Дата виходу “Аватара 2”, акторський склад, трейлер і все, що потрібно знати про “Шлях…

Table of Contents

Центр підтримки

Для найшвидшої відповіді на ваші запитання щодо підтримки та загальних питань, будь ласка, скористайтеся нашим пошуковим рядком або виберіть категорію, яка найкраще відповідає вашому питанню. На більшість запитань щодо сервісу або підтримки можна отримати відповіді за допомогою нашого Центру підтримки.

Ми пропонуємо вам просту, персоналізовану та повністю ліцензовану фонову музику для вашого бізнесу. Дізнайтеся більше тут.

Замовити Pandora для бізнесу можна в нашому інтернет-магазині тут: http://www.pandora.moodmedia.com/sign-up/

Щоб почати використовувати Pandora для вашого бізнесу, вам знадобиться декілька речей:

  • Обліковий запис Pandora для бізнесу виключно через Mood Media (створюється під час реєстрації)
  • Медіаплеєр Mood, спеціально налаштований для Pandora для бізнесу (купується з підпискою під час реєстрації)
  • Pandora.com (якщо у вас ще немає облікового запису, вам буде запропоновано створити його під час активації медіаплеєра Mood)
  • Широкосмугове підключення за допомогою дротового (Ethernet) або Wi-Fi з’єднання (Wi-Fi можна налаштувати після початкового дротового налаштування або за допомогою програми Mood Controller)
  • Комп’ютер з доступом до Інтернету для процесу активації (повинен бути підключений до тієї ж мережі, що і медіаплеєр Mood)
  • Аудіоколонки та підсилювальне обладнання (для медіаплеєра Mood потрібен аудіовхід RCA, докладніше див. специфікацію продукту)

Pandora для бізнесу дозволяє використовувати музику Pandora в офісі. Інтернет-радіо Pandora та Pandora One призначене лише для особистого користування. Якщо ви відтворюєте Pandora через гучномовці на своєму підприємстві для своїх клієнтів або замовників, це вважається комерційним використанням і не дозволено стандартними музичними ліцензіями Pandora або Умовами використання.

При відтворенні або виконанні музики в публічних місцях (наприклад, у вашому бізнесі) ви також повинні дотримуватися Закону США про авторське право, а також отримати та оплатити відповідну ліцензію на музику. Будь то кав’ярня, взуттєвий магазин, медичний кабінет, готель, спа-салон, тренажерний зал, перукарня тощо.- бізнес повинен мати відповідні ліцензії на відтворення музики.

Mood Media співпрацює з Pandora для надання та ліцензування сервісу Pandora для використання в бізнесі.

Для отримання додаткової інформації про стандартні умови Pandora відвідайте: http://www.pandora.com/legal/

Для отримання додаткової інформації про ліцензування музики для бізнесу, будь ласка, відвідайте: http://www.pandora.moodmedia.com/licensing

Так, для користування послугою Pandora для бізнесу вам знадобиться безкоштовний обліковий запис Pandora. Якщо ви ще не маєте такої ліцензії, вам буде запропоновано створити її під час процесу активації медіаплеєра Mood. Або ви можете створити його безкоштовно на сайті www.pandora.com.

Ваш обліковий запис Pandora for Business у Mood Media гарантує, що ваш бізнес має належну ліцензію на відтворення Pandora (для використання в бізнесі) через медіаплеєр, наданий Mood Media.

У розділі “Керування обліковим записом” на сайті Mood Media ви можете керувати контактною інформацією вашої компанії, налаштуваннями виставлення рахунків та інформацією про кредитну картку, інформацією про підписку, місцезнаходженням магазину тощо.

Ваш обліковий запис Pandora (www.pandora.com) дає змогу отримувати доступ до станцій Pandora та керувати ними. Це може бути той самий обліковий запис, який ви використовуєте на персональному комп’ютері, мобільному телефоні, телевізорі або автомобілі.

Коли ви пов’язуєте свій обліковий запис Pandora з медіаплеєром під час активації, ви можете відтворювати станції Pandora у вашому бізнесі через медіаплеєр без перерв на рекламу.

Медіаплеєр з’єднує ваш комп’ютер і послугу Pandora для бізнесу з вашою аудіосистемою.

Mood Media Corporation. провідний спеціаліст у галузі медіа в магазинах, який використовує поєднання музичних, візуальних та ароматичних медіа, щоб допомогти своїм клієнтам спілкуватися зі споживачами з метою стимулювання додаткових продажів у місці купівлі. Корпорація Mood Media працює через два основні підрозділи. In-Store Media та Retail Point-of-Purchase. з більш ніж 800 роздрібними мережами в більш ніж 40 країнах Північної Америки, Європи, Азії та Австралії. Mood Media є ексклюзивним партнером Pandora, який надає повну ліцензійну версію сервісу для бізнесу.

Так, музичні ліцензії, які надає Mood Media, охоплюють переважну більшість усіх видів бізнесу, які можуть використовувати Pandora для бізнесу, за кількома винятками. Стандартні музичні ліцензії Mood Media не призначені для використання для боулінгу, катання на ковзанах, хореографічних або організованих танців (наприклад, танців у танцювальних студіях, бальних залах або дискотеках), аеробіки або інших подібних форм розваг або фізичної активності, або там, де вхід платний; будь-яких занять у фітнес-клубах; або в якості музики в режимі очікування чи будь-яким іншим чином, не дозволеним у цьому документі.

Якщо у вас виникли запитання щодо того, чи поширюється на ваш бізнес наша політика, будь ласка, зв’яжіться з нами або ознайомтеся з нашими Умовами надання послуг.

Ні, Pandora для бізнесу. це щомісячна підписка без мінімального періоду зобов’язань. Зверніть увагу, що для доступу до Pandora для бізнесу потрібен плеєр Mood Media (він входить до комплекту при реєстрації).

Pandora для бізнесу наразі доступна лише для компаній, розташованих у США. Mood Media піклується про відповідні авторські відрахування за використання вами Сервісу, як це передбачено Умовами надання послуг Mood Media.

