Недоліки свинцево-кислотних акумуляторів. Термін служби автомобільного акумулятора в Аг

Table of Contents

Недоліки свинцево-кислотних акумуляторів

Зазвичай вважається розумним використовувати лише 30%. 50% від номінальної ємності типових свинцево-кислотних акумуляторів “глибокого циклу”. Це означає, що акумуляторна батарея ємністю 600 ампер-годин на практиці забезпечує, в кращому випадку, лише 300 ампер-годин реальної ємності. Якщо ви навіть зрідка розряджаєте батареї більше, ніж зазначено, їх термін служби різко скоротиться.

2/ Обмежений термін служби

Навіть якщо ви дбайливо ставитеся до своїх батарей і не допускаєте їх надмірного розряджання, навіть найкращі свинцево-кислотні батареї глибокого циклу, як правило, працюють лише 500-1000 циклів. Якщо ви часто використовуєте акумуляторну батарею, це може означати, що ваші батареї можуть потребувати заміни після менш ніж 2 років використання.

3/ Повільна неефективна зарядка

Останні 20% ємності свинцево-кислотного акумулятора не можна “швидко” зарядити. Перші 80% можна швидко “зарядити” за допомогою інтелектуального триступеневого зарядного пристрою (особливо AGM-батареї можуть витримувати великий струм зарядки), але потім починається фаза “поглинання”, і струм зарядки різко падає.

Як і в проекті з розробки програмного забезпечення, останні 20% роботи можуть зайняти 80% часу.

Це не є великою проблемою, якщо ви заряджаєтесь від мережі на ніч, але це величезна проблема, якщо вам доводиться залишати генератор працювати годинами (який може бути досить шумним і дорогим у використанні). І якщо ви залежите від сонячної енергії, а сонце сідає до того, як ви дозарядите останні 20%, ви можете легко отримати батареї, які ніколи не будуть повністю заряджені.

Неповна зарядка останніх кількох відсотків не була б великою проблемою на практиці, якби не той факт, що нездатність регулярно повністю заряджати свинцево-кислотні батареї передчасно старить їх.

4/ Даремно витрачена енергія

На додаток до втраченого часу генератора, свинцево-кислотні акумулятори мають ще одну проблему з ефективністю. вони втрачають до 15% енергії, закладеної в них, через властиву їм неефективність зарядки. Отже, якщо ви забезпечуєте 100 ампер потужності, ви зберігаєте лише 85 ампер-годин.

Це може бути особливо неприємно при зарядці від сонячної батареї, коли ви намагаєтеся вичавити якомога більше енергії з кожного акумулятора до того, як сонце сяде або закриється хмарами.

5 / Втрати Пайкерта

Чим швидше ви розряджаєте свинцево-кислотний акумулятор будь-якого типу, тим менше енергії ви зможете з нього отримати. Цей ефект можна розрахувати, застосувавши закон Пайкерта (названий на честь німецького вченого В. Пайкерта). На практиці це означає, що високі струмові навантаження, такі як кондиціонер, мікрохвильова піч або індукційна плита, можуть призвести до того, що свинцево-кислотна батарея зможе забезпечити лише 60% від своєї нормальної ємності. Це величезна втрата ємності, коли вона вам найбільше потрібна.

У наведеному вище прикладі показана специфікація AGM-батареї Concord: в ній зазначено, що батарея може забезпечити 100% номінальної ємності при розряді за 20 годин (C/20). Якщо акумулятор розрядиться за одну годину (C/1), він буде видавати лише 60% номінальної ємності. Це прямий ефект втрат Пайкерта.

Зрештою, AGM-батарея ємністю 100 А-год при C/20 забезпечить 30 А-год корисної ємності при розряді за одну годину, оскільки 30 А-год = 100 А-год x 50% DoD x 60% (втрати Пейкерта).

6/ Проблеми з розміщенням

Переповнені свинцево-кислотні акумулятори виділяють отруйний кислотний газ під час заряджання, тому їх слід зберігати в герметичному батарейному ящику з вентиляцією назовні. Вони також повинні зберігатися вертикально, щоб уникнути розливу кислоти акумулятора.

Акумулятори AGM не мають таких обмежень, і їх можна розміщувати в непровітрюваних приміщеннях. навіть у житловому приміщенні. Це одна з причин, чому AGM акумулятори стали такими популярними серед моряків.

6/ Вимоги до технічного обслуговування

Залиті свинцево-кислотні акумулятори необхідно періодично доливати дистильовану воду, що може бути обтяжливою роботою з обслуговування, якщо до відсіків для акумуляторів важко дістатися.

Акумулятори AGM та гелеві батареї дійсно не потребують обслуговування. Не потребуючи технічного обслуговування, вони мають і зворотний бік. залиту водою батарею, яка випадково перезарядилася, часто можна врятувати, замінивши воду, що википіла. Гелевий або AGM акумулятор, який перезаряджається, часто незворотно руйнується.

7/ Провисання напруги

Повністю заряджена 12-вольтова свинцево-кислотна батарея починає працювати близько 12.8 вольт, але в міру розряджання напруга постійно падає. Напруга падає нижче 12 вольт, коли в акумуляторі залишається 35% його загальної ємності, але деяка електроніка може не працювати при менш ніж повному 12-вольтовому живленні. Цей ефект “провисання” також може призвести до затемнення світла.

8/ Розмір Вага

Типовий акумулятор розміром 8D, який зазвичай використовується для великих акумуляторних батарей, має розмір 20.5″ x 10.5″ x 9.5″. Щоб вибрати конкретний приклад 8D, Trojan 8D-AGM важить 167 фунтів і забезпечує лише 230 ампер-годин загальної ємності. що залишає вам 115 ампер-годин справді корисних, і лише 70 для додатків з високим розрядом!

Якщо ви розробляєте обширну док-станцію, вам знадобиться щонайменше чотири 8D, або навіть вісім. Це дуже велика вага, яка впливає на економію пального.

І якщо у вас обмежений простір для акумуляторів на буровій установці. сам лише розмір акумуляторів обмежить вашу ємність.

Ця стаття є ексклюзивною власністю компанії PowerTech Systems. Копіювання без дозволу заборонено.

Що таке акумулятор. Повний посібник з основ роботи з акумуляторами

Якщо ви досліджували, як працюють акумулятори або на що слід звертати увагу при виборі найкращого високопродуктивного акумулятора, ви, ймовірно, загрузли в інформації, частина якої суперечить одна одній. У BatteryStuff ми прагнемо трохи прояснити це питання.

Ви, швидше за все, чули термін KISS (Keep It Simple, Stupid). Я спробую пояснити, як працюють свинцево-кислотні акумулятори і що їм потрібно, не завалюючи вас купою непотрібних технічних даних. Я виявив, що дані про батареї дещо відрізняються від виробника до виробника, тому я зроблю все можливе, щоб звести ці дані до мінімуму. Це означає, що я можу трохи узагальнити, залишаючись вірним своїй меті.

Свинцево-кислотні акумулятори використовуються в комерційних цілях вже понад 100 років. Для зберігання енергії використовується той самий хімічний принцип, який використовували наші прабабусі та прадідусі.

Акумулятор. це як скарбничка. Якщо ви будете постійно витягувати і нічого не вставляти назад, у вас нічого не залишиться. Сучасні вимоги до заряду акумулятора автомобіля або мотоцикла величезні, враховуючи всі електричні пристрої, які повинні бути забезпечені живленням. Вся ця електроніка вимагає надійного джерела живлення, а поганий стан акумулятора може призвести до виходу з ладу дорогих електронних компонентів.

Чи знаєте ви, що середньостатистичний автомобіль має 11 фунтів дроту в електричній системі? Подивіться на будинки на колесах і човни з усіма електричними пристроями, які потребують живлення. Не так давно причепи та будинки на колесах мали лише одну 12-вольтову домашню батарею. Сьогодні автомобілі для відпочинку використовують свої акумулятори для живлення інверторів потужністю до 4000 Вт.

Середній термін служби акумулятора став коротшим, оскільки вимоги до енергії зросли. Термін служби залежить від використання та глибини розряду. зазвичай від 6 до 48 місяців, але лише 30% всіх батарей фактично досягають 48-місячної позначки. Якщо ви не можете підтримувати батарею за допомогою зарядного пристрою, ви можете продовжити термін служби батареї, підключаючи її до сонячного зарядного пристрою в міжсезоння.

Якщо ви зможете зрозуміти основи, у вас буде менше проблем з акумулятором, і ви отримаєте більшу продуктивність, надійність і довговічність акумулятора. Я пропоную вам прочитати весь посібник; однак, я проіндексував всю інформацію для зручності пошуку.

Декілька основ

Свинцево-кислотний акумулятор складається з пластин, свинцю та оксиду свинцю (різні інші елементи використовуються для зміни щільності, твердості, пористості тощо).), з 35% розчином сірчаної кислоти і 65% води. Цей розчин називається електролітом, який спричиняє хімічну реакцію, що виробляє електрони. Коли ви перевіряєте батарею за допомогою гідрометра, ви вимірюєте кількість сірчаної кислоти в електроліті. Якщо показання низькі, це означає, що не вистачає хімічних речовин, які створюють електрони. Куди ж поділася сірка? Вони лежать на пластинах акумулятора, тому, коли ви заряджаєте батарею, сірка повертається в електроліт.

  • Безпека
  • Застосування акумулятора: Глибокий цикл vs. Початок
  • Водяні, гелеві та абсорбовані скляні батареї (AGM)
  • Літій-іонний LiFePO4
  • CCA, CA, AH і RC: що це таке?
  • Обслуговування акумулятора
  • Тестування акумуляторів
  • Вибір та купівля нового акумулятора
  • Термін служби та продуктивність акумулятора
  • Зарядка акумулятора
  • Що потрібно робити з акумулятором
  • Батареї не можна

Безпека

Ви повинні думати про безпеку, коли працюєте з акумуляторами та навколо них. Зніміть усі прикраси. (Зрештою, ви ж не хочете, щоб ремінець вашого годинника розплавився, поки ви його носите)!) Газ водень, який виділяють батареї під час заряджання, є дуже вибухонебезпечним. Ми бачили кілька випадків, коли батареї вибухали і заливали все навколо сірчаною кислотою. Це було зовсім не весело, і було б непогано скористатися захисними окулярами, що висять на стіні. Чорт забирай, ви навіть можете розірвати своє дискотечне вбрання. На поліестер сірчана кислота не впливає, але все, що містить бавовну, буде роз’їдено. Якщо ви не відчуваєте потреби робити модні заяви, просто носіть непотрібний одяг. зрештою, поліестер все ще не в моді.

При виконанні електромонтажних робіт на транспортних засобах найкраще від’єднати кабель заземлення. Просто пам’ятайте, що ви маєте справу з їдкою кислотою, вибухонебезпечними газами і сотнями ампер електричного струму.

Типи акумуляторів: Глибокий цикл vs. Запуск

В основному, існує два типи свинцево-кислотних акумуляторів (разом з трьома підкатегоріями). Два основних типи: пуск (прокручування) і глибокий цикл (морський візок для гольфу). Пускова батарея (запалювання фар SLI) призначена для забезпечення швидких сплесків енергії (наприклад, для запуску двигунів) і тому має більшу кількість пластин. Пластини тонші і мають дещо інший склад матеріалу.

Що таке акумулятор глибокого циклу? Акумулятор глибокого циклу має меншу миттєву енергію, але більшу довготривалу енергію. Батареї глибокого циклу мають товстіші пластини і можуть пережити багато циклів розряду. Стартерні батареї не слід використовувати для глибоких циклів, оскільки тонші пластини більш схильні до деформації та утворення точок при розряджанні. Так звана батарея подвійного призначення. це компроміс між двома типами батарей, хоча краще бути більш конкретним, якщо це можливо.

Типи свинцево-кислотних акумуляторів: Мокрий елемент проти. Гелевий елемент проти. AGM

Гелеві та AGM-батареї. це спеціальні батареї, які зазвичай коштують удвічі дорожче, ніж преміум-батареї з мокрими елементами. Однак вони дуже добре зберігаються і не схильні до сульфатування або деградації так легко, як мокрі елементи. Хоча ймовірність вибуху водневого газу або корозії при використанні цих батарей невелика, вони є найбезпечнішими свинцево-кислотними акумуляторами, які можна використовувати. Гелеві та деякі AGM акумулятори можуть потребувати особливої швидкості заряджання. Якщо вам потрібна найкраща та найуніверсальніша батарея, то варто звернути увагу на батарею типу AGM. Батареї AGM чудово підходять для таких застосувань, як морські судна, автофургони, сонячні батареї, аудіосистеми, силові види спорту та резервне живлення, і це лише деякі з них.

Якщо ви не використовуєте обладнання щодня, AGM-батареї будуть тримати заряд краще, ніж інші типи. Якщо вам потрібна першокласна продуктивність акумулятора, витратьте додаткові гроші. Акумулятори з гелевими елементами все ще продаються, але в більшості застосувань їх замінюють батареї AGM.

Існує поширена плутанина щодо батарей AGM, оскільки різні виробники називають їх по-різному. Деякі з найпоширеніших назв. герметичні регульовані клапанні, сухі, нерозливні та регульовані клапаном свинцево-кислотні батареї. У більшості випадків AGM-батареї мають більший термін служби і довший цикл роботи, ніж батареї з мокрими елементами.

ПРИМІТКА: Люди часто використовують термін “гелевий елемент” як загальний термін для позначення герметичних акумуляторів, що не потребують обслуговування, подібно до того, як використовують термін “серветка” для позначення тканин обличчя. В результаті ми отримуємо багато запитів на заміну гелевого акумулятора або зарядний пристрій для гелевого акумулятора, коли насправді це AGM акумулятор. З цієї причини ми завжди рекомендуємо перевіряти тип акумулятора, купуючи заміну або шукаючи зарядний пристрій для обслуговування акумулятора.

Вологий елемент

Вологий елемент буває двох типів: обслуговуваний і необслуговуваний. Обидва заповнені електролітом і в основному однакові. Я віддаю перевагу тим, в які можна додавати воду і перевіряти питому вагу електроліту за допомогою гідрометра. Крім того, обслуговуваний тип, як правило, служить трохи довше, оскільки ви можете додавати дистильовану воду, коли відбувається випаровування, і обробляти батарею інгібітором, таким як Battery Equaliser, щоб запобігти сульфатації. На відміну від цього, з необслуговуваним типом ви не можете виконати жодної з функцій обслуговування.

AGM

Конструкція Absorbed Glass Mat дозволяє рідкому електроліту бути підвішеним у скловолокнистому маті. Це покриття оточує активний матеріал пластини, і теоретично це підвищує ефективність розряду і перезарядки. AGM зазвичай виробляються для застосувань, які включають високопродуктивний запуск двигуна, спортивне обладнання, глибокий цикл, сонячні батареї та акумуляторні батареї. Більші AGM-батареї глибокого циклу, які ми продаємо, зазвичай мають великий термін служби, якщо їх заряджати до того, як рівень розряду впаде нижче 50%. Коли AGM-батареї глибокого циклу розряджаються до рівня не менше 60%, термін служби, як правило, збільшується на 300 і більше циклів.

Мотоциклетні акумулятори Scorpion, які ми продаємо, відповідають або перевищують специфікації оригінальних акумуляторів. Ми також пропонуємо батареї під брендом Motocross для тих, хто має лояльність до бренду оригінальної батареї, оскільки вони є запасною батареєю Yuasa.

GEL

Гелевий акумулятор схожий на AGM-батарею тим, що він не проливається, але електроліт не є мокрою рідиною. Електроліт в гелевому елементі має добавку кремнезему, яка змушує його застигати або ставати жорстким. У більшості випадків напруга підзарядки гелевих акумуляторів, як правило, нижча, ніж у стандартних заливних акумуляторів з мокрими елементами або AGM-акумуляторів, за винятком акумуляторів виробництва MK Battery, 12-вольтові акумулятори яких можуть приймати до 14 вольт.6 вольт. Більшість гелевих батарей можна заряджати лише до 14.2 вольта на 12-вольтову батарею і є, мабуть, найчутливішою батареєю з точки зору побічних реакцій на заряджання перенапругою. Гелеві батареї найкраще використовувати в режимі ДУЖЕ ГЛИБОКОГО циклу і вони можуть працювати трохи довше в умовах спекотної погоди або в умовах, коли батарея надмірно розряджається. Якщо для гелевого акумулятора використовується неправильний зарядний пристрій, його погана робота і передчасний вихід з ладу неминучі.

Типи літієвих батарей: Літій-іонні та LiFePO4

Нова преміальна батарея на ринку. це літієва батарея, яку часто називають літій-іонною або LiFePO4. У більшості випадків це одна і та ж батарея, оскільки літій-іонна є батьківською категорією батареї LiFePO4, тому деякі виробники використовують батьківський термін проти. конкретний термін.

Літієві батареї глибокого циклу, як правило, пропонують до 3 разів довший термін служби порівняно зі свинцево-кислотними батареями. Більшість розроблені з тривалим терміном служби 10 років. Літій також забезпечує зменшення ваги на 60% порівняно зі свинцево-кислотними батареями.

Для порівняння, наша найкраща свинцево-кислотна батарея. це батарея Lifeline AGM, яка пропонує близько 1000 циклів при глибині розряду 50%. Літієва батарея BSLBatt, яку ми пропонуємо, пропонує понад 2000 циклів при глибині розряду 50% і до 8500 циклів при глибині розряду 30%. Вони були розроблені на термін служби від 15 до 18 років, тоді як термін служби Lifeline, за оцінками, становить близько шести років.

У цій статті висвітлюється тема літію з точки зору акумуляторів глибокого циклу. Якщо ви шукаєте пускову акумуляторну батарею, ми пропонуємо безліч варіантів для мотоциклів, квадроциклів та іншої техніки для силових видів спорту. Ви можете дізнатися більше про літієві акумулятори для електромобілів у нашому Посібнику покупця літієвих акумуляторів.

Пояснення CCA, CA, AH та RC

Всі ці терміни широко використовуються виробниками акумуляторів. Зазирніть під капот, і ви, швидше за все, побачите батарею з одним або декількома з цих термінів. Перші два терміни в наведеному нижче списку. це терміни, що стосуються прокручування, а другі два. терміни, що стосуються ємності. Давайте розберемо їх!

CCA

Сила холодного пуску. це вимірювання кількості ампер, яку батарея може видати при 0°F протягом 30 секунд і не опуститися нижче 7.2 вольти. Тому високий показник CCA батареї особливо важливий для пускових акумуляторів і в холодну погоду. Це вимірювання не є особливо важливим для акумуляторів глибокого циклу, хоча це найпоширеніший показник для акумуляторів.

CA

Амплітуда обертання вимірюється при 32 ° F. Цей рейтинг також називається морськими колінчастими підсилювачами (MCA). Ампери гарячого пуску (HCA) рідко використовуються, але вимірюються при 80 ° F.

RC

Резервна ємність. дуже важлива характеристика акумулятора. Це кількість хвилин, протягом яких повністю заряджений акумулятор при температурі 80°F буде розряджатися під навантаженням 25 ампер, поки заряд акумулятора не впаде нижче 10.5 вольт.

AH

Ампер/годину. це показник, який зазвичай зустрічається на акумуляторах глибокого циклу і є показником ємності. Стандартний номінал базується на тому, скільки ампер ви можете витягнути з акумулятора протягом 20-годинного періоду. Для акумулятора з номінальною ємністю 100 А-год це означає, що ви можете заряджати його протягом 20 годин, і він забезпечить загалом 100 ампер-годин. Це означає приблизно 5 ампер на годину (5 x 20 = 100). Однак дуже важливо знати, що загальний час розряду і навантаження не є лінійною залежністю. Зі збільшенням навантаження реалізована ємність зменшується. Це означає, що якщо ви розрядите ту саму батарею ємністю 100 А/год навантаженням 100 А, вона не дасть вам однієї години роботи. Навпаки, сприйнята ємність батареї буде дорівнювати ємності 64-ампер-годин.

Обслуговування акумулятора

Належний догляд за акумулятором важливий для продовження терміну його служби. Регулярно звертайте увагу на ці пункти:

  • Акумулятор слід чистити за допомогою розчину харчової соди та води; кілька столових ложок на пінту води.
  • Кабельні з’єднання повинні бути очищені та затягнуті, оскільки проблеми з акумулятором часто спричинені брудними та ослабленими з’єднаннями.
  • У справному акумуляторі необхідно перевіряти рівень рідини. Використовуйте тільки безмінеральну воду; найкраще дистильовану, оскільки з неї видаляються всі домішки і не залишається нічого, що могло б забруднити ваші елементи.
  • Не переповнюйте елементи акумулятора, особливо в теплу погоду, оскільки природне розширення рідини в спекотну погоду може витіснити надлишок електроліту з акумулятора.
  • Щоб запобігти корозії кабелів на батареях з верхньою стійкою, використовуйте невелику кульку силіконового герметика біля основи стійки та покладіть на неї повстяну шайбу для батареї. Покрийте шайбу високотемпературним мастилом або вазеліном (вазеліном), потім покладіть кабель на стовп і затягніть. Покрийте відкритий кінець кабелю мастилом. Гази з акумулятора, конденсуючись на металевих деталях, викликають найбільшу корозію.

Тестування акумулятора

Це можна зробити кількома способами. Найточнішим методом є вимірювання питомої ваги та напруги акумулятора. Для вимірювання питомої ваги придбайте термокомпенсаційний гідрометр. Для вимірювання напруги використовуйте цифровий вольтметр D.C. Вольтметр. Якісний навантажувальний тестер може бути гарною покупкою, якщо вам потрібно протестувати герметичні акумулятори.

Для будь-якого з цих методів, ви повинні спочатку повністю зарядити батарею, а потім зняти поверхневий заряд. Ми рекомендуємо залишити батарею на кілька годин, щоб зняти поверхневий заряд (я рекомендую принаймні 12 годин). Дайте акумулятору відстоятися, і ви отримаєте найточніший результат, який покаже, як акумулятор буде працювати в нормальних умовах. Однак, якщо вам потрібно зняти поверхневий заряд швидше, ви можете розрядити батарею на кілька хвилин. Для батарей глибокого циклу ви можете просто увімкнути пристрій, який використовує батарею, на кілька хвилин. Для запуску акумуляторів достатньо просто увімкнути фару дальнього світла. Після зняття поверхневого заряду можна приступати до тестування.

Стан зарядуПитома вагаНапруга
12V 6V
100% 1.265 12.7 6.3
75% 1.225 12.4 6.2
50% 1.190 12.2 6.1
25% 1.155 12.0 6.0
Розряджений 1.120 11.9 6.0

Навантажувальне тестування. ще один спосіб перевірки акумулятора. Навантажувальний тестер знімає струм з акумулятора так само, як і запуск двигуна. Деякі компанії-виробники акумуляторів маркують свої батареї з навантаженням в амперах для тестування. Зазвичай це число становить половину рейтингу CCA. Наприклад, батарея ємністю 500 CCA буде тестуватися під навантаженням 250 ампер протягом 15 секунд. Однак більшість навантажувальних тестерів або дозволять вам ввести CCA, або у випадку аналогового тестера він покаже вам графік, при якому батарея повинна тестуватися.

Випробування під навантаженням слід проводити лише тоді, коли батарея майже або повністю заряджена. Якщо у вас немає навантажувального тестера або ви не хочете його купувати, просто зарядіть акумулятор, зачекайте 12 годин, а потім віднесіть його в автомайстерню для тестування. Не віддавайте розряджену батарею на перевірку в автомайстерню, оскільки тест покаже лише те, що ви вже знаєте.

Результати вашого тестування повинні бути наступними:

  • Показання гідрометра не повинні відрізнятися більше, ніж.05 відмінностей між елементами.
  • Цифрові вольтметри повинні показувати напругу, як показано в цьому документі. Напруга герметичних AGM і гелевих акумуляторів (повністю заряджених) буде трохи вищою в діапазоні 12.8 до 12.9 діапазон. Якщо у вас показання напруги в межах 10.5 вольт на зарядженій батареї, що зазвичай вказує на коротке замикання елемента.
  • Якщо у вас мокрий елемент, що не потребує обслуговування, єдиними способами перевірки є вольтметр і тест під навантаженням. Будь-яка з необслуговуваних батарей, які мають вбудований гідрометр (чорне/зелене віконце), покаже вам стан 1 елемента з 6. Ви можете отримати хороші показники від 1 елемента, але мати проблеми з іншими елементами батареї.
  • Якщо є сумніви щодо тестування акумулятора, зателефонуйте виробнику акумулятора. Багато акумуляторів, що продаються сьогодні, мають безкоштовний номер, за яким можна звернутися за допомогою.

Вибір покупки нового акумулятора

Купуючи нову батарею, я пропоную вам придбати батарею з найбільшою резервною ємністю або рейтингом AH, наскільки це можливо. Звичайно, фізичний розмір і тип клеми повинні бути враховані. Ви можете розглянути гелевий елемент або абсорбований скляний мат (AGM) замість мокрого елемента, якщо застосування відбувається в більш суворих умовах, або батарея не збирається регулярно обслуговуватися та заряджатися. Акумулятори AGM та гелеві батареї, як правило, мають нижчий рівень саморозряду, тому вони можуть служити довше, якщо їх не обслуговувати.

Переконайтеся, що ви придбали правильний тип акумулятора для роботи, яку він повинен виконувати. Пам’ятайте, що акумуляторні батареї для запуску двигуна та акумуляторні батареї глибокого циклу відрізняються. Свіжість нової батареї дуже важлива. Чим довше акумулятор стоїть, тим більше на пластинах може накопичуватися шкідливої сульфатації. На більшості батарейок є код дати виготовлення. Хоча код дати не завжди очевидний, багато виробників або дилерів позначають місяць літерою, наприклад, буква А означає січень. За літерою слідує цифра, наприклад, “4”, що відповідає 2021 року. C4 вказує на те, що батарея була виготовлена в березні 2021 року. Пам’ятайте, чим свіжіше, тим краще. Літера I не використовується, оскільки її можна сплутати з цифрою 1.

Гарантії на акумулятори

Як і у випадку з більшістю гарантій, виробники акумуляторів часто надають перевагу саме цьому коду. Припустимо, ви купуєте батарею з 60-місячною гарантією, яка працює 41 місяць. Гарантія є пропорційною, тому, взявши використані місяці від загальної роздрібної ціни батареї, ви в кінцевому підсумку заплатите приблизно ті ж гроші, як якщо б ви придбали батарею за ціною продажу. Це робить виробника щасливим.

Що робить мене щасливим, так це перевищення гарантії. На момент написання цієї статті ми продаємо акумулятори для мотоциклів і квадроциклів від Scorpion і Motocross, на які поширюється гарантія на заміну. На акумулятори глибокого циклу лінійки MK Battery та Universal Battery наразі надається 1 рік гарантії на заміну, а деякі з наших виробників вищого класу пропонують більш тривалі терміни гарантії в залежності від встановлених додатків.

