7 павербанків Anker, які настільки компактні для подорожей. Павербанк Anker 313

Table of Contents

Компактні павербанки Anker для подорожей

Компанія Anker. один зі світових виробників гаджетів з технологією зарядки. Вони пропонують багато типів зарядних пристроїв, таких як бездротові зарядні пристрої, автомобільні зарядні пристрої, настінні зарядні пристрої та портативні павербанки. Компанія Anker постійно працює над інноваціями, щоб покращити технологію передачі енергії. Вони шукають не тільки компактний продукт, але й неймовірну швидкість заряджання.

Павербанки зараз є важливим гаджетом, який потрібно брати з собою щодня, особливо коли ви знаходитесь далеко від дому або подорожуєте. Додатковий зарядний пристрій допоможе вам залишатися на зв’язку з друзями, родиною та роботою. Ви також можете продовжити свою ігрову діяльність або просто прокручувати соціальні мережі. Перш ніж купувати новий павербанк, варто звернути увагу на його розмір і вагу, вхідну та вихідну потужність, а також ємність.

Ось кілька рекомендацій щодо найкращих павербанків від Anker, які є компактними та портативними, щоб супроводжувати вас під час подорожей.

Портативний зарядний пристрій Anker PowerCore 5000

павербанків, anker, наст, компактні, подорожей

PowerCore 5000. це ультракомпактний і портативний павербанк від Anker. Поставляється в 4-х варіантах.5 x 1.3 x 1.3 дюйми (11.43 x 3.3 x 3.3 см) розміром і вагою 4.8 унцій (136 грамів), цей павербанк ідеально підходить для роботи, подорожей або вдома, коли до розетки важко дістатися. Він пропонує швидшу та безпечнішу зарядку за допомогою передових технологій. Ємність 5000 мАг дозволяє використовувати його принаймні для повного заряду майже будь-якого телефону. Для підзарядки пристроїв або самого павербанка можна використовувати як USB-, так і micro-USB-порти.

Завдяки своїм невеликим розмірам, Anker Powercore 5000 майже непомітний при зберіганні в будь-якій сумці. Циліндричний дизайн забезпечує відмінне співвідношення ємності та розміру. Цей павербанк використовує дві різні технології швидкої зарядки. По-перше, технологія PowerIQ забезпечує максимально швидке заряджання, тоді як технологія VoltageBoost може регулювати вихідний струм для подолання опору та забезпечення постійної максимальної швидкості заряджання.

Anker представляє систему безпеки MultiProtect та захист від перенапруги, що дозволяє запобігти короткому замиканню, щоб захистити вас та ваші пристрої. Цей павербанк схвалено для польотів і дозволено брати з собою в літак.

Портативний зарядний пристрій Anker A1263 PowerCore 10000

павербанків, anker, наст, компактні, подорожей

Цей продукт від Anker. один з найлегших і найменших портативних павербанків ємністю 10 000 мАг. Він може забезпечити майже 3.5 разів для повністю зарядженого iPhone 8 або 2.5 разів для Galaxy S8. Павербанк Anker A1263 має високошвидкісну зарядку в поєднанні з ексклюзивними технологіями PowerIQ та VoltageBoost. Завдяки цьому павербанк забезпечує найшвидший заряд для будь-якого підключеного пристрою. Поставляється з 3.62 x 0.79 x 0.87 дюймів (9.2 x 2 x 2.2 см) розміри та 6.2 унції (175 грамів) ваги, цей продукт компактний, легкий і портативний.

Anker A1263 оснащений технологією MultiProtect. поєднанням 11 функцій безпеки, що забезпечують максимальний захист ваших пристроїв, павербанка та вас самих. У комплекті поставки ви отримаєте Anker A1263 PowerCore 10000, кабель Micro USB, дорожню сумку та інструкцію, а також безпроблемну 18-місячну гарантію.

Anker 313 Power Bank PowerCore Slim 10K

павербанків, anker, наст, компактні, подорожей

PowerCore Slim 10000, створений як пригодницький продукт з чудовою міцністю і стійкістю до подряпин, є продуктом преміум-класу як зовні, так і зсередини. Це один з найтонших і найлегших портативних павербанків ємністю 10 000 мАг на ринку. Забезпечує 2.25 разів повністю зарядити iPhone 12 і 1.6 разів для Galaxy S20. Ця модель оснащена ексклюзивною комбінацією технологій PowerIQ та VoltageBoost від Anker для виявлення та створення індивідуального номінального заряду. Він може видавати до 12 Вт або режим крапельної зарядки для зарядки пристроїв з низьким енергоспоживанням.

Цей продукт має комплексну систему безпеки MultiProtect від Anker, яка включає захист від перезарядки, захист від короткого замикання, контроль температури та багато іншого. Він сумісний з авіакомпаніями, а це означає, що ви можете безпечно брати його з собою на будь-який рейс, щоб залишатися зарядженим під час подорожі. Anker 313 Power Bank досить тонкий і легкий для своєї великої ємності. Він важить лише півфунта (226 грамів) і призначений для розміщення у вашому рюкзаку, долоні або кишені. ідеально підходить для роботи або подорожей. Ви можете використовувати micro USB або USB-C, щоб зарядити його всього за 4.5 годин.