Так, ви можете використовувати свій існуючий обліковий запис Pandora. Ви також можете створити новий обліковий запис спеціально для вашого бізнесу. Під час процесу активації плеєра вам буде запропоновано надати обліковий запис Pandora або створити новий; ви можете вирішити, що вам буде зручніше.

Якщо ви вирішите створити новий обліковий запис Pandora, ви завжди можете поділитися станцією зі своїм новим обліковим записом, щоб мати доступ до ваших улюблених станцій, які ви вже створили та вдосконалили.

Ні, Pandora для бізнесу на 100% не містить реклами та не перериває роботу.

Підписка складається з одного медіаплеєра та періодичної щомісячної абонентської плати. Кожен медіаплеєр має одну вихідну зону Pandora; це означає, що ви можете відтворювати одну станцію Pandora одночасно з одного плеєра. Отже, вам потрібна одна (1) підписка на кожну окрему сферу вашого бізнесу, яка потребує унікальної музичної зони, включаючи принаймні одну (1) підписку на кожне місцезнаходження.

  • Якщо у вас дві (2) локації і кожна з них потребує музики, вам знадобиться дві (2) підписки та два медіаплеєри (по одному на кожну локацію). Кожна локація може відтворювати станцію Pandora за власним вибором.
  • Якщо у вас лише одне (1) місцезнаходження, але ви хочете, щоб у двох різних місцях відтворювалася різна музика, вам також знадобляться дві (2) передплати та два медіаплеєри.
  • Якщо у вас є одна (1) локація і ви хочете відтворювати однакову музику на всій території, вам потрібна одна (1) підписка і один медіаплеєр.

Так, ви можете пов’язати один обліковий запис Pandora з кількома медіаплеєрами Mood Media, і ці плеєри матимуть доступ до одних і тих самих станцій. Зверніть увагу, що це не означає, що одна й та сама пісня буде грати в один і той самий час у всіх місцях; це просто означає, що музика, пов’язана з певною станцією, буде відтворюватися для створення послідовного досвіду у всіх ваших місцях.

Так, для кожного місця, де ви хочете використовувати Pandora для бізнесу, потрібна підписка на Pandora для бізнесу та медіаплеєр.

Вам також потрібна підписка та медіаплеєр для кожної унікальної зони або зони однієї локації. Наприклад, якщо у вас є ресторан і ви хочете, щоб одна станція Pandora грала в обідній зоні, а інша. в зоні бару, вам знадобляться дві підписки і два медіаплеєри. Ось кілька прикладів:

  • 3 офіси = 3 підписки та 3 медіаплеєри
  • 1 місце з 2 зонами = 2 підписки та 2 медіаплеєри
  • 2 локації з 2 зонами кожна = 4 підписки та 4 медіаплеєри

З кожним медіаплеєром Mood може бути пов’язаний лише один (1) обліковий запис Pandora.

Ліцензії Mood Media не поширюються на інші джерела музики. Музичні автомати, караоке, діджеї та жива музика вимагають окремого додаткового ліцензування від організацій, що займаються правами на виконання. Відвідайте pandora.moodmedia.com/licensing для отримання додаткової інформації.

Ні, Pandora для бізнесу надає необмежену кількість годин прослуховування через медіаплеєр Mood.

Так. Mood Media вже багато років працює з компаніями всіх типів і розмірів і має пристрої, що підключаються через Інтернет у десятках тисяч бізнес-локацій. Він на 100% безпечний і не заважає іншим мережевим процесам.

Ваш медіаплеєр Mood отримує всі оновлення через інтернет-з’єднання. Жодних дій з вашого боку не потрібно; всі оновлення програмного забезпечення/прошивки відбуваються автоматично.

Ні. Pandora для бізнесу. це потокове мовлення, музика або контент не зберігаються на медіаплеєрі.

Будь-який стандартний підсилювач з RCA входами повинен бути сумісний з медіаплеєром Mood. Медіаплеєр Mood постачається з кабелем RCA. Для отримання додаткової інформації можна переглянути технічні характеристики продукту ProFusion iO.

Дротове широкосмугове з’єднання зі стабільною пропускною здатністю не менше 150 Кбіт/с (е.g. Для Pandora for Business потрібен DSL або кабельний Інтернет). Комутовані та ISDN-з’єднання не підтримуються. Супутникове підключення до Інтернету може не забезпечувати стабільне відтворення, особливо якщо використовується комутоване з’єднання. Якщо ви не впевнені у швидкості вашого інтернет-з’єднання, ви можете протестувати його на будь-якому з наступних сайтів:

Mood Media надає 12-місячну гарантію на всі нові медіаплеєри для послуги Pandora для бізнесу. Цей 12-місячний період починається з дати відвантаження плеєра. Mood Media безкоштовно замінить несправні медіаплеєри протягом 12 місяців. Зверніть увагу, що гарантія не поширюється на: будь-яке обладнання, крім медіаплеєра; пошкодження медіаплеєра, спричинені недбалими або навмисними діями вас, ваших співробітників, агентів або ділових запрошених; крадіжку; вандалізм; воду (або інші рідини); вогонь; блискавку; вітер; сніг; стихійні лиха; стрибки напруги в електромережі. Якщо ви вважаєте, що ваш медіаплеєр несправний, зверніться до служби підтримки клієнтів Mood Media за номером 800-929-5407 для усунення несправностей. У багатьох випадках проблеми з плеєром можна вирішити по телефону. Якщо буде встановлено, що медіаплеєр несправний, Mood Media заздалегідь замінить його новим і надішле вам етикетку для зворотної доставки, щоб ви могли повернути несправний плеєр до Mood Media. Для отримання додаткової інформації про гарантію Mood Media, будь ласка, зверніться до наших Умов надання послуг.

Підписка: Оскільки немає довгострокових зобов’язань, ви можете будь-коли припинити користування послугою Pandora для бізнесу. Послуга буде активна до кінця поточного білінгового циклу. Часткове або пропорційне відшкодування не надається. Медіаплеєри: Повернення медіаплеєрів Pandora for Business приймаються протягом 30 днів з дати відвантаження медіаплеєра. Повернення коштів за плеєри, повернуті в робочому стані, буде здійснено тільки протягом 30-денного періоду. Клієнт несе відповідальність за зворотну доставку плеєра. Зверніться до служби підтримки клієнтів Mood Media за телефоном 800-929-5407, щоб отримати дозвіл на відшкодування та інструкції щодо повернення медіаплеєра. Зверніть увагу, що ці правила можуть змінюватися залежно від певних обставин або будь-яких попередніх угод з Mood Media.