Термін служби та продуктивність акумулятора

Середній термін служби акумулятора став коротшим, оскільки вимоги до енергії зросли. Дві фрази, які я чую найчастіше: “Моя батарея не приймає заряд” і “Моя батарея не тримає заряд”. Тільки 30% проданих сьогодні акумуляторів досягають 48-місячної позначки. Насправді 80% всіх відмов акумуляторів пов’язані з накопиченням сульфатів. Таке накопичення відбувається, коли молекули сірки в електроліті (акумуляторній кислоті) настільки глибоко розряджаються, що починають покривати свинцеві пластини акумулятора. Незабаром пластини покриваються настільки, що батарея розряджається. Причин сульфатації багато:

  • Акумулятори витримують занадто довгі проміжки часу між заряджаннями. Існує два стани акумуляторів: вони або заряджаються, або саморозряджаються: Вони або заряджаються, або саморозряджаються.
  • Акумулятор зберігається без споживання енергії. Навіть якщо ви від’єднаєте акумулятор, він все одно саморозрядиться.
  • Глибокий цикл заряду акумуляторної батареї для запуску двигуна. Пам’ятайте, що ці акумулятори не витримують глибокого розряду.
  • Незавершення циклу заряджання. Недозарядка акумулятора дозволить накопиченню сульфатів, що утворилися під час розряду, затвердіти. Коли це відбувається, це зменшує площу на свинцевих пластинах для протікання хімічної реакції, тим самим зменшуючи ємність акумулятора.
  • Нагрівання понад 100°F збільшує внутрішній розряд. Зі збільшенням температури збільшується і внутрішній розряд. Нова повністю заряджена батарея, залишена 24 години на добу при температурі 110°F протягом 30 днів, швидше за все, не запустить двигун.
  • Низький рівень електроліту. Пластини акумулятора, що потрапляють на повітря, негайно сульфатуються.
  • Неправильні рівні та налаштування заряду. Більшість дешевих зарядних пристроїв можуть завдати більше шкоди, ніж користі. Див. розділ про заряджання акумулятора.
  • Холодна погода також важка для акумулятора. Хімія не виробляє стільки ж енергії, скільки тепла батарея. Також глибоко розряджений акумулятор може замерзнути в мінусову погоду. Ми рекомендуємо гелеві батареї MK Battery для мінусової погоди, оскільки деякі з їхніх батарей розраховані на температуру до.76°F.
  • Паразитний розряд. це навантаження на акумулятор при вимкненому ключі. Залежно від паразитного навантаження ми спостерігали, як батареї розряджалися від кількох днів до кількох місяців. Ми рекомендуємо перевірити паразитне навантаження, щоб знати, чого очікувати.

Збільшення терміну служби

Існують способи значно збільшити термін служби та продуктивність акумулятора. Всі продукти, які ми продаємо, спрямовані на підвищення продуктивності та терміну служби акумулятора.

Приклад: Припустимо, у вас є іграшки, такі як квадроцикл, класичний автомобіль, антикварний автомобіль, човен, Harley і т.д. Швидше за все, ви не користуєтеся цими іграшками 365 днів на рік, як своїм автомобілем. Багато з цих іграшок є сезонними, тому їх зберігають. Що відбувається з акумуляторами? Більшість батарейок, які постачають енергію для живлення наших іграшок, служать лише 2 сезони. Ви повинні берегти ці батареї від сульфатації або купувати нові. Ми продаємо продукти для запобігання та зворотного накопичення сульфару на акумуляторах. Продукти BatteryMINDer. це запатентовані електронні пристрої, які повертають і запобігають сульфатації. Також Battery Equaliser, хімічна добавка до акумулятора, виявилася дуже ефективною для збільшення терміну служби та продуктивності акумулятора. Інші пристрої, такі як сонячні зарядні пристрої, є чудовим варіантом для догляду за батареями.

Паразитний стік

Більшість автомобілів мають годинник, комп’ютери керування двигуном, сигналізацію тощо. У випадку з човном у вас може бути автоматичний трюмний насос, радіо, GPS тощо. Всі ці пристрої можуть працювати без запуску двигуна. Можливо, у вас є паразитні навантаження, спричинені коротким замиканням в електромережі. Якщо у вас постійно виникають проблеми з розрядженим акумулятором, найімовірніше, паразитний розряд надмірний. Постійно розряджений або розряджений акумулятор, спричинений надмірним паразитним споживанням енергії, різко скорочує термін служби акумулятора. Якщо у вас виникла така проблема, ознайомтеся з PriorityStart! вимикачі батареї, щоб запобігти розрядженню батареї до того, як це станеться. Цей спеціальний комп’ютерний перемикач вимкне вашу пускову батарею двигуна до того, як вся пускова енергія буде вичерпана. Ця технологія не дозволить вам глибоко розряджати стартову батарею.

Зарядка акумулятора

Пам’ятайте, що для належного обслуговування акумулятора необхідно негайно повертати використану енергію. Якщо цього не робити, акумулятор сульфатується, що впливає на продуктивність і термін служби. Генератор. це зарядний пристрій для акумулятора. Він добре працює, якщо акумулятор не глибоко розряджений. Генератор має тенденцію перезаряджати акумулятори, які мають дуже низький рівень заряду, а перезарядка може пошкодити акумулятори. Насправді, акумуляторна батарея для запуску двигуна в середньому має лише близько 10 глибоких циклів під час заряджання від генератора змінного струму. Акумулятори люблять заряджатися певним чином, особливо коли вони були глибоко розряджені. Цей тип заряджання називається 3-ступеневим регульованим заряджанням. Зверніть увагу, що тільки спеціальні зарядні пристрої Smart, що використовують комп’ютерні технології, можуть виконувати 3-ступінчасту техніку заряджання. Ви не знайдете ці типи зарядних пристроїв у магазинах запчастин або великих магазинах.

  • Перший етап. об’ємний заряд, при якому до 80% енергетичної ємності акумулятора заміщується зарядним пристроєм при максимальній напрузі і силі струму зарядного пристрою.
  • Коли напруга акумулятора досягає 14.4 вольта. це початок етапу абсорбційного заряду. Тут напруга утримується на постійному рівні 14.4 вольта і струм (в амперах) зменшується до тих пір, поки батарея не буде заряджена на 98%.
  • Далі йде крок поплавця. Це регульована напруга не більше 13.4 вольти і зазвичай менше 1 ампера струму. Це дозволить з часом довести батарею до 100% заряду або майже до нього. Плаваючий заряд не закипить і не нагріє батареї, але він буде підтримувати батареї в 100% готовності і запобігатиме циклічному розряду під час тривалої бездіяльності. Примітка: Деякі гелеві та AGM акумулятори можуть потребувати спеціальних налаштувань або зарядних пристроїв.

Батареї не можна

Хоча це був детальний огляд типів акумуляторів і способів їх обслуговування, завжди є ще багато цікавого для вивчення.

СтівенПросто намагаюся зрозуміти поведінку AGM-батарей. У мене є 8-6v батареї, які використовуються для невеликої сонячної системи на 48v. Під час заряджання батареї заряджаються до 57 В, але під час розряджання вони починають розряджатися з 50 В, а потім повільно розряджаються. Чому починає розряджатися при такій низькій напрузі

ТЕХНІКАХоча система 48 В може заряджати в діапазоні 59 В, а плавати і підтримувати в діапазоні 56 В, вони все одно вважаються на 100% повністю зарядженими від зарядного пристрою при 50.92v. Отже, залежно від навантаження, показник напруги 50 В може здатися цілком нормальним. Хоча добре знати, як ваша батарея реагує під навантаженням, важливо також знати напругу відновлення і те, як інтерпретувати напругу з точки зору ємності. У системі 48 В він вважається розрядженим на 50%, коли напруга досягає 48.4v в розімкнутому контурі зчитування.

Joslyn SchicchiI має мопед tao tao 2009 року з літієвою акумуляторною батареєю TPE для мотоциклів-скутерів. у мене виникають проблеми з повторним підключенням, коли я вкручую клеми, тому що немає живлення, я також заряджав після використання

TECHНа жаль, ми не продаємо цю марку, але це звучить так, ніби акумулятор був надмірно розряджений, якщо немає напруги. Я пропоную зв’язатися з постачальником і обговорити з ним кроки з усунення несправностей. Зазвичай вам знадобиться літієвий зарядний пристрій з безпечним режимом відновлення, наприклад, Optimate TM-471, який ми продаємо, але я б проконсультувався з ними, перш ніж щось купувати.

Стів З. Свинцево-кислотний акумулятор глибокого циклу розряджається швидше, ніж заряджається? Я запитую, тому що я використовую акумулятор 80ah для живлення невеликого холодильника в моєму кемпері, коли я стою в бункері. У мене є сонячна валіза потужністю 200 Вт та панель потужністю 100 Вт на кемпері. Їхні контролери часто перебувають у “плаваючому” або “повному” стані, коли сонце не світить, а холодильник увімкнений. що вказує на те, що батарея більше не прийме більше заряду. Але монітор акумулятора показує, що він заряджений лише на 60 або 70 відсотків. Чи має це сенс? Дякую!

BatteryStuff TechSteve, якщо акумулятор розряджається швидше, ніж заряджається, це залежить від сили струму, що витягується з акумулятора, та сили струму, що заряджає акумулятор. Як правило, більшість розумних зарядних пристроїв зменшують силу струму в кінці заряду, щоб не нагрівати батарею, тому це може додати приблизно від 10 до 20% додаткового часу, ніж може показати пряма математика. Однак, я думаю, що ваша проблема може бути іншою проблемою. Схоже на те, що ваш контролер передчасно вимикається або переходить у плаваючий режим після заряджання протягом певного часу. Я б запропонував зв’язатися з виробником контролера, щоб визначити, чому він переходить у плаваючий режим, коли акумулятор не заряджений. Ви також можете розглянути контролер MPPT, такий як наші контролери Victron, оскільки вони можуть бути запрограмовані через смартфон і дають вам більше можливостей контролювати зарядку.

Карл Привіт, чудова стаття У мене є TT з 2 троянськими батареями 6v, підключеними до контролера renogy 30amp та сонячної панелі LG 350 Коли я підключив їх на початку року, показання гідрометра були 1265. Зараз показання 1225, але контролер каже 100% 13.4v. Я спостерігав, і контролер підвищує і плаває, і завжди знаходиться на рівні 100%. Чому показання гідрометра в зоні підзарядки. Цілій системі всього 1 рік.

BatteryStuff TechCarl Дві речі можуть статися. Батареї можуть бути сульфатовані, і хоча контролер здатний забезпечити їх повний заряд, батареї не будуть тримати заряд після їх від’єднання. Або контролер просто неправильно заряджає батареї. Я б запропонував зарядити батареї за допомогою звичайного зарядного пристрою і подивитися, чи зможе він зарядити батареї до повного заряду з хорошим показником питомої ваги. Якщо це так, то ви знаєте, що контролер сонячного заряду не працює належним чином. Якщо це не так, то ви знаєте, що ваші батареї можуть бути сульфатовані.

AlexDo Мені потрібно від’єднати батареї для вимірювання CCA? У мене є (2 x 12v в серії) x2 цього паралельно. Отже, в основному 24 В з 4 х 12 В батареями.

BatteryStuff TechПаралельно ви отримаєте подвійний CCA, тому ви можете від’єднати паралельні з’єднання, щоб виміряти CCA за допомогою тестера. Після зняття паралельних з’єднань ви можете протестувати кожну батарею окремо, навіть при наявності послідовних з’єднань, оскільки тестер буде бачити тільки те, що знаходиться між позитивним і негативним з’єднанням тестерів.

У мене є плоска пластинчаста AGM акумуляторна батарея глибокого циклу 135aH. Він абсолютно новий і працює на 13 вольт. Нещодавно я купив навантажувальний тестер на ebay, і коли я йду тестувати батарею, він запитує CCA. Як розрахувати CCA, якщо CCA не відображається на наклейці акумулятора?? Я припускаю, що CCA не відображається, оскільки ця батарея не є акумуляторною батареєю.

BatteryStuff TechНайпростіший спосіб. зв’язатися з виробником навантажувального тестера, оскільки у них може бути таблиця перерахунку AH в CCA для тестування акумуляторів глибокого циклу за допомогою їх навантажувального тестера. Ми продаємо пристрій PulseTech, який має таку таблицю, але якщо у вашого виробника її немає, ви можете просто зв’язатися з виробником відповідного акумулятора, оскільки вони часто мають специфікацію CCA у файлі, навіть якщо це акумулятор глибокого циклу.

У нас є сонячна система, яка забезпечує будинок електроенергією напругою 240 В для холодильника, посудомийної машини, пральної машини та всього освітлення. У нас є близько 3 кВт сонячних панелей та інвертор потужністю 2,5 кВт. Ми зберігаємо електроенергію в 24 левових батареях 6v 225ah. Ми думаємо про заміну цих батарей, тому що їм більше 10 років. Ми також хотіли б зменшити кількість акумуляторів, але при цьому мати таку ж або кращу ємність. Якими були б ваші рекомендації

BatteryStuff TechНа жаль, на даний момент ми не спеціалізуємося на літієвих акумуляторах глибокого циклу. Я б порадив звернутися до іншого постачальника, якщо ви все ще хочете використовувати літієві батареї.

Джим НавотніІ, незважаючи на всі відео на YouTube, ніколи не запускайте двигун з від’єднаним акумулятором автомобіля

Айлін МакКракенЦе корисно. Для існуючого глибокого елемента в нашому автофургоні ми не повинні використовувати більше 50% заряду. Якщо ми перейдемо на agm, чи зможемо ми використовувати більше? Читаючи статтю, є багато переваг в обслуговуванні та тривалості життя, але я не розумію, чи зможу я запустити свій холодильник довше! Велике спасибі

Акумулятори BatteryStuff TechAGM можуть витримувати більш високі амперні навантаження при меншій глибині розряду, але вони все ще вважаються свинцево-кислотними акумуляторами і не люблять розряджатися нижче 50%, оскільки це впливає на їхній термін служби. Холодильник може працювати довше, коли батарея надмірно розряджена, але термін служби батареї все одно буде різко скорочуватися щоразу, коли ви розряджаєте батарею нижче 50%. Якщо ви плануєте надмірно розряджати акумулятор нижче 50%, можливо, ви захочете розглянути гелеву батарею, оскільки вони краще витримують надмірний розряд і, як правило, починають працювати з більшим циклом.

Dhika RI має акумулятор на 100 аг (продавець ebay сказав, що це гель), який має максимальну напругу 15 В, подібну до AGM, написану на корпусі. Він все ще новий, і я хотів придбати другий, щоб підключити його послідовно, але дізнався, що вони більше не продають цей продукт. Цікаво, чи зможу я обійтися без AGM-акумулятора на 100 аг в якості другого блоку послідовно. Також цікаво, чи ця батарея насправді є гелевим елементом, якщо вона має максимальну напругу 15v. Дякую Акумулятор. екологічно чистий VT12100 (зелений)

BatteryStuff TechМи не рекомендуємо класти батарейки разом, якщо вони не одного типу, віку та хімічного складу. В основному, це повинні бути однакові батареї з однієї партії, інакше вони ніколи не будуть збалансовані між собою, що може призвести до виходу батареї з ладу.

Брайан Апі використовує дві свинцево-кислотні батареї для польової зарядки акумуляторів для хобі. Я купив цифровий прецизійний зарядний пристрій Min Kota з двома банками, щоб заряджати їх. Цей зарядний пристрій використовує так звану м’яку фазу вирівнювання в циклі об’ємного заряду. Я повернувся, щоб виявити, що зарядний пристрій застряг на цій фазі більше 24 годин. В основному він ніколи не може пройти цю частину, і немає таймера несправності, щоб вивести його з цієї фази. Я помітив, що батареї киплять у цій фазі, тому я прикріпив вольтметр, щоб побачити, що він робить. Те, що вони називають м’яким вирівнюванням, просто піднімається до 14.7 вольт для основної фази. Зарядний пристрій, очевидно, шукає щось, щоб пройти цю фазу. Я можу лише здогадуватися, що він хоче бачити трохи вищу напругу, щоб перейти до плаваючого заряду. Я був дуже роздратований тим, що він просто продовжував кип’ятити більшу частину води без жодних ознак зупинки. Коли я зателефонував до служби технічної підтримки, вони сказали, що у мене, мабуть, просто зношені батареї, оскільки у них немає проблем із цією лінійкою зарядних пристроїв. Чи винні мої акумулятори, чи зарядний пристрій зношує їх через масове заряджання при 14.7 V? На той час їм було 4 роки, і вони справді могли бути старими.

BatteryStuff TechЦе може бути або зарядний пристрій, або акумулятори. Більшість морських розумних зарядних пристроїв мають вбудовані часові обмеження, щоб запобігти тривалому використанню зарядного пристрою. На жаль, схоже, що ваш не має такої функції, тому, можливо, було б розумно поглянути на придбання нового зарядного пристрою, щоб запобігти виникненню цієї проблеми. Якщо ви хочете отримати рекомендацію, не соромтеся звертатися до нашого технічного відділу. У будь-якому випадку, я б також запропонував віднести батареї в місцевий магазин акумуляторів, щоб їх протестували, щоб ви могли визначити, чи проблема в зарядному пристрої, чи в акумуляторах.

Джек МартінЯка мінімальна напруга є прийнятною для 12В AGM (та інших свинцево-кислотних) акумуляторів при отриманні після відвантаження? Проблема виникла, коли я отримав нову AGM батарею, яка прибула з напругою X вольт, і це здавалося занадто низьким для належної напруги зберігання, що свідчило про те, що батарея могла прибути вже трохи пошкодженою.

BatteryStuff TechБагато що залежить від того, де ви купуєте акумулятор. Якщо батарея надходить з нашого магазину, як і ми, то, швидше за все, батарея буде протестована під навантаженням перед тим, як вона покине склад, щоб переконатися, що батарея хороша. Наш тест навантаження 100 Ампер може зняти від 5% до 25% заряду акумулятора в залежності від розміру акумулятора. Це означає, що акумулятор може бути отриманий замовником між 12.від 3 до 12.6 вольт. Якщо батарея надходить від великого роздрібного продавця або інтернет-магазину, який не спеціалізується на акумуляторах, то, швидше за все, батарея не тестується. Якщо батарея надходить розрядженою з таких магазинів, це, швидше за все, свідчить про те, що вона деякий час пролежала на полиці, або що товар неправильно обертався. Отже, реальне питання полягає в тому, яка напруга через 12 годин після зарядки? Ця напруга дасть вам хорошу інформацію про стан акумулятора і про те, чи він сульфатований. В ідеалі, будь-яка батарея з напругою у відкритому контурі 12.7 вольт або вище для 12-вольтової батареї вважається 100%. Однак, дуже свіжі та нові акумулятори зазвичай мають напругу відкритого контуру 12 В.від 9 до 13.2 вольта через 12 годин після заряду.

Майкл ТріветтУ мене є гольф-карт Kangaroo, і він рекомендує 12-вольтовий гель глибокого циклу з мінімумом 31 ач. Який акумулятор і зарядний пристрій ви рекомендуєте. Поточного акумулятора не вистачить на 18 лунок для гри в гольф. Дякую.

BatteryStuff TechМайкл, важко дати рекомендацію з наведеною інформацією. В ідеалі, ви не хочете розряджати акумулятор понад 50%, інакше ви будете надмірно розряджати акумулятор. Це означає, що якщо ви хочете зіграти 18 лунок у гольф, ваша батарея повинна витримати це і бути зарядженою принаймні на 50%, коли ви повернетесь додому. Виробник вашого візка дав вам мінімальні рекомендації, але якщо ви не можете пройти навіть раунд гольфу за цими рекомендаціями, то вам потрібно приблизно з’ясувати, як далеко ви зайшли. Припустимо, ви зробили 14 лунок і ваш акумулятор розрядився. Це означає, що гольф-карт пройшов 77% поля, залишилося 23%. Зрештою, вам потрібна батарея на 146% більшої ємності, ніж ваша поточна батарея. По суті, ви подвоюєте свої 77%, що становить 100% збільшення, і у вас залишається ще 23% поля для гри, тому 46%. це додаткові 23%, що залишилися на полі, плюс додаткові, необхідні для того, щоб не розрядити батарею нижче 50%.

DennisoxYpeЯ просто хочу сказати, що я новачок у блозі і насправді насолоджувався вашим сайтом. Швидше за все, я хочу додати ваш веб-сайт у закладки. Ви, безумовно, приходите з чудовими публікаціями. Велике спасибі за те, що виставили свій блог на сайт.

C ДжозефЦя стаття була видатною, найкращою з усіх, що я коли-небудь читав про все, що ви хочете знати про різні типи акумуляторів, функції тощо. Дякую. Хороша робота!

JaimeOxyncGood post! Я часто читаю ваш блог, і ви завжди публікуєте чудовий вміст. Я опублікував цю статтю, і моїм підписникам вона подобається. Дякуємо, що написали це!

JerryПривіт, у мене є Ford Transit з однією акумуляторною системою. У мене також є інвертор потужністю 1000 Вт, який я використовую для зарядки телефону та ноутбука. Я розрядив акумулятор до того моменту, коли він не запустить Transit, тому я намагаюся додати додаткову потужність, щоб не розряджати акумулятор протягом більш тривалого періоду часу. Прочитавши вашу статтю, мені здається, що мені слід уникати занадто низького заряду акумулятора автомобіля. Чи рекомендуєте ви подвійні батареї, батареї глибокого циклу або.? Буду дуже вдячний за будь-які ідеї. Дякуємо!

БатареїТехніка Якщо батарея буде знаходитися всередині автомобіля, ми рекомендуємо AGM-батарею або гелеву батарею. Якщо ви плануєте використовувати генератор змінного струму для зарядки акумулятора, найкращим вибором буде AGM-батарея. Вам потрібно буде ізолювати акумулятор автомобіля від допоміжного акумулятора за допомогою ізолятора акумулятора. Майте на увазі, що якщо ви плануєте пройти цей маршрут, хімічний склад акумуляторної батареї автомобіля та допоміжної батареї повинен бути однаковим, інакше ізолятор може перезарядити одну батарею.

НейтЯка ваша порада щодо найкращого акумулятора для резервного насоса для відстійника? Від 0 до 2 разів на рік у нас відключається електроенергія під час дощу. Можливо, раз на 5 років він вимикається, коли Ніагарський водоспад стікає в нашу відстійну яму. Коли це відбувається, дуже важливо, щоб система резервного копіювання працювала. Більшість систем резервних відстійників продаються з 12-вольтовими необслуговуваними батареями AGM глибокого циклу ємністю 75 або 100 Ач. Це здається найкращим вибором? Крім того, системи продаються з контролерами, які час від часу заряджають батареї. Я припускаю, що це важливо для отримання максимального терміну служби акумулятора. Будь-які поради щодо способів забезпечення періодичної зарядки? Нарешті, будь-яка інша загальна порада? велике спасибі Нейт

BatteryStuff TechI вважаю, що більшість людей з насосами для відстійників мають принаймні батарею на 100 Ач, але найкраще використовувати батарею, рекомендовану виробником, як мінімум. Чим вища ємність, тим довше ваш насос може працювати, якщо зникне живлення змінного струму. Що стосується зарядного пристрою, ми рекомендуємо зарядний пристрій з блоком живлення/перетворювачем, якщо батарея буде використовуватися під час заряджання. Більшість дренажних насосів постачаються із зарядним пристроєм, який має технологію визначення попиту, тому ви не перезарядите акумулятор. Однак якщо ваш зарядний пристрій коли-небудь вийде з ладу, і вам потрібно буде його замінити, переконайтеся, що він працює як блок живлення / перетворювач, інакше ви можете перезарядити деякі акумулятори і засвоїти цей урок на власному досвіді.

Мохамед ОмерЦя стаття дуже корисна для мене. Але у мене є ще одне запитання. Я купив новий акумулятор 12v 200Ah.але електроліту немає.порожньо. Я налив дистильованої води і змусив заряджати.через два дні пластини покриваються білим осадом.то що мені тепер робити?допоможіть мені, будь ласка.

BatteryStuff TechДуже важко сказати, що сталося, оскільки хтось міг уже забруднити акумулятор до вас.

KwakuЯк можна визначити кількість пластин в акумуляторі за ампер-годинами батареї? Чи існує формула для розрахунку кількості пластин в акумуляторі?? Дякую

BatteryStuff TechНе існує ніякої кореляції між до для такого розрахунку. Ємність, як правило, залежить від кількості свинцю в акумуляторі, тому чим більше свинцю, тим вища ємність.

BatteryStuff TechЗазвичай ці акумулятори заряджаються в акумуляторному блоці принаймні 12 В, тому вам знадобиться більше одного акумулятора, щоб зарядитися в більшості ситуацій.

KevinI встановлюю тролінговий двигун на 36 вольт, і він вимагає дроту 6 калібру. Раніше на човні був встановлений менший тролінговий двигун, і він мав 2. Провід 10 калібру разом для позитивного та 2. 10 калібрувальних проводів разом для негативу. Чи буде достатньо 2 10-дюймових, щоб витримати навантаження 6-дюймового калібру, або мені потрібно замінити 4 10-дюймових на 2. 6’s. Загальна довжина. 20 футів. але це повинно впливати лише на падіння напруги

BatteryStuff TechАмпер, який тягне ваш двигун, може бути причиною того, що виробник пропонує провід 6 калібру як найкращий вибір. Я знаю з досвіду, що наш спеціальний кабель 10 калібру довжиною 8 футів обробляє лише до 30 ампер. Враховуючи вашу відстань та силу струму, яку тягне двигун, вам цілком може знадобитися кабель 6 калібру. Якщо ви хочете замінити на інший датчик, я б запропонував поговорити з виробником.

DerekHi У мене в каравані є акумулятор 100ah agm, який розрядився і не тримає заряд. Я збираюся придбати новий акумулятор agm, але сподіваюся, що ви можете порадити мені наступне. Коли я вирушаю в поїздку, акумулятор повністю заряджений. У мене є штекер Андерсона, який заряджає батарею, коли ми їдемо, питання в тому, чи може повністю заряджена батарея agm бути пошкоджена перезарядженням від заряду, який вона отримує від автомобіля, поки я їду. З повагою

BatteryStuff TechМи рекомендуємо використовувати ізолятор акумулятора під час заряджання через генератор, щоб не перезарядити акумулятор. Вони призначені для зарядки не тільки акумулятора каравану у вашому випадку, але й додаткового акумулятора. Ключова річ, яку потрібно знати про ізолятори. це те, що вам потрібно підібрати хімічний склад, щоб він знав, як правильно заряджати батарею. Іншими словами, якщо у вас є AGM батарея для домашнього акумулятора, то у вас також повинна бути AGM батарея під капотом. Це гарантує, що ізолятор правильно заряджає батареї і не перезаряджає батарею. Я чув про ізолятори, які можуть визначати заряд, якщо хімічний склад не збігається, але вони надзвичайно дорогі, і я не впевнений, наскільки вони дійсно надійні. На мою думку, найкраще просто підібрати хімію.

Дейв БреннанЯ побудував весло для свого понтонного човна, використовуючи двигуни від інвалідного візка. Я використовував оригінальні акумулятори від крісла.2×12=24v.чи не спалю я двигуни, перейшовши на повнорозмірні акумулятори, чи 24 вольти. це 24 вольти ?

Я дизайнер/інсталятор і за ці роки прочитав буквально сотні посібників і підручників, і жоден з них не може зрівнятися з цим. знімаю капелюха, ви геніальні. і шалено корисно, що ви надали відповіді на кожне питання, розміщене тут, окремо, безкоштовно, незважаючи на те, що ви вже відповіли на 99% з них в інших своїх чудових статтях! Люди, не лінуйтеся, впевнений, що у цього хлопця є життя, тому прочитайте ВСІ БЕЗКОШТОВНІ інструкції, надані для вас тут, перш ніж запитувати. Велика повага

Майк КошанФантастична стаття, хоча я визнаю, що навіть неспеціалізовані терміни, здається, йдуть над моєю головою. Я живу у Великобританії і маю інвалідний візок QUICKIE Jive Midwheel Drive виробництва Sunrise Medical, який використовує 2 × 12-вольтові 70-амперні гелеві батареї Sonneschein GEL У мене є зарядний пристрій для гелевих батарей на 8 ампер, але за 27 місяців, що я володію кріслом, мені довелося мати 4 комплекти запасних батарей, оскільки вони виходять з ладу через 6 місяців, очевидно (за словами виробника) через несправний елемент живлення. Я дотримувався рекомендацій виробника щодо зарядки акумулятора, який стверджує, що як тільки ви закінчили користуватися кріслом, поставте його на зарядку. Хоча я часто чекаю близько 5 годин, щоб поставити крісло на зарядку. Я роблю це, а потім залишаю його. Таким чином, крісло заряджається від 13 до 18 годин, навіть якщо я проїхав лише 5 миль, що приблизно відповідає моєму середньому щоденному використанню. Чи слід одразу ставити крісло на зарядку, чи не залишати його без нагляду, навіть якщо мені це потрібно? У мене є мій ручний інвалідний візок, щоб пересуватися всередині мого будинку. Будь-яка допомога для продовження терміну служби акумулятора буде дуже вдячна. За останні 2 роки я неодноразово звертався до обох медичних консультантів Sunrise за допомогою, щоб дізнатися, як вирішити цю проблему, але не отримав жодної відповіді.