Anker PowerCore II Slim 10000

павербанків, anker, наст, компактні, подорожей

Ця оновлена версія PowerCore II має вражаючу продуктивність павербанка, яка використовує новий зарядний чіп Anker. Поставляється в 5 варіантах.39 x 2.6 x 0.59 дюймів (13.6 x 6.6 x 1.5 см) розміром і вагою всього 7.52 унції (213 грамів). Ви можете легко тримати його в сумочці, рюкзаку або Використовуючи 10 000 мАг потужності, ви можете заряджати свій смартфон де завгодно, де б ви не були. Що стосується самої підзарядки, то вона може зайняти від 4 до 10 годин, залежно від типу входу, який ви використовуєте.

PowerCore II оснащений м’якою силіконовою поверхнею, яка захищає ваш смартфон і допомагає запобігти подряпинам. Його можна використовувати як універсальний павербанк для таких гаджетів, як Apple, Android та інших пристроїв з функцією швидкої зарядки.

Портативний зарядний пристрій Anker PowerCore 13000

павербанків, anker, наст, компактні, подорожей

Портативний зарядний пристрій Anker PowerCore 13000 є новим наступником моделі PowerCore 10400. Він має такий самий компактний розмір, але оснащений більш значною потужністю. За допомогою цього павербанка ви можете зарядити iPhone 8 майже 5 разів до повного заряду або Samsung Galaxy S9 3 рази. Розроблений для забезпечення чудової портативності, потужний зарядний пристрій PowerCore 13000 упакований в компактний розмір, який легко носити з собою куди завгодно. Це ідеальний партнер для подорожей, коли і де б вам не знадобилася підзарядка.

Цей портативний павербанк має надвисоку ємність 13 000 мАг і оснащений двома високошвидкісними USB-портами. Озброєний технологією PowerIQ, цей пристрій інтелектуально ідентифікує будь-який підключений пристрій, а потім забезпечує оптимальну зарядку, включаючи телефони Apple і Android, планшети, камери, навушники та багато іншого. Система безпеки включає захист від перенапруги та короткого замикання, щоб захистити вас та ваші пристрої.

Anker 325 Power Bank PowerCore Essential 20K

павербанків, anker, наст, компактні, подорожей

Цей продукт має масивний акумулятор ємністю 20 000 мАг і забезпечує більш ніж 5 разів повну зарядку iPhone XS і майже в 5 разів більше повних зарядів для Samsung Galaxy S10. Як і майже всі інші продукти Anker, він створений з використанням передових технологій зарядки, PowerIQ та VoltageBoost, щоб забезпечити оптимальний заряд для ваших пристроїв. Він також оснащений режимом крапельного заряджання, який призначений для забезпечення оптимізованого заряджання пристроїв з низьким енергоспоживанням, таких як навушники, Bluetooth-колонки та інші аксесуари.

Anker пропонує преміальний дизайн цього павербанка з гладким матовим зовнішнім виглядом і синім світлодіодним коліщатком для відображення рівня заряду акумулятора. Два здвоєні USB-порти дають змогу заряджати два пристрої одночасно. Сумісний з входами USB-C і micro USB, у вас буде більше можливостей для підзарядки. Ви можете використовувати зарядний пристрій потужністю 10 Вт, що займе приблизно 10.5 годин або зарядний пристрій на 5 Вт протягом 20 годин. Має 6.2 x 2.9 x 0.8 дюймів (6.2 x 7.3 x 2 см) і вагою 12 унцій (342.5 г) вагою, який є компактним та портативним. Крім того, цей павербанк безпечно брати з собою в літак, щоб супроводжувати вашу подорож.

Надпотужний павербанк Anker A1271 PowerCore 20 100 мАг на 20 100 мАг

павербанків, anker, наст, компактні, подорожей

Цей продукт має найбільшу ємність у цьому списку рекомендацій. Поставляється з надвисокою ємністю 20 100 мАг, але при цьому має невелику вагу. всього 12.5 унцій (141 грам). Завдяки своїй величезній ємності цей павербанк може повністю зарядити iPhone 8 майже сім разів, Galaxy S8. п’ять разів або iPad mini 4. двічі. Доповнений ексклюзивною технологією високошвидкісного заряджання від Anker, PowerIQ та VoltageBoost, що забезпечує найшвидшу швидкість заряджання.

Розроблений з розміром 4.З вихідним струмом 8 А через два USB-порти, Anker A1271 забезпечує достатню потужність для одночасної зарядки двох пристроїв на повній швидкості. Захист від перенапруги та короткого замикання забезпечує розширені функції безпеки, щоб захистити вас та ваші пристрої. Поставляється з матовим покриттям, яке покращує зчеплення з поверхнею та запобігає появі плям і відбитків пальців.

Шукаєте портативний зарядний пристрій для зарядки телефонів?

Портативний зарядний пристрій Anker Portable Charger, 313 Power Bank пропонує вам надійний високопродуктивний портативний зарядний пристрій ємністю 10000 мАг з технологією швидкої зарядки, Anker Portable Charger, 313 Power Bank сумісний з пристроями на базі Android та iOS.

