Швидка зарядка. Підключіть зарядну станцію

Table of Contents

Швидка зарядка

Швидкі зарядні пристрої постійного струму Hawaiian Electric можуть забезпечити типовому електромобілю понад 40 миль додаткового запасу ходу всього за 15 хвилин. Водії, які заряджають протягом дня, можуть розраховувати на нижчі тарифи.

Ось додаткова інформація про те, які автомобілі сумісні з нашими зарядними пристроями:

  • Наші зарядні станції підтримують автомобілі зі стандартним портом CHAdeMO або CCS
  • Наші зарядні станції мають обидва стандартні порти, але можуть заряджати лише один автомобіль одночасно
  • Порти CHAdeMO використовуються в японських, корейських або Tesla (з адаптером Tesla CHAdeMO) електромобілях
  • Порти CCS використовуються в американських, європейських та корейських електромобілях
  • Більшість гібридних транспортних засобів та деякі старі моделі електромобілів не обладнані пристроями для швидкої зарядки

Як користуватися зарядними пристроями

Користуватися швидкими зарядними пристроями легко і швидко. Просто виконайте ці чотири кроки:

Сплатіть

Швидкі зарядні пристрої приймають наступні типи оплати:

  • Кредитна картка
  • Shell Recharge або додаток OpConnect (доступний в Google Play або iTunes)
  • Shell Recharge (раніше Greenlots) або мережева карта OpConnect

Для створення облікового запису в обох додатках потрібен мінімальний баланс. Якщо у вас виникли запитання або вам потрібна допомога з додатками для зарядних пристроїв, будь ласка, зв’яжіться з нами:

Виберіть тип порту

Виберіть порт CHAdeMO або CCS.

Підключіть і заряджайте

Ви готові! Просто під’єднайте свій автомобіль і почніть заряджатися.

Важливо: Ось кілька порад щодо використання порту CHAdeMo та адаптерів. Для деяких автомобілів (наприклад.g. Tesla) потребують адаптера для використання стандартного порту CHAdeMo на наших станціях. Адаптери можна придбати у виробника автомобіля.

Завершуйте сеанс заряджання

Натисніть будь-яку з сріблястих кнопок, щоб увімкнути пристрій, а потім натисніть “Стоп” на верхній лівій сріблястій кнопці. НЕ натискайте червону кнопку аварійної зупинки.

Етикет заряджання

Щоб забезпечити безперебійну та безпечну роботу з нашими швидкими зарядними пристроями, ми надали кілька порад щодо етикету заряджання:

  • Паркуйтеся лише у спеціально відведеному місці для зарядки, коли ви активно заряджаєтесь.
  • Хоча для активного заряджання немає обмежень у часі, ми просимо вас негайно від’єднати зарядний пристрій від мережі та перемістити його після завершення заряджання.
  • Подумайте про завершення заряджання, коли ваш електромобіль буде заряджений на 80%, щоб захистити батарею. Більшість електромобілів сповільнюють швидкість заряджання після заповнення на 80%.
  • Подумайте про те, щоб заряджати частіше і на короткі проміжки часу, щоб більше людей могли користуватися швидким зарядним пристроєм.
  • Не від’єднуйте інші електромобілі від зарядних станцій, якщо вони не залишили записку з дозволом на це.
  • Будь ласка, поверніть вилку та шнур на місце після використання.

Поширені запитання

Отримайте відповіді на поширені запитання про електромобілі та зарядки.

Зацікавленість зусиллями Hawaiian Electric з електрифікації транспорту?

Ознайомтеся з нашою Стратегічною дорожньою картою електрифікації транспорту та додатковими ресурсами.

Карта громадських зарядних станцій

Більшість водіїв електромобілів заряджаються вдома протягом ночі. Якщо роботодавець має зарядку, це ще один популярний варіант. Громадські зарядки виручають під час тривалих поїздок або коли ви не маєте доступу до зарядки вдома. У Вермонті є близько 350 громадських зарядних станцій, і ще більше з’являється на шляху до них. Нам пощастило мати найвищий показник доступності громадських зарядних станцій на душу населення у Сполучених Штатах, тож, швидше за все, ви знайдете таку станцію поблизу того місця, де ви хочете бути. Дивіться нашу карту та додаткову інформацію нижче для отримання детальної інформації про пошук та використання громадських зарядних станцій.