BatteryStuff TechI, безумовно, не залишив би батареї в розрядженому стані, крім того, ніколи не рекомендується розряджати батарею більше ніж на 50%, тому, якщо ваша 5-мильна пробіжка зробить це, це може вплинути на термін служби батареї. Якщо ви не заряджаєте їх нижче 50%, я б звернув увагу на зарядний пристрій, і переконайтеся, що це принаймні 3-ступінчастий зарядний пристрій, щось менше не рекомендується для акумуляторів такого розміру. Не соромтеся звертатися за допомогою до нашого технічного відділу.

BatteryStuff TechРейтинг відображає, скільки ампер ви можете витягнути з цієї батареї за певний проміжок часу. Загалом, рейтинг знижується, чим швидше ви витягуєте навантаження з акумулятора, тому батарея ємністю 200 Ач 10 год матиме більшу ємність, ніж батарея ємністю 200 Ач 20 год.

KanziЯ перебуваю в процесі модернізації сонячної електроенергії в моєму будинку і потребую інформації щодо того, які електроприлади зможуть живити 8 AGM акумуляторів. У мене вже є масив сонячних панелей, який дуже ефективно живить сонячний водяний насос. Я припускаю, що мені потрібно сказати вам кількість ват, яку виробляє панель, але не маю цієї інформації. в цей час. Чи можу я замінити свій пропановий холодильник. з електричним холодильником, запускати електроінструменти без увімкненого генератора тощо.? Дякую! Сандра

BatteryStuff TechОскільки сонячна енергетика. це, по суті, математична задача, я пропоную для початку прочитати нашу статтю “Сонячні системи. правильний шлях”, або звернутися до нашого технічного відділу за подальшою допомогою. Будь ласка, майте на увазі, що ми не є експертами з домашніх сонячних систем, і, можливо, найкраще звернутися до місцевого експерта з домашніх сонячних систем.

DaveTЧудова стаття. Однак, здається, скільки б я не читав статей про акумулятори, я не можу повністю зрозуміти, як це все працює. І я кажу це тому, що 6 років тому я придбав сильно модифікований гольф-карт EZ-GO, який я використовую для пересування по лісах південно-західної Пенсильванії. цілий рік. Наші температури коливаються від високих 80-х влітку до середини підліткового віку взимку, а часом і нижче. У мене 48-вольтова система, що використовує 8 шестивольтових Т-105 і зарядний пристрій Smart для візка, а для фар і лебідки. окремий автомобільний 12-вольтовий акумулятор. Я читав, що я не повинен розряджати свої затоплені Т-105 нижче 50%, але, чесно кажучи, це часом неможливо зробити. Ліси місцями не такі короткі, а часом ну, бруд є бруд, і ви не можете цього передбачити. Однак я завжди перевіряю рівень води він, здається, залишається постійним і я завжди чищу свої клеми щомісяця, навіть якщо вони, здається, цього не потребують. Ваша пропозиція щодо використання мастила. чудова, і я зроблю це під час наступного прибирання. Тепер я встановив нову лебідку Warn і причіплюю свій візок до вантажівки і знімаю з неї. В даний час у мене є одна 12-В автомобільна батарея у візку, але я стурбований тим, що я можу бути “там”, і 12-В просто розрядиться. Отже, я думав про те, щоб замінити один 12-вольтовий на два 12-вольтових і підключити їх, щоб все ще мати 12-вольтовий вихід, але мати довший вихідний “час”, якщо ви розумієте, про що я кажу. У мене достатньо місця під сидінням візка для середньої ширини автомобільного акумулятора і близько 24 “в довжину. Який тип акумуляторів, на вашу думку, найкраще підійде в моїй ситуації?

BatteryStuff TechDave Я б рекомендував наш калькулятор | Визначення розміру 12-вольтової батареї до навантаження, щоб дійсно визначити вашу потребу. Якщо у вас виникнуть додаткові запитання, я пропоную звернутися до нашого технічного відділу.

Earthrealmlease, я трохи заплутався. яка різниця між акумулятором 200ah 20hr номінальною потужністю та акумулятором 200ah 10hr номінальною потужністю. я намагаюся придбати акумулятор глибокого циклу, і я бачу 10 годин на одному та 20 годин на іншому. який з них краще?

СтеллаЩиро дякую за написання цього. Я, безумовно, збираюся дати своєму чоловікові для читання та для довідки. Я щойно придбав гольф-карт yamaha 36v, який потребує нових батарей. Є по 6 батарей на 6 вольт, які б ви запропонували? дякую !

BatteryStuff TechМи пропонуємо одні з найкращих доступних акумуляторів для гольф-карів. Рекомендується будь-яка з батарей, перелічених у нашому розділі “Гольф-карт.

DarrenПривіт, у мене болить голова з усіма суперечливими порадами щодо мого поточного та запланованого налаштування подвійного акумулятора. У мене 105 Landcruiser з 4.2 дизельні та стандартний генератор змінного струму 110 ампер. У мене подвійна акумуляторна система з Delkor 27HR-70 Calcium і новеньким Optima Blue Top D27M AGM (замінив інший Delkor, який помер) в якості вторинного акумулятора для роботи комунальних служб (холодильник тощо). Вони паралельно підключені через ізолятор RedArc 100 ампер. У мене також є портативна сонячна установка RedArc 120 Вт, щоб допомогти з живленням для тривалого кемпінгу тощо. По-перше, чи може ця поточна установка пошкодити Optima через відсутність зарядного виходу. І якщо так, чи вирішить проблему автомобільний зарядний пристрій постійного/постійного струму. По-друге, оскільки я не впевнений у віці / стані Delkor, я думаю замінити його на новий Optima Yellow Top D27F. Чи зробить це моє поточне налаштування достатнім? Або стандартний генератор змінного струму 110 ампер все ще не готовий до повної зарядки AGM? Буду дуже вдячний за відгуки та поради Будьмо, нам потрібна додаткова інформація про вашу ситуацію. Будь ласка, зв’яжіться з одним з наших техніків за адресою tech@batterystuff.com.

SuzWow дякую за існування. Ми починаємо організовувати сонячну установку для безкоштовного кемпінгу, і у мене є безліч запитань, на які, сподіваюся, ви зможете відповісти для мене. Ми маємо намір запустити холодильник 12v52 літрів і світлодіодні лампи. Що мені потрібно знати про ці застосування при плануванні установки батареї. Ми розглядаємо 12В 260 Ач AGM батарею з використанням сонячної панелі потужністю 140 Вт для зарядки. Чи буде достатньо одного акумулятора або нам слід розглянути два. холодильник повинен працювати більшу частину часу, а світлодіодні ліхтарі будуть працювати тільки вночі. Якби ми отримали два, яка різниця між проводкою послідовно і паралельночи один спосіб кращий за інший?? І мені потрібно нагадати Паралельно це позитивний до позитивного і негативний до негативного. Щиро дякую за ваш час та досвід. cheers Suz from Oz

TECHSuz пропоную ознайомитися з нашою статтею: Сонячні системи. правильний шлях. Це допоможе вам зібрати правильну інформацію, щоб визначити, чи буде достатньо вашої панелі та батареї. Що стосується послідовного та паралельного з’єднання, я пропоную переглянути нашу статтю: Підручник з акумуляторної батареї. послідовне та паралельне з’єднання. Ця стаття покаже вам можливості створення різних типів акумуляторних батарей, і, можливо, можливість переходу на дві 6-вольтові батареї за меншу ціну, ніж на дві 12-вольтові батареї для тієї ж ємності Ампер/год.

ТЕХНІКАЯкщо ваша існуюча батарея є WET-елементом, то ви можете використовувати AGM. Однак, якщо ваша оригінальна батарея була GEL, вам доведеться зв’язатися з BMW, щоб переконатися, що ваша зарядна система буде заряджати і AGM, оскільки вони заряджаються з більшою швидкістю.

KylaЧудова стаття, легка для розуміння та інформативна. У мене є кілька запитань щодо кабелів мого акумулятора RV. Я збирався замінити 2 морські батареї 12 В на своєму автофургоні на 2 глибокі цикли 6 В, коли зрозумів, що ситуація з кабелями здається дивною і, можливо, страшною Кінці кабелів, приблизно за фут до клемних роз’ємів, заклеєні скотчем і саморобні. Чи варто мені турбуватися про це??. Як дізнатися, чи відповідають вони розміру акумулятора??. Від заклеєної частини кабелю, яка прикручена до рами причепа, йде тонкий чорний дріт заземлення. Чому кабель повинен бути заземлений? Хіба це не те, для чого призначений. кабель?! 2 кабелі, які використовувались для паралельного з’єднання 12-вольтових батарей, також мають цей саморобний скотч. Я збирався використовувати один із них для послідовного підключення 6v, але тепер не впевнений, чи варто взагалі використовувати будь-який з цих кабелів. Прокладання нових кабелів здається дуже складним, оскільки я не бачу очевидного способу отримати доступ до місця, де вони врізаються в дно причепа. Але я не хочу бути небезпечним, тому Заздалегідь дякую 🙂

TECHI поспілкується з вашим місцевим сервісним центром RV, якщо ви вважаєте, що саморобні кабелі є сумнівними. Якщо ви плануєте замінити існуючі кабелі, ми рекомендуємо використовувати провід того ж калібру, що і в комплекті з вашим трейлером. Очевидно, що остання нога або близько того, що ви сказали, є саморобною, тому ви хочете подивитися далі, щоб побачити, якого розміру оригінальний кабель. Якщо ви змінюєте зарядний пристрій, конвертер або інвертор (або все в одному), ми рекомендуємо звернутися до виробника за рекомендацією.

ДжоелПривіт, я купив вітрильник з 2 акумуляторами та селектором, який читає 1 / обидва / 2 Моє питання полягає в тому, що ви говорите про те, що батареї мають однаковий розмір, номінал та тип. З 2, що поставляються з човном, #1. це кислотна пускова батарея, а #2. глибокий цикл, який використовується для запуску. кислотна пускова батарея, а #2. глибокий цикл, який використовується як домашня батарея. Це погано? Чи слід уникати положення селектора “обидва”?

БатареяРечі ТехнікаДобре запитання! Селекторний перемикач призначений для того, щоб вивести човен з поганої ситуації, наприклад, якщо ви не змогли завести човен. Це дозволить вам під’єднати іншу батарею в такій ситуації, щоб відновити роботу човна. Ви хочете уникнути зв’язування їх разом, якщо ви не перебуваєте в проблемній ситуації.

МорісЯкщо AGM-батареї не пошкоджуються від автомобільного зарядного пристрою, навіщо їм потрібен спеціальний зарядний пристрій?

BatteryStuff TechЇм справді потрібен конкретний зарядний пристрій, лише якщо вони довгостроково підтримуються постійним зарядним пристроєм. Виняток становлять спеціальні AGM-акумулятори, такі як батареї Odyssey або авіаційні акумулятори.

T-ManДякую за чудову інформацію. У нас є туристичний причіп, який ми припаркували в кемпінгу на задній частині ферми. Він не рухався з тих пір, як ми купили його 5 років тому. Ми заряджаємо акумулятор генератором Honda 3000. Після багатьох років розчарувань у використанні акумуляторів глибокого циклу, ми щойно встановили акумулятор AGM. (Я вважаю, що ми занадто часто розряджали акумулятори). У будь-якому випадку, ми щойно купили акумулятор AGM, оскільки розуміємо, що він буде заряджатися набагато швидше, ніж паводковий елемент. Моє питання полягає у використанні цього типу генератора на причепі, чи буде це працювати для AGM, чи потрібно робити щось інше для зарядки? Ще раз дякую.

Лора ХаргісУ нас є алігатор John Deer Gator (іграшка для верхової їзди) для нашої онуки. З’єднання для акумулятора проржавіло всередині. Чи є безпечний спосіб очистити його? Це дуже вузька область.

Md. Сайфул Хаке Хані має два акумулятори 12 В 100 Ач, він підключений до IPS, нещодавно я бачу, що батарея дуже гаряча Індикатор повного заряду IPS не показує повного заряду. Я перевіряю рівень води в акумуляторі в нормі. Потім я відключаю всю батарею від IPS 2 дні, потрібен час, щоб охолодити батарею після того, як батарея повністю охолоне, я підключаю її до IPS, але знову батарея дуже ГАРЯЧА. Що зараз відбувається, скажіть мені, будь ласка. Моя батарея Ім’я Лукас AP 100 12V 100AH 21 пластина, виготовлена Rahimafrooz Бангладеш. Будь ласка, дайте мені заявку. Дякуємо Сайфулу Хаке Хану Бангладеш saiful6848@gmail.com 8801716579824 Нам потрібна додаткова інформація про вашу ситуацію. Будь ласка, зв’яжіться з одним з наших техніків за адресою tech@batterystuff.com

GarthJI маю човен із звичайним морським свинцево-кислотним акумулятором на 12 В, я також хотів би додати другу батарею, щоб забезпечити, скажімо, порт доступу 12 В для аксесуарів. На жаль, у мене обмежений простір для другого повнорозмірного акумулятора. Чи можу я використовувати меншу, скажімо, дванадцятивольтову батарею типу ATV, підключену через подвійний релейний ізолятор зарядного пристрою, щоб обидві батареї заряджалися під час роботи двигуна, але обидві не розряджалися, коли двигун не працює? Нам знадобиться більше інформації про вашу ситуацію. Будь ласка, зв’яжіться з одним із наших техніків за адресою tech @ batterystuff.com.

ArieSI має кілька запитань щодо відновлення акумуляторів, заснованих на читанні різних сайтів “Як це зробити” та “Зроби сам”, і сподівається, що ви зможете допомогти: 1. Порошок, який, здається, всі пропонують. це солі Епсома, чи правильно це?? 2. Чи існує конкретний тип цих солей Епсома, який підходить? 3- Які специфікації змішування розчину? Велике спасибі! Нам знадобиться більше інформації про вашу ситуацію. Будь ласка, зв’яжіться з одним із наших техніків за адресою tech@batterystuff.com.

ТрейсіМи встановили кілька сучасних GPS-пристроїв на парк автомобілів. У документації виробника зазначено, що вони повинні бути підключені до виходу з напругою не менше 13 вольт. У мене не було жодних проблем з пристроями на транспортних засобах зі звичайним 12-вольтовим автомобільним акумулятором, і мені цікаво, чи виникнуть якісь проблеми, якщо я захочу встановити їх на рекреаційний транспортний засіб, такий як Polaris ATV /Quad або Side X Side з 12-вольтовим акумулятором??

У ZareefI була сонячна система, знаю, що хочу додати новий комплект акумуляторів зі старим для зарядки, обидва розрізані як набори 24В. Старий комплект на 24 В та новий комплект на 24 В. це робота чи будь-яка проблема, з якою я зіткнуся під час зарядки для сонячних панелей. або я повинен заряджати окремо і використовувати подвійне призначення. Одного разу заряджайте новий, а потім старий. У будинку для електричного міста, чи варто мені поєднувати обидва набори, або я використовую старі для розрядки, ніж переходити на нові для використання.

BatteryStuff TechI рекомендує заряджати окремо. Змішування старих і нових батарей викликає проблеми.

РендіУ нас є кілька 10-тонних саякі буксируються за кількома 3/4-тонними вантажівками Шевроле 2500 (1 генератор)1 батарея. Також буксирують 2 FORD 1 тонни, які мають подвійні акумулятори. Ми використовуємо глибококлітинні мокрі батареї 175AH (D27) по одній батареї в кожному причепі. Акумулятори в причепах заряджаються лише 1/2-1 годину від 7-ми контактної вилки причепа, коли вони під’їжджають до місця і скидаються. У мене ще немає схеми електричного/гідравлічного двигуна/насосного агрегату “Dyna-Pack). Повне скидання причепа займає 15-30 секунд. Батареї, здається, не надто довговічні для цих хлопців. Заряд від евакуатора може бути занадто низьким через падіння напруги в мережі 12 або 14 ga. дріт, що використовується в типовому пакеті буксирування причепа. Я думав про проводку в #4 ga. від купелі до заднього причепа з ізолятором акумулятора, щоб акумулятор причепа міг отримувати кращу швидкість заряду., особливо, якщо його скидають кожні годину-дві, а в проміжках між ними він заряджається лише на 1/2 або трохи більше. Чи варто це 150 ізолятор. Я можу встановити та отримати розумні ціни на дротяні клеми тощо. Також про те, який акумулятор краще використовувати, оскільки у вантажівках встановлені різні акумулятори в кожному з них?? Хороший сайт для інформації, я повинен додати.

ДжереміДжим, технічні питання можна надсилати за допомогою вкладки “Зв’язатися з нами” у верхній частині веб-сайту. Коментарі та думки власників до статей не завжди переглядаються технічним відділом, тому найкращий спосіб отримати оперативну відповідь на питання. це звернутися безпосередньо до відповідного відділу. Дякую

Френк ТакерУ мене є 12-вольтова батарея ABM 120AH і батарея Wet Cell 12 вольт, 120AH, чи можу я підключити їх обидві до моєї сонячної системи паралельно?

SamМаючи ступінь бакалавра хімічної технології та досвід роботи з акумуляторами, я вітаю вас із цією статтею, де досвід та загальне розуміння громадськості поєднуються на найсучаснішому рівні. Говорити про акумулятори для малого циклу, де Ah не має сенсу, оскільки CCA має значення, люди повинні знати, що ця батарея повинна бути повністю заряджена, і якщо вона розряджається лише на 20%, я.e нижче 12.6 В впливає на термін служби автомобільного акумулятора. Стан акумулятора необхідно перевіряти щоразу, коли він розряджається, а також перевіряти тиск в шинах на холодну. Оптимально накачана шина означає оптимальний тиск в шині i.оптимальне зчеплення з дорогою. Тому в цей час перевірте напругу акумулятора у вашому автомобілі, припаркованому на ніч, запустіть двигун і перевірте ще раз, і ви отримаєте 13.5. 14.5 i.e. це стан генератора і регулятора напруги у вашому автомобілі. Якщо ви не користуєтеся автомобілем, використовуйте зарядний пристрій, який починає заряджати при 12.6 В і зупиняється на 14.2. 14.5 V. Не маючи досвіду використання комерційних акумуляторів, я зробив свій власний, використовуючи таймер NE555 в якості прецизійного компаратора, що є більш складним компонентом. Я можу налаштувати увімкнення на 12.6. 12.7В і закінчує при 14.2. 14.5 вольт відповідно до стану (віку) акумулятора. Підвищення напруги акумулятора вище 13.2 В, починається процес вирівнювання. Слабкі акумулятори продовжують заряджатися, а сильні починають кипіти. Я роблю цей процес при 250 мА, поки батарея не розрядиться, а після вимикаю, щоб дати батареї розслабитися. Я ніколи не купую акумулятор, який не потребує обслуговування, тому що я повинен перевіряти електроліт, рівень, доливати H2O, а при необхідності перевіряти щільність.

MarieSir Добрий день! мені потрібно з моїм нещодавно придбаним гелевим акумулятором, я не знаю, чи потрібно додавати сірчану кислоту я використовував його з моїм u.p.s. і він не може подати жодного живлення на мій комп’ютер, коли я від’єдную кабель живлення u.p.s.коли я читаю номінальну потужність 12.5V я не знаю ампер, оскільки у мене немає амперметра. але на акумуляторі написано 7Ah/10H. я думав, що це краще, ніж мій старий VRLA з 12 В 4.5Ah рейтинг

ДжереміЗдається, вам слід поговорити з виробником. Якщо це гель, то ви не додавали б жодної кислоти, і в більшості випадків, якщо це AGM, він буде попередньо заповнений. 7AH прослужить довше, ніж старі 4.5AH один.

ДейвМожна використовувати AGM батарею, поклавши її на бік, чи вона повинна бути у вертикальному положенні?? Якщо так, то чи має значення, яким боком він лежить (штирями догори чи донизу)?

Андерс DB Найкраще написана, найбільш наскрізна стаття, яку я читав щодо акумуляторів, дякую! У мене є BMW з акумулятором AGM, який щойно замінили. Я придбав CTEK multi us 4.3 Розумний зарядний пристрій для подовження терміну служби нового акумулятора. Я спробував зарядити через 3 дні після встановлення, але занепокоївся, оскільки зарядний пристрій був гарячим на дотик через 2 години і все ще перебував у стані об’ємної зарядки. Чи варто турбуватися про нагрівання?? Не було жодних ознак чогось поганого, крім того, що сам зарядний пристрій був гарячим. Цікаво, що старий акумулятор ніколи не залишався в стані об’ємної зарядки так довго, і я ніколи не відчував, щоб зарядний пристрій коли-небудь нагрівався.

ДжереміЯ б не турбувався, якщо він буде гарячим через 2 години, але якщо він не перейшов у режим обслуговування через 12 годин, я б перевірив акумулятор, щоб переконатися, що він справний.

Під час періодичної перевірки, коли я помічаю, що рівень води низький, я доливаю дистильовану воду в елементи свинцево-кислотного акумулятора. Через короткий час рідина починає сочитися з ковпачків. Це триває близько 12.15 годин. У чому причина цієї проблеми і як її можна виправити?

ГарольдДякую за дуже інформативну статтю. У мене старий Honda Goldwing з великою кількістю електричних прибамбасів. За останній рік я двічі замінював акумулятор. Мій дилер замінив останній за гарантією близько трьох місяців тому. Нова батарея працювала добре, коли я часто їздив на велосипеді. Але після того, як велосипед встановив близько двох тижнів, у мене тепер є ще одна розряджена батарея. Я підключив свій зарядний пристрій, він має лише індикатор, який повідомляє мені, що він заряджається, я залишив його увімкненим приблизно на тиждень, він не підзаряджався. Потім я підключив зарядний пристрій, він повідомляє мені, що акумулятор повністю заряджений на 6 вольт. Чи означає це, що у мене три погані клітини?? Це вже вдруге, перша нова батарея прослужила близько шести місяців, ця. близько трьох. Як ви думаєте, у мене погані батареї. Один, я думаю, можливо, але два поспіль.

LarryЯка добре написана стаття. Дякую! Мій інтерес до цієї теми пов’язаний з бажанням підтримувати 12-вольтовий AGM-акумулятор нашого причепа протягом зими. Ми привезли його додому і поставили в підвальній майстерні, але сьогодні ввечері я виявив, що в ньому розрядилося 10 вольт. Я хотів би поставити його в холодильну камеру, де є невикористана вилка, але мене турбували інструкції щодо “добре провітрюваного приміщення”. У статті сказано, що AGM батареї є найбезпечнішим типом, тож чи буде безпечно заряджати їх у холодильній камері? (10 × 4 × 7 футів, з верхніми та нижніми 4-дюймовими вентиляційними отворами)

ДжонБліскуча стаття. Дійсно пояснила внутрішню роботу різних марок акумуляторів, краще, ніж будь-що, з чим я стикався тут, у США.K.

PulkitHi. У мене є 2 батареї на 12 вольт і я хочу використовувати їх обидві / Але я все одно хочу використовувати їх для 12 вольт. Я просто хочу підстрахуватися. Будь ласка, дайте мені відповідь якомога швидше.

Робін БрокоВот стаття, яка пояснює відповідь на ваше запитання. Якщо у вас виникнуть додаткові запитання, будь ласка, пишіть нашим технічним фахівцям на tech@batterystuff.com. www.”червоно-чорними шматочками”.com/kb/aricles/battery-articles/battery-bank-tutorial.html

СендіУ мене не вистачає заряду акумулятора. Я заряджаю батарею струменевим методом, це я знаю, але звідки мені знати, що означають червоні та чорні біти на зарядному пристрої?? І як довго він заряджається? Мій чоловік займався цим, але, на жаль, його більше немає. Дякуємо за внесок

Джеремі ФірПерепрошую, але я не зовсім розумію, що ви маєте на увазі під “червоними і чорними бітами. Якщо ви хочете надіслати мені фотографію відповідного зарядного пристрою, моя електронна адреса tech@batterystuff.com, тоді я буду більш ніж радий допомогти вам звідти.

ДоннаМені потрібна батарея для освітлювальної установки для стенду на арт-ярмарку (на відкритому повітрі). Я хочу використовувати 6 світлодіодних ліхтарів (14-ватна лампа Par30 3500K). також використання вентилятора для охолодження кабіни. який тип акумулятора ви рекомендуєте.

Девіде, чи можливо, щоб батарея AGM пройшла тест на навантаження на 100% і все одно була поганою?? Мій акумулятор показує 12.8v відключено. У мотоциклі він показує 12.6v і з ключем на ньому падає до 12.1 і не запускає велосипед.

Джеремі ФірТак, можливо, у нього є внутрішній “розрив” в комірці. Це трапляється, коли точка зварювання починає розхитуватися в акумуляторі, і він не може пропускати значний струм по тепер тонкій точці з’єднання.

ДжонУ мене на роботі є акумуляторна батарея з мокрим елементом на 12 В 100 ампер-годин. Вийняв восени і поставив на зарядку Smart. Тепер я збирався перевстановити його назад у наше обладнання. Я помітив, що кінець із негативним стовпом роздувся. З тестом навантаження він проходить на 9.5v. на корпусі не виявлено інших фізичних пошкоджень. Чи міг один елемент перенапружитись і не випустити повітря??

Джеремі СтрахУ якийсь момент могло статися деяке газоутворення, фактично не пошкодивши клітину, про що може свідчити подальша продуктивність.

SeanQuestion, у мене є доступ до деяких свинцево-кислотних акумуляторів, в яких залишилося набагато більше життябільше, ніж мені потрібно в будь-який момент часу. Я хочу покласти деякі на надзвичайно тривале зберігання (від 5 до 10) років) Чи можу я видалити електроліт, промити, а потім зберігати? Я десь читав, що після промивання заправляти нейтральною водою з рН і зберігати добре працювало. Інший, що після промивання використовував інертний газ аргон та герметичні вентиляційні отвори акумулятора. Не турбуйтеся про втрату невеликої ємності, оскільки це дуже міцні акумулятори. що б ви порекомендували? Я б зарядив їх повністю, потім видалив електроліт і зберігав його належним чином до передислокації.

TimВелика стаття. Якщо у мене є батарея на 80 Ампер-годин і я використовую лебідку, яка споживає 435 Ампер під навантаженням з генератором на 90 Ампер на транспортному засобі, скільки хвилин я можу використовувати лебідку, перш ніж повністю розрядити батарею або змусити транспортний засіб вимкнутись?? Яку формулу ви використовуєте?

ДонніЧи рекомендуєте ви рішення з 2 акумуляторами для човна? 1 для запуску та 1 для глибокого циклу? Або чи буде достатньо акумулятора подвійного призначення? Двигун. це підвісний двигун потужністю 90 к.с.