Якщо ваш бізнес має більше 20 локацій, будь ласка, зв’яжіться з pandora@moodmedia.com для отримання додаткової інформації про підписку на Pandora для бізнесу.

Щоб оновити спосіб оплати для підписки з активним або простроченим статусом: 1. За потреби зателефонуйте до свого банку, щоб вирішити проблему з дійсною карткою. 2. Увійдіть до свого облікового запису 3. Виберіть Мої способи оплати та додайте новий спосіб оплати на цьому екрані.

дата, виходу, аватара, акторський

Примітка: Якщо ваш статус прострочено, а ви хочете використовувати ту саму картку, можливо, вам доведеться повторно авторизувати цю картку для регулярного виставлення рахунків у вашому банку. У цьому випадку вам не потрібно вводити картку повторно. 4. Після додавання нового способу оплати перейдіть до розділу Мої підписки та натисніть Змінити. Виберіть спосіб оплати, який ви бажаєте використовувати, і натисніть Зберегти.

дата, виходу, аватара, акторський

5. Ваш платіж буде списано з нової картки у файлі. Це може зайняти від 24 до 72 годин.

1) Увійдіть до свого облікового запису на pandora.moodmedia.com.2) Виберіть Мої підписки.3) Натисніть Деталі поруч з підпискою.- історія ваших платежів буде відображена внизу сторінки.

Перейдіть до розділу “Вхід” на pandora.moodmedia.com. На екрані входу в систему натисніть на кнопку Забули пароль? посилання. Вам буде запропоновано вказати адресу електронної пошти, яка пов’язана з вашим обліковим записом, і ми надішлемо вам посилання для зміни пароля. ПРИМІТКА: перевірте, будь ласка, папку “Спам” у вашій поштовій скриньці, оскільки деякі поштові сервіси можуть помилково відфільтрувати лист зі скиданням пароля.

Скористайтеся нашою формою підтримки

Якщо ви не знайшли відповіді на своє запитання в нашому Центрі підтримки, ви можете надіслати нам повідомлення через нашу Форму підтримки.

Зателефонувати до служби підтримки

Ви також можете спробувати нашу лінію підтримки клієнтів і поспілкуватися з одним з наших представників безкоштовно. Будь ласка, майте на увазі, що час очікування дзвінка може змінюватися в залежності від гучності. Для вашої зручності у нас є функція зворотного дзвінка, яку можна увімкнути. Будь ласка, слухайте інструкції.

Зателефонуйте до служби підтримки клієнтів Mood, щоб поговорити з представником:

Години роботи

Понеділок-п’ятниця: 7:30 ранку. 20:00 ЗА ЦЕНТРАЛЬНОЄВРОПЕЙСЬКИМ ЧАСОМ

Субота-неділя: 8:00 ранку. 17:00 ЗА ЦЕНТРАЛЬНОЄВРОПЕЙСЬКИМ ЧАСОМ

Закрито: День подяки, Різдво, Новий рік

Дата виходу Аватар 2, акторський склад, трейлер і все, що потрібно знати про фільм Шлях води

“Аватар 2” нарешті, офіційно, повністю завершено напередодні його виходу в кінотеатрах дуже, ДУЖЕ скоро, тож ми скоро дізнаємось, що означає “Шлях води”.

Продюсер Джон Ландау підтвердив цю захоплюючу новину в кінці листопада, менш ніж за місяць до виходу фільму на екрани. Це було 13-річне очікування для фанатів, але час повернутися на Пандору майже настав.

Продовження рекордного фільму Джеймса Кемерона поверне глядачів на Пандору і, безсумнівно, буде ще одним візуально приголомшливим годинником, як дражнили як у першому тизері, так і в основному трейлері.

За задумом Кемерона, сиквел має виходити раз на два роки, аж до виходуАватара 5″ у грудні 2028 року. Однак він показав, що якщо “Водний шлях” не буде успішним, є план завершити його “Аватаром 3”.

Але давайте не будемо забігати наперед, ось все, що вам потрібно знати про “Аватар: Водний шлях.

Дата виходуАватара 2″: коли вийде “Аватар: Шлях води” в кінотеатрах?

Якщо коротко, то “Аватар 2” нарешті вийде на екрани 16 грудня 2022 року, перенесений з грудня 2021 року через триваючу глобальну кризу в галузі охорони здоров’я.

Зйомки сиквелу розпочалися у 2017 році, але з огляду на те, що фільм поєднує в собі елементи живої дії та захоплення руху, не дивно, що це зайняло деякий час.

Ми також знаємо, що фільм буде епічним і триватиме 190 хвилин, тобто три години і десять хвилин. Кемерон захищав хронометраж, кажучи, що це необхідно, оскільки є більше персонажів, яких потрібно обслужити.

Враховуючи, що у нас потенційно є ще три фільми, Кемерон працював над усіма ними останніми роками. У грудні 2021 року він розповів, що вже зняв частину “Аватара 4″ завдяки молодому акторському складу.

дата, виходу, аватара, акторський

Все, що потрібно було зробити з конкретним актором, ми робили всі сцени для 2 і 3 разом. і трохи для 4, сказав він в інтерв’ю Variety.

Мені довелося застрелити дітей. Їм дозволено досягти шестирічного віку в середині історії на сторінці 25 четвертого фільму. Тож мені потрібно було все, що було до цього, а все, що після, ми зробимо пізніше.

Кемерон також сказав, що він, можливо, не буде режисером “Аватара 4 і 5″, але дражниться, що четвертий фільм. просто супер. Я насправді сподіваюся, що мені вдасться це зробити. Але це залежить від ринкової кон’юнктури. Три знаходиться в банку, тому він виходить незалежно, сказав він Імперії.

Я дуже сподіваюся, що нам вдасться зняти і четверту, і п’яту частину, тому що це одна велика історія, зрештою.

