12 найкращих павербанків, сумісних з iPhone та iPad (оновлення 2023 року). Apple powerbank iPhone 11

Table of Contents

iPhone 11 не вмикається? Ось виправлення!

Ваш iPhone 11 не вмикається, і ви не знаєте чому. Що б ви не спробували, ви, здається, не можете перезавантажити телефон. У цій статті я поясню, як вирішити проблему, коли ваш iPhone 11 не вмикається!

Чому мій iPhone 11 не вмикається?

На даний момент ми не можемо бути впевнені, чому ваш iPhone 11 не вмикається. Найчастіше iPhone не вмикається через збій програмного забезпечення. Однак також можливо, що з вашим iPhone виникла апаратна проблема.

Дотримуйтесь покрокової інструкції нижче, щоб діагностувати та виправити справжню причину, чому ваш iPhone 11 не вмикається. Ми почнемо з простих кроків по усуненню несправностей і будемо просуватися далі.

Скидання налаштувань iPhone

Жорстке скидання змушує ваш iPhone різко вимикатися і знову вмикатися. Цілком можливо, що ваш iPhone 11 лише виглядає так, ніби він не вмикається, хоча насправді він застиг на чорному екрані.

Швидко натисніть і відпустіть кнопку збільшення гучності, потім швидко натисніть і відпустіть кнопку зменшення гучності, потім натисніть і утримуйте бічну кнопку, поки на дисплеї вашого iPhone не з’явиться логотип Apple. Можливо, вам доведеться утримувати бічну кнопку протягом 30 секунд, тому запасіться терпінням!

Важливо пам’ятати, що жорстке скидання не вирішує основну проблему програмного забезпечення, яка призвела до збою в роботі вашого iPhone. Навіть якщо ваш iPhone 11 знову вмикається, рекомендуємо прочитати решту кроків нижче.

Перевірте кабель Lightning і зарядний пристрій (важливо не пропустити цей крок)

Не зайвим буде перевірити зарядний кабель і зарядний пристрій на наявність пошкоджень. Можливо, ваш iPhone 11 не вмикається, тому що у нього закінчився заряд акумулятора і він не заряджається.

Уважно подивіться на свій зарядний кабель і перевірте, чи не змінився він колір або не потерся. Спробуйте зарядити iPhone 11 іншим кабелем, щоб перевірити, чи почне він працювати.

найкращих, павербанків, сума, iphone, ipad

Спробуйте використовувати інший зарядний пристрій, якщо ваш кабель виглядає нормально. Якщо ви зазвичай підключаєте iPhone 11 до настінного зарядного пристрою, спробуйте підключити його до USB-порту ноутбука (і навпаки). Ознайомтеся з нашою іншою статтею, якщо ваш iPhone не заряджається!

Переконайтеся, що справа не тільки в дисплеї

Якщо iPhone 11 все ще не вмикається, підключіть його до комп’ютера та відкрийте iTunes (комп’ютери Mac з macOS 10.14 років і старше та ПК) або Finder (комп’ютери Mac з macOS 10).15 або новішої версії). Перевірте, чи розпізнає комп’ютер ваш iPhone 11.

Якщо комп’ютер розпізнає ваш iPhone, це зазвичай означає, що з дисплеєм виникла апаратна проблема. Ми рекомендуємо негайно створити резервну копію вашого iPhone, якщо він розпізнається вашим комп’ютером, оскільки це може бути вашим останнім шансом зробити це.

найкращих, павербанків, сума, iphone, ipad

Після створення резервної копії iPhone спробуйте виконати ще одне повне скидання, коли iPhone підключено до комп’ютера. Ознайомтеся з нашою іншою статтею, якщо екран вашого iPhone все ще чорний. є кілька додаткових кроків з усунення несправностей, які можуть допомогти вам вирішити проблему!

Перевірте наявність фізичних або рідинних пошкоджень

Незважаючи на те, що за останні роки iPhone стали міцнішими, вони дуже крихкі. На відміну від нових моделей, в iPhone 11 немає керамічного екрану. Падіння та вплив рідини можуть спричинити пошкодження, через які iPhone не вмикається.

Уважно подивіться на свій iPhone. Чи є помітні пошкодження? Навіть якщо це здається вам несуттєвим, Apple може замінити ваш iPhone 11 за гарантією.

Далі перевірте ваш iPhone 11 на наявність ознак пошкодження рідиною. iPhone 11 має рідинний індикатор контакту всередині лотка для SIM-карти на правому краю iPhone. Якщо індикатор червоний або рожевий, це означає, що ваш iPhone контактував з рідиною.

На жаль, на пошкодження, спричинені рідиною, не поширюється однорічна обмежена гарантія Apple. Перегляньте наші інші статті про те, як усунути пошкодження від води на iPhone.

Зверніться до Apple

Якщо ви виконали всі наведені вище кроки, але ваш iPhone 11 все ще не вмикається, настав час звернутися до служби підтримки Apple. Існує дуже велика ймовірність того, що ваш iPhone 11 має апаратну проблему, яку потрібно відремонтувати. Відвідайте веб-сайт підтримки Apple, щоб отримати допомогу онлайн, по телефону або поштою.

iPhone 11: знову вмикається!

Ви вирішили проблему, і ваш iPhone знову вмикається! Наступного разу, коли ваш iPhone 11 не ввімкнеться, ви точно знатимете, як вирішити проблему. Залиште коментар нижче, якщо у вас залишилися питання про ваш iPhone, на які ви не знайшли відповіді.

найкращі павербанки, сумісні з iPhone та iPad (оновлення 2023 року)

найкращих, павербанків, сума, iphone, ipad

Спочатку вибір павербанка для вашого iPhone повинен бути легким і приємним завданням. Але коли ви починаєте шукати варіанти, починають з’являтися сумніви.

Справа в тому, що, швидше за все, у вас є більше пристроїв, ніж просто iPhone. і що ви хотіли б мати можливість заряджати їх також і в дорозі. Apple Watch, iPad, Bluetooth-навушники, цифрова камера?

Плюс кабелі з усіма можливими конфігураціями штекера, щоб переконатися, що будь-який пристрій можна зарядити. Здається, що потрібно взяти багато речей, але єдине, що вам потрібно. це екстрено заряджати iPad або iPhone раз на кілька днів.

Чим більше у вас пристроїв, тим більший павербанк вам знадобиться. З іншого боку, акумулятори великої ємності важкі та великі. Великий павербанк, здатний заряджати всі ваші мобільні пристрої Apple, може важити більше, ніж всі ці пристрої разом узяті.

Крім того, слід враховувати такі параметри, як ємність, максимальна вихідна потужність, сумісність штекерів і портів, а також додаткові функції, такі як вбудовані кабелі, бездротова зарядка або наскрізна технологія.

Нижче ви знайдете список найновіших, найбільш інноваційних павербанків, сумісних з iPhone та iPad (деякі з них також можуть заряджати Apple Watch та MacBook).

Я особисто не рекомендую сонячні павербанки, тому ви не знайдете їх у цьому огляді. Павербанки на сонячних батареях важчі і менш надійні, ніж не сонячні, і їх не можна розглядати як рішення для екстреної зарядки, тому в кінцевому підсумку вони не дадуть вам душевного спокою.

Моя загальна порада: обирайте для свого iPhone та/або iPad такий павербанк, який задовольняє більшість ваших потреб і при цьому не є надто громіздким.

Павербанки для iPhone та iPad. що потрібно знати

Ось параметри, на які варто звернути увагу при виборі павербанка:

Ємність. вимірюється в міліампер-годинах (мАг). показує максимальний заряд, який павербанк може передати при постійному струмі в один міліампер, що протікає протягом однієї години. Чим більша ємність, тим більше разів ви зможете зарядити свій iPhone.

Вихідна потужність. вимірюється у ватах (Вт). показує максимальну швидкість передачі енергії павербанком. Для iPad потрібні зарядні пристрої з більшою вихідною потужністю. Отже, навіть якщо адаптер живлення має високу потужність, він може не заряджати iPad, якщо має низьку вихідну потужність. Ось список оригінальних адаптерів живлення для iPhone та iPad, який є гарним орієнтиром вихідної потужності при пошуку сумісних павербанків.

Потужність. це специфікація USB-порту, яка показує, наскільки швидко конкретний порт може заряджати пристрої з більшим енергоспоживанням. Зазвичай, найшвидшу подачу енергії забезпечують порти USB-C.

Вихідні порти. кількість і тип портів, що використовуються для заряджання підключених пристроїв. Будь ласка, майте на увазі, що в деяких павербанках порти USB-C працюють тільки в одному напрямку. для зарядки самого павербанка. Ось чому важливо двічі перевірити, чи є порт USB-C “двостороннім”, “вхід-вихід” або “вхід-вихід.”