Портативний зарядний пристрій Anker 313 Power Bank має вдосконалену технологію захисту, портативний зарядний пристрій Anker 313 Power Bank завжди забезпечить потрібну потужність для ваших пристроїв завдяки своєму інтелектуальному виявленню, ви можете отримати до 12 Вт заряду, що значно перевищує середні портативні зарядні пристрої, також, щоб почуватись безпечніше, ви отримаєте гарантію до 25 000, яка покриває будь-які пошкодження комп’ютера.

Портативний зарядний пристрій Anker 313 Power Bank. це чудовий варіант, який варто розглянути, якщо ви хочете отримати якісний портативний зарядний пристрій.

Особливості портативного зарядного пристрою Anker 313 Power Bank.

Портативний зарядний пристрій Anker Portable Charger, 313 Power Bank має високу якість збірки, як зовнішньої, так і внутрішньої. Будьте впевнені, що ви купуєте щось якісне.

Він працює на пристроях Android та iOS.

Портативний зарядний пристрій Anker Portable Charger, 313 Power Bank містить матеріал проти подряпин, це означає, що він захистить ваш портативний зарядний пристрій Anker Portable Charger, 313 Power Bank від випадкових подряпин.

Портативний зарядний пристрій Anker Portable Charger, 313 Power Bank має тонкий розмір, що полегшує його перенесення та використання

Портативний зарядний пристрій Anker Portable Charger, 313 Power Bank пропонує 10000 мАг, який здатний зарядити iPhone 12 2.25 разів.

Завдяки чудовій технології, портативний зарядний пристрій Anker 313 Power Bank здатний заряджати ваші пристрої в індивідуальному порядку, завдяки своїй технології розпізнавання.

Портативний зарядний пристрій Anker Portable Charger, 313 Power Bank ідеально підходить для подорожей, уникайте розрядки, портативний зарядний пристрій Anker Portable Charger, 313 Power Bank ніколи не підведе вас.

Заряджайте свої мобільні телефони всього за 4.5 годин, завдяки технології швидкої зарядки цей портативний зарядний пристрій здатний швидко заряджати ваші мобільні телефони, на відміну від інших портативних зарядних пристроїв.

Ви можете зарядити портативний зарядний пристрій Anker 313 Power Bank всього за 5.5 годин, використовуючи зарядний пристрій потужністю 10 Вт (не входить до комплекту)

Портативний зарядний пристрій Anker 313 Power Bank має два режими зарядки, універсальний і крапельний, універсальний режим дозволяє швидко заряджати найвимогливіші пристрої, в той час як крапельний режим дозволяє заряджати пристрої з низьким енергоспоживанням.

Портативний зарядний пристрій Anker, 313 Power Bank також включає в себе 25 000 довічну гарантію, яка покриває будь-які пошкодження ваших пристроїв (перевірте умови)

Резюме

Портативний зарядний пристрій Anker, 313 Power Bank. це неймовірний та технологічний портативний зарядний пристрій на 1000 мАг, який забезпечує чудову продуктивність, включає швидку зарядку, завдяки його передовим технологіям ви захистите свої пристрої завдяки настроюваній зарядці, портативний зарядний пристрій Anker, 313 Power Bank надає вам гарантію 25 000, яка покриває будь-які пошкодження ваших пристроїв, не сумнівайтеся, купуйте портативний зарядний пристрій Anker, 313 Power Bank, його матеріали та характеристики мають високу якість.

І все це менш ніж за 25 доларів!

Бортпровідники діляться своїми списками бажань на Amazon Prime Day, заощаджуючи до 45% на багажі та аксесуарах

Заощаджуйте до 45 відсотків на найпопулярніших туристичних товарах, якими клянуться професіонали.

Кеті Джексон. нью-йоркська письменниця, яка пише про подорожі, їжу та багато іншого. Її роботи з’являлися в USA Today, The Sunday Times, Esquire, Outside, New York Post та Travel Leisure, серед інших.

павербанків, anker, наст, компактні, подорожей

Бортпровідники не тільки є експертами з безпеки та обслуговування, але й чудовим джерелом рекомендацій щодо туристичного спорядження. Як і ми, плебеї, які люблять економити на продуктах (щоб мати більше грошей на квитки на літак), вони завжди в пошуках вигідних пропозицій. Хоча покупки в аеропорту можуть бути найзручнішим варіантом, оскільки вони завжди в дорозі, у них також є списки бажань на Amazon. У цих списках часто не фігурує багаж. більшість авіакомпаній надають його пасажирам. але вони включають речі першої необхідності, такі як портативні зарядні пристрої, пакувальні кубики, багаторазові пляшки для води та килимки для йоги в подорожах.

І оскільки Amazon готується до свого найбільшого розпродажу року. Amazon Prime Day 11 і 12 липня цього року. багато з цих схвалених бортпровідниками продуктів вже позначені дуже, дуже низькими цінами. Нещодавно Travel Leisure поспілкувався з чотирма бортпровідниками з різних авіакомпаній, щоб дізнатися, на які конкретні розпродажі раннього прем’єрного дня вони зараз дивляться або дивилися б, якби не були зайняті обслуговуванням літаків, повних пасажирів.