Безумовно, здається, що “Аватар 2” викликає ажіотаж, оскільки сиквел повинен подвоїти американські збори першого фільму, потенційно зібравши близько 150-175 мільйонів доларів тільки в США.

Трейлер “Аватар 2”: Дивіться трейлер Аватар Шлях води тут!

Прем’єра тизер-трейлера фільму “Аватар: Шлях води” відбулася на CinemaCon, і він був випущений ексклюзивно в кінотеатрах разом з фільмом “Доктор Стрендж у мультивсесвіті божевілля” перед тим, як з’явитися в Інтернеті в травні.

Ви можете перевірити це ще раз нижче:

На заході Digiday щасливим гостям було показано ще більше відзнятого матеріалу, одним з яких був режисер Ліам О’Доннелл, який сказав, що фільм виглядає найбільш шалено складним фільмом, коли-небудь знятим. Срань господня! Доповідь Джеймса Кемерона на Digital Day просто зламала [мій] мозок.

Нам довелося чекати до листопада, поки з’явився головний трейлер, який розкрив більше сюжету сиквелу та потенційну війну, що назріває на Пандорі.

Назва фільму “Аватар 2”: Привітайтеся з Аватаром: Шлях води

Як згадувалося вище, “Аватар 2” тепер офіційно називається “Аватар: Шлях води.

Цікаво, що ще в листопаді 2018 року BBC News повідомили, що чотири заплановані продовження “Аватара” називатимуться “Аватар: Водний шлях”, “Аватар: Носій насіння”, “Аватар: Тулкунський вершник” і “Аватар: Пошуки Ейви”.

Пізніше Кемерон підтвердив, що це потенційні назви, і оскільки перша виявилася правдивою, можливо, це будуть назви наступних трьох фільмів теж.

Аватар 2 акторський склад: Хто повернувся в “Аватар: Шлях води?

Зої Салдана знову зіграє роль принцеси На’ві Нейтірі, а Сем Вортінгтон повернеться в ролі перетвореного на людину На’ві Джейка Саллі.

Стівен Ленг повертається в ролі загиблого полковника Майлза Куарітча і стане головним лиходієм чотирьох фільмів. Ланг підтвердив теорію фанатів про своє повернення в липні 2022 року, сказавши, що Кваріч тепер більший, синіший і зліший.

Сігурні Вівер також повернеться в ролі підлітка На’ві Кірі, прийомної доньки Нейтірі та Джейка у сиквелі.

Кейт Вінслет грає роль Ронал у всіх сиквелах “Аватара“, що стане її першою спільною роботою з Джеймсом Кемероном з часів блокбастера “Титанік” 1997 року. Ронал. глибоко відданий і безстрашний співватажок клану Меткайнів.

Сі Сі Паундер також повернеться до ролі матері Нейтірі Моат, Метт Джеральд повернеться в ролі капрала Лайла Вейнфліта, а Еді Фалько (“Клан Сопрано”, “Медсестра Джекі”) зіграє нового персонажа. генерала Ардмора.

У сиквелі з’явиться новий клан На’ві під назвою Меткаїна на чолі з Кліффом Кертісом з “Бійся ходячих мерців” у ролі Тоноварі, а також з Бейлі Басс у ролі Рейї та Дуейном Евансом-молодшим у ролі Ротксо.

У Джейка та Нейтірі в сиквелі також є діти на’ві, зокрема Нетейам Джеймі Флаттерс, Ло’ак Бріта Далтон та Туктірей Трініті Блісс. Вони також усиновили людську дитину Майлза Сокорро, він же Павук, якого грає Джек Чемпіон.

Здавалося, що зірка “Форсажу” Він Дізель також з’явиться у сиквелі, але, схоже, він може з’явитися лише у третьому фільмі.

Джемейн Клемент точно буде в сиквелі в ролі морського біолога доктора Яна Гарвіна, якого Кемерон назвав одним з моїх улюблених персонажів.

Існувала деяка початкова плутанина щодо включення Девіда Тьюліса з Гаррі Поттера до сиквелу. Виявляється, він буде в Аватарі 3 (і 4, і 5), але не в другому фільмі. Фух!

Сюжет Аватар 2: Про що буде “Аватар: Шлях води?

Разом з анонсом назви ми отримали перший офіційний синопсис, який підтвердив багато з того, що ми вже підозрювали.

Читати далі: Джейк Саллі живе зі своєю новоствореною сім’єю, сформованою на планеті Пандора. Коли знайома загроза повертається, щоб завершити розпочате, Джейк повинен працювати з Нейтірі та армією раси На’ві, щоб захистити свою планету.

Ми також знаємо, що, незважаючи на те, що після цього фільму буде три продовження, кожен фільм буде окремою історією, і Ландау каже, що подорож по всіх чотирьох фільмах створить пов’язану сагу.

До цього додасться повернення видобувної компанії RDA на Пандору, що змусить Джейка відвезти свою сім’ю в передбачувану безпечну гавань на рифі, де вони зустрінуться з Меткайною. Щоб по-справжньому відобразити важливість води, сцени захоплення руху в “Аватарі 2” знімалися під водою.

Ми також знаємо, що для фільму була створена спеціальна мова жестів, яку створив глухий актор з “Бебі Драйвер” Сі Джей Джонс, який був найнятий для створення нової мови жестів На’ві.

Аватар 2 затримується: Чому це зайняло так багато часу?

Якщо ви хочете дізнатися повну історію довгої і затяжної подорожі сиквела на екран, то ось вона.

Зйомки “Аватара 2″ мали розпочатися у квітні 2016 року, але квітень прийшов і пішов, а зйомки так і не розпочалися. У січні наступного року було оголошено, що робота над захопленням руху у фільмі розпочнеться до серпня 2017 року, але фактично вона розпочалася у вересні.

Анонс четвертого фільму “Аватар” відсунув всі терміни, а потім їх знову відсунули: “Аватар 2” заплановано на грудень 2017 року (а решту, ймовірно, на 2018 і 2019 роки). Кемерон звинуватив у затримках дуже складний процес написання сценарію.

