy Note 9, я міг швидко зарядити його від порту швидкої зарядки USB-A.

Для наступного тесту я зарядив Samsung Galaxy Note 9 від порту USB-C, LG G7 і Galaxy A51 від двох портів USB-A; всі три телефони заряджалися стандартно одночасно.

огляд, павербанк, romoss, pea30, power, bank

Потужність зарядки цього павербанка ROMOSS PEA30 вражає при зарядці одного пристрою, але зарядка декількох пристроїв одночасно може покращитися, якщо зробити максимальну вихідну потужність вище 15 Вт при зарядці більше одного пристрою.

Звичайно, це все ще вигідно, якщо врахувати ємність 30 000 мАг і заряджати три телефони або планшети одночасно.

Вхідна зарядка

огляд, павербанк, romoss, pea30, power, bank

Заряджання цього павербанка ROMSS PEA30 є феноменальним, оскільки він має три вхідні порти. Вхідні порти Lightning та Micro-USB мають вхідну швидкість 18 Вт для заряджання павербанку. Порт USB-C можна використовувати як вхід і заряджати павербанк на 30 Вт. Отже, найкращий спосіб підзарядки. це використання порту USB-C для підзарядки цього павербанка на 30 Вт.

Щоб отримати вхідну швидкість 30 Вт, вам знадобиться настінний зарядний пристрій Power Delivery потужністю 30 Вт або вище, але цей павербанк не постачається з ним.

Розмір і вага

огляд, павербанк, romoss, pea30, power, bank

Довжина павербанка ROMOSS PEA30 становить 6.2 дюйми, ширина. 3 дюйми, товщина. 1.2 дюйми. Важить павербанк 1.8 фунтів. Так, це не великий павербанк, але він має певну вагу. Ви все ще можете легко взяти цей зарядний пристрій із собою куди завгодно.

Функціональні компоненти

огляд, павербанк, romoss, pea30, power, bank

Зарядка автоматично починається при підключенні пристрою до будь-якого з портів. Екран у верхній частині павербанка показує залишок заряду.

Конструкція і матеріал

огляд, павербанк, romoss, pea30, power, bank

Якість збірки цього банку живлення ROMSS PEA30 відмінна. Незважаючи на те, що зарядний пристрій виготовлений із пластику, він все ще має чудову збірку, все відчувається міцним і цілісним.

Техніка

огляд, павербанк, romoss, pea30, power, bank

Про технічну якість збірки цього павербанка особливо відзначити нічого, оскільки він лише трохи гріється під час швидкої зарядки, але на цьому все і закінчилося. Він працює так, як і повинен.

Надійність

огляд, павербанк, romoss, pea30, power, bank

Це надійний павербанк з одним портом для швидкої зарядки, великою кількістю вхідних портів та ємністю 30 000 мАг, яку можна використовувати для заряджання пристроїв на повну потужність багато разів. Загалом, PEA30 надійний, за винятком його здатності швидко заряджати кілька пристроїв одночасно. При зарядці більше одного пристрою максимальна потужність падає до 15 Вт, і всі пристрої починають заряджатися за стандартним режимом.

огляд, павербанк, romoss, pea30, power, bank

Крім того, цей павербанк PEA30 підходить для більшості потреб зарядки, включаючи можливість заряджати деякі ноутбуки USB-C, але в нашому тесті він не зміг зарядити ноутбук Lenovo Flex 5, оскільки він розрахований на потужність 45 Вт або більше.

Підсумок:

Ємність 30 000 мАг цього павербанка ROMOSS. найкраща частина. Три порти швидкої зарядки, включаючи USB-A Quick Charge і один порт USB-C Power Delivery потужністю 30 Вт. Три вхідні порти включають вхідний порт Micro-USB і Lightning, а порт USB-C також можна використовувати для підзарядки павербанка. Єдиним недоліком потужності цього павербанка є те, що максимальна вихідна потужність стає 15 Вт при зарядці більш ніж одного пристрою.

Павербанк не надто великий; ви все одно можете взяти його куди завгодно. Він має екран, який показує залишок заряду, а зарядка автоматично починається, коли ви підключаєте пристрій до мережі.