Починаючи з вентилятора, що перезаряджається, який стане в нагоді в спекотні дні літніх подорожей, нижче наведено 12 пропозицій, які бортпровідники сподіваються отримати до прем’єрного дня. І пам’ятайте, що учасники програми Prime отримують найбільшу вигоду від цих великих знижок, але ще є багато часу, щоб зареєструватися. Щоб заощадити найбільше, прокрутіть вниз до акумуляторної грілки для рук Ocoopa, яка коштує 45 відсотків після спеціальної подвійної знижки. Зрештою, незалежно від пори року, в салонах літаків, як відомо, холодно (і бортпровідники нічого не можуть з цим вдіяти, тому навіть не питайте).

Дзиґа Samsonite Underneath seat Carry-On Spinner

павербанків, anker, наст, компактні, подорожей

Танна Параді, стюардеса з Денвера, люб’язно поділилася з Travel Leisure своїм списком бажань на Amazon Prime Day. Одна з перших речей на ньому? Samsonite Underseat Carry-On Spinner, на який зараз діє знижка 30 відсотків і який доступний у трьох кольорах. Хоча він може вмістити дводенний запас одягу та туалетного приладдя, він все ще досить малий, щоб вважатися особистою річчю. Він також має вбудований USB-порт для зарядки пристроїв, а чотири різноспрямовані коліщатка дозволяють легко маневрувати в аеропорту. Він також має зручну передню частину з вбудованою організацією, тому ви можете легко зберігати свої кредитні картки, ключі та шнури. Тим часом основне відділення має м’яку підкладку, яка підходить для 13-дюймового ноутбука.

Не дивно, що цей популярний багаж Samsonite має майже 3 000 п’ятизіркових оцінок на Amazon. Один п’ятизірковий рейтинг під назвою “Дуже подобається!” читає: “Хотілося б, щоб я знайшов раніше. це дивовижно! Хороша якість і поміщається під сидінням. всі сидіння в літаку.”

Купити: amazon.com, 102 (спочатку 145)

Пакувальні кубики OlarHike 6 комплектів

павербанків, anker, наст, компактні, подорожей

Парадіс також сумує за пакувальними кубиками OlarHike 6-set Packing Cubes. ідеальним туристичним хаком для того, щоб вмістити ще більше одягу в ручній поклажі та зберегти все це організованим. Маючи майже 2000 п’ятизіркових оцінок, вони увійшли до списку бестселерів Amazon серед органайзерів для пакування речей для подорожей. Вони доступні в семи кольорах, і кожен набір включає чотири різні розміри: один великий, два середніх, два малих і один тонкий. Хоча вони мають сітчасту сітку (що дозволяє легко бачити вміст кожної сумки), вони не рвуться і мають подвійні шви, прострочку високої щільності та подвійні застібки-блискавки.

Інша стюардеса, яка залишила відгук, написала: “Це останні пакувальні кубики, які мені потрібно буде купити”, а інший покупець, який переглянув багато різних марок пакувальних кубиків на Amazon, написав: “Ці пакувальні кубики не розчарували Пропустіть решту варіантів пакувальних кубиків. придбайте OlarHike, ви не будете розчаровані.” Хочете вмістити ще більше одягу у свою ручну поклажу? Зверніть увагу на компресійні пакувальні кубики Bagail, які також продаються за 20.

Купити: amazon.com, 19 (спочатку 25)

Складний туристичний килимок для йоги Gaiam

павербанків, anker, наст, компактні, подорожей

Високе місце у списку бажань Параді на Amazon Prime Day займає цей складаний туристичний килимок для йоги Gaiam Folding Travel Yoga Mat. Ідеально підходить для ранкових занять йогою на пляжі, має майже 2700 п’ятизіркових оцінок і входить до списку бестселерів Amazon серед килимків для йоги. На відміну від більшості килимків для йоги, які потрібно згортати в рулон, цей легкий нековзний килимок (він важить лише один фунт) складається в квадрат, який так само легко упакувати, як ноутбук.

“Я люблю цей килимок. Вони чудово поміщаються в моїй ручній поклажі”. написала інша стюардеса, яка залишила п’ятизірковий відгук і каже, що їх легко чистити вологою серветкою. Насправді, цей килимок має кілька п’ятизіркових відгуків від стюардес, які люблять використовувати його у своїх готельних номерах і навіть під час пересадки в аеропорту.

Купити: amazon.com, 22 (спочатку 25)

Водонепроникні нейлонові сумки для взуття FashionBoutique

павербанків, anker, наст, компактні, подорожей

Для пакування взуття та зберігання його окремо від чистого одягу Парадіс хотіла б мати ці водонепроникні нейлонові сумки для взуття FashionBoutique. Вони можуть бути недорогими, але зроблені з міцного водовідштовхувального нейлону, який обіцяє не порватися, навіть якщо ви будете клястися на шпильках. Коли ви не подорожуєте, використовуйте їх, щоб взуття у вашій шафі не припадало пилом. Вони мають майже 800 п’ятизіркових оцінок і доступні в чотирьох кольорах. Ви навіть можете використовувати їх для пакування та організації одягу у валізі, як імпровізовані пакувальні кубики.