У січні 2017 року “Аватар 2” знову відклали, припускають, що він злякався після того, як “Зоряні війни: Останні джедаї” перенесли з травня на грудень того ж року.

Потім сиквел був запланований на грудень 2020 року, перш ніж Disney знову перенесла його на грудень 2021 року після поглинання Fox, що підводить нас до сьогодення і затримок, пов’язаних з COVID, які вплинули на індустрію в цілому.

У 2017 році Кемерон залишався спокійним щодо затримок. Однак в недавньому інтерв’ю він зізнався, що має побоювання. Ці побоювання, втім, поки що здаються безпідставними.

Кемерон розповів The New York Times: Я був трохи стурбований тим, що в нашому швидкоплинному, сучасному світі я занадто розтягнув мотузку, адже “Аватар 2” вийде через 12 років. Аж поки ми не випустили тизер-трейлер, який отримав 148 мільйонів переглядів за 24 години.

Однак, чи означає це, що ми будемо сидіти в кріслах. це вічне питання.

Фільм “Аватар: Шлях води” виходить на екрани кінотеатрів 16 грудня. Ви можете подивитися “Аватар” прямо зараз на Disney.

Pandora Box Box-8000B для розумного павербанка

Kanbkam.com. це історичний портал аналізу цін на товари, що продаються в інтернет-магазинах на Близькому Сході та в Північній Африці, таких як Amazon AE, Amazon SA, Amazon EG, Jumia, Jarir, eXtra Stores тощо.

Відстежуйте ціни: Торгові портали часто змінюють товари, іноді щогодини. Щоб переконатися, що ви отримуєте вигідну пропозицію, робота Kanbkam полягає в тому, щоб відстежувати ці зміни цін для покупців, зберігати їх і будувати графіки, щоб покупець міг знати, чи продається товар зараз за вигідною ціною порівняно з його історією чи ні.

Знати про пропозиції та акції: Реальні пропозиції та акції іноді не такі, як рекламуються. Реальна пропозиція або акція. це коли ви порівнюєте поточну ціну з попередньою ціною. Іноді онлайн-продавці не роблять цього, щоб показати покупцям більший відсоток падіння ціни на товар в акції або пропозиції. Kanbkam.com дозволяє побачити реальну знижку, порівнявши поточну ціну з попередньою ціною, яка є правильною реальною знижкою, яку ви отримаєте.

Схожі товари: Канбкам.com надає клієнтам пропозиції схожих товарів у розумний спосіб, зазвичай пропонуючи схожі товари з кращими або схожими товарами з інших веб-сайтів продавців.

Працює на ноутбуці, планшеті або мобільному телефоні: Kanbkam.com працює у всіх веб-браузерах на комп’ютерах, ноутбуках, планшетах і мобільних телефонах. Для зручності, Kanbkam.com також має додаток для Android, тому наші користувачі можуть отримати доступ до Kanbkam.com звідусіль і майже з будь-якого пристрою.

Найпопулярніші пошукові запити

Основні категорії

Підписатися на розсилку новин

Важливе застереження. Ми маємо партнерські програми з деякими порталами електронної комерції, які ми охоплюємо, наприклад, з Amazon.наприклад, Amazon.ae, Amazon.са, Jumia.com.наприклад, серед іншого, коли портал онлайн-покупок платить нам певний узгоджений відсоток від продажу, якщо відвідувач був направлений з Kanbkam.com на свій сайт і зробити покупку.

Усі торгові марки, знаки обслуговування, назви брендів, логотипи та дизайни належать відповідним власникам, компаніям або приватним особам, які володіють ними та зареєстрували їх на своє ім’я.

Відстеження цін: Продукти Amazon не включені до відстеження цін. Сповіщення про ціни: Сповіщення про ціни недоступні для продуктів Amazon.

© 2023 KanBkam. Всі права захищені.

Pandora Papers розкрили офшорні активи президента України та його найближчого оточення

Президент України Володимир Зеленський прийшов до влади на обіцянках очистити східноєвропейську країну, але “Папери Пандори” показують, що він та його близьке оточення були бенефіціарами мережі офшорних компаній, включаючи деякі, що володіли дорогою лондонською нерухомістю.

Основні висновки

  • Президент України Володимир Зеленський та його партнери по комедійному виробництву володіли мережею офшорних компаній, пов’язаних з їхнім бізнесом, розташованих на Британських Віргінських островах, Кіпрі та Белізі.
  • Нинішній головний помічник Зеленського Сергій Шефір, а також голова Служби безпеки країни були частиною офшорної мережі.
  • Офшорні компанії використовувалися Шефіром та іншим бізнес-партнером для купівлі дорогої лондонської нерухомості.
  • Приблизно під час свого обрання у 2019 році Зеленський передав Шефіру свої акції в ключовій офшорній компанії, але, схоже, вони домовилися про те, що сім’я Зеленського продовжить отримувати гроші з офшорів.

Актор Володимир Зеленський увірвався на посаду президента України у 2019 році на хвилі суспільного гніву проти політичного класу країни, в тому числі проти попередніх лідерів, які використовували таємні компанії для зберігання своїх статків за кордоном.

Тепер витік документів доводить, що Зеленський та його найближче оточення мали власну мережу офшорних компаній. Дві компанії, що належать партнерам президента, були використані для купівлі дорогої нерухомості в Лондоні.

Викриття випливають з документів “Пандори”. мільйонів файлів 14 офшорних провайдерів послуг, які потрапили до Міжнародного консорціуму журналістів-розслідувачів і були передані партнерам по всьому світу, в тому числі OCCRP.

Документи показують, що Зеленський і його партнери по телевізійній продакшн-компанії “Квартал 95” створили мережу офшорних фірм щонайменше у 2012 році, коли компанія почала регулярно виробляти контент для телеканалів Ігоря Коломойського, олігарха, якого переслідують звинувачення у багатомільярдних шахрайствах. Офшори також використовувалися партнерами Зеленського для придбання та володіння трьома першокласними об’єктами нерухомості в центрі Лондона.