Павербанк може бути пластиковим, але це не применшує його неймовірної якості збірки.

Найнадійніша частина цього павербанка PEA30. це його висока ємність 30 000 мАг, яку можна використовувати для заряджання більшості пристроїв до повної потужності багато разів. Ненадійна частина. неможливість швидкої зарядки більш ніж одного пристрою одночасно.

ROMOSS PEA30 30,000mAh 30W Power Bank характеристики

Висновок:

Павербанк ROMOSS PEA30 на 30 000 мАг. досить хороший, з потужністю 30 Вт і портами швидкої зарядки USB-A; він має три вхідні порти для підзарядки і відмінну алюмінієву конструкцію. Однак збільшення максимальної вихідної потужності до 15 Вт під час заряджання більше ніж одного пристрою було б дуже корисним.

  • 【30-ВАТНА ДВОСТОРОННЯ ШВИДКА ЗАРЯДКА】 Павербанк PEA30 відрізняється від швидкої зарядки типу-C на ринку, яка підтримує лише вхід або вхід 18 Вт. Потужний вхідний та вихідний роз’єм Type-C потужністю 30 Вт для швидкої зарядки, у 2-3 рази швидшої, ніж у традиційного павербанка. ЗВЕРНІТЬ УВАГУ: Описані швидкості можна досягти лише за допомогою зарядного пристрою потужністю 30 Вт (НЕ ВКЛЮЧЕНО).
  • 【3 ВИХОДИ І 3 ВХОДИ】 Акумуляторна батарея PEA30 має Type-C (30 Вт надвисокої швидкості швидкої зарядки) швидка зарядка, 2xUSB-A (22.5 Вт макс), він може гнучко поєднувати різні моделі зарядних кабелів для одночасної зарядки 3 пристроїв, таких як телефон, планшет, навушники. Вхід Micro USB, вхід l i g h t n i n g та тип-C, доступно більше варіантів підзарядки (два вхідні порти не можна використовувати разом).
  • Великий акумуляторний блок USB C ємністю 30000 мАг забезпечує 7 днів безперебійної роботи, забезпечуючи більше 6 зарядів для iPhone 13 Pro max, 4 зарядів для iPad Pro або 7 зарядів для GalaxyS21 Ultra. Тримайте телефони, iPad, вентилятори, світлодіодні ліхтарі, перемикач увімкненим під час дорожньої поїздки, полювання, кемпінгу, риболовлі тощо.
  • Сумісний з більшістю пристроїв】 Підтримка вдосконалених протоколів зарядки, таких як PD3.0, QC3.0, SCP, FCP, AFC та інші протоколи. Підтримка вихідної потужності в межах 30 Вт. Широко сумісний з iPhone 14/13 Pro max/13/12 Pro/12/12 Mini/XS, GalaxyS21 Ultra/S22, MacBook Air/iPad Air/ iPad mini5/Nexus 5 та всіма пристроями USB C.
  • 【У ПАКУНОК ВХОДИТЬ】 Посібник користувача PEA30 30000mAh Посібник користувача x1 USB до C Кабель x1 12-місячна гарантія 24 години Доброзичливе обслуговування.

Найкращі павербанки USB C з PD (подача живлення)

Технологія USB C стала досить популярною в останні роки, і все більше пристроїв використовують її за замовчуванням. Отже, якщо у вас є телефон, планшет або ноутбук з портами USB-C, то вам також може знадобитися 100% сумісний павербанк. В іншому випадку ви або будете використовувати всілякі адаптери, і ви будете відмовлятися від швидкості та ефективності.

Ось чому ми провели глибоке дослідження доступних на ринку павербанків з портом USB C і вибрали найкращі з них. Основними критеріями, які ми брали до уваги, були

  • Порти USB C для виходу та входу
  • Павербанки повинні використовувати технологію PD (power delivery)
  • Вони повинні мати швидкий час перезарядки

Отже, без зайвих сумнівів, ось найкращі, на нашу думку, павербанки з USB C:

Найкращий в цілому: RAVPower 20000mAh PD 60W

огляд, павербанк, romoss, pea30, power, bank

  • Ємність: 20000 мАг
  • Максимальна потужність: 60W
  • Порти: 1 порт USB C з PD, 1 порт USB A
  • Час перезарядки: 3 години
  • Вага: 14.4 унції / 408 г

RAVPower дійсно перевершив себе з цим павербанком на 20000 мАг із серії PD Pioneer. Їм вдалося створити пристрій, який не тільки потужний і швидкий, але й має чудовий дизайн. Беручи до уваги ціну, ми можемо сміливо сказати, що це один з найкращих варіантів на ринку для тих, хто хоче купити дійсно надійний павербанк з USB Type C.