▸ Вхідні порти. кількість і тип портів, що використовуються для зарядки самого павербанка. Деякі порти в одному павербанку можуть використовуватися як для входу, так і для виходу, а деякі. тільки для входу. Щоб уникнути розчарування, слід проаналізувати, який порт для чого служить, якщо ви хочете уникнути розчарування.

▸ Наскрізна технологія. якщо ви зустрічаєте цю фразу в описі, це означає, що павербанк здатний заряджати підключені пристрої, коли він підключений до розетки.

Інформація про польоти павербанків

Павербанки використовують літій-іонні акумулятори, які можуть спалахнути, тому заборонено класти їх у реєстрований багаж (багаж, який ви залишаєте в аеропорту, щоб взяти у вантажний відсік літака).

Втім, ви можете тримати два павербанки в ручній поклажі (невелика поклажа, яку ви берете з собою в салон літака). Їх сумарна ємність не повинна перевищувати 27000mAh.

Наприклад, ви можете взяти його в ручну поклажу:

  • Один павербанк ємністю 25000mAh, або
  • Два павербанки. один на 6000 мАг і один на 20000 мАг

Якщо ви хочете взяти з собою на борт павербанк, здатний заряджати ваш iPad, вам слід вибрати той, який має ємність нижче 27000 мАг, але вихідну потужність 20 Вт або вище.

Ці сумісні чохли та аксесуари для iPad та iPhone були протестовані на витривалість у військових умовах.

Найкращі павербанки, сумісні з iPhone та iPad

Акумулятор на 50000 мАг з портом вводу-виводу USB-C

найкращих, павербанків, сума, iphone, ipad

Наш вибір: Найкращий павербанк для заряджання як iPhone, так і iPad

Це один з найпотужніших і найнадійніших акумуляторів, які зараз доступні в Інтернеті. Його ємності 50000 мАг достатньо, щоб зарядити iPhone 11 10 разів, а 11-дюймовий iPad Pro (2021 року випуску). 3 рази.

▸ Є 4 порти для зарядки ваших пристроїв і 3 порти для зарядки самого павербанка. Варто зазначити, що порт USB-C є двостороннім. ви можете використовувати його як для входу, так і для виходу енергії.

Швидкий вихідний порт USB-C в поєднанні з вихідною потужністю 18 Вт дозволить вам швидко зарядити не тільки iPhone (всі моделі), але і iPad, навіть якщо у вас модель, яка поставляється з адаптером живлення на 20 Вт. Просто для повної зарядки знадобиться трохи більше часу.

Додатково павербанк оснащений надяскравим ліхтариком. Також є невеликий дисплей, що показує рівень заряду акумулятора. корисна функція, якщо ви хочете заздалегідь спланувати, коли вам слід підзарядити акумулятор.

▸ Банк живлення пропонується на Amazon від Nuxgal. Компанія пропонує безкоштовну заміну продукту, якщо у вас виникнуть проблеми, а також 18-місячну гарантію.

▸ Ціна на момент оновлення цієї публікації становить 52 євро, але вона зросте до 56 євро після закінчення обмеженої пропозиції.

✨ Сумісність: Всі актуальні моделі iPhone, всі актуальні моделі iPad.

Наша оцінка: 8.1/10

Магнітна підставка для павербанку USB-C для iPhone потужністю 20 Вт з підтримкою бездротової зарядки

найкращих, павербанків, сума, iphone, ipad

Наш вибір: Найкращий павербанк з підтримкою бездротової зарядки для iPhone

Шукаєте бездротовий павербанк, який може заряджати ваш iPhone бездротовим способом навіть тоді, коли ви ним користуєтесь?? Погляньте на 633 MagGo (магнітний акумулятор) від Anker. відомого виробника джерел живлення.

Цей компактний акумулятор розміром з iPhone дійсно розумний. У цьому звірі поєднуються дві видатні переваги: можливість бездротової зарядки (не потрібно брати з собою кабелі) і вбудована підставка, яка дозволить вам користуватися iPhone без допомоги рук.

Anker MagGo 633 поставляється з ємністю 10000 мАг, вихідною потужністю 20 Вт і портом USB-C. Завдяки цьому ви можете швидко зарядити свій iPhone 13 майже вдвічі швидше.

Щоб почати бездротову зарядку, просто закріпіть павербанк на задній панелі вашого iPhone. Ідеально вирівняні, сильні магніти забезпечують стабільну зарядку і міцне зчеплення. Anker MagGo ніяк не впаде, поки ви тримаєте iPhone в руці.

Невелика, але міцна підставка дозволить вам розмістити iPhone на столі у вертикальному положенні. Не потрібно брати з собою додаткову підставку, якщо ви хочете подивитися фільм або почитати електронну книгу без допомоги рук.

Варто пам’ятати, що ви можете зарядити свій iPhone майже в 3 рази швидше, якщо заряджатимете його через кабель USB-C до Lightning.

Кабель USB-C до USB-C довжиною 2 фути (60 см) входить до комплекту поставки. Три кольори на вибір: чорний, білий та світло-блакитний.

Anker 633 MagGo поставляється з 24-місячною гарантією і коштує 79.99 від прайсової ціни. Я ще не помітив жодних цінових пропозицій.

✨ Сумісність: Всі моделі iPhone, що підтримують бездротову зарядку (для роботи бездротової зарядки), всі моделі iPhone (для кабельної зарядки).

Тонкий доступний павербанк з точним індикатором рівня заряду акумулятора

найкращих, павербанків, сума, iphone, ipad

Charmast. один з провідних виробників аксесуарів для електроживлення. Однією з найпопулярніших моделей компанії є цей акумуляторний блок з підтримкою USB-C, який, порівняно з іншими павербанками аналогічної ємності, є надзвичайно тонким. Його глибина становить лише 16 мм, тому ви можете легко вставити його в чохол для планшета.

Світлодіодні дисплеї, що показують рівень заряду акумулятора, відносно нові, і вони зазвичай пропонуються в акумуляторних блоках більшої ємності. Цей павербанк на 10400 мАг також оснащений світлодіодним дисплеєм.

Чотириколірний індикатор рівня заряду акумулятора має високу точність (все ще не є поширеною функцією в категорії павербанків). Відображає поточний рівень заряду акумулятора з точністю до 1%.

Ємність павербанка становить 10400 мАг, що означає, що ви можете зарядити свій iPhone від 3 до 8 разів (в залежності від моделі). Ви також можете зарядити свій iPad mini 6 принаймні один раз.

▸ Акумулятор Charmast пропонується в чотирьох варіантах: Чорний, Чорний з кабелями, Білий та Синій.

Ціна залежить від обраного вами варіанту. Чорний колір є найдешевшим, і ви можете придбати його за 19.99. Інші варіанти коштують від 25 до 30, але ви можете очікувати зниження ціни час від часу.

✨ Сумісність: Всі актуальні моделі iPhone, iPad mini (всіх поколінь).

Компактний банк живлення 20 Вт 32000 мАг з вбудованими кабелями

найкращих, павербанків, сума, iphone, ipad

▸ Незважаючи на те, що цей зовнішній акумулятор, сумісний з iPhone та iPad, має ємність 32000 мАг, він надзвичайно компактний. Він має розмір 5.7 дюймів (14.5 см) і важить 15.9 унцій (450 грамів).

Найбільшою перевагою цієї моделі є два вбудовані кабелі з трьома штекерами. Один кабель закінчується штекером Lightning для вашого iPhone. Кабель з іншого боку оснащений роз’ємами USB-C та micro USB. Завдяки цьому вам не потрібно буде брати з собою жодних кабелів. ці три роз’єми сумісні з більшістю мобільних пристроїв.

Вихідна потужність 20 Вт через порт Type-C означає, що павербанк може працювати навіть з найбільш енергоємними моделями iPad Pro, які постачаються з 20-ватними адаптерами живлення.

▸ Павербанк оснащений цілих 13 функціями безпеки, включаючи захист від перезарядки, перегріву та короткого замикання. Завдяки цьому термін служби акумулятора подовжується, а робота павербанка стає більш стабільною. Він може виконати 400 тестів перезарядки з високим циклом, і батарея все ще буде пропонувати 80% ємності.

Звичайна ціна павербанка становить 49, але на момент оновлення цього огляду ми бачимо, що вона знизилася до 38.

✨ Сумісність: Всі актуальні моделі iPhone, всі актуальні моделі iPad.

Anker PowerCore 40000mAh 30W power bank для iPhone, iPad та MacBook

найкращих, павербанків, сума, iphone, ipad

Найефективніший та найуніверсальніший акумулятор у цьому огляді. новітній Anker 347 PowerCore 40K від Anker. Він має ємність 40000 мАг, вихідну потужність 30 Вт, два порти USB-C і два порти USB-A.