Зарядні станції для електромобілів у Вермонті:

Швидкі зарядні пристрої

Зарядні пристрої рівня 1/2

Назва

Доступне паливо

На карті показано поточні місця розташування зарядних станцій для електромобілів відповідно до Локатора альтернативних паливних станцій Міністерства енергетики США. Будь ласка, зв’яжіться з нами, якщо ви знаєте про громадську зарядну станцію, яка не показана на карті. Сайти можуть з’являтися через кілька тижнів після відкриття через процес верифікації.

Мережі зарядних станцій

Більшість громадських зарядних станцій є платними. Зазвичай зарядка рівня 2 коштуватиме близько 0.20/кВт-год та швидка зарядка постійним струмом коштуватиме 0.35-0.50/кВт-год. Швидка зарядка коштує значно більше, ніж більшість людей платять за зарядку вдома, хоча деякі автовиробники включають кредити на швидку зарядку до продажу електромобіля. Наша карта зарядних станцій не містить інформації про ціни, тому водіям електромобілів рекомендується зареєструвати обліковий запис у оператора платіжної мережі та перевіряти їх веб-сайт або додатки для смартфонів перед відвідуванням. Поточні мережі зарядних станцій для електромобілів, що діють у Вермонті або поблизу, включають

Інформація про мережу з’явиться у спливаючому вікні з деталями станції при натисканні на карту нижче. Деякі зарядні станції, розташовані близько одна до одної на карті, може бути важко розрізнити, тому ми рекомендуємо збільшити масштаб до місця призначення, щоб підтвердити розташування та кількість зарядних портів.

Tesla також має власну мережу швидких зарядних станцій Supercharger та зарядних станцій рівня 2 Destination Charging. Більшість з цих локацій Tesla доступні лише для власників Tesla, але невелика кількість зарядних станцій обладнана адаптерами SAE CCS, що дозволяє водіям, які не є власниками Tesla, отримати доступ до них через додаток Tesla для смартфонів. Дізнайтеся більше про зарядки від інших виробників на цьому ресурсі підтримки Tesla.

Якщо ви подорожуєте до Канади, вам варто звернути увагу на The Electric Circuit та Flo Network для зарядки під час подорожі. Ці мережі також мають додатки для смартфонів, які можна використовувати для початку сеансу зарядки, якщо у вас немає з собою картки доступу.

Інші карти зарядних станцій

Plugshare є дуже популярним джерелом інформації про зарядні станції, де користувачі можуть фільтрувати локації на основі моделі свого автомобіля, залишати відгуки та планувати поїздки через додаток для смартфонів та веб-сайт. ChargePoint також має додаток для смартфонів, який може показувати в реальному часі доступність зарядних станцій в їх мережі. Будь-яке з цих джерел може містити помилки та пропуски.

Наша поточна карта зарядних станцій не включає інформацію про типи штепсельних розеток, доступних у певних місцях. Ми наполегливо рекомендуємо використовувати PlugShare для фільтрації місць зарядки, щоб показати лише типи штепсельних розеток, сумісні з вашим автомобілем, а також переглядати нещодавні реєстрації користувачів, перш ніж покладатися на місце швидкої зарядки постійного струму.

Водіям електромобілів завжди рекомендується планувати заздалегідь і знати, де можуть існувати альтернативні варіанти зарядних станцій на випадок, якщо виникнуть проблеми з обладнанням або станція буде зайнята. Деякі електромобілі мають вбудовані системи, які допомагають планувати поїздки на далекі відстані та знаходити запасні місця для зарядки в разі перебоїв з електрикою. PlugShare та A Better Routeplanner також пропонують допоміжні засоби для планування поїздок на електромобілях.

Майбутня доступність зарядних станцій для електромобілів

У Вермонті більше громадських зарядних станцій, ніж у багатьох інших штатах, але для досягнення цілей штату щодо впровадження електромобілів необхідно розширити нашу мережу. На щастя, штат вже уклав контракт з Blink EV Charging на будівництво 11 додаткових місць швидкої зарядки постійного струму в Еносбурзі, Фейр Хейвені, Джонсоні, Ладлоу, Ньюпорті, Рендольфі, Ратленді, Спрінгфілді, Південному Герої, Сент-Джонсбері та Вілмінгтоні. Ще один контракт з Norwich Technologies додасть швидкі зарядки ще в шести місцях в Олбурзі, Бредфорді, Брайтоні, Хардвіку, Вергенні та Уотербері. Багато з них мають бути встановлені у 2022 році. Додаткову інформацію про державну фінансову підтримку зарядних станцій для електромобілів можна знайти на ресурсах програми грантів на зарядку електромобілів Агентства торгівлі та розвитку громад штату Вермонт. Додавання зарядки в цих 17 місцях означатиме, що мандрівники на дорогах Вермонта ніколи не будуть знаходитися на відстані більше 30 миль до місця швидкої зарядки.