Документи також показують, що перед самим обранням він подарував свою частку в ключовій офшорній компанії, зареєстрованій на Британських Віргінських островах Maltex Multicapital Corp., своєму бізнес-партнеру, який незабаром стане його головним помічником президента. І, незважаючи на те, що він відмовився від своїх акцій, документи показують, що незабаром було укладено угоду, яка дозволила б офшору продовжувати виплачувати дивіденди компанії, яка тепер належить його дружині.

дата, виходу, аватара, акторський

Комік і актор, відомий з 2000-х років, Зеленський почав свій політичний злет через кілька років після того, як отримав головну роль у політичній сатирі “Слуга народу”, яка почала виходити на телеканалі олігарха в 2015 році. У шоу Зеленський зіграв роль скромного вчителя історії, чию антикорупційну промову на уроці зняв учень, вона стала вірусною в Інтернеті і принесла йому перемогу в національному конкурсі.

У випадку, коли життя імітує мистецтво, Зеленський виграв реальне українське президентство всього через три з половиною роки після запуску шоу, отримавши понад 73 відсотки голосів виборців.

Зеленський скористався широким суспільним гнівом проти корупції, але його кампанія 2019 року переслідувала сумніви щодо його добросовісності в боротьбі з корупцією, враховуючи, що його кампанію підтримували ЗМІ, які належать Коломойському, якого звинувачують у розкраданні 5 мільйонів доларів США.5 мільярдів з власного банку та виведення їх в офшори разом зі своїм партнером Геннадієм Боголюбовим.

У розпал передвиборчої кампанії політичний союзник чинного президента Петра Порошенка опублікував діаграму, яка нібито показує, що Зеленський і його партнери по телевізійному виробництву були бенефіціарами мережі офшорних фірм, які нібито отримали 41 мільйон доларів від Приватбанку Коломойського.

Цей союзник, Володимир Ар’єв, не надав доказів, і його звинувачення так і не були доведені. Але Pandora Papers показують, що принаймні деякі деталі в цій імовірній схемі відповідають дійсності. У витоку документів міститься інформація про 10 компаній у мережі, які збігаються зі структурами, детально описаними на схемі Ар’єва.

Офшор 95: Фінансові таємниці президента Зеленського

Фільм-розслідування Олени Логінової та Якова Любчича “Офшор 95” можна переглянути за посиланням

Нові документи показують, що частина мережі управлялася за допомогою Fidelity Corporate Services, офшорної консалтингової компанії, яка була однією з 14 фірм, чиї документи стали частиною витоку Pandora Papers. Документи показують, що Зеленський і його партнери використовували компанії, розташовані на Британських Віргінських островах (БВО), Белізі та Кіпрі.

Двоє соратників Зеленського по офшорній мережі, які також входили до складу його телепродакшн-компанії, зараз обіймають потужні посади. Сергій Шефір є головним помічником президента Зеленського, а Іван Баканов очолює Службу безпеки України.

Ці потужні посади також пов’язані з ризиками. Шефіру вдалося уникнути ймовірного замаху на вбивство, коли його автомобіль обстріляли під Києвом 22 вересня. Сам Шефір не постраждав, але його водій був поранений.

Зеленський неодноразово обіцяв приборкати олігархів. Наступного дня після нападу на Шефіра парламент країни ухвалив законопроект, який передбачає створення реєстру олігархів і заборону їм фінансувати політичні партії та брати участь у приватизації. Зеленський заявив, що замах на Шефіра отримає рішучу відповідь і не вплине на його боротьбу з корисливими інтересами.

Речник Зеленського відмовився від коментарів. Шефір і Баканов не відповіли на запитання.

дата, виходу, аватара, акторський
дата, виходу, аватара, акторський

Брат Сергія Шефіра Борис, який є співвласником Maltex Multicapital Corp, каже, що він дійсно може бути власником, але не знає деталей офшорної схеми, яка значною мірою була справою рук нинішнього голови Служби безпеки України Баканова.

“Баканов був нашим фінансовим директором, він налагоджував фінансові схеми нашої компанії. Чесно кажучи, я не готовий вам відповідати”. сказав він.

Борис Шефір заявив, що такі офшори були необхідні через загрозу для компанії з боку “влади та бандитів”.” Члени “Кварталу 95” намагалися позбутися офшорів, але це був повільний і складний процес, сказав він.

Містер. Нові сусіди Холмса

Невідомо, для чого використовувалася більша частина офшорної мережі, але часткову відповідь на цю загадку можна знайти на лондонській Бейкер-стріт, біля резиденції ще одного відомого вигаданого персонажа: Шерлока Холмса.

Документи Pandora Papers показують, що мережева компанія була використана для придбання квартири в Лондоні в декількох хвилинах ходьби від музею, який зараз знаходиться на Бейкер-стріт, 221b, за адресою легендарного детектива сера Артура Конан Дойля. Цей район є однією з кількох дорогих частин Лондона, які облюбували іноземні інвестори, використовуючи анонімні підставні компанії.

дата, виходу, аватара, акторський
дата, виходу, аватара, акторський

Ця квартира, трикімнатна квартира на Глентворт-стріт, була придбана за 1.58 мільйонів фунтів стерлінгів (2.28 мільйонів) у 2016 році белізька компанія SHSN Limited, що належить Шефіру. Трикімнатну квартиру неподалік у будівлі Chalfont Court на Бейкер-стріт, яку Шефір купив за 2,5 мільйона фунтів стерлінгів (2,5 млн грн).2 мільйони фунтів стерлінгів (3.5 млн) у 2014 році, також було передано компанії SHSN Limited у 2018 році.

Документи також свідчать, що інший акціонер “Кварталу 95”, Андрій Яковлєв, отримав приблизно 1.5 мільйонів фунтів стерлінгів (2.квартиру за 3 мільйони фунтів стерлінгів у будівлі Вестмінстерського палацового саду, за декілька хвилин ходьби від будівлі парламенту, у 2015 році після того, як його компанія з БВО придбала іншу компанію з БВО, яка володіла цією нерухомістю.

Коли до нього звернулася журналістка, Яковлєв сказав: “Пані, я не розмовляю з незнайомими людьми”. Зв’яжіться з нашими юристами.”

Юрій Азаров, український юрист, який працював на Зеленського та його партнерів і чиє ім’я фігурує на деяких документах, знайдених у Pandora Papers, також відмовився від коментарів.