BatteryStuff TechМи рекомендуємо використовувати подвійні акумулятори, а не акумулятори подвійного призначення. Таким чином ви отримуєте кращу продуктивність для своїх потреб (запуск двигуна та запуск електричної системи).

Джеррі АндерсонУ мене є гольф-карт Yamaha, який я придбав 4 роки тому. Минулої зими я припаркував візок у своєму опалювальному гаражі і не заряджав акумулятори протягом 3 1/2 місяців. До весни акумулятори були настільки розряджені, що мій зарядний пристрій на візку не працював. Я використовував автомобільний зарядний пристрій для зарядки 4 батарей 12 В окремо. Я кульгав минулого літа, коли мені доводилося заряджати візок кожні 18 лунок. Нещодавно я прочитав про десульфатацію батареї. Я думав спробувати це перед тим, як купувати нові батареї. Чи можете ви порекомендувати продукт для цього, і чи можу я використовувати зарядний пристрій для візка при цьому, чи мені доведеться заряджати батареї окремо. Дякую за чудову статтю.

BatteryStuff TechI рекомендую використовувати рідку добавку під назвою BATTERY EQUALIZER, а також PP48L ON- BOARD DESULFATOR від Pulse Tech.

Редж РейнерСер, дякую за статтю. У мене є яхта з 4 батареями Trojan T105 (6v. 2 послідовно. паралельно X 2) в якості одного банку, а також батарея для вантажівок і тракторів в якості іншого банку. Вони постійно заряджаються як від сонячної панелі, так і від вітрогенератора (через регулятор), а також заряджаються, коли двигун працює від генератора змінного струму. Моє питання:. Чи можу я замінити ці мокрі елементи на батареї AGM, не змінюючи жодних зарядних пристроїв?? і якщо це нормально, чи замінити їх усі на AGM подвійного призначення або у мене є 2 різні банки, 1 стартовий. 1 глибокий цикл. У мене є ручний (ідіотський) перемикач для вибору кожної батареї або обох. Мій двигун. Ford Lees 85 HP deisel. Заздалегідь дякую.

BatteryStuff TechБільшість акумуляторів AGM не потребують спеціальних пристроїв для заряджання. Я рекомендую використовувати акумуляторні батареї глибокого циклу та стартерні батареї для відповідних цілей. Таким чином, ви отримуєте найкращу продуктивність в залежності від потреб.

НікіПривіт, 650-кубовий мотоцикл мого чоловіка не заводився, тож ми вирішили, що справа в 12-вольтовому акумуляторі. Щоб перевірити, що це не було чимось іншим, ми під’єднали до його велосипеда мій новий 12-вольтовий акумулятор для меншого скутера і запустили його. Тепер акумулятор скутера навіть не вмикає світло на скутері, хоча вольтметр показує, що він повністю заряджений. Чи могли ми пошкодити акумулятор, використовуючи його в іншій машині? Для велосипедів потрібні акумулятори різного розміру з різними амперами, але обидва на 12 вольт. дякую.

БатареяТехнічні характеристикиНе повинно бути жодних проблем з використанням меншої 12-вольтової пускової батареї для мотоцикла. Я був би здивований, якби велосипед зміг завестися з меншим акумулятором. Якщо акумулятор дійсно повністю заряджений, чи можете ви надати показники напруги в стані спокою (велосипед вимкнений)?

Мізанур РахаманСер, я хочу знати питання. Коли 12В, 7.Акумулятор номіналом 2AH повністю заряджений, чи надходить струм до акумулятора, коли зарядний пристрій все ще підключений до мережі? і яка фактична напруга при повному заряді акумулятора? Будь ласка, анс. до мене. Заздалегідь дякую.

BatteryStuff TechЧи надходить струм в акумулятор після повної зарядки, повністю залежить від моделі зарядного пристрою, який ви використовуєте, і тому я не можу відповісти на ваше запитання. Зарядні пристрої, керовані мікропроцесором, будуть “плавати” батарею після повного заряду. Зазвичай це ~ 13.4 вольта з невеликим струмом або без струму. Однак, якщо ви хочете знати, яка напруга спокою (вимкненого зарядного пристрою) на самому акумуляторі вважається повним зарядом, будь ласка, зверніться до цієї статті за відповіддю.

Ms. Safetyspan ДЯКУЄМО. Інформація на цій сторінці була ВЕЛИКОЮ. Тепер це моє “Go-To” посилання на акумулятори.

СайласСер, я буду дуже вдячний, якщо ви допоможете мені побудувати зарядний пристрій для літій-іонного акумулятора на 4 вольта (який я демонтував зі старого акумулятора свого ноутбука). Дякую.

BatteryStuff TechМи не можемо надати вам необхідну інформацію. Ми. посередники. Ми не будуємо і не виробляємо зарядні пристрої.

Adda LamonЯ знайшов статтю СУПЕР корисною, тому що хлопці в магазині автозапчастин, з якими ми розмовляли, зробили кілька заплутаних речей. Один хлопець назвав акумулятор, схожий на 6 банок газованої води, гелевим акумулятором, тоді як хлопець, до якого він звернувся за додатковою інформацією, назвав його AGM. що, напевно, насправді так і є. Однак хлопець, який насправді знав, що це була AGM батарея, сказав нам, що вона не матиме жодних проблем, якщо буде повністю розряджена що звучало досить привабливо. Ми все ще плануємо придбати AGM батареї, але якби я не знайшов цю веб-сторінку і не почитав чудову інформацію та поради, які ви надали, ми могли б бездумно слідувати його інформації і повністю вбити нашу батарею (sucksville)!). Дякую за чудовий веб-сайт.

Майк СмітДуже інформативно! (Я вважаю, що 1 є найвищим рейтингом). У мене є будинок на колесах Ford класу C 85 року з акумуляторами 2-12 В. Не впевнений, чи підключені вони послідовно чи паралельно. Він має один генератор змінного струму та окремий регулятор напруги. При працюючому двигуні одна батарея читає 12.4v, інший читає 16v. Я припускаю, що це означає, що генератор намагається більше зарядити цю батарею? Я спочатку подумав, що регулятор поганий, замінив його. На той момент одна батарея показувала 16.4v інші 16.2. Я виявив, що купив неправильний регулятор, тому купив другий. Він читав 16v і 17v. Я поставив оригінальний регулятор назад, що призвело до мого припущення, що одна батарея не буде тримати заряд, і генератор / регулятор намагається “сильніше” зарядити її. Батареї були в ньому, коли я купив його, але вони різних марок, і я не можу сказати, коли будь-який з них був придбаний. Чи буде моє припущення правильним, і чи слід замінити акумулятор з вищим показником напруги (або обидва)? Це почалося, коли я купив автофургон, перед тим, як їхати додому, я увімкнув фари, і одна з них одразу згасла. Я вимкнув їх, продавець увімкнув їх знову, друга фара згасла. Я залишив його, щоб він виправив. Він замінив обидві фари. Коли я вперше ввімкнув їх, нові фари погасли разом. Я переключився на дальнє світло приблизно через 10 секунд вони обидва згасли. Я знав, що щось не так, спершу запідозрив регулятор.

БатареїТехнікаВони роблять 16-вольтові акумулятори та генератори змінного струму. Вони часто зустрічаються в гоночних автомобілях. 16 вольт. це занадто багато для 12-вольтової системи. Можливо, ви перезаряджаєте акумулятори.

Гаррі МакдональдРЕ; Чи може хтось, будь ласка, допомогти? Проблема з акумулятором скутера, не приймає заряд. Виявляється, з моїми акумуляторами може бути все гаразд. Мені сказали, що батареї потрібно заряджати кожні місяць-два, інакше почнеться сульфатація. Але батареї, за винятком заряду через 4 місяці, викликали занепокоєння. Не отримавши відповідей, я вирішив розрядити акумулятори двох скутерів, запустивши двигуни з повним дроселем та увімкнувши світло. Однак після 5 годин постійної роботи лічильники скутерів все ще показували повні, а вольтаж був на рівні 48.7, а мій вольтметр показував 48.6 вольт. Через 5 годин впало лише 2 вольта, тоді як відключення захисту становить 42 вольта. Наступного дня я зарядив батареї, і так, вони добре зарядилися, 7 годин і все ще заряджалися, коли я пішов на день (у мене вони на 12-годинному таймері). Ці гелеві батареї глибокого циклу Chaowei повинні бути дуже хорошими з невеликим саморозрядом, щоб не вимагати заряду протягом 4 місяців.

BatteryStuff TechРадий, що з вашими акумуляторами все гаразд. Але на майбутнє не потрібно розряджати ці батареї до кінця. Вони не схожі на нікель-кадмієві акумулятори, у них немає “ефекту пам’яті” або необхідності циклічного заряду. Повністю заряджені акумулятори для системи 48 В повинні давати 51.2 вольт або більше.

Луу Пенні Привіт, дуже інформативна стаття, дякую. У мене проблема з моїм кемпером, 24-вольтовою системою для вантажівки, 25-амперним генератором, холодильником у будинку на вантажівці, який споживає струм від послідовно з’єднаних 2 × 12-вольтових акумуляторів вантажівки. Коли запалювання вимкнено, холодильник перестає споживати струм. Однак акумулятори вантажівки постійно розряджаються під час руху, все добре, поки я їду (дизельна вантажівка), але наступного ранку акумулятори вантажівки майже розряджаються. Будинок на колесах має власний 12-вольтовий акумулятор, заряджений від сонячної батареї, він працює нормально. В даний час 12-вольтовий елемент холодильника споживає струм від другого 12-вольтового акумулятора вантажівки, це означає, що холодильник використовує енергію від акумулятора, а не безпосередньо від генератора змінного струму. Чи можливо, що відтік енергії з акумулятора більший, ніж надходження заряду в акумулятор?? Скільки ампер може безперервно приймати акумулятор під час заряджання? Тепер я думаю, що я повинен брати 24 вольта безпосередньо з генератора, потім пропустити їх через випрямляч, щоб отримати 12 вольт, а потім подати на холодильник. Таким чином, акумуляторні батареї вантажівок можна заряджати за власним бажанням, не розряджаючи їх від холодильника. Якщо акумулятори вантажівки можуть заряджатися, скажімо, лише на 6 ампер, тоді як холодильник споживає 10 ампер, встановлений струм завжди розряджатиметься і залишатиме мене з розрядженими акумуляторами. Чи правильний я у своїх міркуваннях? Будь ласка, порадьте якомога швидше, велике спасибі, Лу

БатареїТехніка акумулятораНе існує обмежень на те, що може або не може прийняти батарея. Акумулятор не може сказати “ні” зарядці. Однак існує безпечний діапазон, до 25% від ємності акумулятора, повинна бути максимальна швидкість заряду струму. Для акумулятора 50 AH це буде максимум 12.5 ампер на годину. Генератори зазвичай не мають проблем з перезарядженням через електронний блок управління. Мені здається, що у вас 24-вольтова акумуляторна система, але 12-вольтовий генератор. Здається, для роботи холодильника потрібно лише 12 вольт. Яка частина вашої системи насправді споживає 24 вольти?

У Edi є 3 батареї sb 12100-s 12 вольт 10 ампер для мого велосипеда, які були вкрадені, як мені підключити нові?

Edi має 4 батареї ps 1272 fs 12 вольт 7.Вкрадено 2 амперні батареї, як я можу підключити їх до свого велосипеда?

MikeI використовую 4. 12-вольтові міждержавні батареї dcm0035, підключені до 48-вольтової конфігурації, для живлення мого педального велосипеда. У мене є 2 комплекти. 8 батарей. У них було 11 місяців, коли вони розряджалися приблизно до 12 вольт на лічильнику 3 рази на тиждень. Я використовую 2 зарядні пристрої noco gen 4. В основному в режимі 10 амперале іноді подвоюється на одному комплекті акумуляторів. Погодні умови від 35. 110 F. Як я можу визначити, скільки залишилося життя? Окрім очевидного, виходячи з того, як довго вони працюють до виснаження. Здається, вони знаходяться приблизно на 50% від нових. Також чи робить мій зарядний пристрій справжній 100% заряд

BatteryStuff TechНе існує магічної формули, яка б передбачала тривалість життя акумулятора. Так, зарядний пристрій 4-го покоління повинен повністю зарядити батареї перед тим, як перейти в режим плавного увімкнення/вимкнення. 12.0v на лічильнику. це більше 50% розряду, що більше, ніж ми рекомендуємо для оптимальної роботи.

AndyI придбав вживаний човен у 2009 році, він має 2 однакові стартерні батареї West Marine 650 CCA з 3-позиційним перемикачем Perko, 1, 2 обидва або вимкнено). Я ніколи не заряджав ці акумулятори, окрім як під час експлуатації мого човна, що, ймовірно, становить менше 50 годин на рік. Двигун. це двигун Suzuki потужністю 175 к.с., з генератором змінного струму на 44 ампера. Я відчуваю, що працюю в позичений час і хочу замінити ці акумулятори на AGM. Чи повинен я використовувати 2 стартерні акумулятори або 1 стартерний і 1 домашній? Під час роботи човна зарядний пристрій заряджає обидва акумулятори одночасно чи слідує за перемикачем Перко? Дякую, чудовий сайт.

BatteryStuff TechОскільки батареї будуть з’єднані між собою за допомогою вимикача, я рекомендую використовувати дві батареї однакових типів і розмірів. Тому, якщо батареї використовуються для запуску двигуна, я рекомендую дві стартові батареї. Я рекомендую батарею глибокого циклу, якщо вам потрібна потужність 12 В при вимкненому двигуні.

BatteryStuff TechNo. Якщо ви заряджаєте акумулятор і одночасно використовуєте його, зарядний пристрій намагатиметься живити навантаження. Залежно від величини навантаження, і якщо зарядний пристрій може його забезпечити, батарея може заряджатися з меншою швидкістю або взагалі не заряджатися і почати розряджатися.

Муруган (продовження) Я використовую 17-дюймовий ЕПТ-монітор, який споживає 80 Вт енергії. Тут, в Індії, ми використовуємо 220 В змінного струму для наших приладів.

Муругані купив 22 місяці тому акумулятор на 12 вольт з інвертором тільки для мого настільного комп’ютера. Він читає GT-2100 C20 210AH. Це свинцево-кислотна батарея. Дилер сказав мені, що я можу використовувати його протягом 10 з половиною годин тільки для живлення мого комп’ютера. з інтернету я дізнався, що не можна повністю розряджати батарею. я до цього часу тільки один раз використовував його до 9 з половиною годин. ніколи не бачив, щоб блимав індикатор “низький рівень заряду батареї. Я завжди ретельно стежив за рівнем води, регулярно перевіряючи індикатори рівня. В середньому я використовую батарею до 7-9 годин в ці дні через великі перебої з електроенергією, і бачу, що вона повністю заряджена одразу, як тільки з’являється електрика. Одна проблема полягає в тому, що якщо я використовую акумулятор протягом 9 годин, то для повної підзарядки потрібно безперервне живлення принаймні до 8 годин (хвилин). але тут вони подають електроенергію лише в окремі години. i.Тобто, одна година живлення. одна година вимкнення. одна година живлення. і то лише вночі. вдень лише протягом чотирьох годин. вранці з 8 до 10 і ввечері з 4 до 6. відпочиваю цілими днями, коли вимикають світло. тільки за останні 3 місяці живлення стало таким. я був змушений використовувати свій акумулятор дуже обережно та розсудливо. Моє питання полягає в тому, чи вплине це на час роботи акумулятора, якщо залишити його заряджатися в інші години?(я не використовую його вночі, коли він заряджається). я дуже хвилююся. у нас тут багато сонячного світла. тому я готовий дослідити можливість заряджати його за допомогою сонячної батареї. я хочу знати, яку максимальну потужність або напругу я повинен подавати, щоб зарядити його за мінімальний час. скажіть мені стільки-то ват до такої-то години. тут ми маємо 10 ~ годин яскравого сонячного світла. Будь ласка, допоможіть.

BatteryStuff TechНичого страшного, якщо акумулятор заряджається через нерегулярні проміжки часу. Це не найкраща ситуація, але вона не призведе до негайного руйнування акумулятора. Справа в тому, що в розрядженому стані батарея буде накопичувати сульфати. Перезарядка виправить ситуацію. Це хороша практика, але я розумію, якщо ваша ситуація не дозволяє вам зробити це найкращим чином. Якщо ви шукаєте сонячну зарядку, найбільша панель, яку я рекомендую вам використовувати для безпечної підзарядки акумулятора в найкоротші терміни. це сонячна панель потужністю 900 Вт. Вона буде заряджати зі швидкістю 73 ампер на годину (35% від ємності акумулятора). Менше. це добре, але не більше для безпечної підзарядки.

FawadМій AGM 100-амперний акумулятор для ДБЖ поводиться дивно, він набирає повний заряд за 30-50 хвилин, а розряджається також за 30-40 хвилин, мій ДБЖ заряджає акумулятор на 10-12 ампер. Будь-яка допомога

FawadЯ точно не знаю, але у нього є 42-дюймовий плазмовий телевізор Samsung та невеликий супутниковий приймач, це все. І з тим самим навантаженням це дало мені час резервного копіювання майже від 2 до 3 годин.

BatteryStuff TechЯкщо я вас правильно зрозумів, ваша батарея працює не так довго, як раніше, і заряджається теж швидко? Короткі періоди заряджання/розряджання? Схоже на те, що на пластинах акумулятора накопичилися кристали сульфату. Сульфатація призводить до швидкого старіння акумуляторів. Зверніться до наших інших технічних статей про те, як видалити сульфатацію.

Грег ” Ампер-година (AH). це рейтинг, який зазвичай зустрічається на батареях глибокого циклу. Стандартний рейтинг. це рейтинг ампер, взятий за 20 годин. Це означає, що, скажімо, для акумулятора ємністю 100 Аг це означає наступне: Заряджайте акумулятор протягом 20 годин, і він видасть загалом 100 ампер” Слід писати ” і це забезпечить загалом 100 ампер-годин”

Девід КунеоДякую за вашу статтю, у мене є питання. Я купив 2-місячний (НАЛІПКАЙТЕ НА НЬОМУ) акумулятор зі звалища, зовнішня комірка була пробита в аварії, заглянув всередину, весь електроліт зник з однієї комірки. Я відремонтував пластиковий корпус, тепер він може безпечно утримувати рідину. Чи можу я додати електроліт зі старого акумулятора, чи не буде в ньому занадто багато сульфітів? було б краще придбати мотоциклетний, який коштує в автозоні? Я все одно збираюся здати свій старий акумулятор, так як це основний заряд Що скажете??

BatteryStuff TechЯк тільки кисень потрапляє на активовані пластини в комірці, швидко утворюється сульфатація. Я вважаю, що це не варте зусиль і ризику. Я рекомендую придбати новий акумулятор. Навіть якщо вам вдасться трохи відновити цей акумулятор, я сумніваюся, що він прослужить дуже довго, і це буде небезпечно, оскільки внутрішній опір під час заряджання буде більшим, ніж у здорового акумулятора, в результаті чого ви ризикуєте перегріти батарею.

У Вілфреда Кубея є автобус Toyota Coaster, який обладнаний як будинок на колесах. Автомобіль був виготовлений з 24-вольтовою електричною системою, яка використовує дві послідовно з’єднані батареї по 12 вольт кожна. Нижче я виклав опис допоміжної електричної системи, але моє основне питання полягає в тому, як я можу дізнатися, наскільки виснажені мої допоміжні батареї в кінці дня, в якому холодильник працював протягом тривалого часу?? Я думаю, що основне правило полягає в тому, що батареї не повинні розряджатися нижче 50% від їх ємності, але який надійний метод я можу використовувати, щоб визначити, коли вони досягли цієї точки? Дві послідовно з’єднані допоміжні 12-вольтові батареї ємністю 120 ампер-годин кожна забезпечують живлення “домашньої системи”. холодильника, освітлення, водяного насоса та різних 12-вольтових розеток. Холодильник є основним споживачем енергії акумуляторів, оскільки це компресорний холодильник, який використовує еквівалент 12 вольт 8 ампер (i.e.96 Вт) під час роботи, а вона працює приблизно від 8 до 12 годин протягом кожної 24-годинної доби, залежно від того, наскільки спекотна погода. Допоміжні батареї заряджаються від двох сонячних панелей потужністю 80 Вт кожна, і отримують додаткову зарядку від генератора автомобіля, коли двигун працює. Є ізолятор батарей, який автоматично відключає допоміжні батареї від електричної системи автомобіля, коли двигун не працює. Регулятор напруги для системи зарядки сонячних панелей забезпечує постійну індикацію для допоміжної системи, включаючи напругу допоміжної батареї. У мене є звичка перевіряти напругу в останню чергу вночі, і в першу чергу вранці, щоб дізнатися, скільки енергії холодильник взяв від батарей. Якщо нічна напруга нижче 24.8 вольт, то ранкові показники нижче 24.0 вольт. Проблема в тому, що якщо ми мало їздили в певний день, а сонячні панелі не заряджалися через похмуру погоду, нічна напруга може бути лише 24.2 вольта, а ранкова напруга не набагато вище 23 вольт. Якщо напруга на акумуляторі 24.2 вольти при непрацюючому холодильнику, потім, коли холодильник починає працювати, показник напруги падає приблизно до 23 вольт.5 вольт. Отже, моє питання залишається відкритим: яка найнижча допустима напруга для моєї допоміжної акумуляторної системи, щоб акумулятори не були пошкоджені через надмірну розрядку? Дякуємо, що прочитали довгий і детальний лист, але я хотів надати достатню кількість довідкової інформації.

BatteryStuff TechResting напруга 24.4 вольта. це 50%. Коли ви досягнете цієї точки, припиніть використовувати батареї, поки не зможете зарядити їх знову.

Ів Ван ДаммУ мене така ж система, як у Вілфреда, хоча я використовую Tripp Lite для інвертування струму з 12В на 110В (2400 Вт) Я завжди використовував 3 дешеві звичайні акумулятори для вантажівок, які заряджалися від генератора, і, майже кожен раз, коли ми їхали, у мене не було проблем з роботою протягом 3 років без необхідності заряджати акумулятори зовнішнім зарядним пристроєм Нещодавно, щоб зменшити вагу, я купив 2 троянові акумулятори глибокого циклу 225, які видавали майже таку ж силу струму, як і попередні 3 акумулятори. На моє здивування, ці акумулятори здохло на минулому тижні, через 6 місяців використання, хоча вони добре доглянуті, що стосується води та регулярної зарядки через генератор Tripp Lite працює добре, і ми завжди уникаємо використання батареї нижче жовтого та червоного індикаторів, які вказують на навантаження батареї на 50% Ми мали 2 хвилини роботи на червоному світлі 2 тижні тому (розряд на 80%), і щоб запобігти будь-яким подальшим проблемам, я зарядив батареї за допомогою зовнішнього зарядного пристрою разом протягом 20 годин (вперше за останні 10 років); зарядний пристрій показав 14 В наприкінці процесу заряджання. На жаль, під час поїздки минулого тижня я втратив живлення швидше, ніж будь-коли, і в підсумку мені довелося користуватися лише холодильником під час руху, забувши про водяний насос або кавоварку; я намагався зарядити батареї з тих пір, але зарядний пристрій не перевищує 10 вольт і падає до 8 і 7 через 10 годин Моє питання: оскільки ці троянські батареї дуже дорогі там, де я живу (Перу), чи повинен я інвестувати в зарядний пристрій, який саме, і чи повинен я заряджати акумулятори щодня з дому? Машина стоїть на вулиці, і я не можу перевіряти кожні 2 години, яка напруга, тож чи є процес зарядки безпечним, гарантованим у довгостроковій перспективі для цих акумуляторів?? Ще раз ось повний опис моєї конфігурації: автобус спринтер з генератором змінного струму на 100 Ампер стартерна батарея на 120 Ампер 2 трояни глибокого циклу 225 130 Ампер кожен вихід 12В один інвертор tripp lite 12-120В 2400 Вт Велике спасибі за вашу відповідь, яка повинна зацікавити багатьох людей, таких як я, які просто хочуть зрозуміти, як керувати простими 3 або 4 пристроями у своєму кемпінгу

BatteryStuff TechМені здається, що ваш поточний зарядний пристрій, ймовірно, в порядку, але батареї можуть бути несправними або їх термін служби значно скоротився, коли вони були надмірно розряджені ті 2 тижні тому.

ПетроДякую за вашу чудову роботу! Я багато чому навчився. У мене є блок живлення Die Hard 1150: 20ah AGM. Згідно з вашими поясненнями, я залишаю його підключеним до мережі, оскільки він має вбудований інтелектуальний зарядний пристрій, який повинен забезпечувати безпечний плаваючий заряд для підтримки здоров’я акумулятора. У мене є два питання щодо цього: 1. Чи нормально, що акумулятор злегка теплий на дотик, коли він підключений до мережі, досяг 100% заряду і отримує заряд для обслуговування?? 2. Чи виділяються небезпечні гази, коли акумулятор підключений до мережі та отримує крапельний заряд?? Мій акумулятор підключений у підвальній майстерні в досить великому будинку. Дякуємо за будь-яку інформацію, яку ви можете надати та подбати. Пітер

Техніка акумуляторівЯкщо акумулятор теплий, то це тому, що внутрішній опір акумулятора більший, ніж зазвичай. Ймовірно, на пластинах в елементах є велика кількість кристалів сульфату, що змусить зарядний пристрій працювати інтенсивніше, щоб підтримувати плаваючий режим. Сульфатація позбавляє батарею енергії, але її можна відновити за допомогою десульфатаційних блоків і зарядних пристроїв. Газування не повинно бути проблемою, якщо акумулятор здоровий. Тільки значна перезарядка повинна спричинити надмірну вентиляцію AGM.

MattВелика стаття. Я дізнався більше, ніж будь-коли знав про акумулятори, але я все ще не знаю багато. Мені цікаво, я нещодавно придбав цілорічний будинок для підлідного лову льоду / кемпер. Зараз я дивлюся на акумулятори і схиляюся до AGM. Це те, що ви б порекомендували? Знову ж таки, ця батарея буде використовуватися цілий рік. Замерзає на морозі, коли сидить по 4-5 днів без використання, потім буде використовуватися на вихідних, коли поїду на риболовлю. Тоді влітку він буде використовуватися в спеку. Я також бачив кілька згадок про сонячні зарядні пристрої. У мене є генератор, який я планую використовувати для підзарядки акумулятора при необхідності, але мені цікаво, чи має сенс залишати сонячний зарядний пристрій постійно підключеним до акумулятора. Розташування батареї в будинку спростить підключення сонячного зарядного пристрою, який можна встановити або безпосередньо у вікні, або просто зовні, прикріпивши його до стіни кемпера/рибальського будиночка. Тоді навіть під час використання батарея буде заряджатися, так?? Заздалегідь дякую за будь-яку відповідь.

BatteryStuff TechДля екстремальних температур найкраще підходять гелеві акумулятори. Вони також мають найповільнішу швидкість розряду. Сонячна панель. це чудова ідея, і вона абсолютно безпечна, навіть якщо увімкнений генератор або ви використовуєте акумулятори, якщо ви також використовуєте сонячний контролер (який регулює безпечний рівень напруги заряду і запобігає зворотному надходженню струму в панель). Але так, якщо сонячна панель отримує сонячне світло, батарея також буде заряджатися.

TimGreat Стаття ! На що варто звернути увагу. Я використовую чисті свинцеві AGM-акумулятори NorthStar. Вони мають найширший діапазон робочих температур (від.40 до 149 градусів за Цельсієм) і дворічний термін зберігання. Ніколи не бачив гелевих батарей з такими робочими температурами. У мене є один у моїй вантажівці. Жодних проблем навіть на хвилину.

BatteryStuff TechPure свинець проти переробленого свинцю має значення для продуктивності. Батареї NorthStar звучать як хороші батареї.