Штат також працює над загальнодержавним планом зарядки електромобілів, який допоможе спрямувати майбутні інвестиції, включаючи приблизно 20 мільйонів доларів федерального фінансування, що надходить до штату через програму Національної інфраструктури електромобілів (NEVI), передбачену двопартійним законом про інфраструктуру 2021 року. На сайті Агентства транспорту штату Вермонт є ресурс про вимоги NEVI та можливості для громадського обговорення.

Заряджайте Бостон: Бостонська програма автомобілів з нульовим рівнем викидів

По-перше, нам потрібно, щоб люди, які їздять поодинці, пересідали на громадський транспорт, користувалися спільним транспортом, їздили на велосипеді або ходили пішки на роботу. Щоб досягти наших цілей вуглецевої нейтральності, всі інші транспортні засоби повинні бути електричними або з нульовим рівнем викидів.

Електромобілі. це автомобілі або інші транспортні засоби, які повністю або частково працюють на електриці. Вони виробляють менше викидів і шуму, ніж транспортні засоби, що працюють на бензині, дизельному паливі та інших видах викопного палива. До електромобілів можна віднести малі транспортні засоби з електричним приводом, зокрема електровелосипеди та електросамокати.

Місто має на меті, щоб кожне домогосподарство знаходилося в межах 10 хвилин ходьби від громадської зарядної станції для електромобілів або спільного користування електромобілями. Зарядні станції для електромобілів встановлюються на автостоянках, що належать місту.

Ми зібрали інформацію у вигляді інструкцій. Ці документи містять відповіді на питання щодо володіння та експлуатації електромобіля. Будь ласка, зв’яжіться з нами, якщо у вас виникнуть додаткові запитання.

Дорожня карта Бостона з нульовим рівнем викидів

Місто Бостон випустило свою дорожню карту для автомобілів з нульовим рівнем викидів. Довгострокова стратегія прискорює впровадження електромобілів та іншого транспорту з нульовим рівнем викидів. Резюме Дорожня карта з нульовим рівнем викидів

Програми ZEV міста Бостон

Місто Бостон встановлює зарядні станції для електромобілів по всьому Бостону, щоб покращити доступ до громадської зарядки

Щоб розширити доступ до громадських зарядних станцій для електромобілів, місто Бостон встановлює зарядні станції для електромобілів на деяких з наших муніципальних парковок.

швидка, зарядка, підключіть, зарядну

Паркування на наших муніципальних парковках безкоштовне. Зарядка електромобіля. 0.25/кВт-год. Існує тариф 1.00 за годину неактивної зарядки після завершення зарядки.

Ми тестуємо використання вантажних електровелосипедів як частину нашої програми для працівників міста, як альтернативу використанню автомобіля.

швидка, зарядка, підключіть, зарядну

Knox. це міський вантажний електровелосипед. Вантажний електровелосипед. це триколісний велосипед з електричним акумулятором і великим відсіком для перевезення речей. Ми хотіли допомогти працівникам міста показувати власний приклад у веденні міського бізнесу. Ми припустили, що для поїздок на короткі відстані трицикл може стати розумною заміною автомобілю або вантажівці. Для отримання додаткової інформації про програму відвідайте Нокс: Вантажний електровелосипед.

Ми працюємо з місцевими партнерами над пілотним використанням електровелосипедів як моделі доставки, яка замінить мікроавтобуси та вантажівки.

Влітку 2020 року місто Бостон опублікувало запит на інформацію щодо електричних вантажних велосипедів (RFI). Ми хотіли отримати інформацію про те, як електровелосипеди можуть вписатися в ландшафт доставки нашого міста. Ми отримали 13 відповідей, які містили інформацію про

  • типи електровелосипедів
  • управління даними
  • операційна логістика
  • політична підтримка та
  • планування.