Маневри під час виборів

Немає жодних ознак того, що сам Зеленський брав участь в угодах з лондонською нерухомістю. Однак документи показують, що він був ключовим гравцем в інших частинах офшорної мережі.

У центрі павутини іноземних фірм. Maltex Multicapital Corp, яку раніше ніколи не пов’язували із Зеленським.

До 2017 року “Малтекс” був розділений порівну між підставними компаніями, що належать Зеленському, Яковлєву та братам Сергію і Борису Шефірам. Іван Баканов, ще один партнер “Кварталу 95”, який зараз обіймає посаду голови таємної поліції України, був бенефіціаром іншої компанії, яка виступала номінальним власником і довіреною особою компанії Maltex, що належала чотирьом іншим чоловікам.

Зеленський разом із дружиною володів чвертю “Малтексу” через зареєстровану в Белізі фірму під назвою “Фільм Спадщина”. Але у 2019 році, в розпал передвиборчої кампанії Зеленського, Film Heritage передала право власності на Maltex іншій компанії, яка належала Сергію Шефіру, майбутньому головному помічнику президента. Документи про передачу були підготовлені Юрієм Азаровим.

Угода забезпечила Зеленському певну дистанцію від офшорної мережі, при цьому нічого йому не коштувала.

“Сертифікат акцій демонструє, що жодних грошей не було сплачено стороною, яка його отримала. Тому власність була просто передана від одного імені до іншого”. сказав Мартін Вудс, консультант з фінансових злочинів, який розглядав документи для OCCRP.

Приблизно через шість тижнів той самий юрист, Азаров, підписав ще один документ, який передбачав, що Maltex продовжуватиме виплачувати дивіденди “Кіноспадщині” Зеленського. навіть незважаючи на те, що вона більше не володіла жодною часткою в компанії. У документі, профілі клієнта Maltex, підготовленому для Fidelity, зазначено, що п’ятьма найбільшими джерелами доходів компанії були Україна, Білорусь, Беліз і Кіпр.

Документи Pandora Papers не містять подробиць про розмір будь-яких дивідендних виплат або про те, скільки їх могло бути здійснено. З 2019 року дружина Зеленського, Олена Зеленська, є єдиним бенефіціарним власником “Фільм Спадщини”, згідно з даними онлайн-реєстру декларацій чиновників, а це означає, що будь-які подальші платежі надходили б до неї.

Консультант з фінансових злочинів Вудс заявив, що передача акцій, можливо, була “шарадою”, спрямованою на те, щоб приховати частку в “Малтекс”, але при цьому мати можливість заробляти на ній гроші. Зеленський не згадував “Малтекс” у жодній зі своїх публічних декларацій про майновий стан, включно з декларацією за 2018 рік, коли він все ще володів 25 відсотками компанії.

За такої схеми “справжній власник призначив іншу особу своєю довіреною особою, яка видає себе за акціонера”. сказав Вудс.

“Особа, яка здійснює передачу, хоче зберегти акції та вигоду від них, але не хоче, щоб інші люди знали про це”.”

У відповідь на запитання журналістів Pandora Papers, Fidelity підтвердила, що є зареєстрованим агентом Maltex Multicapital Corp, але заявила, що Зеленський наразі не є власником або бенефіціаром жодної компанії під її управлінням.

“Нинішній український президент не є нашим клієнтом, він не має жодної власності або будь-якої іншої посади в будь-якій організації, що перебуває під нашим управлінням”. заявили у “Фіделіті”.

Компанія також стверджувала, що не було б нічого поганого в тому, що вона працювала на Зеленського до його приходу на політичну посаду в 2019 році. “Ми не бачимо жодної вагомої причини, чому така приватна особа повинна бути позбавлена можливості вести свій бізнес на міжнародному рівні, в тому числі через компанію, зареєстровану на Британських Віргінських островах, якщо вона вважає це за потрібне”.”

Компанія не відповіла на подальші запитання про інших партнерів Зеленського, а також про передачу його частки в Maltex Multicapital Corp партнерам Шефіра.

Ширша павутина

Документи з “Пандори” також містять деталі, які збігаються з ширшими звинуваченнями в офшорних махінаціях, висунутими проти Зеленського та його партнерів під час виборів 2019 року.

Під час передвиборчої кампанії пропорошенківський депутат Ар’єв стверджував, що Зеленський і його партнери були бенефіціарами офшорної мережі компаній, які отримали 41 мільйон доларів у вигляді платежів, що надійшли з Приватбанку, української фінансової установи, яку олігарх Коломойський нібито розграбував.

Звинувачення Ар’єва були детально викладені в опублікованій ним схемі, яка демонструє складну мережу транзакцій між різними компаніями, розташованими в офшорних гаванях, включаючи БВО, Кіпр і Беліз. На схемі показано, як гроші з банку через низку очевидних підставних осіб надходили до компаній, які, як стверджується, належали Зеленському та його партнерам.

Ар’єв не надав документів, які б підтверджували його слова.

Однак документи Pandora Papers дають перше підтвердження елементам його твердження: 10 компаній, які нібито отримували гроші, дійсно належали Зеленському та його партнерам. Такої інформації раніше не було у відкритому доступі.

Нові документи, однак, не підтверджують твердження Ар’єва про те, що офшори отримували кошти від Приватбанку Коломойського. Вони надають лише фрагментарну інформацію про те, як гроші рухалися через офшорну мережу Зеленського та його партнерів. Фінансові потоки, які видно з документів, схоже, пов’язані з їхнім телевізійним бізнесом, клієнтом якого був Коломойський.

Витік документів показує, що офшорна мережа була створена особами, які стоять за “Кварталом 95”, у 2012 році, в тому ж році, коли місцеві ЗМІ повідомили, що “Квартал 95” уклав угоду про виробництво з групою “11” Коломойського.

Документи Pandora Papers показують, що SVT Films Ltd, компанія, яка станом на травень 2013 року наполовину належала холдинговій компанії Maltex з Британських Віргінських островів, повинна була отримати 1.2 мільйони гривень ліцензійних платежів до січня 2013 року офшорною компанією, пов’язаною з мережею Коломойського, за телевізійну програму “Розсміши коміка”.”