Ви можете використовувати Anker 347 для зарядки iPhone, iPad, Apple Watch і навіть MacBook Air. чотири пристрої одночасно. Компанія стверджує, що PowerCore 40K має достатню ємність для повної зарядки iPhone 13 7.5 разів, а MacBook Air. у 2 і більше разів.

▸ Є два варіанти кольору на вибір: чорний і білий. Кожен коштує 99.99, але ви можете бачити періодичні зниження цін, як правило, за допомогою спеціальних пропозицій під час Чорної п’ятниці або Прем’єрного дня.

✨ Сумісний: Усі сучасні моделі iPhone, усі сучасні моделі iPad, варіанти MacBook Air потужністю 30 Вт.

Наша оцінка: 8.1/10

Ультракомпактний прямий вставний павербанк для iPhone

найкращих, павербанків, сума, iphone, ipad

Ось розумний павербанк, який може заряджати ваш iPhone під час його використання, без усього цього безладу і потворності, створюваного додаванням кабелів.

Цей ультра-компактний павербанк від iWalk розміром з губну помаду. Завдяки роз’єму Lightning, який встановлений безпосередньо на корпусі, ви можете прикріпити його прямо під iPhone. Для додаткового захисту роз’єм Lightning оснащений ковпачком з гнучкої гуми.

▸ Цей ультракомпактний акумулятор ємністю 3350 мАг є ідеальним інструментом для екстреної зарядки. Ви можете використовувати його для підзарядки більшості моделей iPhone до повного рівня заряду акумулятора.

▸ Зарядний пристрій поставляється з наскрізною технологією. Це означає, що ви можете використовувати його для підзарядки вашого iPhone одночасно з його зарядкою. Це корисна функція, якщо у вас немає кабелів та адаптера живлення, щоб заряджати iPhone безпосередньо від розетки.

Ви можете придбати iWalk iPhone power bank в одному з шести кольорів, включаючи рожевий, блакитний і сигнальний зелений. Ціна встановлена на рівні 25, і я не бачив жодного зниження ціни за останні місяці. Ви також можете придбати 2 пакети (чорний та білий варіанти) за 45.

✨ Сумісність: Всі актуальні моделі iPhone.

Наша оцінка: 7.8/10

Тонкий банк живлення для iPad і MacBook потужністю 100 Вт з 2 портами USB-C

найкращих, павербанків, сума, iphone, ipad

Якщо ви шукаєте ефективний інструмент для зарядки вашого iPad або MacBook, вам слід звернути увагу на акумуляторну батарею для планшетів.

▸ Від Baseus випускається павербанк для зарядки планшетів і ноутбуків. Його головною візуальною відмінністю є ультраплаский дизайн. він має товщину всього 0.Товщина 7 дюймів (17 мм). Завдяки цьому ви можете легко покласти його в сумку для MacBook або в чохол для iPad.

Ємність павербанка становить “всього” 20000 мАг, але коли мова йде про більш енергоємні пристрої, головним фактором є не ємність, а вихідна потужність. А цей банк живлення пропонує 100 Вт. Це означає, що ви можете заряджати не тільки всі моделі iPad або iPad Pro, але й MacBook або MacBook Pro.

Ємність 20000 мАг також підходить, якщо ви хочете взяти павербанк з собою в літак. Як я вже згадував у розділі фактів цього огляду, на борту дозволяється використовувати лише два павербанки загальною ємністю не більше 27000 мАг.

Найголовніше, що акумулятор має два вхідні та вихідні порти USB-C, що підтримують вихідну потужність 100 Вт. В результаті ви можете заряджати два великих пристрої одночасно, будь то ваш iPad і MacBook. Щоб зарядити батарею 16-дюймового MacBook Pro на 35%, знадобиться близько 30 хвилин.

Ціна павербанка Baseus, сумісного з iPad, становить 130, але кожного разу, коли я заходив на сторінку продукту, ціна знижувалася до 99.

✨ Сумісність: Всі актуальні моделі iPhone і iPad, всі моделі MacBook і MacBook Pro.

Наша оцінка: 8.0/10

Дешевий павербанк з чотирма вбудованими кабелями та ручною петлею

найкращих, павербанків, сума, iphone, ipad

Ви шукаєте доступний за ціною павербанк, який без зайвих витрат зарядить ваш iPhone і більшість інших невеликих мобільних пристроїв, старих і нових, без додаткових витрат? Погляньте на цей тонкий зарядний пристрій на 10000 мАг, який коштує менше 20.

Найбільша перевага цього конкретного акумулятора полягає в можливостях підключення. Вам не потрібно буде купувати додаткові кабелі зі спеціальними штекерами для конкретних пристроїв, оскільки більшість варіантів виходів забезпечуються чотирма вбудованими кабелями.

▸ Павербанк поставляється з кабелями з наступними штекерами: Lightning, micro USB, USB-C та USB-A. Завдяки цьому ви зможете зарядити свій iPhone, наступний iPhone (який може мати порт Type-C замість Lightning) або дуже старий пристрій, який можна зарядити лише через USB-A.

Розумною річчю цього павербанка є кабель Lightning, який подвоюється як петля для рук. Крім того, є також невеликий світлодіодний екран, який відображає поточний стан акумулятора.

▸ Акумуляторна батарея поставляється зі значком Amazon Choice і користується великою популярністю на Amazon. Ви можете вибрати один з двох варіантів кольору: Чорний і білий. Звичайна ціна. 32, але тривалий час ціна була знижена до 18.99 (знижка 42%).

За додаткові 10 ви можете отримати версію з потужністю 20 Вт і ємністю 20000 мАг, що також достатньо для вашого iPad.

✨ Сумісність: Всі поточні моделі iPhone.

Інноваційний зарядний пристрій 5-в-1 з підтримкою iPhone на 10000 мАг

найкращих, павербанків, сума, iphone, ipad

Наш вибір: Найбільш універсальний павербанк для iPhone

▸ Інноваційний акумулятор від Charmast пропонує п’ять функцій в одному пристрої:

  • Компактний банк живлення на 10000 мАг,
  • Порт USB-C для входу та виходу,
  • Світлодіодний дисплей із залишком заряду акумулятора,
  • вбудовані кабелі з трьома штекерами: Lightning, USB-C та micro USB,
  • вбудований, складаний, штекер змінного струму

Найбільшою перевагою та найбільш інноваційною функцією є складаний штекер змінного струму. Ви можете підключити павербанк безпосередньо до розетки для швидкої підзарядки без використання будь-яких кабелів. Більше того, поки павербанк знаходиться в стіні, ви зможете заряджати підключені до нього пристрої, тобто він працює як подовжувач.

Вбудовані кабелі дозволяють заряджати навіть три пристрої одночасно: один iPhone через порт Lightning, один iPad через порт USB-C і ще один пристрій через порт micro USB. Зверніть увагу, що, хоча iPad показаний на візуалізації, ви зможете зарядити його лише частково, оскільки ємність павербанка занадто низька.

▸ Цей павербанк і зарядний пристрій, сумісний з iPhone, доступний у двох колірних варіантах: Чорний та білий. Кожна коштує 39.99, але ви можете полювати на часті пропозиції, які дозволять вам отримати його менш ніж за 30.

✨ Сумісність: Всі поточні моделі iPhone. Часткова підзарядка актуальних моделей iPad.

Потужний 60000mAh 22.Акумуляторна батарея на 5 Втгод для ваших поточних та майбутніх iPhone та iPad

найкращих, павербанків, сума, iphone, ipad

З ємністю 60000 мАг, цей акумуляторний блок від Romoss є одним з найпотужніших павербанків, які зараз пропонуються в Інтернеті.

▸ Виробник стверджує, що в середньому ви можете використовувати його протягом трьох тижнів на одному заряді. Ви можете зарядити павербанк за допомогою адаптера живлення 9В 2А менш ніж за 16 годин.

Romoss пропонує 22.Вихідна потужність 5 Вт (достатньо для будь-якого iPad) і PD 3.0 швидка зарядка через порт USB-C. Може підзарядити ваш iPhone 12 разів, а iPad Pro (модель не вказана). навіть 4 рази.

Будь ласка, майте на увазі, що, незважаючи на те, що цей павербанк виглядає досить тонким, він не є легким. Важить 2.9 фунтів (1.3 кілограми).

▸ Червоний світлодіодний дисплей дозволить вам перевірити стан зарядки, напругу та рівень заряду акумулятора.

▸ Ціна в прайс-листі. 90, але часто можна знайти за ціною менше 70.

✨ Сумісний: Всі актуальні моделі iPhone та iPad.

Ультрапортативний бездротовий павербанк на 9000 мАг для iPhone та Apple Watch

найкращих, павербанків, сума, iphone, ipad

Перше, що потрібно вирішити при виборі павербанка. це те, який з ваших пристроїв ви збираєтеся заряджати найбільше. Якщо вам потрібно підзарядити iPhone та Apple Watch протягом дня, зверніть увагу на бездротовий зарядний power bank від iWalk.