Місто Бостон через програму Bloomberg Philanthropies American Cities Climate Challenge уклало контракт з компанією Nelson/Nygaard. Вони розроблять і, можливо, запустять пілотну програму доставки електровелосипедів. Протягом наступних кількох місяців місто працюватиме над визначенням:

  • регуляторний
  • адміністративні та
  • операційні виклики для доставки електровелосипедів у місті.

Ми також визначимо потенційних партнерів програми та пілотні локації. Місто планує запустити пілотну програму не раніше весни 2022 року.

Good2Go. це програма спільного використання електромобілів (EV) з ковзною шкалою тарифів. Підтримує доступний доступ до екологічно чистих видів транспорту на Нубійській площі, Роксбері та прилеглих районах. Роксбері був серцем Бос

Для отримання списку локацій відвідайте evgood2go.org.

Основна мета програми. обслуговування місцевих жителів і бізнесу. Користуватися послугою зможуть люди з будь-якими доходами, а ті, хто має менший дохід, платитимуть за нижчим тарифом. Надання доступу до спільних електромобілів означає, що учасники зможуть краще ознайомитися з керуванням електромобілем та зробити вибір на користь комфортного, безпечного та екологічно чистого транспорту.

Місто Бостон співпрацює з Good2Go, розміщуючи транспортні засоби на наших муніципальних парковках. Розширення каршерінгу електромобілів включено до міського Плану дій щодо зміни клімату та Дорожньої карти з нульовим рівнем викидів (ZEV). Обидві ці ініціативи окреслюють багатогранну стратегію розгортання ZEV у місті. Мета міста полягає в тому, щоб 100% мешканців знаходилися в межах 10 хвилин ходьби від станції спільного користування електромобілями або громадської зарядки для електромобілів.

Зарядні станції Shell Recharge

Shell Recharge. це громадська мережа зарядних станцій, яка надає швидкі, швидкісні та надшвидкісні зарядні пристрої для власників електромобілів у Великобританії, швидкість зарядки яких коливається від 7 кВт до 175 кВт. Вони обслуговують клієнтів, які платять по факту, за ціною від 55 пенсів. 85 пенсів за кВт-год.

Це швидкозростаюча мережа, яка сподівається мати 5000 пунктів зарядки у Великобританії до 2025 року. Shell Recharge. це перша мережа зарядних станцій для електромобілів, запущена великою нафтовою компанією; вони мають пункти зарядки в 33 країнах Європи.

Капот підтримує заправки Shell, що працюють за принципом Allego. Ви можете знайти їхні зарядні станції в тих самих дворах, що й заправні станції. Наразі це відносно невелика мережа, але вона прагне до розширення.

Що покриває Shell Recharge?

Shell Recharge має зарядні станції по всій Великобританії. Ви можете знайти їхні зарядні станції на АЗС Shell. Більша частина їхньої мережі складається з поєднання швидких, швидких та надшвидких зарядних пристроїв. Більшість зарядних станцій мають широкий діапазон швидкостей.

Щоб дізнатися, чи є найближча станція Shell Recharge поблизу вашого місця проживання, відвідайте їхній веб-сайт або завантажте їхній додаток і перегляньте карту зарядних станцій.

швидка, зарядка, підключіть, зарядну

Швидкість заряджання на зарядних станціях Shell Recharge

Shell Recharge надає швидкі, швидкі та надшвидкі зарядні пристрої на своїх станціях. Для заряджання змінним струмом використовується роз’єм типу 2, а для заряджання постійним струмом. роз’єми CCS та CHAdeMO. Не всі зарядні станції у Великобританії пропонують зарядні пристрої для роз’єму CHAdeMO, оскільки він не є європейським стандартом роз’єму постійного струму.

Їх зарядні пристрої працюють зі швидкістю від 7. 175 кВт. Не всі станції забезпечують всі швидкості заряджання, тому, якщо вам цікаво дізнатися, які швидкості є на найближчому пункті Shell Recharge, перевірте їхній додаток або веб-сайт.

Щоб допомогти вам зрозуміти, скільки часу знадобиться для зарядки вашого електромобіля зі швидкістю зарядки Shell Recharge, ми розрахували, скільки часу знадобиться для зарядки трьох найпопулярніших електромобілів у Великобританії з 10. 80% за допомогою їх зарядних пристроїв.