Один п’ятизірковий рецензент, який називає їх зручними, написав: “Вони добре спрацювали, відокремивши моє брудне взуття від мого чистого одягу. Виглядає так, ніби вони міцні, а синій колір дозволяє легко помітити їх у моїй сумці”, продовжуючи говорити, що “Це практична покупка, яка буде використана з користю”.”

Купити: amazon.com, 7 (спочатку 9)

Портативний USB-вентилятор, що перезаряджається від Jisulife

павербанків, anker, наст, компактні, подорожей

“Більшість закордонних готелів мають дуже неефективні кондиціонери порівняно з кондиціонерами, до яких звикли американці”. каже Макс Річардс, стюардеса з Нью-Джерсі з 19-річним стажем. Ось чому він великий шанувальник портативних вентиляторів, таких як портативний USB-вентилятор Jisulife. Повністю заряджений, він забезпечує до 21 години охолодження. Ви також можете використовувати його як ліхтарик або для зарядки мобільних пристроїв. Він має понад 32 000 п’ятизіркових оцінок і входить до списку бестселерів Amazon у розділі “Персональні вентилятори”.

Один покупець, який купив свій ліхтарик для поїздки в Мексику і використовує його на весіллях, написав: “Щоразу, коли я відчував перегрів, він забезпечував прохолодний вітерець”. Ліхтарик напрочуд яскравий, тож він чудово працює, якщо ви опинилися в темному місці.”

Купити: amazon.com, 15 (спочатку 25)

Портативна звукова машина з білим шумом Yogasleep Hushh

павербанків, anker, наст, компактні, подорожей

Річардс також не вірить у подорожі без звукової машини з білим шумом. Він ніколи не знає, в яких готелях поселить його авіакомпанія, а іноді вони знаходяться в галасливих районах. Портативна звукова машина з білим шумом Yogasleep Hushh походить від надійного бренду, який виробляє звукові машини вже понад 50 років, і понад 80 відсотків з його 26 300 рейтингів. це ідеальні п’ятизіркові рейтинги. Вибирайте з трьох налаштувань: яскравий білий шум, глибокий білий шум або тихий прибій, а коли вам потрібно підзарядити його, ви можете зробити це через USB. Одна медсестра, яка клянеться цими капцями, написала, що вони всюди беруть їх з собою. “Це чудово працює для мене, оскільки я завжди в русі.”

Купити: amazon.com, 27 (спочатку 30)

Shevalues Жіночі домашні капці з відкритим носком

павербанків, anker, наст, компактні, подорожей

“Більшість килимових покриттів у готельних номерах брудні, тому ви не захочете ходити босоніж”. сказав Річардс в інтерв’ю Travel Leisure. Ось чому йому сподобається нова пара капців для готелю чи спа-салону, як ці унісекс тапочки Shevalues Open Toe House Slippers. В даний час ці складні протиковзкі капці, які можна придбати зі знижкою 40 відсотків напередодні Amazon Prime Day, мають понад 7000 п’ятизіркових оцінок і входять до списку бестселерів Amazon у категорії “Жіночі капці”. Незважаючи на те, що вони надзвичайно тонкі, вони мають піну з високою щільністю пам’яті, яка створює відчуття, ніби ваші ноги обтягнуті хмарами.

Один задоволений покупець, який каже, що це найзручніші капці, якими він коли-небудь володів, написав: “Вони чудово зберігають мої ноги в прохолоді, м’які та чисті, їх дуже легко одягати/знімати, і вони займають дуже мало місця в моїй дорожній сумці.”

Купити: amazon.com, 15 (спочатку 24)

Пляшка для води з нержавіючої сталі S’well

павербанків, anker, наст, компактні, подорожей

Як і більшість бортпровідників, Річардс знає, як важливо залишатися зволоженим під час подорожі. Ось чому він завжди упаковує цю пляшку для води з нержавіючої сталі S’well. Він поставляється в 36 різних кольорах і стилях і має вражаючий 4.7-зірковий середній рейтинг з більш ніж 7500 оцінок. А завдяки спеціальному купону на знижку 20 відсотків, який ви можете застосувати перед оформленням замовлення, це теж хороша ціна. Ця пляшка є найкращою у своєму класі завдяки вакуумній ізоляції, яка зберігає холодні напої холодними до 18 годин, а гарячі. гарячими до 36 годин.

Один покупець на Amazon захоплено писав, що він “чудово підходить для носіння холодної води в моїй сумці під час подорожей”. не потіє і не намочить внутрішню частину сумки.” Інші покупці згадують, що використовують її як дорожню пляшку вина для пікніків та для зберігання молока для своїх дітей.

Купити: amazon.com, 23 з купоном на місці (спочатку 29)

Акумуляторна грілка для рук Ocoopa

павербанків, anker, наст, компактні, подорожей

Кендіс Кьєн. лише одна з багатьох бортпровідниць з сотнями тисяч підписників в Instagram. Але це не заважає дівчині з обкладинки 2022 Cabin Crew Beauties від дискомфорту в польоті. “Я легко застуджуюсь”. розповіла Кіен журналу Travel Leisure. Ось чому вона настійно рекомендує інвестувати в компактний портативний обігрівач, такий як Ocoopa Rechargeable Hand Warmer. Вона має два різних режими: одностороннє та двостороннє нагрівання, і може працювати до 10 годин на одному заряді.