Конструкція має круглу форму і сильні магніти на передній стороні. Це зроблено навмисно. ви можете обернути свій Apple Watch навколо павербанка, щоб негайно почати бездротову зарядку в дорозі.

Ємності 9000 мАг достатньо, щоб зарядити Apple Watch близько 20 разів, а iPhone від 1 до 2 разів.

Вбудований кабель Lightning дозволяє заряджати iPhone одночасно з зарядкою Apple Watch. Крім того, павербанк має наскрізну технологію, так що ви можете підключити його до розетки, щоб передати енергію двом підключеним пристроям.

▸ Павербанк доступний у чотирьох колірних варіантах: Чорний, білий, рожевий та салатовий. Звичайна ціна встановлена на рівні 45.99. Пристрій дуже добре продається протягом усього року, тому важко знайти якусь вигідну пропозицію.

✨ Сумісність: Всі актуальні моделі iPhone, всі моделі Apple Watch, крім Series 1.

25 Вт 33800 мАг для iPhone та iPad з бездротовою зарядною панеллю

найкращих, павербанків, сума, iphone, ipad

Наш вибір: Найкраще співвідношення ціни та якості павербанка для iPhone та iPad

Цей тонкий і легкий павербанк поєднує в собі майже ідеальний набір функцій, розроблений для активних користувачів iPhone та iPad.

▸ Павербанк поставляється з бездротовою зарядною панеллю, тому для останніх моделей iPhone вам навіть не потрібен кабель. Бездротова зарядка пропонує 5, 7.Вихідна потужність 5, 10 і максимум 15 Вт, а також може швидко заряджати більшість інших пристроїв з підтримкою Qi.

▸ Очевидно, що ви можете заряджати iPhone та iPad за допомогою кабелю. З 25 Вт і PD 4.0, ви можете швидко зарядити свій iPhone до повного заряду акумулятора менш ніж за 30 хвилин.

Крім того, акумуляторна батарея має 5 одночасних виходів для зарядки. Вихід/вхід 25 Вт здійснюється через порт USB-C. 33800 мАг достатньо для повної підзарядки вашого iPhone до 10 разів.

Ціна цього багатофункціонального бездротового павербанка становить 39 доларів, але досить часто вона опускається до трохи більше 30.

✨ Сумісний: Всі моделі iPhone (бездротова зарядка доступна для моделей з підтримкою бездротової зарядки), всі поточні моделі iPad.

Наша оцінка: 8.1/10

найкращих, павербанків, сума, iphone, ipad

Ми видалили систему коментарів, щоб підвищити вашу конфіденційність і зменшити кількість відволікаючих чинників. Давайте обговоримо цю статтю у вашому WordPress Reader або на та Ви також можете слідкувати за нами в Google News.

Вас цікавлять iPhone та iPad? Продовжуйте досліджувати:

Найкращі подарунки для гіків у 2023 році

Заснований на рекомендаціях провідних технологічних сайтів та відгуках клієнтів.

Вінтажний блокнот-зошит із композицією для iPhone

Цей унікальний, інтенсивний, псевдомармуровий візерунок блокнота з попередньо зношеною етикеткою доступний на останніх чохлах для iPhone в декількох кольорах, включаючи зелений, коричневий і фіолетовий.

Інноваційний павербанк 5-в-1 з вилкою змінного струму

Цей павербанк розміром зі смартфон ємністю 10000 мАг оснащений портом USB-C, світлодіодним дисплеєм з індикатором заряду акумулятора, трьома вбудованими кабелями та складною вилкою змінного струму. Ви можете підключити павербанк безпосередньо до розетки для швидкої зарядки.

Чохол-портфель для планшета з відділенням для аксесуарів

Ця улюблена клієнтами сумка-чохол від Tomtoc сумісна з усіма планшетами з діагоналлю до 11 дюймів. Вона пройшла військовий стандартний тест на падіння і має внутрішню сітку для аксесуарів. Доступний у понад десяти кольорах.

Шукаєте розумні гаджети, які могли б використовувати самі або подарувати комусь?

Ознайомтеся з оновленим списком крутих, унікальних, розумних гаджетів, які мають одну спільну рису. вони корисніші, ніж ви думаєте.

Про Петра Ковальчика

Гік і книголюб, який нещодавно оновився до останньої бета-версії операційної системи, яка все ще повна помилок. Блогер вдень, дизайнер вночі. Засновник Ebook Friendly та Geek оновлений.

Безпечний соціальний обмін

Ми прибрали всі соціальні кнопки, але якщо ви хочете поділитися цією статтею на або. використовуйте поле нижче, яке безпечно відкриє панель обміну в новій вкладці браузера.

12 найкращих павербанків, сумісних з iPhone та iPad (оновлення 2023 року) https://geekupdated.com/best-iPhone-iPad-compatible-power-banks/ via @geekupdated

Вінтажний композиційний блокнот-чохол для iPhone

Цей вінтажний дизайн блокнота має унікальний фон з мармурового паперу та затерту етикетку в стилі олдскул із заголовком VNTG NTBK. Доступний у кількох кольорах для кількох моделей iPhone. Дослідіть колекцію.

Наша оцінка: 8.2/10

Перед поїздкою

Найкращі павербанки. особливості, типи, характеристики та те, що потрібно знати

Який павербанк найкращий для вас? Є більше речей, які слід враховувати, ніж просто ємність і ціна. Ознайомтеся з нашим повним гідом.

18 розумних гаджетів, які напрочуд корисні (огляд 2023 року)

Ознайомтеся з оновленим списком крутих, унікальних, розумних гаджетів, які мають одну спільну рису. вони корисніші, ніж ви думаєте.

12 найкращих павербанків, сумісних з iPhone та iPad (оновлення 2023 року)

Павербанки великої ємності з декількома портами USB-C PD протестовані для безперебійної роботи з iPhone, iPad або обома пристроями.

Найкращі надміцні чохли та аксесуари для iPad і iPhone у 2023 році

Ці сумісні з iPad та iPhone чохли та аксесуари були протестовані на витривалість у військових умовах.

Пропонуємо вашій увазі найкращі енергетичні пакети та павербанки для iPad та iPhone

Ці інноваційні багатопортові павербанки великої ємності з підтримкою USB-C PD гарантують, що ваш iPhone або iPad ніколи не розрядиться. Який з них підходить вам найбільше?

Замість Коментарі та думки власників

Керуйте своїм повсякденним життям: створіть свій розпорядок дня, зосередьтеся та розвивайте свій творчий потенціал

Світ, у якому ми працюємо сьогодні. це не світ Мікеланджело, Марії Кюрі, Ернеста Хемінгуея чи навіть Пола Ренда. Це новий світ, натхненний і захоплений швидким впровадженням нових технологій. світ, де наші метафізичні вхідні двері завжди відчинені, де будь-хто може прошепотіти нам на вухо, де “власна кімната” більше не означає, що ви зовсім самотні.

Творчі уми надзвичайно чутливі до шуму та дзижчання навколишнього світу, і тепер нам доводиться боротися з постійним потоком щебетання, дзвінків та сповіщень у будь-яку годину доби. Оскільки ці нагальні потреби тягнуть нас у різні боки, стає дедалі важче знайти зосереджений простір для творчості.

Підбиваючи підсумки цього складного нового ландшафту, 99U’s Manage Your Day-to-Day збирає ідеї щодо чотирьох ключових наборів навичок, якими ви повинні оволодіти, щоб досягти успіху: створення надійної щоденної рутини, приборкання своїх інструментів (до того, як вони приборкають вас), знаходження ФОКУСУ в розсіяному світі та загострення вашого творчого розуму.

Присвятивши окремий розділ кожному з цих напрямків, ми запросили групу досвідчених лідерів думок і творчих особистостей. Сета Годіна, Стефана Сагмейстера, Тоні Шварца, Гретхен Рубін, Дена Аріелі, Лінду Стоун, Стівена Пресфілда та інших. поділитися своїми знаннями та досвідом. Нашою метою було висвітлити проблеми та труднощі цього нового світу праці з якомога більшої кількості точок зору.

Оскільки кожен з нас має унікальний набір сильних, слабких і чутливих сторін, неможливо прописати єдиний підхід, який буде працювати для всіх. Правильне рішення для вас завжди буде індивідуальним. це унікальна комбінація стратегій, заснована на ваших власних робочих вимогах, звичках та уподобаннях.

Популярні теми

Поради

Поради та короткі інструкції для користувачів програм і пристроїв.

Найкращі альтернативи акумулятора Apple MagSafe для нового iPhone 13

найкращих, павербанків, сума, iphone, ipad

Компанії Apple знадобилося чимало часу, але вона нарешті випустила акумулятор MagSafe для iPhone 12 і iPhone 13. І хоча це фантастичний продукт, все ж є багато речей, які людям не подобаються в ньому.