За потужністю він не надто малий, але й не надто великий. Він тримає достатньо заряду, щоб поповнити заряд iPhone 11 Pro Max 2.6 разів, iPad Pro 2018 1. 6 разів, або MacBook Pro 13″ 2018 0.84 рази. Це робить його ідеальним для щоденного використання. Ви навіть можете покластися на нього на кілька днів, якщо він потрібен лише для вашого смартфона.

огляд, павербанк, romoss, pea30, power, bank

Що стосується вихідної потужності, то він має щедрий максимальний вихід 60 Вт через порт USB C з функцією Power Delivery. Цього достатньо, щоб заряджати енергоємні пристрої, такі як ноутбуки, ігрові консолі, дрони тощо. Окрім порту USB типу C, він також має порт USB типу A з технологією швидкого заряджання iSmart.

Також варто відзначити, що павербанк RAVPower 20000mAh PD має міцну конструкцію. Корпус виготовлений з товстого, стійкого до подряпин пластику з матовою поверхнею, що надає йому нековзних властивостей. Єдиний реальний недолік, який ми бачимо в цьому пристрої. це той факт, що він міг би мати один або два додаткових порти.

Відео розпакування

  • Велика ємність
  • Можна заряджати ноутбуки
  • Заряджається всього за 3 години
  • Міцна конструкція

Дивіться наш повний огляд RAVPower 20000mAh PD.

Найбільша ємність: Renogy 72000mAh PD

огляд, павербанк, romoss, pea30, power, bank

  • Ємність: 72000 мАг
  • Максимальна вихідна потужність 60W
  • Порти: 2 порти USB-C з PD, 1 порт постійного струму, 1 порт прикурювача
  • Час перезарядки: 3-4 години
  • Вага: 2.79 фунтів / 1265 грамів

Цей павербанк Renogy на 72000 мАг вражає своєю потужністю! Величезна ємність забезпечить енергією всі підключені пристрої одночасно. Він може похвалитися одним портом USB-C 60 Вт PD, який дуже добре заряджає ваш ноутбук, і портом USB-C 27 Вт PD, який ідеально підходить для зарядки вашого смартфона. Тим часом, порт прикурювача DC 12V/5A здатний живити апарати CPAP, такі як Philips Dreamstation, Resmed Airsense/Aircurve 10 та Resmed S9. Однак, щоб скористатися цим, вам знадобиться адаптер CPAP.

Цей павербанк підійде для ваших потреб, якщо ви збираєтеся в похід, в подорож або в похід. Помістіть його в сумку для зберігання, і він готовий до роботи! Він має вбудований ліхтарик для освітлення, коли ви перебуваєте в темряві. Ще крутіше, ви можете заряджати свій смартфон бездротовим способом. Покладіть його на зарядну панель і відстежуйте стан зарядки за допомогою інтелектуального індикатора.

огляд, павербанк, romoss, pea30, power, bank

Павербанк Renogy 72000mAh забезпечує 14 портів для підзарядки.8 зарядів смартфона на 2815 мАг, 5.8 зарядів для планшета на 7729 мАг і 5 зарядів для ноутбука потужністю 45 Вт. Існує три різні способи підзарядки цього павербанка. Один метод, який займає близько 3-4 годин, передбачає використання сонячної панелі потужністю 100 Вт з двостороннім портом постійного струму. Ви також можете повністю зарядити його за 5-6 годин за допомогою двонаправленого порту USB-C. Використання розетки займе 7-8 годин.