Адам ДжонсонДякую за вашу думкуЯ хотів би використовувати електричний гольф-карт для пересування по місту в невеликому містечку в горах Сан-Хуан, штат Колорадо, цілий рік. Я вчитель і зазвичай їжджу на ньому туди-сюди лише один-два рази на день, приблизно по одній милі в кожну сторону. 1-е питання: Зимовими ранками тут може бути дуже холодно (-20 градусів і більше), але потім в той же день прогрівається до 30 градусів, чи є батарея, яка може витримати такий температурний діапазон, і при цьому мати достатній термін служби?? 2-е питання: У мене є сонячна панель, яку я міг би розмістити на даху, отримати контролер заряду, і щоб батареї завжди заряджалися, як це вплине на термін служби акумулятора?? У мене є зарядний пристрій на 36 вольт, який постачався з візком. Візку, можливо, 20 років. Батареї, з якими він постачався, були вичерпані, я відніс їх до переробника. Я думав витратити 150.00 за кожну (включаючи основну плату) за 6 батарей, і перестати їздити на своєму газовому транспортному засобі. Буду вдячний за пораду.

BatteryStuff TechДля найбільшого діапазону робочих температур найкраще підійдуть гелеві акумулятори. Для сонячної панелі вам знадобиться або одна панель на 36 вольт, або 3 послідовно з’єднані панелі на 12 вольт. Це хороша ідея, якщо ви хочете, щоб термін служби батарей був максимально довгим. Контролер заряду, переконайтеся, що він безпечний для гелевих акумуляторів, які потребують трохи нижчої напруги заряду, ніж більшість інших акумуляторів. Ми продаємо 6-вольтові акумулятори Trojan T-105 по 139 за штуку. Сердечник не потрібен.

BatteryStuff TechІснують підвищувальні перетворювачі для збільшення напруги, але ми їх не продаємо. Крім того, я думаю, що може бути важко знайти батарею, яка буде працювати на 180 вольт.

Сельван АльбертПривіт усім, поточне налаштування: 1) Два ДБЖ. Обидва є незалежними системами. 2) Обидва ідентичні; Виробник: Delta; Модель: J-Series 7 KVA. Потужність кожної батареї: 5000 Вт, 230 В змінного струму. 3) У кожному з них є 20 послідовно з’єднаних 12-вольтових акумуляторів на 26 Ач для створення батареї на 240 вольт постійного струму, 26 Ач. Завдання: a) Спроектувати акумуляторну батарею таким чином, щоб навіть якщо одна батарея вийде з ладу, вона все одно залишалася працездатною і підтримувала роботу ДБЖ до заміни батареї, що вийшла з ладу. b) Спробуйте змінити конфігурацію існуючої акумуляторної батареї, щоб мінімізувати витрати. Пропоноване налаштування: 1) Замість двох ідентичних, але окремих батарейних блоків, як налаштовано зараз, переналаштувати 40 батарей в один батарейний блок. 2) Батареї будуть підключені послідовно, а також паралельно, як показано на схемі. 3) Дві батареї будуть з’єднані паралельно, щоб сформувати одну паралельну батарею на 12 Вольт 52 Ач. Двадцять таких пар будуть з’єднані послідовно, щоб сформувати один банк на 240 Вольт постійного струму 52 Ач. 4) Підключіть обидва ДБЖ до однієї батареї. 5) “Вихід” ДБЖ на 230 В змінного струму залишиться незалежним, як і зараз. Прикріплена діаграма: Проілюстровано як поточне налаштування, так і запропоноване налаштування. (Без змін у незалежних “виходах” двох ДБЖ). “Вихід” 230 В змінного струму двох ДБЖ залишиться таким самим (як незалежні виходи) у запропонованій схемі, як і в існуючій схемі.) Переваги: 1) Коли одна батарея виходить з ладу, весь банк все ще буде працювати. (Отже, ДБЖ не вийдуть з ладу).) 2) Поки “обидві” батареї, підключені в будь-якій паралельній парі, не вийдуть з ладу, банк все ще буде працювати. Питання: 1) Чи будуть ланцюги зарядки акумуляторів у кожному ДБЖ якось заважати один одному? 2) Чи є інші проблеми та/або недоліки в запропонованій системі, які не були враховані?? Чи будуть системи зарядки батарей в кожному ДБЖ заважати одна одній при зарядці одного блоку батарей, коли електричне живлення увімкнене, чи будуть вони заважати одна одній?? Іншими словами, в даний час так само, як один ДБЖ заряджає свій власний акумулятор, два ДБЖ будуть заряджати один загальний акумулятор без проблем? Будемо дуже вдячні, якщо ви залишите свій цінний відгук про запропоновану нами комплектацію акумуляторної батареї. Селван Альберт.

Привіт Джеймс, дякую за інформацію та чудові пояснення! Як визначити тип акумулятора в моєму автомобілі (2007 BMW X3)? Акумулятор. це герметична батарея, що не потребує обслуговування. Це оригінальна батарея. Номер деталі. S: 61 21 8 385 398, а на етикетці вказано, що це 90 AH та 720 CCA. але на ньому немає назви виробника. Я зателефонував кільком дилерам BMW, але вони не знали. Сподіваюся, ви можете мені допомогти. Заздалегідь дякую!

BatteryStuff TechЗвучить як AGM або VRLA акумулятор. Обидва є різними типами свинцево-кислотних акумуляторів, герметичних на відміну від звичайних заливних. Це буде не гель, я майже можу це гарантувати. Гелеві батареї повністю герметичні. Якщо у верхній частині корпусу є вентиляція або навіть вентиляційні прорізи, то це не гель. Це теж добре, тому що гелеві акумулятори не є хорошими пусковими батареями. Вони крихкі.

Щиро дякую за вашу відповідь. У мене є зарядний пристрій, і мені потрібно вибрати одну зі стандартних, AGM. і тип гелевого акумулятора. Який тип мені вибрати?

BatteryStuff TechGel є найбезпечнішим, оскільки використовує найнижчу зарядну напругу з трьох. Якщо ви не впевнені, встановлення гелю завжди є безпечним варіантом. В іншому випадку, якщо ви вважаєте, що це AGM (перевірте наявність вентиляційних отворів, щоб переконатися, що це не гель), використовуйте налаштування AGM.

Чарльз ВеландУ мене є електричний 2-колісний скутер, яким користується моя дружина. Він має 3 батареї, з’єднані між собою. Як під’єднати кабелі до зарядного пристрою, щоб зарядити цей блок з 3 батарей??

БатареїТехніка повністю залежить від того, чи повинні батареї бути з’єднані послідовно або паралельно. Відповідь на це питання залежить від того, чи працює скутер від 12 вольт, чи від 36 вольт. Але найнадійніше місце для підключення зарядного пристрою. це ті самі клеми, до яких підключається двигун скутера, щоб він працював.

БобПри використанні батареї глибокого циклу в сонячній системі, використовуючи ліхтарі постійного струму 12 вольт. Чи є спосіб автоматично вимкнути світло, перш ніж воно розрядить акумулятор занадто сильно??

BatteryStuff TechТак, вам знадобиться роз’єднувач акумулятора або вимикач живлення. Priority Start та Battery Guard. це два бренди, які роблять це автоматично. Ми продаємо їх у нашій категорії аксесуарів для акумуляторів.

Джон ФеттерЦе філософський коментар. Свинцево-кислотні акумулятори страждають від саморозряду. Батареї насправді витрачають переважну більшість часу не на зарядку, а на те, щоб взагалі нічого не робити. Ось що викликає сульфатацію. Що ж експерти рекомендують робити користувачам акумуляторів?? Лікуйте сульфатацію. Рецепт столітньої давнини! Як щодо обробки акумулятора чимось, що зупиняє саморозряд?

BatteryStuff TechЗберігання акумулятора на струминному зарядному пристрої запобігає саморозряду. Крім того, просити батарею не розряджатися. це все одно, що просити людину не старіти. Це хімічна проблема, і здорові батареї розряджаються повільніше, ніж старі батареї або дешеві батареї, виготовлені з менш якісних матеріалів.

Чи буде HelbichУ мене є нова заміна 4 × 12v 18 ah акумуляторів глибокого циклу agm, підключених послідовно для електронного велосипеда, зарядний пристрій 48 v заряджає банк приблизно на 54-55 v, Тепер оригінальні батареї працювали останні 2 роки, як очікувалося, протягом 300- 400 циклів з хорошим діапазоном. але ці нові запасні батареї виходять з ладу протягом декількох тижнів, менше 30% діапазону, ніж оригінали. При тестуванні зарядної напруги, що подається на кожну окрему батарею послідовно. вона коливається в межах 14.1 V- 15.9 В від одного акумулятора до іншого. і під час тесту навантаження на кожну заряджену батарею, вони коливаються від 2 хв до 55 хв, перш ніж впасти нижче 11.5 /елемент. Акумулятори погано сконструйовані чи це проблема зарядного пристрою? Дякуємо за будь-яку інформацію, яку ви можете надати.

BatteryStuff TechЯка була величина навантаження для тесту? 15.9 вольт. це занадто багато для зарядки.

JeffПривіт, щойно отримав новий акумулятор kirkland, і він має 6 елементів під кришкою. Не всі елементи заповнені рідиною до верху. це нормально, що в деяких елементах більше рідини, ніж в інших, чи всі вони повинні бути заповнені до верху?? Я не бачив жодних ліній заповнення щодо того, де повинен бути рівень. дякую

BatteryStuff TechТак, елементи повинні бути збалансовані, навіть за рівнем рідини. Будь ласка, використовуйте лише дистильовану воду. Їх не потрібно заповнювати до країв, але, безумовно, пластини ніколи не повинні бути відкритими. Якщо це відбувається, пластини реагують з киснем повітря і швидко утворюють сульфатацію. Сподіваюся, це відповість на ваше запитання.

Qusayhello у мене є 8 акумуляторів глибокого циклу 12v 200Ah, підключених послідовно / паралельно для живлення системи ups, і вони заряджаються зарядним пристроєм acostant 52.5 В 35А він працював близько 18 місяців кожен день близько 6 годин на ДБЖ і тепер почав втрачати свою ємність, коли я перевіряю напругу для кожного акумулятора під час роботи зарядного пристрою, деякі з них дають 13,4 В, а інші 12.66 і 12.9 так що це сульфатований або потреба в зарядці за допомогою розумного зарядного пристрою. дякую

BatteryStuff TechЯ не знаю, яке навантаження, але для системи 48 вольт зарядний пристрій здається трохи занизьким, якщо він заряджається при 52.5 V. У режимі об’ємного заряду має бути 56 В або близько того. Для поплавця 52.5. це нормально. Я не впевнений, про що йдеться у вашому запитанні. Якщо акумулятори окремо показують різну напругу, це не дуже добре для системи. Чи однакового віку батареї? 13.4 v. це трохи високий, але хороший повний заряд, тоді як 12.9 В звучить майже правильно. 12.66 v потребує більшого заряду. Якщо він не може досягти більш високої напруги, сульфатація є вагомою причиною цього. Для виправлення цієї батареї рекомендується використовувати бортовий десульфатор, такий як Power Pulse або ODB від Battery MIND er. Не потрібно від’єднувати його від інших або змінювати систему.

Дуже дякую за вашу допомогу 1. мій акумулятор має такий самий вік 2. я не можу збільшити напругу зарядного пристрою, тому що його максимальна напруга становить 52.5 також до цього часу я не пробував інший зарядний пристрій або заряджати кожну батарею окремо. ці показники для кожної батареї, але поки вони підключені до зарядного пристрою і, наприклад, коли я додаю всі показники ( 13.412.6612.913.54) це дорівнює 52.5 яка напруга зарядного пристрою і коли я відключаю зарядний пристрій і через 1 годину показання батареї становлять (12.7. 12.5. 12.7. 12.6) я думаю, що батареї і 4 перешкоджають підвищенню напруги на батареях 2 і 3, тому вони не можуть повністю зарядитися. також у перші 8 місяців всі батареї мають однакові показники при зарядці. рекомендуємо заряджати кожну батарею окремо, щоб довести її заряд до 13.6 v і приймають струм. наприклад, використовувати зарядний пристрій 48 В з 4-ма банками або не проблема використовувати зарядний пристрій 48 В з однією банкою, також якщо я хочу десульфатувати його, краще використовувати obd-12 для кожного ввімкненого або використовувати obd 48 для кожних 4 батарей, також який рекомендований метод зарядки та обслуговування цієї системи, щоб отримати максимальний термін служби для акумуляторів. дякую з повагою

BatteryStuff TechA 4-х банківський зарядний пристрій на 48 вольт заряджатиме акумулятори окремо, що може вирішити проблему. 52.5 вольт добре, якщо батареї повністю заряджені. Але оскільки вони не всі заряджені, я рекомендую, щоб швидкість заряду була вищою, щоб вони обидва зарядилися. Якщо ви використовуєте OBD.12, вам знадобиться по одному на кожну батарею. В іншому випадку ви можете використовувати один OBD.48 за всі чотири батареї, з’єднані послідовно.

Дякую, що допомогли мені вирішити проблему, і дякую за сайт, який надає таку кількість даних для користувачів. дійсно чудовий сайт і чудовий персонал, ще раз дякую з найкращими побажаннями

Макс ВільямсПривіт, у мене є (8) x 6V x 125AH батареї глибокого циклу, що виробляють 24V у послідовній / паралельній конфігурації, що заряджаються сонячною батареєю 250W x 24V, що живить холодильник / морозильну камеру 24V 24/7, малюючи 2A під час роботи. Чи правильно я розумію, що загальної ємності моєї акумуляторної батареї повинно вистачити для роботи холодильника при мінімальному сонячному освітленні протягом декількох тижнів? Будьмо Макс

Джеремі ФірДо тих пір, поки ви отримуєте принаймні 5.5 годин прямих сонячних променів на панелі, тоді все повинно бути добре. Якщо у вас виникнуть додаткові технічні питання, будь ласка, надішліть їх на адресу Tech@batterystuff.com

Бобхі, у мене є сонячна система, я використовую пристрій, який вимірює напругу акумуляторів і надсилає його через послідовний порт на комп’ютер, який може показати мені стан здоров’я в будь-який час доби. у мене є 8 батарей, підключених паралельно, і проблема, яку я намагаюся вирішити, полягає в тому, що вимірювальний пристрій розглядає 8 батарей як одну, і дає мені один показник. Але для того, щоб мій проект моніторингу працював, я хочу мати можливість вимірювати кожну батарею окремо, навіть якщо вони підключені паралельно разом Я знаю, що це звучить неможливо, але мені все одно потрібно подумати про всі можливості. Будь-хто, хто має якісь підказки, був би дуже корисним. Дякую.

Джеремі ФірБудь-які технічні питання можна надсилати електронною поштою безпосередньо на Tech@batterystuff.com для найшвидшої відповіді. Щоб відповісти, принаймні найкраще, що я можу, я б особисто підключив тестер, який ви використовуєте, до 8-точкового перемикача, де кожен з 8 режимів був би підключений до однієї з батарей безпосередньо. Ви могли б перемикати підключення на моніторі на кожну батарею окремо, навіть якщо вони всі підключені разом. Єдиним реальним недоліком цього буде те, що якщо ваш пристрій належить до більш точних типів, то він буде збиватися при перезавантаженні на кожній батареї і перестане бути таким же точним. З іншого боку, якщо він не надто точний, то я б все одно не став його так налаштовувати. Тож, хоча це не зовсім неможливо, це трохи улов 22. Точний перестане бути таким, а не такий точний потрапляє в категорію “навіщо турбуватися. Сподіваюся, це допоможе! 🙂

BobHi, Перш за все, я хочу сказати, що ваші підручники були для мене дуже корисними, і я багато чому навчився. У мене є автономний будинок, який я живлю чотирма паралельно підключеними батареями AGM 12V 245AH 8D, які підключені до синусоїдального інвертора / зарядного пристрою xantrex 3000W. У мене є монітор заряду батареї xantrex link pro, який має програмоване реле сигналізації, яке я налаштував на запуск генератора, коли батареї розряджаються до 55% заряду, і на повторне вимкнення при 85%. час від часу я вмикаю генератор вручну, щоб зарядити батареї до 100% для синхронізації монітора. Я налаштував систему лише кілька тижнів тому, і поки що вона працює дуже добре. Я не буваю там дуже часто, але щоразу, коли я перевіряю, батареї в межах досяжності, а генератор працює 4 або 5 годин на тиждень. Єдине, що працює, поки мене немає. це холодильник і півтора десятка світлодіодних ламп потужністю 7 Вт, які я вмикаю з настанням темряви. У мене поки що немає іншого джерела для заряджання акумуляторів (сонячної енергії чи вітру). У мене є кілька запитань: Чи вважаєте ви, що ця система буде добре працювати з точки зору довговічності? Чи потрібно щось робити по-іншому, наприклад, налаштувати монітор так, щоб підтримувати батареї в іншому стані заряду (більший чи менший розряд)?? Причина, по якій я не доводжу їх до 100% кожного разу, полягає в тому, що генератор повинен працювати досить довго, щоб отримати додаткові 10-15% в батареях, і це здається марною тратою палива. По-друге, якби у мене було постійне бездротове підключення до Інтернету, чи знаєте ви спосіб, як я міг би контролювати стан акумулятора здалеку через Інтернет?? Щоб я знав, чи є проблема з тим, що генератор не вмикається. Я не знаю, чи є доступний монітор акумулятора, налаштований для цього. Будь-які ідеї, які ви можете мати, були б дуже вдячні. Дякую.

БіллУ мене є старий (’85) квадроцикл Honda. Після деякого читання (очевидно, недостатнього) я придбав гелевий акумулятор, який рекламувався як відповідний для мого квадроцикла. Не минуло багато часу, щоб акумулятор досяг того моменту, коли він запалить світло, але не переверне електричний стартер. Після більш детального ознайомлення, здається, що генератор змінного струму потребує деякого “регулювання”, щоб тримати цю батарею зарядженою. Я можу знайти багато посилань на зовнішні зарядні пристрої, але поки що не зміг знайти жодної інформації про те, що потрібно зробити, щоб модернізувати систему зарядки квадроцикла для гелевих акумуляторів. Допомогти??

BatteryStuff TechМи не продаємо нічого, що регулювало б генератор до безпечної напруги для гелевих акумуляторів (не більше 14.2 вольта). Я уявляю, що це було б дорого. Простіше просто придбати AGM акумулятор для квадроцикла і не турбуватися про різницю в зарядці.

Cpt Crunchspan ДЯКУЄМО, ЩО ПОДІЛИЛИЛИСЯ ВАШИМИ ЗНАННЯМИ ! WOW ! Я працюю з акумуляторами роками, але ніколи не розумів їх відмінностей, не кажучи вже про те, як підбирати їх для різних застосувань. Тут я купував на основі найвищих ампер / год і CCA. коли я повинен придивитися до того чи іншого. А тепер з’явився AGM. Гараздпитання: GPS / Fish Finder на нашому човні використовує близько третини ампера. Мій типовий день океанської риболовлі триває від 8 до 10 годин. Мені це не подобається на пусковому акумуляторі і я шукаю варіанти. Перше питання. AGM або невеликий гелевий елемент? Я намагаюся зрозуміти баланс між ними, зокрема, менший шанс/нижча вартість заміни у випадку, якщо я його зіпсующо, я переконаний, є долею. або вища вартість гелю, який я не зіпсую. (Хоча я думаю, що я дуже легко заряджаю батареї, докази показують, що вони, здається, не люблять мене.) Отже, це лише математика, чи є інші міркування, на які я повинен звернути увагу?? Якщо ви використовуєте AGM. YT4L-BS дасть мені 9 годин GPS. Правильно? Або мені слід шукати вдвічі більший розмір, як YT6.5L 12v AGM ? Я просто не можу бачити, як витрачати 140 на щось, для чого батарея 41 зробить так само добре. До того, як прочитати ваші сторінки, я чув про AGM, але інформація була перекрученою. Мені сказали, що вони схожі на гелеві елементи, що, як я тепер знаю, є лише напівправдою. Я чітко бачу різницю між мокрим і гелевим, але мене найбільше приваблює низька вартість заміни, якщо я дійсно викину його в сміття. Який з них ви рекомендуєте? Ще раз дякую вам за сайт і я вітаю вашу проникливість.

Акумулятори BatteryStuff TechAGM можна заряджати будь-яким зарядним пристроєм. Гелі більш крихкі, і для їх зарядки потрібен зарядний пристрій з безпечним профілем напруги. Гелеві батареї можна розряджати далі без шкоди для AGM. Ми рекомендуємо не більше 50% для AGM. Гель може розряджатися на 80%. Для вашого GPS / ехолота я рекомендую батарею глибокого циклу. YT4L та YT6.5 л. це пускові акумулятори для мотоциклів. Я рекомендую герметичну свинцево-кислотну батарею глибокого циклу. Маючи принаймні 9 AH ємністю, ви повинні забезпечити 10 годин безпечної роботи, враховуючи 300 мАг.

СтівДякую за вашу чудову інформацію. Завжди допомагає прочитати його, а не використовувати здогадки! У мене є питання до вас, з яким, я сподіваюся, ви можете допомогти, будь ласка. У мене наш будинок на колесах вже майже 2 роки, і в комплекті з ним було кілька сонячних панелей, одна з яких досить велика. Однак у нас було кілька проблем з приготованими батареями! В основному, ми виявили, що наша батарея розряджається однією з наших сонячних панелей, оскільки регулятор не працював. Ми з цим розібралися і замінили дуже смердючу батарею для дозвілля. Але нещодавно те саме сталося знову, і ми виявили, що на нашій дуже великій сонячній панелі взагалі не було регулятора. Ми зрозуміли це дуже швидко і від’єднали батарею, яка починала сульфатуватися і пахнути. З тих пір ми додали регулятор, і хоча батарею вдалося очистити, ми виявили, що тепер вона приймає пристойний заряд, але тримає його лише близько 45 хвилин. Отже, у нас є 2 чудові сонячні панелі, але немає заряду. Як ви думаєте, це пов’язано з пошкодженим акумулятором чи це може бути щось інше?? Це герметична батарея, тому ми не можемо сказати, в якому стані вона знаходиться всередині. Дякую.

BatteryStuff TechЯкщо проблема полягала в сульфатації, то рішенням було б спробувати відновити батарею за допомогою бортового імпульсного десульфатора. Але якщо батареї були перезаряджені, і вони дуже швидко розряджаються, то тут вже нічого не поробиш. Перезарядка може різко зістарити акумулятор. Чи можете ви надати деякі показники напруги? Скажімо, у стані спокою. Під час зарядки. І, нарешті, через 45 хвилин після зняття з зарядного пристрою. За допомогою цих цифр я можу більш точно діагностувати акумулятор.

RogerA дійсно корисний, першокласний сайт. Дякую! Моє питання стосується правильної зарядки AGM (або, як альтернатива, гелевого) акумулятора на старовинному автомобілі, обладнаному генератором. Генератор і стандартне налаштування регулятора недостатні для роботи автомобіля з фарами І. скажімо, двірники лобового скла або вентилятор обігрівача. Уставку регулятора потрібно підняти до 16 вольт, щоб уникнути розрядки акумулятора під час руху, тому після запуску, приблизно через 5 хвилин, коли напруга досягає 16, я вмикаю фари, щоб навантажити генератор приблизно до 14.5 вольт. Після кількох годин їзди, або коли додається інше навантаження, ця напруга падає нижче 14 вольт. Чи достатньо ця процедура хороша, щоб максимізувати термін служби AGM або гелевого акумулятора?? Розглядається питання про перетворення генератора змінного струму. Порівнюючи, скажімо, Delco 10Si з Mitsubishi, які можуть використовуватися для тракторів або суден, на що мені слід звернути увагу?? Я думаю про різні застосування акумуляторів, тракторні, морські тощо, порівняно з регулятором Delco 14.4 вольт. Дякую.

BatteryStuff Tech16 вольт. це занадто висока напруга, яка може пошкодити гелеву батарею. 14.6.14.8 вольт для AGM. саме те, що треба. Якщо вам потрібно зарядити гелевий акумулятор, регулятор знадобиться, щоб напруга не перевищувала 14.2. Генератор змінного струму був би гарною ідеєю. Регулярна подача 16 вольт в акумулятор призведе до того, що внутрішній опір акумулятора зросте і він нагріється. Не рекомендується для тривалого заряду.

BatteryStuff TechNo. Це буде все одно, що намагатися запустити бензинову машину на дизельному паливі. Ви можете використовувати 6-вольтову панель для автомобільного акумулятора або послідовно з’єднати його з іншим акумулятором з ідентичними характеристиками, щоб отримати 12 вольт.

MarissaЯ щойно купив скутер JL 50, а акумулятор, з яким він постачається. це a12. Акумулятор, який постачався з рідиною, в якому мені було вказано залити рідину в комірки, а потім закрити її пластиковою кришкою, що додається до нього, а потім повністю зарядити перед використанням. Я наповнив його рідиною два дні тому, але не зміг піти купити зарядний пристрій, який я планую придбати завтра у настінному мистецтві. Вчора ввечері та один раз сьогодні кришка акумулятора відкрилася лише на одній комірці (останній) досить голосно, щоб я це почув (вона знаходиться в одній кімнаті зі мною). Я хвилююся, що щось не так, чи варто мені хвилюватися? Це нормально ? Це тому, що я стискав пляшки при додаванні рідини?

БатареїТехнікаВітання з новим скутером! Стискання акумулятора не було б проблемою. Зазвичай потрібно кілька годин, щоб кислота повністю вбралася. Єдина причина, яку я можу придумати, чому кришки відпадають. це перегрів. Чи є акумулятор в гаражі? Ви встановили вентиляційну трубку, яка виходить збоку? Щось спричиняє підвищення тиску в акумуляторі, і він недостатньо швидко розряджається. Якщо рівень рідини знижується, будь ласка, додайте дистильовану воду. Але крім цього, все інше повинно бути в порядку. Вентиляція. це нормально, але кришки, що вискакують. ні. Ви точно не хочете, щоб це сталося в дорозі.

ФранцискоПривіт, чи можу я заряджати мокрий свинцево-кислотний акумулятор SLI паралельно з глибоким циклом AGM лише з одним генератором змінного струму?? Реле відключає паралельно, коли двигун вимкнений. Дякую

BatteryStuff TechУ такій ситуації, як у вас, я рекомендую використовувати вимикач-роз’єднувач акумулятора, який можна використовувати на генераторах змінного струму потужністю до 120 ампер, щоб зручно додавати запасний акумулятор у вашому автомобілі, човні або автофургоні. Пристрій являє собою повністю автоматичний перемикач, який дозволяє генератору двигуна заряджати 2 батареї, зберігаючи їх електричну ізоляцію одна від одної. Це запобіжить перетіканню струму від однієї батареї до іншої, що дозволить кожній батареї бути незалежним джерелом живлення. Ви можете побачити це тут: /battery-products/switches/Bi303303.html

ТреворЧи не повинна ця батарея бути розрядженою? Чому це працює? Я щойно купив 12v 7.Свинцево-кислотний акумулятор на 2 Ач, регульований клапаном, на 5.00 Я перевірив вольти, і це на 12.75 наклейка з написом “Дата останнього заряду 26.04.2007 Я запустив двигун на 2 хвилини, і він витримав. Я зарядив його, і він взяв заряд. Чи варто запускати від нього акумуляторний дриль-шуруповерт якомога довше, щоб побачити, скільки він пропрацює?? Або залишити досить добре самотнім? Дякую, Треворе

BatteryStuff Tech12.75. це хороша напруга. Якщо акумулятор підтримувався повністю зарядженим, немає причин не використовувати його, якщо з ним фізично все гаразд. Розряджати його за допомогою ліхтарів, дрилів, двигунів. це добре, але слід виміряти напругу під навантаженням, щоб побачити, чи витримає він і не розрядиться. Коли ви закінчите тестування, добре зарядити його якомога швидше і тримати зарядженим, коли ви не використовуєте його.