Деякі люди очікували, що акумуляторна батарея матиме більшу потужність, щоб підтримувати роботу вашого iPhone протягом декількох днів. Іншим не сподобався той факт, що він не має порту USB-C для зарядки, хоча це те, чого ми всі повинні були очікувати. І останнє, але не менш важливе, вартість. Незважаючи на те, що це типова ціна від Apple, багато хто не очікував, що акумулятор буде коштувати 100.

Хороша новина полягає в тому, що є багато інших компаній з власними альтернативами MagSafe, готовими до відправки прямо зараз. Якщо ви шукаєте дешевшу та потужнішу альтернативу, ось кілька варіантів, на які варто звернути увагу.

Магнітний бездротовий банк живлення Feerory

найкращих, павербанків, сума, iphone, ipad

Цей Feerory Magnetic Power Bank має все, що ви хотіли б від павербанка, плюс трохи більше. Цей павербанк досить малий, щоб покрити лише частину задньої панелі вашого iPhone, а його дизайн на 50% менший, ніж у інших павербанків. Завдяки такому маленькому дизайну, ви ледве помітите, що він там є.

Він має достатню потужність, щоб нести акумулятор на 10 000 мАг, який заряджається з потужністю 20 Вт. Це означає, що він може заряджати ваш iPhone на 80% швидше, ніж інші павербанки. Найкраща частина. це ціна. Оскільки він коштує всього 35 доларів, це один з найдешевших магнітних павербанків у списку.

Загалом, павербанк Feerory є доступним, потужним і досить компактним, що робить його ідеальним щоденним компаньйоном для вашого iPhone 12 або iPhone 13.

Магнітний бездротовий акумулятор HyperJuice

найкращих, павербанків, сума, iphone, ipad

Акумуляторна батарея HyperJuice не має особливо витонченого дизайну, але вся справа в потужності. З 5 000 мАг ваш iPhone матиме достатньо енергії, щоб пропрацювати цілий день.

Що чудово, так це те, що він підтримує наскрізну бездротову зарядку. Це означає, що ви можете підключити HyperJuice до електромережі, і він буде продовжувати заряджати iPhone першим. Це не найелегантніше рішення, але це один із способів заряджати iPhone за допомогою кабелю USB-C.

Крім того, HyperJuice безпечний не тільки для вашого iPhone, але й для вас. Він оснащений вдосконаленим контролем температури та захистом від перезарядки, тому ви можете безпечно використовувати цей акумулятор, не турбуючись про свій iPhone.

Магнітний бездротовий портативний зарядний пристрій Anker

найкращих, павербанків, сума, iphone, ipad

Компанія Anker добре відома своїми чудовими акумуляторними батареями та зарядними пристроями, і цей магнітний бездротовий портативний павербанк не є винятком.

Цей акумулятор має ємність 5 000 мАг, що гарантує безпроблемну зарядку вашого iPhone. Ну, майже без проблем. Цей акумулятор забезпечує лише бездротову зарядку потужністю 5 Вт, що далеко не так швидко, як інші варіанти.

Проте, якщо швидка зарядка не є для вас проблемою, портативний зарядний пристрій Anker забезпечить вас необхідною потужністю та безпекою, включаючи контроль температури та виявлення сторонніх предметів.

Магнітний бездротовий павербанк iWalk

найкращих, павербанків, сума, iphone, ipad

iWalk Magnetic Power Bank поєднує в собі функціональність з великим акумулятором для вашого iPhone 12 або 13. Однак майте на увазі, що цей акумулятор підходить не для всіх моделей iPhone.

iWalk. це павербанк на 6 000 мАг, який поставляється з невеликим сюрпризом. тримачем у вигляді кільця на задній панелі. Це дозволить тримати ваш iPhone легше, ніж раніше, навіть з таким громіздким акумуляторним блоком на задній панелі.

Однак, перш ніж купувати цей акумулятор, пам’ятайте, що через свій розмір він може не підійти для iPhone 12 mini або iPhone 13 mini. На жаль, як і інші продукти MagSafe, розмір iPhone mini занадто малий, щоб належним чином захистити iWalk.

Belkin Magnetic Wireless Power Bank

найкращих, павербанків, сума, iphone, ipad

Якщо ви шукаєте елегантний мінімалістичний зарядний пристрій і не проти пожертвувати заради нього акумулятором, Belkin Magnetic Power Bank. чудовий варіант для вас.

Зарядний пристрій Belkin досить маленький і тонкий, щоб поміститися на вашому iPhone без зайвого об’єму, але він має достатню потужність, щоб під’єднати його, навіть якщо на вашому iPhone є чохол.

Єдиним недоліком цього зарядного пристрою є його акумулятор. Цей MagSafe Power Bank пропонує лише 2 500 мАг або акумулятор, що вдвічі менше, ніж інші за тією ж ціною. Проте, якщо ви хочете щось, що не займає багато місця і при цьому дає вам додатковий заряд батареї на 50%, то Belkin. саме те, що вам потрібно.

Магнітний бездротовий портативний зарядний пристрій Ummz

найкращих, павербанків, сума, iphone, ipad

Говорячи про потужність і функціональність, цей магнітний павербанк має все необхідне для вашого iPhone. Нехай вас не вводить в оману його маленький дизайн. Цей павербанк постачається з акумулятором на 10 000 мАг. Крім того, він достатньо потужний, щоб заряджати ваші кейси MagSafe.

Найкраще те, що він також працює як звичайний бездротовий зарядний пристрій. Це означає, що ви також можете використовувати його для бездротової зарядки ваших Airpods, коли ви не використовуєте його на своєму iPhone.

І останнє, але не менш важливе: він постачається зі складним кронштейном. Ця маленька штучка допоможе вам тримати ваш iPhone, поки ви будете дивитися улюблені серіали на Netflix.

Магнітний бездротовий павербанк Oisle

найкращих, павербанків, сума, iphone, ipad

Ще один чудовий варіант акумулятора (якщо вас не турбує відсутність швидкої зарядки). це бездротовий магнітний акумулятор Oisle Magnetic Wireless Power Bank. Цей павербанк витончений, елегантний і має достатньо заряду, щоб вистачило на цілий день.

Oisle Power Bank має акумулятор на 4225 мАг, але він заряджає ваш iPhone лише зі швидкістю 5 Вт, тому він не такий швидкий, як інші. Однак, однією з цікавих особливостей є світлодіодний індикатор, який показує рівень заряду акумулятора відповідними кольорами.

Найбільшим недоліком цього акумулятора є ціна. Це близько 60, що трохи дорожче, ніж у інших акумуляторних блоків у списку. Тим не менш, він все ще набагато доступніший, ніж акумулятор MagSafe від Apple.

Найкращий чохол для Apple iPhone 11, 11 Pro та 11 Pro Max

Сімейство iPhone 11 вже має чудовий час автономної роботи, але вам може знадобитися додаткова зарядка, і вам, безумовно, потрібен захист.

найкращих, павербанків, сума, iphone, ipad

Лінійка iPhone 11 від Apple запропонувала вражаючий приріст часу автономної роботи порівняно з лінійкою iPhone XS, коли вона була вперше представлена у 2019 році, а модель Pro пропонує на 4 години більше часу автономної роботи порівняно з попередньою моделлю. Але з часом батареї розряджаються, і власники iPhone 11 можуть виявити, що їхні смартфони працюють не так довго, як раніше.

Ви можете носити з собою запасний акумулятор (ознайомтеся з нашими рекомендованими кращими павербанками), але це може бути громіздко і спричинити за собою вільні кабелі і т.д., або ви можете піти по дорогому шляху оновлення і взяти iPhone 13, який може похвалитися ще кращим часом автономної роботи, ніж 11 коли-небудь робив.

Але, окрім того, щоб викласти сотні доларів за новий iPhone, найкращим варіантом буде купити чохол для акумулятора для вашого iPhone 11, 11 Pro або 11 Pro Max, який дасть вам ще один повний заряд енергії, коли він вам дійсно потрібен.

Мій iPhone 11 Pro може пропрацювати звичайний день, але якщо я не можу зарядити його, коли мені це потрібно, я кладу його в чохол і можу продовжувати користуватися ним, поки він заряджається до повної потужності.

Чохол для акумулятора також пропонує вам дещо інше, що потрібно кожному iPhone: захист.

Моделі iPhone 11 мають різні розміри

Важливо! Завжди перевіряйте, чи купуєте ви правильний чохол для своєї моделі телефону. Кожен представник сімейства iPhone 11 має свій розмір, тому вам потрібно мати точний чохол для кожного телефону.

iPhone 11 має 6.1 дюйм (вимірюється по діагоналі), iPhone 11 Pro насправді трохи менший з діагоналлю 5.8-дюймовий екран, а найбільший. iPhone 11 Pro Max з діагоналлю 6.5-дюймовий екран.