На цю грілку для рук вже діє знижка 30 відсотків, але завдяки спеціальному купону ви можете отримати ще 5. Це чудова пропозиція, враховуючи, що він має майже 3 000 п’ятизіркових оцінок на Amazon, а один покупець, який придбав його для подорожі до Японії, написав: “Це була найкраща річ у світі”! Це тримало мої руки в теплі протягом дня. Оскільки він багаторазовий, він чудово підходить для навколишнього середовища.”

Купити: amazon.com, 21 з купоном на сайті (спочатку 37)

Портативний зарядний пристрій Anker

павербанків, anker, наст, компактні, подорожей

Хоча Кьєн визнає, що малоймовірно, що розетки в літаку не працюють, вона все одно любить бути готовою і пакувати своє власне джерело соку. Оскільки вона любить купувати екологічні продукти, вона використовує цей екологічний портативний зарядний пристрій Nimble, який виготовлений з переробленого матеріалу. Портативний зарядний пристрій Anker недоступний, але також має високий рейтинг, який наразі має купон на 30-відсоткову знижку. З 64 000 п’ятизірковими рейтингами, це часто No. 1 бестселер у списку бестселерів Amazon серед портативних акумуляторів для мобільних телефонів. Насправді, понад 55 мільйонів покупців довіряють Anker. Ця конкретна модель трохи важча за бейсбольний м’яч і приблизно така ж тонка, як ваш телефон.

“Чудовий продукт”. написала інша стюардеса і покупець з Amazon. “Це стало в нагоді в літаку і в аеропорту. Ідеальний розмір і невелика вага.” Це також корисний інструмент для уникнення шахрайства з соком в аеропортах.

Купити: amazon.com, 16 з купоном на місці (спочатку 22)

Силіконова багаторазова соломинка для пиття Sunseeke

павербанків, anker, наст, компактні, подорожей

Кіен, яка також дуже захоплена мінімізацією свого вуглецевого сліду, також є прихильницею портативних багаторазових соломинок. Портативна соломинка для заварювання кави та чаю JoGo, яку вона хотіла, не продається, але ви можете укласти угоду прямо зараз на силіконову багаторазову соломинку для пиття Sunseeke. Ця силіконова соломинка без вмісту бісфенолу, яка отримала 5400 п’ятизіркових оцінок, поставляється в упаковках по 12 штук і включає чотири чохли для перенесення та дві щітки для чищення. На відміну від інших багаторазових соломинок, ця не має смаку, і її можна використовувати як з гарячими, так і з холодними напоями.

Один покупець, який купив їх соломинки для поїздки в Світ Уолта Діснея, написав: “Ми були так раді, що привезли свої власні! З цією чудовою маленькою дорожньою сумкою я ніколи не вийду з дому без неї.” Вони продовжували говорити: “Вони будуть чудовими в круїзах, європейських поїздках тощо”!”

Купити: amazon.com, 9 (спочатку 10)

Я.Силіконова розбірна чашка для подорожей з вентилятором

павербанків, anker, наст, компактні, подорожей

Коли справа доходить до горняток, Кьєн захоплюється цим бестселером Stojo Collapsible Travel Cup. Вона не тільки екологічна, але й нагадує їй про дім. “Використання особистої чашки не змушує дім здаватися таким далеким під час подорожі”. розповіла вона в інтерв’ю Travel Leisure. Хоча її ідеальної чашки наразі немає у продажу, ви можете придбати чотири ME.Силіконові розбірні чашки для подорожей FAN за ціною однієї Stojo. Ці чашки мають майже 3 000 п’ятизіркових оцінок і виготовлені з харчового силікону, який можна мити в посудомийній машині. У складеному вигляді вони легко поміщаються в більшості рюкзаків, а під час використання можуть містити як гарячі, так і холодні напої. Вони також поставляються з кришками. “У машині я використовував її як миску для кетчупу, тримач для закусок, контейнер для залишків їжі та аварійну чашку для води”. написав один з покупців, чий відгук називається “Чудовий друг для подорожей“.” “У моїй туалетній сумці він слугує стаканчиком для полоскання та тримачем для зубної щітки. У готелях це офіційний тримач для дріб’язку, карток-ключів та ювелірних прикрас.”

Купити: amazon.com, 15 (спочатку 26)

Люблю дуже багато? Підпишіться на нашу розсилку TL Recommends, і ми будемо надсилати вам наші улюблені товари для подорожей щотижня.

Yahoo Entertainment

Деякі частини цієї сторінки не підтримуються у вашій поточній версії браузера. Будь ласка, оновіть до останньої версії браузера.

Прем’єрний день 2023: Це найкращі технічні пропозиції для покупок прямо зараз

павербанків, anker, наст, компактні, подорожей

Усі представлені товари та послуги відібрані редакцією самостійно. Однак, Billboard може отримувати комісію за замовлення, розміщені через його роздрібні посилання, а ритейлер може отримувати певні дані, що підлягають перевірці, для цілей бухгалтерського обліку.