КайлЯкщо у вас є паралельно з’єднані батареї глибокого циклу на 12 В (або групи серій 6, які потім паралельно з’єднані, щоб отримати 12 В). чи найкраще ізолювати кожну групу, щоб вночі батареї не билися одна з одною. Я маю на увазі ізоляцію, як у комерційних важких акумуляторних ізоляторах. Чи є це більш необхідним, якщо банк зазвичай не отримує щоденного поповнення заряду (тобто.e. сонячна батарея)?

Техніка акумуляторівЯкщо акумулятори в банку заряджаються і розряджаються разом, і вони одного типу, розміру і віку, то немає необхідності їх від’єднувати. Вони працюють разом як єдиний блок батарей. Але якщо батареї нерівномірно заряджені та/або мають різну ємність, вони намагатимуться вирівнятись і збалансуватись. Це може зашкодити маленькій батареї, якщо її підключити до великої батареї, що не рекомендується. Різний вік і тип акумуляторів також можуть спричинити дисбаланс.

MarvI купив як новий HOVEROUND для 3.00 НА ГАРАЖНОМУ РОЗПРОДАЖІ. ВІН МАЛО ВИКОРИСТОВУВАВСЯ, І БАТАРЕЇ НЕ БУДУТЬ ЗАРЯДЖАТИСЯ ЗА ДОПОМОГОЮ БОРТОВОГО ЗАРЯДНОГО ПРИСТРОЮ. Я ОТРИМАВ ОДИН ДЛЯ ЗАРЯДКИ БУДЕ ІНШИЙ СВИНЦЕВО-КИСЛОТНИЙ ЗАРЯДНИЙ ПРИСТРІЙ НА 2 АМПЕРАХ ПРОТЯГОМ НОЧІ ІНША БАТАРЕЯ ПОКАЗУЄ ЛИШЕ 7-8 ВОЛЬТ І ВСЕ ЩЕ ЗАРЯДЖАЄТЬСЯ ЗАРАЗ 2 ДНІ. ЧИ МОЖУ Я ЩОСЬ ЗРОБИТИ, ЩОБ ПОВЕРНУТИ ЦЮ БАТАРЕЮ ? АБО МЕНІ ПОТРІБНО ВВІМКНУТИ НОВИЙ. Я ДОДАВ ТРОХИ ВОДИ В ЦЮ БАТАРЕЮ, ХОЧА ЗНАВ, ЩО ВОНА НЕ ПРИЙМАЄ ВОДУ, ЧИ НЕ ЗАШКОДИТЬ ЦЕ ЇЙ, ВОНА ВСЕ ОДНО НЕ ЗАРЯДЖАЄТЬСЯ ПОВНІСТЮ. чи можу я використовувати свинцево-кислотні акумулятори в цьому ховераунді, щоб завести його і протестувати?? ДАЙТЕ МЕНІ ЗНАТИ, ЯКЩО ВИ МОЖЕТЕ ДОПОМОГТИ, ДЯКУЮ МАРВ

BatteryStuff Tech7-8 вольт сильно розряджений. Батареї, ймовірно, не підлягають ремонту через сульфатацію. Якщо вони не можуть досягти 12 вольт, вони не придатні для використання. Я рекомендую замінити їх. Що стосується того, які батареї використовувати, я пропоную батареї глибокого циклу, а не автомобільні акумулятори. Їх можна заливати але для скутерів найкраще використовувати герметичні акумулятори, такі як AGM або гелеві.

Стів ТанненбаумУ мене питання про зарядку акумулятора від сонячної панелі. Контролер сонячного заряду використовує мосфет для роботи в якості перемикача. Якщо напруга на батареї зростає до певного рівня, то мосфет відкривається і відключає сонячну панель. Що станеться, якщо моя сонячна панель видає 24 вольта замість 15-16 вольт? Чи спричинить вища напруга, але менший струм панелі проблеми із зарядкою??

Напруга сонячних панелей BatteryStuff Tech на 12 вольт може досягати 21-24 вольт, якщо сонячне світло пряме. Контролер повинен мати специфікації щодо максимальної вхідної напруги, яку він може обробляти. Незважаючи на те, що контролер, як ви сказали, є перемикачем, він також знижує напругу заряду. Більшість наших контролерів знижують напругу до безпечних 14.4-14.8 вольт. Тому 24 вольти, що надходять від панелі, не є проблемою для батареї.

Джошин 24-вольтова система, батареї з’єднані послідовно, якщо одна батарея виходить з ладу, слід замінити обидві батареї, незалежно від того, чи працює 2-а батарея нормально чи ні? Крім того, в тій же системі, якщо потрібно підсилити 24-вольтову систему від іншого джерела, яке є 12-вольтовим джерелом чи потрібно підключати позитивний полюс акумулятора від джерела підсилення до позитивного полюса акумулятора, чи потрібно підсилювати, негативний до негативного тільки однієї батареї?? Здається, що це може викликати проблему, оскільки батарея 1 підключена до батареї 2 послідовно, що означає, що батарея однієї батареї підключена до батареї другої, чи не викличе це проблеми??? як зробити це безпечно для себе та машини, яку заряджають?

BatteryStuff TechЯкщо одна батарея вийшла з ладу, рекомендується замінити обидві, оскільки акумуляторні батареї, що складаються з батарей різного віку, будуть заряджатися і розряджатися нерівномірно. З 12-вольтовим підсилювачем виглядає так, ніби одна батарея розряджається більше, ніж інша. Це проблема. Друга батарея, навіть якщо вона підключена послідовно з першою, не зачіпається під час заряджання, оскільки з’єднання прикріплені лише до першої батареї. Але маючи 24-вольтову систему, обидві батареї діють як один єдиний блок. Нерівномірний рівень заряду призведе до раннього виходу з ладу акумулятора та поганої роботи. Я б використовував опцію посилення якомога економніше.

Грем БеннеттШановний пане, яка найкраща / правильна процедура при зарядці 12-вольтового акумулятора, що використовується для візка для гольфу.Коли акумулятор повністю заряджений, найкраще тримати його на зарядці або відключити від джерела живлення? Дякую.

Догляд за акумулятором Найкраще, що ви можете зробити для акумуляторів. це тримати їх у повністю зарядженому стані, коли це можливо. Якщо ваша система зарядки не буде перезаряджатися, а буде регулюватися і просочуватися до плаваючого заряду, тоді безпечно залишати її ввімкненою на невизначений час. Якщо ні, будь ласка, вийміть його після завершення заряджання.

Грем БеннеттМоє питання полягає в тому, чи тримаєте ви 12-вольтовий акумулятор (використовується для візка для гольфу) постійно на заряді, або знімаєте з заряду, коли він повністю заряджений?дякую.

BatteryStuff TechЦе дійсно залежить від зарядного пристрою, який ви використовуєте. Якщо це ручний зарядний пристрій постійного струму, то я б вийняв батареї після того, як вони будуть повністю заряджені. Якщо пристрій є розумним зарядним пристроєм, як 3-ступінчасті мікропроцесорні зарядні пристрої, які ми продаємо, то його можна залишати на акумуляторі назавжди. Тримання акумулятора в “плаваючому режимі” забезпечить постійний повний заряд, що є найздоровішим для акумулятора, що ви можете зробити.

TimI живу в країні 3-го світу. Дистильована вода тут недоступна. Чи можу я безпечно використовувати воду з мого фільтра Katydyn для дозарядки мого стартерного акумулятора?? Вода, що подається, є дощовою або річковою; вона не піддається хімічній обробці. Якщо це неприйнятно для акумулятора, які мої варіанти додавання води в акумулятор? Заздалегідь дякую!

SamДистильована вода. це просто захоплена пара. Якщо ви кип’ятите воду і вловлюєте/охолоджуєте потік назад у воду, це дистильована вода. Ви можете досить легко зробити свій власний за допомогою побутових приладдя або навіть кемпінгового приладдя. Існує кілька методів. Google “Як дистилювати воду.”

BatteryStuff TechДистильована вода найкраще підходить, тому що в ній немає домішок. Використання іншої води технічно працюватиме, але батарея не працюватиме або не прослужить так довго, як це було б в іншому випадку. Наявність сторонніх домішок і мінералів порушить делікатну хімію електроліту, а також рівень рН. Відфільтрована вода буде працювати краще, ніж дощова. Але все, що більше, ніж чиста H20, негативно вплине на акумулятор.

Фред ХаррісЧудова стаття, дізнався багато нового, але, і завжди є “але”, почав вивчати акумулятори і виявив, що рейтинг ампер-годин вказано по-різному. приклади: 20 ампер-годин:55 35 ампер-годин 32 хв @ 10 ампер Тож я знову заплутався в істинному значенні ампер-години. Я думаю, що це те, на що мені потрібно звернути увагу, коли я шукаю акумулятори для тролінгового двигуна.

BatteryStuff TechАмперні рейтинги складні. Насправді вони залежать від двох речей: Кількість малюнка, (Ампер) та час. Перший показник, 55 А/год при 20 годинах, означає, що протягом 20 годин навантаження потрібно 55 ампер, щоб повністю розрядити батарею. Я не знаю, за який проміжок часу робиться другий рейтинг, можливо, о 10 годині? Третій показник показує, що якщо ви постійно споживаєте 10 ампер, то батарея повинна пропрацювати 32 хвилини. Перший показник, 55 Аг, еквівалентний 2.75 ампер на годину. Але якщо ви збільшите цей показник до 10 ампер на годину, тривалість заряджання різко скоротиться до 32 хвилин. Скористайтеся нашим калькулятором часу роботи акумулятора під навантаженням, щоб дізнатися, скільки часу батарея зможе працювати під обраним вами навантаженням. Крім того, є також стаття про закон Пукерта, яка пояснює все про ємність акумулятора. Ви повинні знайти це дуже інформативним.

ArtI має дві батареї глибокого циклу dp24 на 12 вольт. Одна з них розрахована на 685 CA 32 градуси, а інша. на 505 ca 32 градуси, перша розрахована на 140 хвилин, а інша. на 120 хвилин. Чи можна їх підключити паралельно без проблем? Чи можна їх також заряджати паралельно за допомогою одного зарядного пристрою?

BatteryStuff TechТак, їх можна з’єднати паралельно, але не рекомендується. Технічно це спрацює. Але зарядка та розрядка будуть нерівномірними. Цього не можна обійти. Якщо вам це відчайдушно потрібно, я кажу, продовжуйте. Але в довгостроковій перспективі можуть виникнути деякі проблеми і, можливо, в результаті скоротиться термін служби батареї.

Схоже на схожу проблему, яку ми мали з одним з наших автомобілів. Це вантажівка F350 з коробкою, яка має комунікаційний пакет. У вантажівки під капотом є дві батареї із зеленими очима. У коробці є третя і набагато більша батарея, яка живить інвертори для комунікацій. Двічі за останні 3.5 років система зарядки перегрівала велику батарею, поки вона не вийшла з ладу. Минулого разу батарея закипіла, і нам довелося прибирати безлад. Система зарядки живиться від берегової лінії, яка підключається до настінної розетки на 125 В. Були внесені деякі модифікації в системи, і немає достатньої інформації з автомобілем від виробника, яка пояснює системи 12 голосів, але з того, що я розумію, берегова потужність заряджає всі три акумулятори. Я припускаю, що мені потрібно перевірити, чи всі три батареї заряджаються одним зарядним пристроєм. Що станеться з батареями MFLA, якщо їх змішати таким чином?

Гері Маккі нещодавно придбав чотири нові американські акумулятори для гольф-карів 12V Deep Cycle для мого клубного автомобіля 2006 року, який має двигун 48V. Я не проїжджаю на візку більше 1-2 миль за день, але завжди заряджаю батареї кожного дня використання. Зарядний пристрій Club Car залишається підключеним до візка весь час, коли візок не використовується. Я відчуваю жахливий запах після того, як лічильник на зарядному пристрої падає приблизно до 4 ампер на шляху до нуля в циклі зарядки. Я чую, як електроліт булькає всередині акумуляторів, і вони зовсім не нагріваються. Як тільки лічильник показує нуль ампер і цикл зарядки закінчився, запах припиняється. Це нормально?? Заводський персонал каже мені, що вони завжди будуть пахнути при перезарядціале я ніколи не стикався з цим з колишніми акумуляторами Trojan (Club Car). Місцевий дилер каже, що запах повинен незабаром зникнути інакше може бути проблема з однією з нових батарей. Мій вольтметр показує 12.7v в кожній з чотирьох батарей після зарядки.

BatteryStuff TechДеяке булькання та запах сірки є нормальним явищем для великих залитих акумуляторів. 12.7 вольт. це хороша напруга. Поки ви стежите за рівнем води, здається, що все інше в порядку. Якщо електроліт закипає або повністю випаровується, це проблема.

КарлосУ мене є чотири акумулятори для відпочинку на 110 Ач для моєї невеликої гібридної сонячної системи. Всім батареям по 2 роки і вони не тримають заряд, як колись. Я десь читав, що я можу спорожнити і промити їх, а потім замінити сумішшю сірчаної кислоти (96%) з дистильованою водою до потрібної щільності, поставити їх на крапельний заряд на 36 годин, і тоді вони будуть краще, ніж нові Чи правда це?? А якщо так, то як я можу бути впевнений, що моя суміш правильна? У мене є базовий гідрометр. Велике спасибі!

BatteryStuff TechМи настійно рекомендуємо не зливати електроліт. Погані батареї не є результатом “поганого” електроліту, але зазвичай відбувається накопичення сульфатації на пластинах в елементах. Під впливом кисню сульфатація швидко зростає. Додавання нової кислоти звучить гарно, але ось у чому проблема. Сульфатація. це все одно, що намагатися мити руки в рукавичках. Ви все одно не побачите повного заряду. Крім того, якщо ви видалите сульфати з пластин за допомогою імпульсного зарядного пристрою, то вони стануть електролітом і при змішуванні з новими матеріалами знову змінять ваш рівень pH. Безпечніше просто використовувати пристрій для десульфатації, такий як Battery MINDer або Pulse Tech, протягом тривалого періоду часу. Це те, що ми робимо.

Тімоті ЛіУ мене є 12-вольтова морська батарея глибокого циклу, яка має маркування 875 морських ампер, 675 ампер холодного пуску та 125 ампер-годин. Я використовую акумулятор на своєму човні близько двох років з моменту його придбання. Він заряджався кожні пару місяців, або працюючи двигуном (підвісний двигун потужністю 9.9 к.с. з генератором, який видає менше 10 ампер на повному газу) або за допомогою звичайного автомобільного зарядного пристрою з пульсуючим зарядом 10 ампер (робочий цикл = 10 сек). Увімкнено, 140 секунд. вимкнено). Він обслуговує трюмний насос лише тоді, коли човен не використовується, і насос працює лише кілька разів на день протягом декількох секунд. Після того, як я не перевіряв його близько двох місяців, я виявив, що мій акумулятор не працює (трюм човна був затоплений), тому я приніс акумулятор з човна до себе додому. Перед зарядкою на лічильнику було близько 6 вольт, і в ньому було мало води. Кожна комірка мала приблизно 1/4 дюйма. і я долив близько 4 унцій. дистильованої води до кожного елемента. Я заряджав його близько 50 годин зарядним пристроєм на 10 ампер, а після прочитання вашої статті перейшов на зарядний пристрій на 1 ампер. Зараз у мене є доступ до гідрометра, і завтра вранці я зупиню зарядку в 1 ампер і дам акумулятору деякий час зарядитися, перш ніж перевіряти вольтметром і гідрометром. Зарядний пристрій на 10 ампер все ще показує близько 9 ампер на своєму лічильнику під час заряджання, а відразу після того, як я його від’єднав, вольтметр показав 12.46 вольт. Всі елементи пузирилися, а батарея була теплою, близько 100 F. Що я зробив неправильно до цього часу? Чи міг я пошкодити акумулятор? Як ви думаєте, він відновиться після глибокого розряду?

BatteryStuff Tech12.46 вольт. хороший прогрес. Ви, ймовірно, не побачите повного заряду через накопичення сульфатів. Це все одно, що намагатися мити руки в рукавичках. Я не вірю, що батарея не підлягає ремонту, але настійно рекомендую десульфатор або зарядний пристрій з імпульсним режимом десульфатації (а не імпульсом напруги, як у деяких зарядних пристроях). Спробуйте Battery MINDer або Pulse Tech.

BatteryStuff TechТак, але не повністю. Для правильної зарядки потрібно подавати вищу напругу, щоб підняти напругу акумулятора. Наприклад, якщо ваша 12-вольтова батарея показує менше 6 вольт, ви можете використовувати 6-вольтовий зарядний пристрій, щоб довести його до 6.6 вольт. На цьому етапі ви можете використовувати зарядний пристрій на 8 вольт. Але 12-вольтова батарея, яка показує менше 10 вольт, все одно є ВЕРХОВНО розрядженою, і її слід повернути назад якомога швидше, щоб уникнути сульфатації та скорочення терміну служби батареї. Будь ласка, використовуйте зарядний пристрій на 12 вольт або переконайтеся, що система зарядки у вашому застосунку достатньо потужна, зазвичай 14.6 вольт. це нормально.

У мене є cpep, який використовує 2.2 ампер Мені потрібно запустити його від глибокої комірки та інвертора протягом 8 годин для кемпінгу, який розмір інвертора та глибокої батареї мені знадобиться?

BatteryStuff TechВикористайте наші онлайн-калькулятори, щоб знайти відповідь. Вони знаходяться за адресою /kb/tools/ і вони дуже прості у використанні.

У Justini є 12-вольтовий тролінговий двигун, і я щойно придбав акумулятор optima bluetop. Ці батареї продаються як подвійного призначення (для глибокого циклу та прокручування). чи можна підключити дві 12-вольтові батареї для живлення мого тролінгового двигуна (я хочу бути на воді якомога довше), і якщо так, то чи можу я використовувати одну з цих 12-вольтових батарей подвійного призначення Optima Blue Top як акумуляторну батарею для мого двигуна, що запускається? якщо щось з цього звучить безглуздо, вибачте, я дуже новачок у човновому спорті і намагаюся у всьому цьому розібратися.

Акумулятори BatteryStuff TechDeep Cycle також мають рейтинг CCA. Якщо у вас є стартерна батарея і батарея глибокого циклу однакового фізичного розміру, стартерна батарея матиме набагато більше CCA. Це залежить від товщини та кількості пластин на комірку. Але якщо у вас велика морська батарея, є велика ймовірність, що її CCA буде достатньо, щоб перевернути ваш двигун. Це не рідкість. Немає нічого поганого в тому, щоб спробувати це. Це або спрацює, або ні.

Камран ДжаббарКоли ми використовуємо дві батареї по 12 В кожна в системі 24 В, з’єднані паралельно. Існує ймовірність розбалансування, якщо обидві батареї мають різну дату виготовлення або партію. Зарядний пристрій знає, що потрібно заряджати лише 24 В, навіть якщо одна батарея на 14, а інша на 10. Тому правило великого пальця. завжди підключайте батареї однієї партії послідовно і ніколи не замінюйте одну батарею послідовно. Замініть весь банк, щоб уникнути розбалансування. Розбалансування може пошкодити одну батарею раніше очікуваного терміну служби.

YloonЯ заряджаю свій розряджений акумулятор протягом 4 місяців за допомогою розумного зарядного пристрою pulsetech Smart. Ця розряджена батарея пролежала там 1 рік. Я повернув свою напругу 13.7v, а розумний зарядний пристрій пульсує без масової зарядки протягом 1 тижня. Однак акумулятор все ще не може завести мою машину. Акумулятор може живити фару, гудок тощо. Чи варто відмовлятися від цього акумулятора або спробувати інший спосіб? Я помітив, що електроліт в одному з елементів не висихає навіть після тривалого заряду. інші елементи постійно висихають і вимагають доливання води з акумулятора. Чи мертвий елемент і більше не може бути відроджений? дякую.

BatteryStuff TechОзнайомтеся з нашою статтею про усунення несправностей акумулятора. Що стосується води в акумуляторі, якщо це дистильована вода, це нормально.

S.Мій чоловік просто додав кислоту замість дистильованої води в акумулятор мого мотоцикла після того, як він пролежав всю зиму. Чи зруйнований він?

АкумуляториТехнікаМожливо. Сірчана кислота ніколи не виходить з акумулятора, лише вода випаровується і потребує поповнення. Якщо було додано більше кислоти, рівень рН, ймовірно, вийшов з рівноваги. Акумулятор може все ще працювати, вам слід перевірити його, перш ніж вирушати з ним у дорогу.

JimВідійшовши від побитого шляху, але кілька років тому мій тато купив мені дриль Craftsman на 16 В. Я використовував його пару разів і поставив у гараж. Нещодавно я прибирався і знайшов цю дриль, але акумулятор був розряджений і відмовлявся заряджатися, незважаючи ні на що. Нова батарея (коли їх можна знайти). це 55 плюс. Чи знаєте ви якийсь спосіб відновити працездатність цього акумулятора? Дякую.

BatteryStuff TechМи продаємо різноманітні запасні акумулятори для електроінструментів. Ви можете переглянути наш вибір за адресою /batteries/power-tool-batteries/ Відновлення акумуляторної батареї електроінструменту триватиме близько 30-35 і вище. Найближчим часом ми запропонуємо відновлення акумулятора.

Джек ГілбертЧудова інформація, моя батарея сьогодні розрядилася, і хлопець з AAA сказав, що моя стара батарея була нижче 12.5 вольт і що він не матиме або не триматиме ампер?? що це означає

BatteryStuff Tech12.5 вольт частково розряджений, залишилося 70% ємності. Коли батарея ставиться під навантаження і не проходить “ампер”, це, як правило, результат відкритої комірки. Інтенсивне нагрівання навантаження може спричинити роз’єднання в роз’ємі елемента, і це призведе до зменшення або повного припинення струму. Але коли навантаження знімається, метал охолоджується настільки, що до нього можна доторкнутися, і він видає помилкові показники напруги. Це дуже оманливо і є результатом поганої конструкції на рівні заводу.

Trevi, можливо, пропустив це в статті, але чому не рекомендується змішувати розміри акумуляторів, а не змішувати типи акумуляторів? аплодисменти

BatteryStuff TechБатареї різних типів і розмірів будуть заряджатися і розряджатися нерівномірно. Коли батареї налаштовані паралельно або послідовно (або обидва), вони поводяться як єдине ціле. Якщо є дисбаланс, це може означати скорочення загального терміну служби акумулятора, а також потенційну шкоду при перезарядці.

DaveI маю запитання. Я придбав тролінговий двигун Minn Kota Endura 50 2nd hand. Це для алюмінієвого рибальського човна, до якого я маю доступ раз на рік протягом тижня. Я випадковий рибалка, який виводить човен, можливо, на годину на день. Я купив глибокий цикл AGM 12 Вольт 12 ампер-годин із зарядним пристроєм для AGM та гелевих акумуляторів. У мене виникли проблеми з пошуком інформації про те, який малюнок тролінгового двигуна наноситься на батарею на сайті Minn Kota. Чи не купив я акумулятор меншого розміру для мого причинно-наслідкового використання??

BatteryStuff TechГоворячи з досвіду роботи з іншими клієнтами з тролінговими двигунами, я не можу уявити, щоб двигун тягнув щось менше 15 ампер / год від акумулятора. Акумулятор ємністю 12 Ач не зможе забезпечити двигун енергією більше ніж на 1/2 години, якщо навіть і так. Настійно рекомендується батарея глибокого циклу більшої ємності.

Дейвід боявся цього. Будь-які пропозиції щодо того, що могло б задовольнити мої потреби, але не було б переплатою за те, що я роблю? Я бачу, що деякі глибокі цикли працюють 400 і більше. Я не думаю, що мені потрібно стільки енергії. Дякую за вашу відповідь. Очевидно, я новачок у цих розрахунках і трохи насторожено ставлюся до того, щоб просто зайти в магазин і попросити їх продати мені щось.

BatteryStuff TechЯкщо двигун споживає 15 ампер на годину, я рекомендую використовувати морську батарею 24-го розміру. Ця 12-вольтова батарея з ємністю ~75 ампер-годин повинна забезпечити вам 2 години безперервної роботи, а розряджати батарею слід лише до безпечних 50% ємності, що залишилися. Ми продаємо ці батареї за 200-250.

BillПривіт, я задав питання кілька тижнів тому і шукав відповідь. Моє питання стосується роботи світлодіодних ліхтарів на 12 вольт проти 24 вольтової системи. У мене є 17 світильників по 27 Вт кожен, і я хочу отримати максимальний час роботи. Я бачив ваші калькулятори, але не маю всіх параметрів впливу. Акумулятори, про які я думаю. це глибокий цикл із резервною ємністю 210. Дякую.

BatteryStuff TechМоє питання таке: на яку напругу розраховані ці ліхтарі? Якщо на ліхтарях не написано, вам слід дізнатись, зателефонувавши виробнику. Важливо, щоб напруга залишалася незмінною. Запуск світлодіодної лампочки на 12 вольт вибухне, якщо ви використовуєте 24 вольта (2 батареї послідовно). Максимальний час роботи забезпечується не за рахунок збільшення напруги, а за рахунок потужності (Ампер-годин).

FrankVirgin свинцю проти. перероблений свинець? Чи є різниця в терміні служби між батареями, виготовленими з первинного свинцю, і батареями, виготовленими з переробленого свинцю, припускаючи, що всі інші умови однакові? Якщо є різниця, то чи помітна вона?

BatteryStuff TechYes. Акумулятори, виготовлені з первинного свинцю, працюють краще і служать довше. Високопродуктивні акумулятори, такі як Odyssey, також мають 2-річну гарантію.

У мене є 12-вольтовий портативний акумулятор (Sears Diehard Portable Power 1150), який я використовую для автомобільних поїздок на кемпінгу та випадкових стрибків. Я не тримав його зарядженим весь час, і акумулятор нарешті більше не приймав заряд. Тож я був переконаний замінити його на акумулятор глибокого циклу AGM. Прочитавши вашу статтю, стає очевидним, що мені не варто було використовувати батарею глибокого циклу, оскільки вона не підходить для стартерів. Однак я також виявив, що після першого використання акумулятора під час походу на вихідні я розрядив його до 10% і тепер він не заряджається. Чи можливо, що пристрій не сумісний з акумуляторами глибокого циклу, або більш ймовірно, що я розрядив його, і пристрій не реєструє батарею для зарядки?? Мені сказали, що я можу підключити цей пристрій до акумулятора мого автомобіля (або будь-якого іншого зарядженого 12-вольтового акумулятора), і це повинно змусити пристрій заряджати батарею. Що ви думаєте?

Акумулятори BatteryStuff TechDeep Cycle також мають рейтинги CCA. Однак для батареї однакового фізичного розміру, якщо порівняти її зі стартовою батареєю, CCA буде набагато меншим. Але батареї глибокого циклу досить поширені в пускових пристроях, оскільки вони також використовуються як 12-вольтні джерела живлення, а деякі навіть мають вбудовані інвертори для живлення змінного струму. Батареї в пристроях досить великі, щоб ЗУ могло завести автомобіль. При цьому 25% ємності акумулятора може бути розряджено саме так. Якщо батареї мають дуже низьку напругу, більшість автоматичних зарядних пристроїв мають проблеми із зарядкою. Підключення іншої батареї паралельно розрядженому акумулятору є хорошим методом обходу фільтра “відключення низької напруги” зарядного пристрою.