Що доступно зараз?

Окрім дорогого чохла Apple Smart Battery Case, ви можете знайти в Інтернеті армію китайських чохлів для iPhone 11/Pro/Max за нижчою ціною, і ми протестували найкращі з них.

Багато з тих, що мають найкращі відгуки в Інтернеті (які ми потім протестували нижче), практично ідентичні (навіть дані, надруковані на них, однакові). але деякі виділяються додатковою функціональністю.

Тільки чохол Apple офіційно благословенний компанією Apple (звісно) сертифікатом MFi (Made for iPhone), але інші чохли все ще працюють.

Найкращі чохли для iPhone 11, 11 Pro 11 Max у 2022 році

Чохол-акумулятор Newdery для iPhone 11 Pro

найкращих, павербанків, сума, iphone, ipad

Сумісний з: iPhone 11, 11 Pro та 11 Pro Max

Чохол для акумулятора Newdery може виглядати досить типово, але він може похвалитися бездротовою зарядкою. що ми вважаємо незамінною річчю. Модель Pro, яку ми протестували, також досить легка. 130 г.

Помітний символ бездротової зарядки на задній панелі досить непотрібний. хоча сама функція бездротової зарядки, звичайно, дуже корисна.

Щоб почати заряджати телефон, натисніть і утримуйте кнопку на задній панелі чохла протягом трьох секунд. Світлодіоди показують, скільки заряду залишилося в чохлі.

Newdery стверджує, що ємність акумулятора забезпечує 120% заявленого потенціалу перезарядки. У чохлах для iPhone 11 і 11 Pro Max встановлений акумулятор на 5000 мАг, в 11 Pro. на 4800 мАг. Ми протестували чохол для акумулятора 11 Pro.

Під час тестування ми отримали трохи більше 100% заряду, що, ймовірно, все, що вам потрібно до наступної точки зарядки. просто не забудьте зарядити чохол після його використання!

Чохол дуже міцний, а верхній силіконовий чохол гнучкий, тому його легко вставляти та знімати.

Він забезпечує більший заряд, ніж Smart Battery Case від Apple, має таку ж функцію бездротової зарядки і коштує набагато дешевше. хоча доступний лише в чорному кольорі.

Apple iPhone Smart Battery Case

найкращих, павербанків, сума, iphone, ipad

Сумісний з: iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max

Apple не випустила свій Apple Smart Battery Case для iPhone 11 під час запуску телефону. ймовірно, тому, що хотіла заявити про більш тривалий час автономної роботи нового мобільного телефону. Анонсувати чохол для нього виглядало б як визнання поганої роботи акумулятора.

Розумний чохол Apple виглядає так само, як і інші розумні чохли (для iPhone 7, XS і XR), з горбом на задній панелі та вирізом для камер. Існують окремі версії для 11, 11 Pro та 11 Pro Max.

Він також настільки ж дорогий, що коштує 129/129 фунтів стерлінгів.

Що нам подобається в чохлі Apple. і він майже вартий такої привабливої ціни. так це те, що він заряджає ваш телефон автоматично, а не потрібно натискати кнопку, щоб почати заряджати.

Він буде тримати iPhone на 100% так довго, як це можливо. Коли він остаточно використає весь свій заряд, чохол відпускається, і ви маєте стільки часу, скільки телефон дасть вам від повного заряджання.

З ємністю 1430 мАг, він не такий потужний, як інші, протестовані тут. Apple заявляє лише 50% додаткового часу автономної роботи. набагато менше, ніж у чохлів з акумуляторами інших виробників, які ми тестували (не те, щоб будь-який з них відповідав 100% заявленим характеристикам). Ми протестували чохол Apple, і фактично отримали близько 60-70% додаткового заряду від нього.

Ще однією перевагою вибору Apple є те, що ви можете бачити залишок заряду акумулятора як телефону, так і чохла, провівши пальцем праворуч по телефону, щоб перейти до Центру сповіщень.

Це бездротовий зарядний пристрій з підтримкою стандарту Qi, тому ви можете використовувати бездротовий зарядний пристрій так само, як і сам iPhone.

Цікаво, що на чохлі є спеціальна кнопка, яка запускає додаток “Камера” (незалежно від того, заблокований iPhone чи ні). Коротке натискання кнопки робить фото, а тривале. знімає відео.

Він доступний у чорному або білому кольорі, а також у спеціальному рожево-пісочному кольорі для 11 Pro та Pro Max. Це більший вибір (за ціною), ніж більшість інших чохлів для iPhone 11, які ми знайшли, хоча їх не так багато, як у Casely Power 2.0.

Це найкращий чохол від Apple для сімейства iPhone 11, і ви отримуєте вибір кольорів. до того ж, при вазі 114 г, це найлегший чохол, який ми тестували. Єдине справжнє зауваження (і воно велике). це ціна. Ай!

Найкращі павербанки для iPhone 11, 11 Pro, 11 Pro Max

З виходом iPhone 11, 11 Pro і 11 Pro Max, є одна річ, яка стає цілком очевидною, і це те, що швидка зарядка вашого iPhone під час руху важлива як ніколи.

Це тому, що iPhone 11 має новий процесор A13 Bionic, три телефони мають більші акумулятори і, звичайно, головна частина цих iPhone, камери, вражають. Зі звичайним iPhone 11 ви отримуєте акумулятор на 3046 мАг, iPhone 11 Pro має акумулятор на 3190 мАг, а 11 Pro Max. на 3969 мАг. Ці типи великих акумуляторів були найпоширенішими в смартфонах Android, але це вже не так, оскільки ці телефони зараз використовують більше енергії, і тепер використання більшого акумулятора є обов’язковим.

Також обов’язковим є використання зарядного пристрою Power Delivery для вашого iPhone 11. Якщо ви купуєте iPhone 11 Pro або 11 Pro Max, то разом з телефоном ви отримаєте настінний зарядний пристрій Power Delivery потужністю 18 Вт. Якщо ви купуєте iPhone 11, то в комплекті з телефоном поставляється лише звичайний зарядний пристрій на 5 Вт.

Що ще важливіше. це отримати банк живлення Power Delivery для вашого iPhone 11. Таким чином, ви можете швидко заряджати свій iPhone, перебуваючи в дорозі, і саме про це ми розповімо в цьому посібнику.

Важливо зазначити, що для заряджання iPhone через порт USB-C PD вам потрібно використовувати кабель USB-C до Lightning. Оскільки iPhone все ще використовує фірмовий порт Lightning від Apple, а НЕ порт USB-C.

Павербанки в цьому посібнику:

Створений для максимальної надійності, довговічності та комфорту; щільно упакований портативний зарядний пристрій, що забезпечує найефективнішу подачу енергії при найменших розмірах

Aukey 20 000 мАг 18 Вт USB-C Power Bank з портом Lightning

У новій лінійці iPhone 11 з’явилися акумулятори більшої ємності, тому придбання павербанка з великою потужністю має сенс. Це тому, що ви можете зарядити телефон на повну потужність у кілька разів, і ви зможете довше користуватися ним без необхідності підзарядки павербанка.

Цей павербанк Aukey має ємність 20 000 мАг, і це чудова потужність для використання, оскільки він заряджає ваш iPhone 11 на повну потужність приблизно чотири рази. Однак це можливо лише в тому випадку, якщо ви заряджаєте свій iPhone 11 за допомогою цього павербанка.

Є два вихідних порти, які можна використовувати для зарядки ваших пристроїв. Єдиний порт USB-C Power Delivery зі швидкістю заряджання 18 Вт, ідеально підходить для швидкого заряджання вашого iPhone. Інший порт. Quick Charge 3.0 порт для швидкої зарядки смартфонів Android.

Ще однією з причин придбати цей банк живлення, крім його високої потужності та зарядки Power Delivery, є його методи підзарядки. Ви можете заряджати цей павербанк за допомогою порту USB-C, вхідного порту Micro-USB або вхідного порту Lightning.

На цьому павербанку є вхідний порт Lightning, який ідеально підходить для користувачів iPhone, оскільки є дуже велика ймовірність, що у вас є кабель Lightning до USB-A, який ви можете використовувати для підзарядки цього павербанку. Не багато павербанків мають вхідний порт Lightning, і саме тому він такий цінний.