Відео з розпакування

  • Величезна ємність
  • Бездротова зарядка
  • Може заряджати ноутбук
  • Вбудований ліхтарик
  • Універсальна сумісність

Дивіться наш повний огляд павербанка Renogy 72000mAh

Найкраща якість збірки: Omni 20 20000mAh

огляд, павербанк, romoss, pea30, power, bank

  • Ємність: 20000 мАг
  • Максимальна потужність: 100W
  • Порти: 1 USB C з PD, 2 USB Type A
  • Час перезарядки 3 години
  • Вага: 1.4 фунти / 635 г
  • Бездротова зарядка

Omnicharge Omni 20. один з найякісніших павербанків, які ви можете знайти. Все в ньому, від матового зовнішнього корпусу до екрану та портів для зарядки, просто передає увагу до деталей та загальну високу якість збірки. Але все це має свою ціну, оскільки цей павербанк має преміальну ціну, це, мабуть, єдиний реальний мінус, який ми можемо побачити. Якщо у вас є бюджет, то ви просто не можете помилитися з Omni 20.

У цей набір продуктів Omnicharge включив павербанк Omni 20 ємністю 20000 мАг, а також деякі дуже корисні аксесуари, такі як швидкий зарядний пристрій UBC-C, кабель USB-C до USB-C, кабель USB-A до USB-C та захисний жорсткий чохол. Це один з найповніших комплектів портативних зарядних пристроїв, які ви можете отримати.

огляд, павербанк, romoss, pea30, power, bank

Але що відрізняє Omni 20, так це той факт, що він має роз’єм AC/DC, який ви можете використовувати для зарядки будь-якого типу ноутбука, оскільки пристрій має величезну вихідну потужність 100 Вт! І останнє, але не менш важливе: він також має функцію бездротової зарядки, яка дозволяє заряджати телефони з відповідними технологіями, просто поклавши їх на павербанк.

Відео з розпакування

  • Найвища якість збірки
  • Багато портів, включаючи AC/DC
  • Він може легко живити ноутбуки
  • Функція бездротової зарядки
  • Швидка зарядка
  • Поставляється з корисними аксесуарами

Ми вже робили огляд цього продукту на нашому сайті. Ви можете прочитати повний огляд тут.

Пояснення технології USB C

Протягом тривалого часу загальним стандартом для підключення пристроїв був USB Type-A з його мікро- та міні-версіями. Незалежно від версії портів USB A (1, 2, 3), прямокутні роз’єми, які ніколи не підходили з першого разу, були повсюдними. І до певної міри вони все ще є.

Однак все скоро зміниться з новою технологією USB Type C, яка є новим стандартом з точки зору підключення. і все більше пристроїв починають використовувати цей новий тип портів. Навіть Apple знаходиться на шляху до заміни своїх знаменитих портів Lightning на порти USB-C. І це говорить про те, що це новачок на ринку, оскільки Apple, як відомо, захищає свої власні запатентовані технології.

Основні переваги технології USB C

  • він може передавати як живлення, так і інформацію одночасно
  • інформація може передаватися зі значно більшою швидкістю. до 10 Гбіт/с
  • штекери можна вставляти в обидва боки, немає правого шляху вгору, як у випадку з портами USB A
  • ці порти можна використовувати як для вводу, так і для виводу живлення та/або інформації

Ситуація дещо ускладнюється, якщо врахувати той факт, що USB-C. це, скоріше, узагальнюючий термін. Насправді, ці роз’єми можуть використовувати різні типи протоколів, такі як USB 3.1 або PD (живлення).

Подача живлення (PD)

Вихідні порти USB-C з функцією Power Delivery (PD) можуть подавати до 100 Вт потужності. Це важлива особливість, оскільки USB-порти старого покоління могли подавати лише 2.5 Вт в середньому, достатньо для телефону, але явно недостатньо для ноутбука, який потребує щонайменше 60 Вт. Ось чому для списку павербанків ми вибрали лише ті, які мають функцію PD.

Однак це не означає, що всі порти PD видають 100 Вт. Можуть бути різні значення вихідної потужності, але найпоширеніші з них такі

  • 18 Вт. цього достатньо для всіх типів смартфонів і планшетів, включаючи такі пристрої, як Nintendo Switch.
  • 30 Вт. 45 Вт. з цих рівнів можна починати заряджати більш енергоємні предмети, такі як ноутбуки, просто вони будуть заряджатися довше, ніж зазвичай
  • 60 Вт. починаючи з 60 Вт більшість ноутбуків будуть заряджатися без проблем, не кажучи вже про планшети, камери або телефони.