ТомБагато хороших речей тут. і добре написано, щоб механіки вихідного дня, такі як я, могли це зрозуміти. У мене є автомобіль для гольфу на 36 В із 2-річними акумуляторами. Зарядний пристрій йде в комплекті з машиною, і я заряджаю його після кожного використання. Тим не менш, по два елементи вийшли з ладу на кожній з двох батарей. У вашій статті рекомендується не “змішувати та поєднувати” батареї, але я хотів би замінити дві несправні батареї новими, щоб отримати ще один рік або близько того з решти 4 старих батарей. Вони коштують близько 125 кожен, тому моє виправлення вклало б 250 зараз, щоб запобігти виплаті 750 ще на рік. Підсумок: Якщо я буду слідувати вашим порадам, я заміню всі батареї одночасно і викину 4 досить хороші батареї (без вартості перепродажу). Чи є якийсь середній варіант. наприклад, використання деяких ваших продуктів, щоб повернути ці дві батареї до роботи???

BatteryStuff TechВибір за вами. Ми рекомендуємо використовувати акумулятори одного віку, тому що в цьому випадку ви побачите кращу продуктивність і довший термін служби всієї батареї. Але якщо ви вважаєте, що це непрактично, ви придбаєте 2 нові батареї, і ваш банк буде працювати, і це може бути просто чудово для вас. Це не оптимально, але це має більше сенсу. Якщо ваші старі акумулятори розрядилися, не існує жодного продукту, який може це виправити.

ЧадВідмінна інформація. Дякую. Щойно купив DieHard Platinum Marine Group 31 для свого човна. Відгуки про цю батарею відмінні, і я планую використовувати її як для запуску човна, так і для роботи тролінгового двигуна. Ви згадували, що для AGM акумуляторів потрібен спеціальний зарядний пристрій. У мене є зарядний пристрій Stanley BC4009 40 ампер 3 ступені. Чи можна цей зарядний пристрій використовувати з акумулятором AGM? Чи потрібно від’єднувати акумулятор від кабелів живлення для заряджання?? Дякуємо за допомогу!

Акумулятори BatteryStuff TechAGM можна заряджати за допомогою більшості стандартних зарядних пристроїв. Гелеві акумулятори вимагають спеціального профілю заряду. Якщо ви заряджаєте акумулятор, вам не потрібно від’єднувати кабелі живлення, якщо акумулятор не використовується під час заряджання, якщо тільки ваш зарядний пристрій не є джерелом живлення. Якщо ви заряджаєте акумулятор при увімкненому зарядному пристрої, зарядний пристрій намагатиметься задовольнити попит.

ДжонТоді, якщо сучасний автомобіль з усією його електронікою, що споживає струм, заряджати за допомогою розумного зарядного пристрою, ви пропонуєте від’єднати кабелі під час заряджання акумулятора?? Яка різниця, якщо під час заряджання кабелі залишатимуться увімкненими? Дякую

BatteryStuff TechПідключення акумулятора до автомобіля призведе до невеликого розряду в результаті роботи електроніки. Але зазвичай це небагато. Зарядний пристрій продовжуватиме заряджати чудово, але якщо кількість заряду, яку споживає автомобіль, надмірна, це може призвести до зниження ефективності роботи зарядного пристрою.

BobbyДуже корисний сайт, і дуже інформативний. молодець! У мене є дві залиті свинцево-кислотні для мого домашнього банку, і я додав невеликий AGM для запуску двигуна. Мережевий зарядний пристрій можна налаштувати на той чи інший тип. у моїй ситуації було б краще налаштувати зарядний пристрій на тип AGM? боб

BatteryStuff TechЗ нашого досвіду, залиті та AGM акумулятори можна заряджати при однакових зарядних напругах. Це повинно бути безпечно в будь-якому випадку.

RichJames, у мене є човен з 2-циліндровим дизельним двигуном і в даний час 2 серії 27 мокрих батарей, встановлених у вигляді двох банків. Я хотів би додати ще 2 батареї, тому що двигун не запускається легко в холодну погоду. Питання в тому, чи доцільно змішувати AGM в одному банку з мокрими елементами в іншому. Я хотів би перейти на AGM, але не хочу втрачати інвестиції, вже зроблені у дві мокрі батареї. Для початку у мене є стандартний варіант перемикання батарей A/B або BOTH як варіант перемикання.

Джеймс ВіллеПри створенні акумуляторних батарей настійно рекомендується використовувати батареї одного типу (залиті, AGM). Гелеві), напруга, номінал А-год і навіть вік. Хоча ви можете технічно створити свої банки, додавши батареї AGM, наявність цих відмінностей призведе до дисбалансу розряду та перезарядки.

Білл СмітДякую за цю інформацію. Доброзичливі люди в Інтернеті зводили мене з розуму, кажучи, що акумулятор глибокого циклу, який часто розряджається до 50 відсотків, значно скоротить термін служби невеликого генератора змінного струму. Але я не знайшов такої інформації на авторитетному веб-сайті, і я радий почути, що це насправді неправда. Я дивився на VSR (реле, чутливе до напруги) для частини проводки, яку ви згадали. Вони (я думаю, що вони всі однакові) спочатку заряджають стартову батарею, а потім перемикають зарядний струм на допоміжну батарею. Чи працює ізолятор, про який ви згадали, таким чином? Якщо ні, то який метод ви вважаєте найкращим. Я знаю, що компанії, які виробляють пристрої VSR, завжди рекламують той факт, що в їхніх пристроях немає падіння напруги, що, як я зрозумів, є з пристроєм, який використовує електромагніт.

Андрій Д-Чудова стаття. дякую. У мене є питання. У моєму баку Bushranger Power Tank встановлена необслуговувана свинцево-кислотна батарея YP17-12 (12V17AH) (для стрибкоподібного запуску). Він показував понад 12 вольт приблизно через 10 годин при силі струму 1 ампер. Я спробував провести тест навантаження (він не вдався), і зараз він трохи менше 12 вольт. Він має пластикову смужку, яку я зняв викруткою, і на кожному заправному отворі були маленькі кришечки. Чи можу я додати в нього дистильовану воду, навіть якщо там був гель. Я перевернув його з кришками над контейнером, і жодна крапля рідини не вийшла, що змушує мене думати, що це не мокрий тип кислоти. Ваші думки будуть дуже вдячні.

Джеймс ВілльЯкщо акумулятор справді не потребує обслуговування, він не призначений для відкривання та додавання води. Низька напруга не є результатом низького рівня рідини, в даному випадку. Повністю заряджений акумулятор повинен показувати 13.2-12.8 вольт. Якщо ви бачите 12.0 або 12.2 вольти. це сильна розрядка. Якщо ви будете тестувати навантаження в цій точці, ви тільки ще більше розрядите батарею. Я рекомендую негайно поставити акумулятор на зарядний пристрій і протестувати його під навантаженням, коли він буде повністю заряджений. Якщо батарея швидко розряджається за 10 годин при струмі 1 ампер, я рекомендую вам скористатися нашими онлайн-інструментами, щоб розрахувати, чи підходить цей розмір батареї для такої кількості малюнків, або якщо час малюнка слід скоротити заради батареї. /kb/tools/

ШонВищезазначена стаття припускає, що ви знаєте, про що говорите. Я не знаю Джека, але трохи почитав в Інтернеті і намагаюся використовувати батарею глибокого циклу для живлення проектора для публічного арт-проекту. Чи можете ви допомогти мені вирішити проблему?? Я позичив у сусіда зарядний пристрій і заряджав абсолютно новий акумулятор близько 15 годин. Потім я підключив інвертор потужністю 1000 Вт і підключив проектор. Він працював чудово, близько 25 хвилин, але потім просто помер з повідомленням про помилку “Низька напруга. Чи означає це, що акумулятор не був заряджений до кінця, чи я роблю щось інше неправильно? Згідно з технічними характеристиками проектора, максимальна потужність, яку він використовує, становить 288 Вт. Буду дуже вдячний за будь-яку допомогу. Я тут не в своїй лізі.

Джеймс ВіллеНа основі наданої вами інформації ви отримуєте близько 23 ампер від 12-вольтової батареї. Це дуже багато соку, оскільки це постійний розіграш, а не швидкий сплеск. Не маючи жодної інформації про саму батарею або зарядний пристрій, я не можу визначити, в чому була проблема. Якщо акумулятор не витримує навантаження, можливо, вам знадобиться щось з більшою кількістю AH (ампер-годин). Буде корисно, якщо ви перевірите свої дані на наших калькуляторах. /kb/tools/ Або зателефонуйте нашим технічним спеціалістам за номером 541-474-4421

КаїнПривіт, я використовую свою машину лише на вихідних. Моє питання: чи можу я використовувати розумний зарядний пристрій, коли машина зупинена?? Це не призведе до перезарядки акумулятора? У моєму автомобілі є акумулятор AGM. Заздалегідь дякую за допомогу.

Джеймс ВілльЯкщо ви використовуєте зарядний пристрій змінного струму, достатньо припаркувати автомобіль і вимкнути двигун. Якщо ви маєте на увазі сонячний зарядний пристрій, то він також призначений для заряджання акумулятора не лише тоді, коли автомобіль зупинений, але й коли двигун вимкнений. Підключення розумного зарядного пристрою до автомобіля в робочі дні дуже корисно для акумулятора. Немає перезарядки, якщо ви переконаєтесь, що зарядний пристрій повністю автоматичний. Наші зарядні пристрої. 🙂

Білл СмітДякую за чудову статтю та за те, що знайшли час відповісти на всі запитання. Я хочу встановити систему з двома акумуляторами в невеликому автомобілі, який має генератор на 80 ампер. 2-й акумулятор буде призначений для одного приладу, який має низьке споживання струму. Невеликий глибокий цикл AGM, як ті, що використовуються в мобільних скутерах, зробить трюк (близько 35 Ач). Я не хочу модернізувати генератор, але також не хочу надмірно навантажувати наявний, змушуючи його регулярно заряджати батарею, яка часто розряджається майже до максимуму (50 відсотків). Чи можу я обмежити струм другого акумулятора, щоб він заряджався при силі струму від 10 до 15 ампер?? Це було б еквівалентно їзді з увімкненими фарами, і тому я знаю, що це не матиме великого негативного впливу на генератор, поки я не користуюся фарами.

James VilleЯкщо ви хочете заряджати пускову батарею вашого автомобіля, а також окрему допоміжну батарею, я рекомендую використовувати вимикач ізолятора батареї (Bi303303). Наявність запасного акумулятора на 35 Ач не повинно бути занадто багато для вашого генератора на 80 ампер. Це автоматичний пристрій, немає “попередньо встановленого” значення сили струму. Заряд, що виділяється батареям, залежить від стану кожної з них. Зі збільшенням опору в одному акумуляторі заряд буде спрямований на інший, поки вони обидва не стануть стабільними та повними.

Майте 6-вольтову суху акумуляторну батарею. у старому велосипеді. чи є спосіб захистити батарею. від перезарядки? дякуємо за ваш час.

Джеймс ВіллеНайкращий спосіб запобігти перезарядці акумулятора. використовувати “розумний” автоматичний зарядний пристрій з мікропроцесорним керуванням. Якщо сам велосипед перезаряджається, значить, є проблема з системою зарядки велосипеда, статором.

Тоні РоддейФантастична інформація. Щиро дякуємо за вашу допомогу тим з нас, хто намагається розібратися у всьому цьому хайпі. Моє питання стосується морського застосування. У мене є банк з 4 свинцево-кислотних батарей Trojan для мого домашнього банку та ще одна свинцево-кислотна стартерна батарея. Моя стартерна акумуляторна батарея розрядилася, і я хотів би замінити її на варіант, що не потребує обслуговування, але чув, що не можна змішувати типи акумуляторів. Я не готовий замінити трояни, тож чи варто мені просто купити інший свинцево-кислотний стартер, щоб протриматися, поки мої трояни не помруть?? Дякуємо за будь-які пропозиції, які ви можете дати.

Джеймс ВіллеЯкщо ваша стартерна батарея не підключена до домашнього акумулятора, то можна замінити її на герметичну. Ви навіть можете використовувати той самий зарядний пристрій, якщо ви використовуєте AGM. У межах акумуляторної батареї рекомендується використовувати один і той же тип батареї. Оскільки ваш човен живиться від домашнього банку та пускових батарей окремо, тоді ви в порядку.

Jummyhello Джеймі, я зараз працюю над дослідженням про сонячні гібридні позамережеві установки, у мене є моя акумуляторна батарея на 20 годин розряду, але мені потрібно, щоб батарея зберігала enuf cahrge протягом 3 днів, тому ut потроюється, чи я все ще використовую рейтинг C20 чи я використовую для нього рейтинг C72hrs? Я розгублений. а необхідний струм становить близько 6000Ампер-год

Джеймс ВіллеЯкщо ви паралельно з’єднаєте акумулятори, ємність (AH) збільшиться. Рейтинг все ще буде на рівні 20 годин, але кількість збільшиться втричі. Якщо у вас є ваші акумулятори та кількість заряду, будь ласка, скористайтеся нашими калькуляторами, щоб визначити, як довго вони прослужать, або чи потрібна вам інша батарея, виходячи з вашого навантаження. /kb/tools/

Мел ШаллотДуже хороший огляд свинцево-кислотних акумуляторів. Як поставити запитання? Який тип герметичного свинцево-кислотного акумулятора може бути встановлений на інвалідному скутері? AGM або гелевий? Мені потрібно знати, щоб вибрати правильний режим зарядки для автоматичного зарядного пристрою Schauer.

Джеймс ВіллеМобільні скутери використовують як AGM, так і гелеві акумулятори. Я не можу перевірити, що у вас є. Однак, якщо ви не впевнені, я рекомендую використовувати гелеву установку. Це нижча напруга, безпечна для гелю, але AGM також прийме її. Це навпаки, що не рекомендується.

PhyleusЧудова стаття. Просто виникло питання. Як перевірити батареї SMF на місці для е.g. Акумулятори серверних ДБЖ. ? Однак тест-гіг повинен бути портативним.

Джеймс ВіллеЩо потрібно тестувати? Показання напруги за допомогою вольтметра завжди корисні. Це дає вам гарне уявлення про стан заряду батарей. Навантажувальний тестер добре підходить для вимірювання CCA і довговічності під навантаженням. Навіть наш комплексний цифровий аналізатор провідності акумулятора є портативним. Всі наші пристрої для тестування знаходяться в категорії “Аксесуари для акумуляторів” на нашому сайті. Переконайтеся самі. 🙂

Грег Уайт Джеймс, це чудовий сайт! Можливо, ви зможете мені допомогти: У мене є 3 8D AGM морські батареї на моєму човні з системою зарядки xantrex. На веі сказали, що будуть підключати човен протягом зими на складі, але не зробили цього. Вони також не вимикали вимикачі. Отже, батареї були розряджені до нуля за останні 5 місяців. Як я можу визначити, які пошкодження були завдані? Як я можу розрахувати відповідальність, яку несе елінг?

Knobby Ionshi все, що я купив акумулятор AGM для свого kawasaki vn 1500, набагато більше ca, з ним не було проблем, поки я не поїхав за кордон на роботу і не зробив помилку, залишивши перемикач запалювання увімкненим у положення “паркування!, ЦЕ, в свою чергу, залишило задній ліхтар підсвіченим, повернувшись додому через 6 тижнів ZILCH, відвідав мого місцевого велосипедного гуру в redcar, він поставив повільні заряди, а потім швидкі заряди протягом двох днів, він пішов від початкового показника 0.3 v до постійного 12.9, сподіваюся, це допоможе хлопцеві з човном.

BatteryStuff TechПривіт, це чудово, що ваші батареї повернулися! 12.9. дуже хороша напруга. Дякуємо, що поділилися!

Джеймс ВіллеХоча кількісно оцінити збитки важко, у мене є кілька рекомендацій. По-перше, слід зняти показання напруги з акумуляторів. Якщо ви дійсно бачите 0 вольт (що малоймовірно), я б спробував зарядити їх за допомогою низьковольтного стартового зарядного пристрою якомога швидше. Більшість автоматичних зарядних пристроїв мають напругу відключення 6.5 вольт до того, як вони почнуть працювати. Це не дозволяє повертати сильно розряджені акумулятори. Interacter виробляє зарядний пристрій, який починає заряджати при напрузі 1-2 вольта. По-друге, сульфатація, безумовно, відбулася, тому я б також порадив поставити на батареї десульфатор, наприклад, OBD12V. Якщо це не поверне батарею до робочого стану, то я б припустив, що батареї пройшли точку неповернення.

EagleyeДякую Джеймсу за всю чудову інформацію! У мене є електричний скутер (xtreme xb-600) і мені потрібно замінити 12v22ah SLA. Я озирнувся, і мені сказали, що акумулятор глибокого циклу EVX12200 або EVH12240 буде правильним вибором. Ваша думка була б дуже цінною та вдячною!

Джеймс ВілльТак, ці батареї будуть працювати, оскільки вони мають такі ж розміри, як і будь-яка 12-вольтова батарея SLA 22 AH. Різниця між EVX12200 та EVH12240 полягає в рейтингу AH. Чим вище AH, тим більше часу роботи у вас буде.

Рік ЕколсПривіт, у мене є чотири 6-вольтові домашні батареї для мого фургона. Ми робимо сухий кемпінг у теплу погоду. Як низько я повинен дозволити напрузі впасти перед підзарядкою від генератора? Дякую, Ріку

Джеймс ВіллєЛідируючі кислотні акумулятори, незалежно від напруги, ніколи не слід залишати без заряду. Це звичайна практика для нікель-кадмієвих акумуляторів. Сильне розрядження акумуляторів перед зарядкою призведе до сульфатації та передчасного виходу з ладу акумулятора. Найздоровіше. це тримати їх повністю зарядженими якомога частіше.

Рік ЕколсТож як я можу розраховувати на те, що зможу використовувати свої домашні акумулятори для сухого кемпінгу без втрати напруги?? Я вважаю, що я повинен мати можливість користуватися своїм внутрішнім світлом і радіо без запуску генератора. Я не хочу постійно запускати генератор.

Джеймс ВіллеВтрата напруги. це нормально. Правильний догляд за акумулятором полягає в наступному: Заряджайте батарею якомога швидше після використання батареї. Під час заряджання акумулятора уникайте розрядки нижче 50% ємності. Небезпека полягає в тому, що акумулятор може зберігатися місяцями на складі. Ви побачите ранній вихід з ладу батареї. Найкращим рішенням є регулярна зарядка або наявність струменевого зарядного пристрою. Звичайно, батареї призначені для використання. Але міф про “пам’ять акумулятора” не стосується свинцево-кислотних акумуляторів. Небезпечно для здоров’я і непотрібно розряджати батарею до кінця і заряджати її знову.

Джон ПачіорекУ мене є скутер Sportster, якому вже сім років, і він має дві глибокоємні батареї типу GEL на 12 В. Він використовувався дуже мало. Ці батареї не приймають заряд. Коли я від’єдную їх, щоб виміряти напругу, я отримую 11 вольт на одному і 13 вольт на іншому. Гелеві типи (80Аг) для цього блоку дуже дорогі. (1)Чи можу я спробувати замінити лише 11-вольтовий акумулятор, припускаючи, що він розрядився?? (2) Чи рекомендуєте ви мені замінити ці батареї на дві AGM батареї з порівнянною номінальною ємністю AH?? Чи можу я використовувати той самий зарядний пристрій на цих батареях? (3) Будь-який інший вихід з цієї дилеми, наприклад, використання необслуговуваного свинцево-кислотного акумулятора з порівнянною напругою AH? Дуже дякую, Джоне. Дуже дякую

RangerЯк визначити, що показання 11 вольт не пов’язане з коротким замиканням елемента?

BatteryStuff Tech11 вольт не може бути коротким елементом, оскільки кожна комірка може зчитувати 2 вольти або більше. Таким чином, батарея з коротким елементом зазвичай читає 10.5 вольт або менше. Але відкрита клітина відрізняється. Це пов’язано з від’єднанням зварного шматка під навантаженням, і напруга зазвичай значно падає або іноді пропадає, коли це трапляється.

Джеймс Вілль1) Якщо ви бачите 11 вольт, немає короткого замикання або розрядженого елемента. Набагато дешевше придбати десульфатор для відновлення акумулятора, ніж купувати новий. Якщо батареї все ще тримають заряд, їх можна відновити. 2) Якщо ви вирішите перейти на AGM. ваш гелевий зарядний пристрій буде працювати. Зазвичай батареї AGM найкраще заряджаються при більш високій напрузі, але такі зарядні пристрої можуть пошкодити гель. 3) При створенні банку батарей рекомендується використовувати батареї однакової напруги, номіналу та типу. Акумулятори AGM ємністю 80 Аг чудово підійдуть для вашої системи, але все одно рекомендується належне обслуговування батареї, незалежно від хімічного типу батареї.

Tom ZI має цікаве запитання щодо зарядки AGM акумуляторів. Нещодавно я придбав 12-вольтовий 7-амперний акумулятор для свого рободака, я використовував свій старий зарядний пристрій на 1/2 ампера, і приблизно через дві години я помітив, що біля основи акумулятора була калюжа чистої води. Це була кислота! Як може скляна матова батарея виробляти стільки рідини (близько 1/4 склянки)? Я навіть не думав, що в акумуляторі стільки рідини! Що відбувається?

Акумулятори James Villespan AGM герметичні. Якщо є велика калюжа електроліту, в корпусі повинен бути отвір. Якщо рідина не витікає з вентиляційних отворів у верхній частині, це означає, що є фізичні пошкодження в іншому місці, можливо, біля основи. Електроліт в акумуляторі поглинається, але він може витіснятися, якщо в корпусі є достатній тиск або якщо він не встиг повністю поглинутися (наприклад, якщо це щойно активована батарея).

YancyЯ купую пару автономних акумуляторів. Мені цікаво, коли я купую нову батарею, яка типова тривалість гарантії, якщо ви купили підробку, яка сиділа на спеці на складі протягом 12 місяців? Дякую, чудова інформація до речі

Джеймс ВіллєНа всі наші акумулятори є гарантії, перелічені на сторінках продуктів. Типова гарантія на більшість наших акумуляторів для пауерспорту починається від 1 року. Високопродуктивні акумулятори Shorai та Odyssey мають гарантію 2 роки.

John CGreat інформативна стаття. Просто цікаво, чи стикалися ви або хтось із ваших читачів з проблемами з автомобільними акумуляторами BMW або чули про них? Це добре відома і задокументована проблема багатьох власників та дилерів BMW? Через непомірну кількість збоїв у роботі акумуляторів BMW більше не дотримується гарантії на нові акумулятори своїх автомобілів. Завантаживши історичну інформацію з комп’ютера автомобіля, дилер буде шукати будь-який привід, щоб звинуватити у проблемі автовласника, наприклад, у тому, що.g., залишив двері відчиненими, залишив ключ у машині або не їздив на машині кілька тижнів. Мені здається, що BMW має проблему з паразитним розрядом своїх автомобілів приблизно з того часу, коли вийшли моделі 2008 року. Автомобільний комп’ютер залишається активним, коли двигун вимкнений, все ще керуючи функціями, які я не можу пояснити. BMW не компенсував цей паразитний розряд, встановивши більш потужний акумулятор (більше ампер-годин). Я не можу повірити, що їхні інженери настільки неосвічені. Простим рішенням було б з’єднати паралельно дві батареї, але це збільшило б вартість автомобіля на кілька сотень доларів. Можливо, саме тому BMW не вжив жодних заходів для усунення проблеми. Не виключено, що інші автовиробники мають подібні проблеми. Я вважаю, що якщо нові акумулятори не можуть бути спроектовані таким чином, щоб компенсувати великий паразитний розряд, то виробники повинні встановлювати дві паралельні батареї або придумати процедуру підключення зовнішнього пристрою для підзарядки акумулятора, коли автомобіль стоїть на стоянці на ніч.

Кіт Вандеріспан Автомобілі BMW і деякі Mercedes Benz мали проблеми з бортовими комп’ютерами, після від’єднання проводки обігрівача двигуна і перезавантаження комп’ютера проблема була вирішена. Від’єднайте акумулятор, від’єднайте проводку обігрівача від двигуна, знову підключіть акумулятор, увімкніть запалювання на 20 секунд, вимкніть. Потім запустіть двигун, якщо він не запускається, вам доведеться знову підключити проводку на деяких моделях, попереджувальний індикатор несправності буде світитися деякий час. Наша майстерня вирішила більшість проблем. Надто складні датчики температури (сидіння, двигун) і безпеки, а також підключення до комп’ютера з вільними радикалами можуть створити проблему з енергоспоживанням. Якщо ви можете знайти кнопку / код скидання, це допоможе.

Джеймс ВіллеЦе гарна пропозиція. Зарядний пристрій Trickle Charger. це найкращий крок для продовження терміну служби акумулятора. Це дешевше, ніж нова батарея, це точно.

ToddЯ купую сонячну панель потужністю 125 Вт і хочу придбати дві 12-вольтові батареї RV.Я часто сушу табір і хочу мати можливість максимізувати резервну потужність, використовуючи сонячну зарядку для поповнення розряду акумуляторів. Моє питання полягає в тому, який розмір акумулятора з номіналом 20 годин ви б рекомендували використовувати дві дванадцятки та AGM або гель? Я не живу в зимовому таборі, тому в основному використовую його з квітня по жовтень. Зверніться до нас за порадою. Дякую ТП

Джеймс ВіллеЯкщо ви хочете визначити розмір акумуляторів, вам потрібно знати величину навантаження. Якщо у вас є така батарея, скористайтеся нашим калькулятором визначення розміру 12-вольтової батареї під навантаження, який можна знайти тут: /kb/tools/calculator-sizing-a-battery-to-a-load.html Якщо ваш сонячний контролер має гелевий профіль, то наявність гелевої батареї не є проблемою. Вони можуть глибоко розряджатися краще, ніж AGM. але коштують дорожче.

У мене є кілька запитань про видалення сульфатації. 1. Як людина може визначити, скільки сульфатації відбулося всередині акумулятора? 2. Який пристрій для десульфатації ви найбільше рекомендуєте для видалення сульфатації з пластин акумулятора?? 3. Скільки часу потрібно для повної десульфатації батареї? Якщо пристрій для десульфатації не здатний повністю десульфатувати батарею, чи можете ви повідомити мені, скільки десульфатації може забезпечити такий пристрій. Дякую, Z

Джеймс1) Не існує точного способу визначити кількість сульфатації, але гідрометр може бути корисним. Знаючи питому вагу, можна визначити міцність електроліту. Як правило, чим більше сульфатування на пластинах, тим слабкіша міцність електроліту. Якщо у вас герметичні акумулятори, гідрометр не працюватиме. 2) Якщо у вас залита батарея, я рекомендую використовувати Battery Equalizer у поєднанні з імпульсною зарядкою, наприклад, Battery MIND er або PulseTech. Точна модель буде залежати від ємності вашої батареї. 3) Ви побачите найбільш вражаючі результати приблизно через 2 тижні безперервного пульсування. Більш твердий, кристалізований сульфат, який накопичувався протягом тривалого часу, може зайняти додаткові 2 місяці, перш ніж досягне наступної точки відновлення. В середньому, десульфатовану батарею можна відновити до 80% від її початкової заводської ємності.

Кріс Фей, я намагаюся зарядити 2 глибокі цикли паралельно із зарядним пристроєм на 6 ампер (12 В), чи відрізняється це від зарядки одного?