  • Ємність 20 000 мАг для багаторазового заряджання смартфонів на повну потужність
  • Функції Quick Charge для швидкої зарядки смартфонів Android та Power Delivery для швидкої зарядки iPhone
  • Можна заряджати через вхідний порт Lightning або порт USB-C PD
  • Поставляється з кабелем USB-A до USB-C
  • Слабкострумова зарядка для менших пристроїв

Технічні характеристики Aukey 20,000mAh 18W USB-C Power Bank з швидкою зарядкою:

Початкова ємність: 20 000 мАг

Вихідна ємність: 15 000 мАг

Порт швидкої зарядки: 5В-6.5V/3A | 6.5V-9V/2A | 9V-12V/1.5A

Порт живлення USB-C: 5В/3А | 9В/2А | 12В/1.5A

Micro-USB: 5В/2.0A

Вхід блискавки: 5В / 2А | 9В / 2А

Вхід USB-C: 5В/3А | 9В/2А

  • Світлодіодний індикатор живлення: Чотири індикатори живлення
  • Розмір: 6.9 x 2.7 x 0.9
  • Вага: 13.4 унції

Банк швидкої зарядки Power Bank

Цей портативний зарядний пристрій RAVPower знаходиться в середньому діапазоні за потужністю, тому що його ємність становить 10 000 мАг. Таким чином, ви можете розраховувати приблизно на два повних заряди для вашого iPhone 11.

Найкраще в цьому павербанку. це його зарядка та форм-фактор. Зарядний пристрій має два вихідні порти. Один з них. порт швидкої зарядки USB-A, а інший. порт живлення USB-C зі швидкістю заряджання 18 Вт.

Ви можете використовувати будь-який з двох вхідних портів для підзарядки павербанка. Є порт USB-C Power Delivery зі швидкістю підзарядки 18 Вт, якщо ви використовуєте настінний зарядний пристрій USB-C Power Delivery для підзарядки. Або ви можете використовувати вхідний порт Micro-USB для підзарядки павербанка за допомогою. При цьому вхідний порт Micro-USB має швидкість підзарядки лише 10 Вт.

Зарядний пристрій має довжину 5.6 дюймів, ширина 2.7 дюймів і товщина 0.6 дюймів. Цей павербанк дуже легко брати з собою куди завгодно.

  • Компактний розмір, який може поміститися разом з вашим телефоном
  • Зарядка Power Delivery для швидкої зарядки вашого iPhone 11
  • Можна заряджати швидше зі швидкістю PD або швидкої зарядки
  • Включає кабель Micro-USB до USB-A та перехідник USB-C до Micro-USB

Доставка Швидка зарядка Power Bank:

Початковий: 10 000 мАг

Вихідна ємність: 5,500 мАг

Порт живлення USB-C: 5В/3А | 9В/2А | 12В/1.5А (18 ВТ)

Порт швидкої зарядки USB-A: 5В/3А | 9В/2А | 12В/1.5А (18 ВТ)

Вхід Micro-USB: 5V2A | 9V/2A (18W)

Вхід USB-C 5V3A | 9V / 2A (18W)

  • Світлодіодний індикатор живлення: 4 сині світлодіодні індикатори живлення
  • Розмір: 5.6 x 2.7 x 0.7 дюймів
  • Вага: 7.5 унцій

Повертаючись до діапазону високої ємності, це портативний зарядний пристрій PowerCore 20000 PD від Anker. Зарядний пристрій має хорошу потужність і, незважаючи на свою назву, павербанк має ємність 20 100 мАг. Такої потужності може вистачити на досить довгий час для заряджання вашого iPhone 11, оскільки ви можете отримати близько чотирьох повних зарядів.

Зарядка від цього PowerCore 20000 PD досить мінімальна, як для його вихідної зарядки, так і для підзарядки. Однак зарядка PD все ще дуже потужна.

Є порт живлення USB-C і порт USB-A. Порт USB-C має швидкість заряджання 30 Вт, що трохи вище, ніж 18 Вт, які вже здатні зарядити iPhone з максимальною швидкістю заряджання. Тим не менш, завдяки 30 Вт потужності зарядки ви також можете використовувати цей банк живлення для зарядки ноутбука USB-C, який у вас може бути. Якщо ви читаєте цей посібник і є користувачем iPhone, то є ймовірність, що у вас є MacBook.

Порт USB-A на цьому павербанку має вихідну потужність 10 Вт, тож нічого особливого, але ви все одно можете використовувати порт USB-C Power Delivery на повну потужність, одночасно заряджаючись від порту USB-A.

Ще одна причина отримати цей банк живлення. це коли справа доходить до його підзарядки. саме тому павербанк постачається з настінним зарядним пристроєм PD потужністю 30 Вт. Ви можете використовувати цей настінний зарядний пристрій для заряджання павербанка з максимальною швидкістю заряджання прямо з коробки.

Крім того, ви також можете використовувати настінний зарядний пристрій PD, який постачається з павербанком, для швидкої зарядки вашого iPhone 11 безпосередньо.

  • Висока потужність для більш тривалого заряду
  • Порт Power Delivery потужністю 30 Вт для швидкої зарядки iPhone, а також для зарядки ноутбуків USB-C
  • Поставляється з настінним зарядним пристроєм PD для швидкої підзарядки павербанку та кабелем USB-C до USB-C

Технічні характеристики Anker PowerCore Speed 20000 PD:

Початкова: 20 000 мАг

Вихідна ємність: 15 000 мАг

Порт живлення USB-C: 5V=3A | 9V=2.6A | 15V = 1.6A (30W)

Порт USB-A: 5V/2.0A (10W)

  • Вхід: 5V=3A | 9V=3A | 15V=2A | 20V=1.5A
  • Світлодіодний індикатор живлення: 4 сині світлодіодні індикатори живлення
  • Розмір: 6.5 x 2.4 x 0.9 дюймів
  • Вага: 13 унцій

PD та швидка зарядка

Це ще один павербанк Aukey, який ми повинні були включити в цей посібник. Зарядний пристрій має загалом чотири способи заряджання. Для банку довжиною 5 дюймів, шириною 3 дюйми і товщиною 0.5 дюймів, можливість заряджати чотири пристрої одночасно дуже вражає.

Отже, для початку цей банк живлення має потужність 8,000 мАг. Це досить мало для iPhone 11, але ви можете отримати принаймні один повний заряд для вашого iPhone 11, і навіть для iPhone 11 Pro Max з його більшим акумулятором. Отримати другий повний заряд можна буде за допомогою звичайного iPhone 11.

Чотири способи заряджання від цього павербанку. це два порти USB-A, один з яких. швидка зарядка 3.0 порт, інший. стандартний порт USB-A; інші два способи зарядки. це 18-ватний порт USB-C Power Delivery Port і бездротова зарядка.

Ви можете бездротово заряджати свій iPhone 11 від цього павербанка, поклавши телефон на верхню частину павербанка, де є логотип “Aukey”. Бездротова зарядка від цього павербанка стандартна на 5 Вт, тому ви не отримаєте швидку бездротову зарядку для iPhone 7.5 Вт, які ви знайдете на звичайних бездротових зарядних пристроях.

Звичайно, ви можете заряджати всіма чотирма способами зарядки, які ми згадували вище, одночасно.

  • Невеликий форм-фактор, який можна розмістити в тому ж, в якому ви розміщуєте свій телефон
  • Особливості: живлення, швидка зарядка та бездротова зарядка
  • Поставляється з кабелем USB-C до USB-C
  • Достатньо потужності лише для одного повного заряду
  • Не постачається з настінним зарядним пристроєм

Power Bank:

Початкова ємність: 8,000 мАг

Вихідна ємність: 6 000 мАг

Порт USB-C: 5V/3A | 9V/2A |12V/1.5A

Порт швидкої зарядки USB-A: 5V-6V / 3A | 6V-9V / 2A | 9V-12V / 1.5A

Стандартний порт USB-A: 5В/2.4A

Бездротова зарядка: 5W

Порт живлення USB-C: 5В/2А | 9В/2А

Вхідний порт Micro-USB: 5В/2А

  • Світлодіодний індикатор живлення: 4 зелені світлодіодні індикатори потужності
  • Розмір: 5.7 x 2.9 x 0.5 дюймів
  • Вага: 6.9 унцій

З цим павербанком Jackery Jackery Bolt ми робимо кілька кроків назад, і це тому, що цей зарядний пристрій не має функції Power Delivery і має одну з найнижчих потужностей в цьому посібнику.

Зарядний пристрій має ємність 6 000 мАг, що дозволяє зарядити ваш iPhone 11, 11 Pro або 11 Pro Max на повну потужність принаймні один раз. Швидше за все, у вас залишиться залишок заряду, але його буде недостатньо, щоб знову зарядити телефон до повної потужності.

Те, чого не вистачає цьому павербанку з його Power Delivery, він компенсує використанням вбудованих кабелів. Отже, цей Jackery Bolt має вбудований кабель Micro-USB, а також кабель Lightning. Ще один спосіб заряджатися від цього павербанка. використовувати його порт USB-A, і ви можете використовувати будь-який кабель, який хочете, з портом.