Prime Day повертається! Щорічний дводенний шопінг-бонус Amazon офіційно повертається наступного місяця, даючи вам ще один шанс на величезні літні знижки на мільйони товарів, а також можливість почати підготовку до шкільних закупівель.

від Billboard

Оголошений у середу (21 червня), Prime Day відбудеться 11 та 12 липня. Покупці можуть розраховувати на значні знижки на телевізори, колонки, домашнє аудіо, комп’ютери та іншу електроніку, а також на музику, одяг, фільми, продукти харчування, товари для кухні, велику та малу побутову техніку та багато іншого від таких провідних брендів, як Bose, Hey Dude, Theragun, Sony, JBL, Lancôme, Kérastase, Peloton, Victoria’s Secret, YETI та The Drop.

Що дивитися на Amazon Prime Video: Рекомендації білбордів

“Prime Day. це все про те, щоб наші учасники Prime відчували себе важливими, отримуючи значну економію та доступ до найкращих пропозицій від брендів, які вони люблять”. сказав Джаміль Гані, віце-президент Amazon Prime. “Завдяки пропозиціям, що діють лише за запрошеннями, ми додаємо більше цінності досвіду Prime і полегшуємо нашим членам Prime доступ до ексклюзивних пропозицій, що вибивають двері, за неймовірними цінами без очікування в черзі”.”

Prime Day 2023 включатиме глибокі знижки та ексклюзивні пропозиції Amazon від таких брендів, як OPI та Alo Yoga. Покупці можуть заощадити до 75% на 43-дюймовому телевізорі Amazon Fire TV Omni Series та інших цікавих продуктах завдяки пропозиціям “тільки за запрошеннями”. новому ексклюзивному способу для учасників програми Prime запросити запрошення для доступу до ексклюзивних пропозицій Prime Day, які, як очікується, будуть розпродані.

Пропозиції Prime Day Early Access починаються вже зараз, але перед тим, як ви почнете робити покупки, є кілька речей, які допоможуть вам підготуватися і зробити ваш досвід набагато простішим.

Ми зафіксували одні з найнижчих цін року на найпопулярніші музичні та розважальні пропозиції, доступні виключно для членів Amazon Prime (отримайте 30-денну безкоштовну пробну версію тут і безкоштовну дворічну підписку на Grubhub).)

Нижче ви знайдете ключові деталі, вигідні пропозиції, які ви можете придбати заздалегідь, та все інше, що ми знаємо про День прем’єр.

Що таке Amazon Prime Day?

Prime Day. найбільший день шопінгу в Amazon, з мільйонами пропозицій цього року на найпопулярніші технічні іграшки, електроніку, товари для дому, взуття та одяг. Зазвичай він проводиться щороку в липні, але минулого року Amazon розширив традицію, запропонувавши два мега-розпродажі Prime Day в одному році.

О котрій годині почнеться Amazon Prime Day 2023?

Prime Day стартує опівночі за тихоокеанським часом / 3 a.m. Починається за східним часом 11 липня і триватиме до опівночі 12 липня. Розпродаж відбувається виключно онлайн на Amazon.com.

Як купувати в Amazon Prime Day у ранньому доступі

Щоб отримати доступ до всіх пропозицій Prime Day Early Access, вам потрібно бути учасником Amazon Prime. Не маєте Prime? Наразі Amazon пропонує 30-денну безкоштовну пробну версію тут. Отримайте його зараз і скористайтеся ним, щоб добре заощадити в День прем’єри.

Які найкращі пропозиції Amazon Prime Day?

Учасники програми Prime можуть заощадити до 75% на телевізорах Fire Smart TV, а також отримати до 65% на пристроях Amazon, включаючи гаджети з підтримкою Alexa, і заощадити на назвах Prime Video (знижка до 50%). Крім того, учасники програми Prime можуть заощадити до 40% на товарах, що продаються в магазинах-партнерах.

Ми підібрали найкращі пропозиції на музику, розваги та техніку в рамках програми раннього доступу Prime Day, щоб ви могли придбати їх прямо зараз. Ці пропозиції швидко розпродаються, тому ми рекомендуємо додавати їх до кошика, щоб переконатися, що ви встигнете придбати бажане до того, як товар зникне зі складу. Нижче ви знайдете колонки, навушники, ноутбуки, навушники, телевізори та іншу електроніку на розпродажі. І не забудьте повернутися до нас, оскільки ми оновлюємо цей список з останніми пропозиціями на музику, техніку та розваги до Дня прем’єри.

павербанків, anker, наст, компактні, подорожей

JBL GO2. Водонепроникний ультрапортативний динамік Bluetooth. червоний

Потрібна портативна bluetooth-колонка до 25 років? Водонепроникна колонка JBL Go 2 знижена на 43%. це найнижча ціна за останні 30 днів. Ця колонка забезпечує до п’яти годин роботи в режимі відтворення, що робить її ідеальним рішенням для відпочинку біля басейну влітку або в дорозі під час короткої подорожі.