Підсумок

Цілком очевидно, що порти USB-C залишаться тут, і що вони, швидше за все, стануть наступним стандартом з точки зору підключення. Оскільки все більше і більше пристроїв будуть випускатися з цим типом порту, то має сенс переконатися, що будь-який павербанк, який ви купуєте, також має сумісність з USB-C.

Але окрім старої доброї сумісності, однією з найбільших переваг павербанків USB C є їхня підвищена швидкість роботи, де технологія PD відіграє ключову роль. Максимальна швидкість завантаження традиційних портів навіть не наближається до швидкості, яку забезпечує USB-C з PD.

Цей список рекомендацій є динамічним. По мірі появи нових моделей павербанків з портами USB-C ми будемо оновлювати його, щоб відображати найкращі моделі, доступні на ринку. Якщо у вас є пропозиція щодо павербанку, який ми не охопили, будь ласка, повідомте нам про це в розділі Коментарі та думки власників або через нашу контактну сторінку.

Павербанк 30 Вт

У будні дні замовлення до 21:00 ми відправляємо в той же день. Залежно від того, де ви живете, посилка буде доставлена протягом 5. 10 робочих днів (після отримання електронного листа з підтвердженням доставки).

Преміум підтримка

Наша служба підтримки клієнтів до ваших послуг в робочий час.

рік гарантії

Зареєструйте свій продукт Xtorm одразу після покупки та отримайте додатковий рік гарантії на ваш продукт Xtorm.

Знайдіть все, що вам потрібно

У вашому кошику %itemCount% у вашому кошику. Загальна кількість % від загальної кількості

Xtreme Power Bank Rugged. 20.000 мАг

огляд, павербанк, romoss, pea30, power, bank

огляд, павербанк, romoss, pea30, power, bank

огляд, павербанк, romoss, pea30, power, bank

огляд, павербанк, romoss, pea30, power, bank

огляд, павербанк, romoss, pea30, power, bank

огляд, павербанк, romoss, pea30, power, bank

огляд, павербанк, romoss, pea30, power, bank

огляд, павербанк, romoss, pea30, power, bank

огляд, павербанк, romoss, pea30, power, bank

огляд, павербанк, romoss, pea30, power, bank

огляд, павербанк, romoss, pea30, power, bank

Опис продукту

Захищений павербанк Rugged Power Bank 20.000. це ідеальний гаджет для виживання, який не дасть вам розслабитися під час пригод на свіжому повітрі. Дозволяє швидко заряджати мобільні пристрої, де б ви не були.

Водонепроникність IP65Цей павербанк був розроблений і протестований на водонепроникність IP65, що означає, що вам не потрібно турбуватися про непередбачувану погоду або випадкове падіння павербанка на мілководді. Ідеально підходить для будь-яких ситуацій під час подорожей на природі!

Заряджайте телефон 5 разівНехай компактний дизайн не вводить вас в оману, цей павербанк має потужну 20-кратну зарядку.Акумулятор ємністю 000 мАг, якого достатньо, щоб підзарядити ваш телефон до 5 разів.

Швидко заряджайте будь-який пристрійПавербанк має два порти USB-C Power Delivery потужністю 15 Вт і 30 Вт, а також два звичайні USB-порти з функцією швидкої зарядки Quick Charge 3.0. Це означає, що ви зможете швидко зарядити майже будь-який смартфон. як Android-пристрої, так і Apple iPhone. Навіть сам павербанк можна повністю зарядити всього за 3.5 годин!

Потужний вбудований ліхтарикВбудований в павербанк потужний ліхтарик означає, що ви завжди матимете під рукою аварійний ліхтарик, коли він вам знадобиться.

Примітка: Потужність пристрою, який ви хочете зарядити, повинна бути меншою, ніж потужність пристрою, який ви використовуєте для заряджання. Пристрої з більшою потужністю не можна заряджати цим пристроєм.

Leave a Reply