У 2015 році компанія Gimentiano Holdings Ltd, яка зрештою належала другу Зеленського Андрію Яковлєву, також отримала 750 000 на свій рахунок у кіпрській філії Приватбанку Коломойського. Гроші надійшли від SVT Films Ltd. для “виплати проміжних дивідендів.”

OCCRP раніше повідомляв, що кіпрська філія відіграла ключову роль у ймовірній багатомільярдній крадіжці Коломойського та його партнера з банку. Партнер Коломойського, Боголюбов, відмовився відповідати на запитання журналістів, які були адресовані обом чоловікам.

Навіть коли Зеленський просуває свою антиолігархічну кампанію, дехто продовжує сумніватися в його щирості. Серед них. Руслан Рябошапка, який був обраний Зеленським головним прокурором країни у 2019 році, але зміщений з цієї посади на початку 2020 року. Він сказав OCCRP, що вважає, що це сталося через тиск з боку олігарха Коломойського.

“Президент не повинен володіти офшорними компаніями. “Взагалі офшори. це погано, незалежно від того, чи належать вони президенту, чи ні”. вважає Рябошапка.

Він назвав виведення грошей в офшори “старою традицією” в Україні, оскільки країна сприймається як небезпечне місце, де “немає верховенства права”.” Але все ж використання таких компаній сьогодні викликає тривогу щодо “ухилення від сплати податків або легалізації брудних грошей”, вважає він.

“У цьому суть офшорних компаній.”

Обрі Белфорд (OCCRP), Марго Гіббс (ICIJ), Люк Хардінг (The Guardian) та Саймон Гудлі (The Guardian) сприяли підготовці матеріалу.

Павербанк Pandora’s Box Design 5200mAh (ZYF8036)

Знайти схожі матеріали

Опис товару

Дизайн коробки Пандори 5200mAh power bank (ZYF8036)

Батарея: Літій-іонний акумулятор 18650 Ємність: 5200mAhМатеріал: ABSColor: Срібло, білий, чорний, зелений, синій, рожевий, червонийРозмір: 80*80*23 ммВага: 123 гВхідні дані: 5V/1AВихід: 5V/1A, 5V/2 Час зарядки: 5-6 годинТривалість циклу: більше 500 разівЕфективність перетворення: більше 80%Робоча температура:.10°C-45°CВнутрішня безпека:захист від короткого замикання, захист від струму, захист від заряджання, захист від розряджанняСертифікат: UL,CE,FCC,Пристрій для підтримки RoHSS: для мобільних телефонів,планшетний ПК,GPS,PMP,цифрова камера,MP3/4/5 і так далі

OEM та ODMУ нас є кілька досвідчених інженерів, щоб задовольнити ваші вимоги,зробіть свої ідеї реальними продуктами!1).Раковини.-зробити інший Логотип,Колір,Друк,тощо. для оболонок;2).Розчин.-виготовляйте вироби з різними функціями;3).Батарея.-Літієва батарея 18650 та полімерна літієва батарея4).Інші вимоги, будь ласка, зв’яжіться з нами.

QCМи звертаємо увагу на високу якість.Вся сировина та аксесуари повинні бути перевірені перед входом на виробничі потужності.Масове виробництво розпочнеться лише тоді, коли продукція буде протестована та пройде перевірку.Під час масового виробництва, персонал буде періодично перевіряти продукцію для забезпечення рандомізованого тестування.Перед відправкою,наш КК перевірить його ще раз суворо, щоб забезпечити високу якість.Всі продукти 100% КК перед відвантаженням.

Повернення гарантіїМи пропонуємо річну гарантію на нашу продукцію.Поки немає техногенних проблем, зазвичай ми можемо просто додати кілька штук у ваше наступне замовлення.

Професійне обслуговуванняНайкращі виробничі можливості, найкращий контроль якості, Найкращий сервіс.Те, що ми можемо надати вам. це не лише лише продукти, але і задовольняючий сервіс.Добре навчений та досвідчений персонал вчасно відповість на всі ваші запитання.

Адреса: 6d, Unit M, Building 32, Kangqiao Garden, Nanwan Street, Longgang District, Shenzhen 518114, Shenzhen, Guangdong, China

Бізнес-діапазон: Художні ремесла, комп’ютерна продукція, побутова електроніка, електроніка, друк на упаковці, сервіс

Введення компанії: Попередник Shenzhen Zhuyifang Technology Company Limited ‘S вперше був заснований у 2008 році, а нова незалежна філіальна компанія була заснована в 2015 році, яка є професійним виробником побутової електроніки. Нашою основною продукцією є Power Bank, динамік Bluetooth, флеш-накопичувач USB, карта пам’яті, селфі-палка, кард-рідер, електронні подарунки, рекламні подарунки та інші рекламні сувеніри.

Спираючись на наукові та ефективні системи управління, сучасне виробниче обладнання та першокласну команду RD, від проектування прес-форм, лиття під тиском, виробництва до нанесення фарб і шовкографії та складання електронних схем, наша досвідчена команда RD завжди розробляє передові продукти, щоб задовольнити поточні вимоги ринку.

Ми пропонуємо високоякісну продукцію, гнучку маркетингову політику, конкурентоспроможну ціну та відмінний сервіс, а також накопичили дуже багатий досвід контролю якості та післяпродажного обслуговування, що свідчить про те, що ми завоювали схвалення та довіру клієнтів. Ми завоювали широкі закордонні ринки, такі як Європа, Північна Америка, Австралія та Близький Схід.

Ми не тільки приділили увагу продуктам, але й витратили багато енергії на розвиток

Висококваліфіковані співробітники, тому що ми знаємо, що професійні та захоплені співробітники є джерелом духу нашої компанії. Для того, щоб уважно стежити за швидкозмінним ринком і безперервно задовольняти потреби клієнтів, ми вдосконалюємо наші науково-дослідні розробки, якість, виробництво, сервіс, а також цінові можливості та конкурентоспроможність. Ми віримо, що успіх завжди сприяє тим, хто чесний і творчий! Ваше задоволення. наша вічна мета!

Leave a Reply