павербанків, anker, наст, компактні, подорожей

Портативний зарядний пристрій Anker, 313 Power Bank (PowerCore Slim 10K) 10000mAh з USB-C (лише вхід) та технологією зарядки PowerIQ

Також у списку технологічних пропозицій до 25 років. портативний зарядний пристрій від Anker. Застосуйте миттєвий купон, щоб заощадити 30% на цьому гаджеті-бестселері, який працює для Android та iPhone.

JBL Live 660NC. бездротові навушники з функцією шумозаглушення з довговічним акумулятором та голосовим помічником. чорний

Ця пропозиція лише для запрошених дозволяє заощадити 55% на навушниках-вкладишах JBL Live 660NC. Бездротові навушники оснащені технологією активного шумозаглушення та акумулятором, який працює до 50 годин без підзарядки.

павербанків, anker, наст, компактні, подорожей

Amazon Fire TV 43″ Omni Series 4K UHD Smart TV, гучний зв’язок з Alexa

Учасники програми Prime можуть заощадити колосальні 75% знижки за допомогою цієї пропозиції лише для запрошених у День прем’єри. Дивіться шоу, фільми, спортивні події, музичні концерти та багато іншого на Prime Video, Hulu, Paramount та інших потокових платформах на 43-дюймовому 4K UHD Fire TV.

павербанків, anker, наст, компактні, подорожей

Ноутбук для творчості Acer Swift X SFX14-42G-R607 | 14″ Full HD

Заощаджуйте 283 на 14-дюймовому ноутбуці Acer Swift до Дня прем’єри. Елегантний ноутбук оснащений багатоядерним процесором AMD Ryzen 7 5825U з архітектурою Zen 3 Core, Bluetooth 5.2; 14-дюймовий екран і 13 годин автономної роботи.

павербанків, anker, наст, компактні, подорожей

Офіційний бездротовий контролер Luna

Бездротові контролери останнім часом в усіх новинах. Якщо вам раптом знадобиться нове ігрове обладнання, контролер Luna від Amazon продається за 39.99.

павербанків, anker, наст, компактні, подорожей

Дротовий дротовий відеодзвінок з Echo Pop

Якщо вас зацікавила нова колонка Echo Pop від Amazon, зараз чудовий час, щоб придбати її! Ця пакетна угода включає луна-поп та дзвінкий дверний дзвінок за 39.99.

павербанків, anker, наст, компактні, подорожей

Apple Airpods (2-й. Gen)

Бестселери Apple Airpods продаються на Amazon за 99. одна з найнижчих цін за всю історію. За цією пропозицією ви отримаєте знамениті білі бездротові навушники з технологією активного шумозаглушення, а також чохол для бездротової зарядки за ціною менше 100. І на цьому пропозиції не закінчуються. Airpods Pro зі знижкою до 199, а Airpods Max від Apple продаються за 477.

павербанків, anker, наст, компактні, подорожей

Чоловічий смарт-годинник Fossil Gen 6 44 мм з нержавіючої сталі та силікону з сенсорним екраном, колір: чорний (модель: FTW4061V)

Приймайте дзвінки, слухайте музику, надсилайте та отримуйте текстові повідомлення, вимірюйте пульс, режим сну та багато іншого з Fossil Gen 6. Напередодні прем’єрного дня знижка на розумний годинник з GPS. 37%.

Найкращі нетехнічні пропозиції перед прем’єрним днем Amazon

Шукаєте товари без електроніки, ранні прем’єрні пропозиції? Знаходьте модні пропозиції, включаючи сукні, топи та спортивний одяг до 25 років, футболки до 20 років, джинси до 40 років, худі до 40 років, куртки до 50 років, а також взуття та шорти до 25 років. Купуйте модні бренди, такі як Levi’s, Adidas, Calvin Klein, Champion, Lucky Brand, Tommy Hilfiger, Reebok, Amazon Associates та інші.

Музичний потоковий сервіс Amazon також пропонує величезну пропозицію Prime Day Deal: учасники Prime можуть отримати Amazon Music Unlimited безкоштовно на термін до чотирьох місяців з необмеженим доступом до понад 90 мільйонів пісень без реклами та мільйонами епізодів подкастів.

Для любителів телебачення та кіно, учасники Prime можуть заощаджувати до 50% на обраних фільмах, підписуючись на обрані канали за 0.99 на місяць до двох місяців та отримайте 50% знижки на AMC та Paramount для нових передплатників.

Шукаєте електронні книги? Amazon’s Prime Day надасть вам знижки на вибрані книги Kindle, включаючи біографії музикантів та мемуари (вартість Kindle. 99).

Надавайте перевагу аудіокнигам? Передплатники Prime можуть користуватися Audible Premium Plus безкоштовно протягом трьох місяців. Підписка включає доступ до сотень нових релізів та бестселерів, а також необмежену кількість прослуховування тисяч аудіозаписів Audible Originals, аудіокниг, музичних подкастів та багато іншого.

Перегляньте всі епічні пропозиції та іншу інформацію в центрі раннього доступу Prime Day і зареєструйтесь на 30-денну безкоштовну пробну версію Amazon Prime тут, щоб отримати миттєвий доступ до ще більшої кількості пропозицій.

Leave a Reply