Таким чином, за допомогою вбудованого кабелю Lightning ви можете заряджати свій iPhone 11, де б ви не знаходилися, і не турбуватися про те, щоб взяти з собою кабель.

Jackery Bolt також має ліхтарик, який ви також можете використовувати.

  • Має порт USB, вбудований кабель Micro-USB та вбудований кабель Lightning для зарядки вашого iPhone
  • Поставляється з кабелем Micro-USB
  • Має світлодіодний ліхтарик

Технічні характеристики Power Bank Jackery Bolt 6,000mAh з вбудованими кабелями:

Цей павербанк Power Delivery належить до преміум-класу з точки зору потужності зарядки та якості збірки, і це портативний зарядний пристрій Crave Plus Pro.

Зарядний пристрій має ємність 20 000 мАг, тому ви можете розраховувати на досить велику кількість зарядок для вашого телефону. Зарядка може здійснюватися через три порти на цьому банку живлення.

Є один порт USB-C зі швидкістю заряджання 45 Вт. Отже, це навіть більше потужності, ніж 30 Вт зарядки PD, яку мають деякі банки живлення. З такою потужністю ви, звичайно, зможете швидко зарядити свій iPhone 11, але він також може бути корисним для зарядки ноутбуків USB-C з більш високою швидкістю зарядки.

Інші два порти на цьому павербанку. Quick Charge 3.0 портів USB-A.

Причина, по якій ми назвали цей зарядний пристрій “Преміум”, полягає в тому, що він має алюмінієвий корпус, і це робить його важчим, але в той же час він відчуває себе високоякісним і кращим за пластик, з якого виготовляється більшість павербанків.

  • Має достатню ємність для багаторазового заряджання iPhone 11 до повної потужності
  • Три порти: два порти швидкої зарядки та один порт USB-C потужністю 45 Вт
  • Виготовлений з алюмінію
  • Тонкий форм-фактор, який дозволяє легко помістити його в

Портативний зарядний пристрій Power Delivery:

Порти USB-A: Швидка зарядка та стандартна швидкість зарядки 5В/2.4A для пристроїв, що не підтримують швидку зарядку

Порт USB-C: 45 Вт

  • Світлодіодний індикатор живлення: Чотири білі індикатори живлення
  • Розмір: 7 х 3.2 x 0.7 дюймів
  • Вага: 1.3 фунти

Банк

Цей банк живлення ZMI дещо відрізняється від інших банків живлення Power Delivery на ринку. По-перше, давайте просто пройдемось по основах.

Він має ємність 20 000 мАг і три порти для зарядки. Порт Power Delivery на цьому зарядному пристрої має швидкість заряджання 45 Вт, тому його потужності вистачить на все. Два порти USB-A також підтримують технологію швидкої зарядки Quick Charge 3.0.

Цей павербанк Power Delivery відрізняється від інших тим, що він може працювати як USB-концентратор. Підключившись до пристрою за допомогою порту USB-C цього павербанка, ви можете використовувати обидва порти USB-A цього павербанка як USB-концентратори для комп’ютера або навіть для iPhone 11. До портів можна підключати миші, флеш-накопичувачі або навіть клавіатури.

  • Подвоюється як павербанк та USB-хаб для інших пристроїв
  • Висока потужність 20 000 мАг
  • Швидкість зарядки 45 Вт Power Delivery для зарядки ноутбуків і швидкої зарядки iPhone
  • Поставляється з кабелем USB-C до USB-C, 2-в-1 Micro-USB і комбінованим кабелем USB-C до USB-A

Портативний зарядний пристрій та USB-концентратор:

Початкова ємність: 20 000 мАг

Вихідна ємність: 14 800 мАг

USB-C: 5-20 В MAX 45 Вт (15/3 А) або 40 Вт (20 В/2 А);

Швидка зарядка USB-A: 5V/2.4A 9V/2A 12V/1.5A

Стандарт USB-A: 5В/2.4А (макс. 18 Вт)

Максимальна вихідна потужність: 45W

USB-C: 5-20V MAX 45W

  • Світлодіодний індикатор живлення: 4 білі світлодіодні індикатори потужності
  • Розмір: 6.3 x 3.2 x 0.8 дюймів
  • Вага: 14.2 унції

Цей павербанк UGREEN дуже схожий на інші павербанки середнього класу, про які ми згадували в цьому посібнику. Цей зарядний пристрій також має ємність 10 000 мАг, порт PD потужністю 18 Вт і порт швидкої зарядки. Таким чином, ви отримуєте все необхідне для швидкої зарядки вашого iPhone 11, а також для зарядки смартфонів на базі Android.

Цей портативний зарядний пристрій UGREEN також має цифровий індикатор заряду, тому набагато простіше дізнатися, скільки залишилося заряду, ніж кілька точок, які зазвичай використовують багато павербанків.

Форм-фактор цього зарядного пристрою чудовий, незважаючи на те, що він досить товстий. 1 дюйм, але це компенсується довжиною 3.7 дюймів і ширина 2.6 дюймів.

  • Особливості Подача енергії та швидка зарядка Quick Charge швидка зарядка
  • Малий форм-фактор
  • Цифровий дисплей для потужності
  • Поставляється з кабелем USB-A до USB-C

Заряджайте Power Bank:

Порт живлення USB-C: 5В / 3А | 9В / 2А | 12В / 1.5A

Порт швидкої зарядки: 5В / 3А | 9В / 2А | 12В / 1.5A

  • Вхід: 5V/3A | 9V/2A | 12V/1.5A
  • Світлодіодний індикатор потужності: Цифровий індикатор потужності
  • Розмір: 3.7 x 2.6 x 1 дюйм
  • Вага: 6.3 унції

Тепер, якщо вам потрібен павербанк з набагато більшою ємністю, ніж будь-який із зарядних пристроїв, які ми вже розглянули, тоді зверніть увагу на цей павербанк Anker PowerCore 26800.

Цей Anker має ємність 26 800 мАг, що достатньо для заряджання вашого iPhone 11, 11 Pro та 11 Pro Max на повну потужність більш ніж у п’ять разів. Використання цього павербанка для заряджання інших смартфонів, планшетів або навіть ноутбуків на повну потужність, поки ви заряджаєте свій iPhone, також можливе. Просто так багато енергії.

Цей зарядний пристрій також має три порти для використання.

Порт USB-C Power Delivery має швидкість заряджання 30 Вт, тоді як два порти USB-A мають швидкість заряджання 15 Вт.

На додачу до всього, цей павербанк постачається з настінним зарядним пристроєм USB-C Power Delivery потужністю 30 Вт, як і інші павербанки Anker, про які йдеться в цьому посібнику. З ним ви також можете швидко заряджати iPhone 11, а також заряджати цей PowerCore 26800 з максимальною швидкістю заряджання.

  • Дуже висока потужність, якої може вистачити на кілька днів, заряджаючи iPhone 11 до повної потужності багато разів
  • Швидка зарядка 30 Вт Power Delivery
  • Поставляється з настінним зарядним пристроєм PD та кабелем USB-C до USB-C
  • Виготовлений з алюмінію
  • Десять світлодіодів відображення потужності

із зарядним пристроєм потужністю 30 Вт:

Початкова ємність: 26 800 мАг

Вихідна ємність: 20 000 мАг

Обидва зарядні порти USB-A: 5V/3.0A

Порт USB-C: 30 Вт

  • Вхід 30 Вт через вхід USB-C з настінним зарядним пристроєм USB-C Power Delivery
  • Світлодіодний індикатор живлення: Так
  • Розмір: 6.5 x 3.1 x 0.9 дюймів
  • Вага: 1.3 фунти

Ще один банк живлення Aukey, який ми повинні були розмістити в цьому посібнику. це портативний зарядний пристрій на 20 000 мАг, який має чотири вихідні порти. Є три порти USB-A і один порт USB-C.

Порт USB-C на цьому павербанку не має функції Power Delivery, але він має швидкість зарядки 15 Вт, тому він близький.

Однією з головних причин придбати цей павербанк є те, що він використовує вхідний порт Lightning, як і інші павербанки Aukey в цьому посібнику. Інші два вхідні порти. це порт USB-C, а також вхідний порт Micro-USB.

  • Висока потужність для багаторазового заряджання iPhone та інших пристроїв на повну потужність
  • Чотири вихідних і три вхідних порти для підзарядки
  • Кабель USB-A до USB-C

Характеристики павербанку Aukey на 20 000 мАг з 4 виходами та 3 входами:

Початкова ємність: 20 000 мАг

Вихідна ємність: 15 000 мАг

Порт USB-A 1/2: 5V/3.0A

USB-A Порт 3: 5V/2.4A

Порт USB-C: 5V/3.0A

Вхід Micro-USB: 5V/2.0A

Вхід блискавки: 5V/1.5A

Вхід USB-C: 5V/3.0A

Leave a Reply