ДжеймсКоли ви заряджаєте 2 батареї глибокого циклу паралельно, ви по суті подвоюєте свою ємність. Зарядний пристрій розпізнає ваш акумулятор як одну батарею. Якщо зарядний пристрій на 6 ампер заряджав один акумулятор за 4 години, то тепер він заряджає обидва за 8 годин. Опір збільшився зі збільшенням ємності, тому заряджання займе більше часу. Що стосується підключень, ви можете підключити зарядний пристрій до позитивної та негативної клеми одного акумулятора або до обох. Для системи з 2 батареями це не має значення.

Павло “Опір збільшився зі збільшенням ємності”, Не так, опір при паралельному з’єднанні зменшується. Заряджання триває довше, оскільки ви заряджаєте два акумулятори одночасно замість одного.

BatteryStuff TechResistance базується на внутрішній хімії акумулятора. Вона не є постійною, але пов’язана зі швидкістю заряду та станом заряду акумуляторів. Дві батареї, підключені паралельно, дійсно знижують опір. Час зарядки може і не буде швидшим, але він буде ефективнішим.

Деніз Кейлхолтжі Я надзвичайно зацікавлений у цій темі і хотів би подякувати вам за те, що ви прояснили кілька речей, про які я раніше не знав.

Bob GTДва тижні тому я придбав новий автомобіль Buick Enclave, який був на стоянці протягом тривалого періоду часу. Здавалося, все було добре, поки я не вирушив у тривалу поїздку (10 годин). Наступного ранку я використав дистанційний запуск, щоб прогріти машину, потім вимкнув його і продовжив завантажувати машину за допомогою дистанційного підйому люка кілька разів. Приблизно через десять хвилин я сів у машину, але заряду акумулятора не вистачило, щоб завести її. Я зміг отримати поштовх, щоб запустити двигун і повернутися додому (10 годин). Наступного ранку я відвіз машину до дилера, щоб її перевірили, і мені сказали, що батарея справна, оскільки вона була перевірена о 12 годині.3 вольти. Чи не показує це розрядженого акумулятора? Чи повинна система зарядки підтримувати заряд акумулятора на рівні 12.від 6 до 12.8 вольт? Наступним кроком є перевірка електричної потужності. Буду вдячний за вашу думку щодо того, що мені слід перевірити далі. Дякую

Джеймс ВіллеПривіт, Боб, ти правий. Акумулятор повинен показувати більше 12.3 вольта. Якщо акумулятор не може досягти більше 12.6 вольт, то, ймовірно, існує проблема сульфатації. чим більше сульфатації на пластинах, тим менша площа поверхні. в свою чергу, це призводить до зменшення потужності та передчасного виходу з ладу.

Лестер ЩокиОптимальна напруга акумулятора. 12.6 вольт при 70 градусах за Фаренгейтом. Питома вага та напруга будуть падати з температурою. 12.3. це хороша напруга. Важливіше те, до чого акумулятор розряджається.

BertHi, у мене є стара вантажівка 4 × 4 без електроніки. Однак у мене є інвертор для живлення (в основному ноутбуки, гаджети), два зовнішні ліхтарі, але немає лебідки. Мій поточний генератор змінного струму розрахований на 75 ампер, а мій поточний акумулятор. на 80 ампер / CCA 780 / CR 120. Я хочу встановити розділену систему батарей (електромагнітний монітор) разом з іншим кляром (тієї ж потужності або трохи вище). Чи потрібно мені модернізувати генератор. скажімо, до 100 ампер? Чи може генератор на 75 ампер комфортно заряджати обидві батареї.враховуючи, що я використовую “розумну” роздільну систему зарядки акумулятора? або я напрошуюсь на неприємностітобто: мертвий генератор? Дякую

ДжереміВам найкраще піти з більшим генератором змінного струму. 75 ампер може бути достатньо, але модернізація до системи на 100 ампер має сенс.

JAYANTДуже важлива стаття про акумуляторні батареї. Ми плануємо встановити свинцево-гелеві акумулятори в наше обладнання AS/RS. Чи повинні ми вибрати свинцево-гелеві або AGM акумулятори? ? Чому ? Дайте нам переваги з точки зору безпеки витрат при виборі типу акумулятора. Будь ласка, допоможіть нам визначитися. дякую

Джеймс ВіллеПривіт, гелеві та AGM батареї гарні завдяки тому, що не потребують технічного обслуговування та герметичному корпусу. Гелеві акумулятори здатні краще розряджатися (ну, з меншими негативними наслідками, ніж AGM). Однак для гелевого акумулятора потрібен сумісний зарядний пристрій / регулятор. Звичайні мокрі батареї та AGM батареї ефективно заряджаються при 14.6 вольт або вище. А ось в гелевому акумуляторі повинно бути не більше 14.2 вольта. Це дійсно має значення. Вони більш крихкі і їх легше пошкодити під час заряджання. Для отримання додаткової інформації, будь ласка, прочитайте GEL Vs. AGM. /kb/battery-articles/gel-vs-agm.html

Якби я міг оцінити вашу статтю за десятибальною шкалою, я б поставив десять. дуже інформативно, на жаль, я не вирішив свою проблему, який метод змусити акумуляторну батарею тримати заряд, чи допоможуть короткі періоди перезарядки зробити трюк?

JamesЯкщо ви маєте на увазі акумуляторну свинцево-кислотну батарею, то може бути багато причин, чому батарея не “тримає заряд”. Може бути паразитний розряд. Може бути коротка або відкрита клітина. Може бути внутрішній дефект, такий як слабкий зварний шов. Або акумулятор може бути просто глибоко розряджений, і якщо ви використовуєте зарядний пристрій Smart, виявиться, що зарядний пристрій просто не буде заряджати розряджений акумулятор. Це в першу чергу пов’язано з низьковольтним захисним вимикачем, який є в більшості зарядних пристроїв з мікропроцесорним управлінням.

LarryЧи можливо мати 12 вольт від акумулятора і низький або слабкий cca ? Також скажіть мені, якщо я думаю неправильно. але я маю теорію. що батарея розподілена, як ваша рука. у вашій руці є 12 вольт, а м’язи на руці потенційно є вашими підсилювачами. ви можете з підставкою утримувати вагу протягом певного часу, поки ви не ослабнете і вам потрібно розслабитися на кілька хвилин, перш ніж ви зможете знову “прокрутити”. Ви скажете, що це був би гарний приклад, якби я спробував пояснити, як працює батарея людям, які не говорять англійською? ?

ДжеймсЦе хороший приклад, так. Деякі руки мають меншу м’язову масу, а інші. більшу. Але все одно кількість м’язів в руці однакова. 12-вольтові батареї мають 6 елементів. У кожній комірці 2 вольти. 2 × 6 = 12. Але в клітинах є пластини всередині. Чим більше пластин, тим більший струм може протікати через них, а отже, більше CCA. Великі та малі акумулятори мають по 6 елементів, але розмір та кількість пластин може сильно відрізнятися. Сподіваюся, це допоможе.

Джон ХакніЗа останні 40 років я придбав нескінченну кількість акумуляторів для відпочинку для своїх караванів, жоден з них ніколи не тривав більше 12 місяців, хоча я регулярно заряджав їх.Мій останній щойно вийшов з ладу через 6 місяців, і штамп виробника 15 вказує на січень 2005 року, звичайно, це, мабуть, одна з причин, чому вони не тривають грубо.Я дізнався більше про акумулятори після того, як прочитав Battery Stuff.com, хоча я відставний інженер-моторист, добре зроблено.

Ерік Робертші Це поширена проблема, багато виробників акумуляторів виготовляють батареї, які, як вони стверджують, є батареями для дозвілля. порада, яку я дам, полягає в тому, що вам слід придбати акумулятор з якомога більшими амперами, які впишуться в простір, який ви маєте, на мою думку, вам слід придбати акумулятор AGM, оскільки він буде краще розряджатися та відновлюватися після використання, вони дорожчі, але повинні прослужити набагато довше. дякую еріку робертсу www.batteriesontheweb.але.uk

Акумулятори Jamiespan AGM працюють не набагато довше, ніж свинцево-кислотні батареї, якщо вони взагалі працюють довше.

Технологія BatteryStuff TechAGM по суті така ж, як і в свинцево-кислотних акумуляторах. Єдина відмінність полягає в тому, що електроліт не може вільно розливатися, а поглинається. Це усуває необхідність підтримувати рівень рідини, таким чином запобігаючи передчасному виходу з ладу, спричиненому відбиттям. Але відсутність обслуговування не означає свободу від необхідності регулярно заряджати. Всі свинцево-кислотні акумулятори саморозряджаються, і найкращий спосіб продовжити термін їх служби. це тримати їх повністю зарядженими якомога частіше. Можливо, у вас був поганий досвід роботи з акумуляторами AGM. Це прикро.

SergioЗгоден, за умови належного обслуговування мокрий акумулятор прослужить приблизно стільки ж, скільки і AGM-батарея. АЛЕ. дуже мало людей насправді проводять належне технічне обслуговування. Оскільки AGM батареї регулюються клапанами, мають повільнішу швидкість саморозряду, швидше перезаряджаються і т.д., і т.п., вони більш стійкі, ніж мокрі батареї, і тому в реальних умовах експлуатації служать набагато довше, ніж мокрі батареї.

Кіт КлеменсПросто щоб повідомити вам, що ваша стаття про основи акумуляторів була добре написана та корисна. Я ціную вашу наполегливу працю та вашу пристрасть до своєї теми.

ДжеймсЯкщо у вас є 2 батареї послідовно, напруга збільшується. Найпоширеніша форма 24-вольтових систем включає дві 12-вольтні батареї, з’єднані разом, дротом від позитивної клеми однієї батареї до негативної на іншій. Щоб отримати додаткову інформацію про створення акумуляторних батарей, прочитайте цю корисну статтю. /kb/articles/battery-articles/battery-bank-tutorial.htmlЯкщо у вас є зарядний пристрій на 24 вольта, ви повинні поводитися з двома 12-вольтовими акумуляторами так, ніби вони є одним акумулятором. Відкриті клеми на обох кінцях будуть необхідними позитивними та негативними точками доступу.

ДезмондЦе саме те, що мені потрібно, щоб бути впевненим у вирішенні проблеми з акумулятором. Дуже вдячний.

Що таке AGM акумулятор і як довго він може працювати? | Порівняння ємності акумуляторів

недоліки, свинцево-кислотних, акумуляторів, служби

28 жовтня 2022

Використання AGM акумуляторів почалося ще в 1980-х роках і вперше було застосовано на військових літаках. З роками, завдяки своїм перевагам, батарея знайшла своє застосування в більш широкому діапазоні застосувань і завоювала дивовижний успіх. Завдяки своїй унікальній конструкції, вона стала популярною не тільки для транспортних засобів, але і в сфері зберігання сонячної енергії, завдяки своїй унікальній конструкції.

Отже, що означає AGM-батарея і чому варто обирати саме AGM-батареї? На це питання можна відповісти, заглибившись у те, що таке AGM акумулятори.

Що таке акумулятор AGM?

Щоб відповісти на питання “що таке AGM акумулятор?”, нам потрібно буде розібратися, “що означає акумулятор agm” і “що розшифровується AGM?”Абревіатура AGM, що розшифровується як Absorbent Glass Mat, означає тип випробуваної і перевіреної акумуляторної технології. У ньому між пластинами батареї використовується скловолоконна сітка, яка утримує електроліт у підвішеному стані і розділяє позитивні і негативні пластини.

Коротше кажучи, AGM-батарея. це тип вдосконалених свинцево-кислотних акумуляторів.

Як працюють батареї AGM?

Ця частина передбачає наявність невеликих технічних знань, але вона допомагає зрозуміти, як технологія Absorbent Glass Mat (AGM) впливає на продуктивність акумулятора.

Технологія AGM акумуляторів відрізняється високою швидкістю розряду і широким діапазоном робочих температур. Акумулятор AGM. надійний, довговічний і високоефективний, завдяки герметичній структурі та абсорбуючій скляній прокладці, що містить електроліт.

Абсорбуючий скляний мат також називають AGM-сепаратором. Будучи ультратонким, він затиснутий між позитивними і негативними свинцевими пластинами і просочений електролітом. Крім того, його найважливішою функцією є поглинання електроліту і утримання рідини в нерухомій формі. Як наслідок, це максимізує реакційну поверхню між електролітом і пластинами акумулятора, що значно підвищує ефективність заряджання та розряджання. Закрита структура також робить AGM-батареї унікальними в обслуговуванні та транспортуванні.

недоліки, свинцево-кислотних, акумуляторів, служби

Плюси і мінуси AGM акумуляторів?

Технологія AGM і їх міцна структура виділяють батареї AGM серед своїх аналогів. гелевий тип батареї, а також залиті акумулятори. З точки зору вартості та робочих характеристик, вони легко перевершують інші акумулятори. Але в умовах високої напруги недоліки AGM-батарей проявляються в повній мірі.

Плюси:

  • Вища ціна продажу через складний виробничий процес
  • Не витримують перезарядки і високої напруги
  • Потрібно щоразу доливати перед використанням
  • Потребує зарядного пристрою, спеціально розробленого для AGM-батарей
  • Результати тестування за допомогою старіших версій тестерів не будуть точними.

недоліки, свинцево-кислотних, акумуляторів, служби

Як довго працює AGM акумулятор?

Для систем “старт-стоп” AGM-батареї, як правило, служать від шести до восьми років.

Довговічність при зберіганні залежить від робочої температури і глибини розряду (DoD). Це показник доступної ємності акумуляторів, коли вони повністю розряджаються. Ще одним фактором, який може вплинути на термін служби, є продуктивність акумулятора, яка може погіршуватися з часом.

недоліки, свинцево-кислотних, акумуляторів, служби

Джерело даних: Результати лабораторних випробувань AGM-аккумулятора Renogy на 12 В 100 А-год

Поширені застосування AGM-батарей

Застосування в системах старт-стоп. Завдяки здатності виробляти короткі інтенсивні імпульси енергії, AGM-батареї ідеально підходять для запуску двигуна в таких транспортних засобах, як легкові та вантажні автомобілі, а також будинки на колесах.

Застосування з глибоким циклом. Як батареї глибокого циклу, AGM-батареї можуть стабільно і помірно подавати невелику кількість струму до приладів будь-якого човна, вантажівки або автомобіля, дозволяючи їм працювати і рухатися в будь-яких умовах.

Застосування для зберігання сонячної енергії. AGM-батареї також є хорошим вибором для домашніх систем зберігання сонячної енергії. Їх можна з’єднувати послідовно для більшої ємності зберігання.

AGM-акумулятор проти літієвого AGM-акумулятора проти стандартного акумулятора

Люди, які не знайомі з типами акумуляторів, можуть заплутатися у відмінностях між ними і зіткнутися з такими питаннями, як:

  • У чому різниця між AGM і звичайним акумулятором?
  • Чи є AGM акумулятори такими ж, як свинцево-кислотні акумулятори з клапанним регулюванням??
  • Чи однакові залиті та герметичні свинцево-кислотні акумулятори?
  • Чим літієва батарея відрізняється від AGM-батареї?

Перш ніж знайти відповіді, ми повинні зрозуміти, що на ринку існує в основному чотири типи акумуляторів. Кожен з них був названий на честь своєї унікальної акумуляторної технології.

Технічно чотири типи сонячних батарей також можна розділити на дві категорії: свинцево-кислотні та літій-залізо-фосфатні. Серед них до свинцево-кислотних батарей належать заливні свинцево-кислотні батареї, AGM-батареї та гелеві батареї.

недоліки, свинцево-кислотних, акумуляторів, служби

Тож який тип акумуляторів найкраще відповідає вашим потребам? Якщо для вас важлива насамперед ємність, а вартість. найменше, літієва батарея, безсумнівно, є найкращим вибором.

На цьому графіку порівнюються ємність, термін служби, вимоги до обслуговування, вартість та рівень безпеки кожного типу акумуляторів. З графіка ви також знайдете відповідь на питання, чи довше служить батарея AGM?

недоліки, свинцево-кислотних, акумуляторів, служби

Дані наведені для довідки.

Чи варті батареї AGM того?

Це залежить від ваших потреб.

У транспортних засобах зазвичай використовують звичайні заливні свинцево-кислотні акумулятори для стартерів. Однак, коли мова йде про модернізацію стартера, AGM-батареї є кращим вибором. Тип AGM відрізняється вищою якістю, довшим терміном служби та значно меншою потребою в обслуговуванні порівняно зі звичайними акумуляторами. Найкраще те, що вони коштують не набагато дорожче, ніж заливні акумулятори.

З іншого боку, якщо вам потрібне рішення для зберігання сонячної енергії, рекомендується відразу перейти до літій-іонних батарей. Незважаючи на те, що вони дорогі, їхня якість, ефективність і термін служби (у кілька разів більший, ніж у інших типів батарей) доведуть, що вони варті того в довгостроковій перспективі. Літій. король 12-вольтових батарей.

Як дізнатися, чи є мій акумулятор AGM? 3 Кроки

#1 На етикетці виробника вказана така інформація

Тип батареї зазвичай вказано на етикетці на корпусі батареї. Якщо етикетка нерозбірлива, ви також можете перевірити технічні характеристики в інструкції з експлуатації, запитати в інтернет-магазині або піти в магазин, де ви купили батарею.

#2 Подивіться на верхню частину акумулятора

Батареї AGM спеціально розроблені з негативними і позитивними клемами, які виступають з їх плоскої верхньої частини. Якщо ви знайшли такі клеми, ви можете бути впевнені на 99.На 99% впевнений, що ваша батарея. AGM-батарея.

#3 Злегка потрясіть акумулятор

Наполегливо не рекомендуємо робити цей крок, але оскільки ви все одно не можете ідентифікувати свій акумулятор після використання вищезгаданих методів, це буде остаточним вибором, до якого вам доведеться вдатися.

Потрясіть батарею, і якщо ви відчуєте, що рідина всередині витікає, то це мокра батарея. Але якщо ви відчуваєте відносну твердість всередині, це AGM батарея.

КОНТРОЛЬ ЯКОСТІ

Чи є AGM акумулятори глибокого циклу?

Більшість AGM акумуляторів мають глибокий цикл. AGM-батарея може розряджатися до 80%, тоді як стандартна заливна батарея може розряджатися максимум на 50%. Для порівняння, AGM-батареї є найбільш популярними серед акумуляторів глибокого циклу.

Який тип акумуляторів найкраще підходить для сонячної енергетики?

Батареї глибокого циклу, включаючи залиті свинцево-кислотні, AGM, гелеві та літій-залізні батареї, є популярними рішеннями для зберігання сонячної енергії. Вони відрізняються за ефективністю, вимогами до обслуговування, часом зарядки, терміном служби і, найголовніше, за вартістю. Вони задовольняють потреби споживачів у всьому, тому ви можете просто вибрати ту, яка відповідає вашим потребам. Залиті свинцево-кислотні акумулятори залишаються найбільш економічно вигідним варіантом, в той час як герметичні свинцево-кислотні акумулятори мають більш високу ефективність зарядки та енергетичну ємність, але при цьому мають більш доступну ціну. Літій-залізні батареї коштують найдорожче, але це король у всіх аспектах. Якщо ви шукаєте рішення для зберігання акумуляторів великої ємності і в той же час портативне, сонячна станція або генератор на сонячних батареях, інтегрований з батареями LiFePO4, може бути вашим найкращим вибором серед акумуляторів від сонячних панелей.

Чи можна підключати батареї різних типів і розмірів разом?

Рекомендується використовувати батареї однакових типів і розмірів для паралельного з’єднання. Таким чином можна максимально уникнути втрати ефективності. Якщо вам потрібно з’єднати оригінальну батарею AGM та інші батареї разом, переконайтеся, що всі вони є батареями AGM.

Скільки часу потрібно, щоб зарядити 12v 100ah AGM батарею?

Такі фактори, як сонячне світло, температура та конкретна батарея, можуть впливати на час заряджання. Якщо батарея 100Аг 12В працює разом з трьома сонячними панелями потужністю 100 Вт, час заряджання становитиме близько 4 годин.

Чи підходять AGM акумулятори для автофургонів та човнів?

Власники автофургонів і човнів часто встановлюють на своїх транспортних засобах два різних типи акумуляторів: один для запуску двигуна, а інший. для живлення приладів на борту. Завдяки вищій вихідній напрузі, AGM-батареї чудово справляються з обома завданнями.

Чи можна заряджати AGM батарею звичайним зарядним пристроєм?

Хоча звичайний зарядний пристрій використовується для звичайних заливних свинцево-кислотних акумуляторів, які потребують режиму заряджання, що відрізняється від AGM-батарей, він не підходить для дозарядки AGM-батарей. Для зарядки 12-вольтової морської батареї AGM потрібен спеціальний зарядний пристрій.

Висновки

Тепер ви знаєте, що таке тип AGM акумуляторів? І як визначити, чи є батарея AGM акумулятором. Якщо ви шукаєте AGM акумулятор для свого автомобіля або системи сонячних панелей, Renogy має для вас безліч надійних варіантів. В інтернет-магазині Renogy ми маємо у продажу AGM акумулятори, гелеві акумулятори та літій-залізо-фосфатні акумулятори. Всі батареї виготовляються з високою якістю та проходять сувору перевірку для забезпечення гарантованої якості.

Читати далі:

Ваш путівник по акумуляторних батареях Stop Start

Stop Start, також відома як Idle Stop Start (ISS). це технологія, яка є поширеною в сучасних автомобілях. Stop Start. це паливозберігаюча технологія, яка зменшує викиди шкідливих речовин в атмосферу шляхом вимкнення двигуна під час зупинки транспортного засобу. Ця інноваційна технологія корисна для планети та гаманця. Пропонуємо вам ознайомитися з технологією, що лежить в основі систем Stop Start і акумуляторних батарей Stop Start:

недоліки, свинцево-кислотних, акумуляторів, служби

Що таке технологія Stop Start?

Сучасні автомобілі з системами Stop Start можуть визначати, коли транспортний засіб не рухається, і згодом вимикати двигун, щоб зменшити викиди парникових газів і споживання палива. Ці функції технології Stop Start особливо корисні для тих випадків, коли автомобіль зупиняється на світлофорі, оскільки вона усуває непотрібну роботу двигуна на холостому ходу в очікуванні зеленого сигналу світлофора. У цьому ж сценарії двигун автомобіля без технології Stop Start продовжував би працювати на холостому ходу, витрачаючи паливо та викидаючи забруднюючі речовини.

Чим відрізняється акумуляторна батарея Stop Start від звичайної батареї?

Автомобілі з системою “Стоп-старт” потребують акумуляторної батареї “Стоп-старт. Звичайні акумулятори не підходять для таких транспортних засобів, і спроба їх використання може не тільки призвести до передчасного виходу з ладу акумулятора. Батареї Stop Start спеціально розроблені для постійного циклічного використання та частих сплесків високої потужності, які характерні для систем Stop Start. Коли двигун вимикається, батарея продовжує живити всі електричні компоненти, включаючи фари, радіо, кондиціонер і склоочисники, а також забезпечує живлення для повторного запуску двигуна, коли це буде потрібно.

Що таке акумуляторна батарея Stop Start?

Автомобілі з системами Stop Start потребують у 5-10 разів більше запусків двигуна порівняно зі звичайними аналогами. Це створює велике навантаження на акумулятор автомобіля. Крім того, батарея постійно заряджається і розряджається, підтримуючи електричні навантаження автомобіля при зупиненому двигуні. Ось чому потрібна потужна акумуляторна батарея Stop Start. Існує два різних типи акумуляторів для автомобілів з системами “Стоп-старт. Покращена заливна батарея (EFB) та батарея з абсорбуючим скляним матом (AGM).

Покращена заливна батарея (EFB)

Батареї EFB спеціально розроблені для задоволення вимог до потужності та циклічності систем “Стоп-старт” початкового рівня. Акумулятор EFB. це вдосконалена версія стандартного свинцево-кислотного акумулятора. Удосконалена конструкція дає змогу забезпечити постійну потужність для всіх електричних навантажень автомобіля, навіть коли він не працює на холостому ходу. Він також має хороші циклічні можливості для забезпечення постійної потужності, збільшеного терміну служби та швидшого перезарядження.

Акумулятор з абсорбуючим скломатом (AGM)

AGM акумулятор. це вдосконалена версія свинцево-кислотного акумулятора. Технологія AGM-батареї дозволяє кислоті абсорбуватися в скловолоконні мати, а не витікати вільно у вигляді рідини. Акумулятори AGM не потребують технічного обслуговування, чудово приймають заряд і можуть видавати більшу вихідну потужність, ніж еквівалентні заливні акумулятори. Конструкція AGM також забезпечує покращений термін служби і чудові можливості циклів, забезпечуючи при цьому високу потужність прокручування навіть при низькому рівні заряду.

Яка акумуляторна батарея підходить для мого автомобіля?

Важливо відзначити, що, хоча і EFB, і AGM батареї підходять для систем “Стоп-старт”, вони не обов’язково взаємозамінні. У деяких випадках батареї EFB можна замінити батареями AGM, однак у транспортних засобах, призначених для використання AGM, слід використовувати тільки батареї AGM. Як згадувалося раніше, звичайні кальцієві батареї не підходять для автомобілів Stop Start.

Як довго працює акумуляторна батарея Stop Start?

Звичайні свинцево-кислотні батареї можуть служити до 4-5 років за умови належного обслуговування. Акумуляторні батареї Stop Start знаходяться під постійним тиском в автомобілі Stop Start і не завжди можуть працювати так само довго, як акумуляторні батареї в звичайних автомобілях. Якщо ви шукаєте довговічну акумуляторну батарею Stop Start для свого автомобіля, розгляньте можливість інвестування в акумулятори відомих брендів, таких як Delkor або ACDelco.

Автомобільні батареї Delkor AGM і EFB виготовлені за запатентованою сітчастою технологією PowerFrame®. довговічні та з чудовим електричним потоком, ця відзначена нагородами лінійка розроблена спеціально для автомобілів з технологією Stop Start.

ACDelco також продовжує залишатися в авангарді інновацій та технологій в галузі акумуляторів, пропонуючи асортимент батарей EFB і AGM. Асортимент акумуляторів ACDelco Stop Start, спеціально розроблений для зменшення споживання пального та викидів шкідливих речовин в атмосферу, має розміри, які підходять для всіх популярних моделей.

Дізнайтеся більше про наш асортимент акумуляторів Delkor і ACDelco Stop Start, натиснувши на кнопки нижче.

Чи потрібен зарядний пристрій для акумуляторів Stop Start?

Акумулятори Stop Start можуть потребувати іншого зарядного пристрою порівняно зі звичайними акумуляторами. Розумний зарядний пристрій з можливістю вибору типу батареї дозволить вам безпечно та ефективно заряджати батареї EFB та AGM. Завітайте до місцевого представництва RJ Batteries, щоб придбати інтелектуальний зарядний пристрій для акумуляторів системи “Стоп-старт”.

Чи можна встановити акумуляторну батарею Stop Start в звичайний автомобіль?

Батареї Stop Start не обмежуються лише автомобілями з системами Stop Start. Батареї AGM широко використовуються в звичайних автомобілях завдяки своїм перевагам.

Оскільки уряди в усьому світі посилюють тиск на виробників транспортних засобів, щоб вони виробляли більш екологічні та ефективні транспортні засоби, технологія “Стоп-старт” продовжує набувати все більшого поширення. Якщо у вас є автомобіль з системою Stop Start, ви вже зробили крок до скорочення викидів шкідливих газів в атмосферу та захисту навколишнього середовища. Щоб забезпечити найкраще використання вашого автомобіля Stop Start, переконайтеся, що ви використовуєте якісну акумуляторну батарею Stop Start. Привітна команда RJ Batteries може надати вам поради та рекомендації, необхідні для вибору правильної акумуляторної батареї системи “Стоп-старт” для вашого автомобіля. Зв’яжіться з командою вже сьогодні.

Leave a Reply