Ми розраховуємо 10. 80%, тому що ви можете пошкодити акумулятор, якщо дозволите йому розрядитися до 0% або заповнити до 100%. Крім того, більшість електромобілів сповільнюють свій заряд, коли вони наближаються до 100% потужності, тому важко назвати точний час для 0. 100% заряд.

Три електромобілі, які ми використовуємо для розрахунку часу заряджання Shell Recharge. це Nissan Leaf на 40 кВт-год, Tesla Model 3 Long Range та Jaguar I-Pace.

Тип зарядного пристрою Тип роз’єму Час заряджання Tesla Model 3 Long Range на 80% більше
Зарядні пристрої потужністю 7 кВт Роз’єм типу 2 7 годин, 30 хвилин
Зарядні пристрої потужністю 22 кВт Роз’єм типу 2 4 години, 46 хвилин
Зарядні пристрої потужністю 50 кВт Роз’єми CCS CHAdeMO 1 година, 3 хвилини
Зарядні пристрої потужністю 70 кВт Роз’єми CCS CHAdeMO 45 хвилин
Зарядний пристрій 150 кВт З’єднувач CCS 21 хвилина
Зарядний пристрій 175 кВт Роз’єм CCS 18 хвилин

Зарядний пристрій 7 кВт

Зарядний пристрій Shell Recharge потужністю 7 кВт використовує роз’єм типу 2 для зарядки змінного струму. Зарядний пристрій потужністю 7 кВт найкраще використовувати для підзарядки електромобіля, оскільки його повна зарядка займає багато часу.

Для заряджання трьох електромобілів від 10 зарядних станцій знадобиться наступний час. 80% з використанням зарядного пристрою потужністю 7 кВт. Nissan Leaf ємністю 40 кВт-год заряджається за 4 години 15 хвилин, Tesla Model 3 Long Range. за 7 годин 30 хвилин, а Jaguar I-Pace. за 9 годин.

Зарядний пристрій потужністю 22 кВт

Зарядний пристрій потужністю 22 кВт використовує роз’єм типу 2 для заряджання змінним струмом. 22 кВт. це більше, ніж більшість електромобілів можуть заряджати за допомогою роз’єму змінного струму, тому цей зарядний пристрій, ймовірно, буде заряджати з максимальною швидкістю зарядки змінного струму вашого електромобіля.

Зарядний пристрій потужністю 22 кВт заряджає електромобіль Nissan Leaf ємністю 40 кВт-год від 10 кВт-год за 4 години 15 хвилин. 80%, це займе у Tesla Model 3 Long Range 4 години 46 хвилин, а у Jaguar I-Pace. 5 годин 42 хвилини.

Зарядний пристрій потужністю 50 кВт

Зарядний пристрій Shell Recharge потужністю 50 кВт використовує CCS або роз’єм CHAdeMO для зарядки постійним струмом. 50 кВт. найпоширеніша швидкість зарядки постійним струмом у Великобританії.

Використовуючи цей зарядний пристрій для зарядки від 10. 80% займе наступний час. Nissan Leaf ємністю 40 кВт-год заряджається за 36 хвилин, Tesla Model 3 Long Range. за 1 годину 3 хвилини, а Jaguar I-Pace. за 1 годину 15 хвилин.

Зарядний пристрій потужністю 70 кВт

Зарядний пристрій потужністю 70 кВт використовує роз’єми CCS та CHAdeMO для зарядки постійним струмом. 70 кВт. це швидка швидкість заряджання.

Для заряджання електромобіля Nissan leaf ємністю 40 кВт-год знадобиться 36 хвилин, щоб зарядитися від 10. 80% за допомогою зарядного пристрою потужністю 70 кВт. Tesla Model 3 Long Range. 45 хвилин, Jaguar I-Pace. 54 хвилини.

Зарядний пристрій потужністю 150 кВт

Зарядний пристрій Shell Recharge потужністю 150 кВт використовує роз’єм CCS і CHAdeMO для зарядки постійним струмом. Зарядний пристрій потужністю 150 кВт є надшвидким і набагато швидшим, ніж більшість зарядних пунктів у Великобританії.

Зарядний пристрій потужністю 150 кВт заряджає три електромобілі від 10. Для зарядки на 80% знадобиться наступний час. Nissan Leaf ємністю 40 кВт-год заряджається за 36 хвилин, Tesla Model 3 Long Range. за 21 хвилину, а Jaguar I-Pace. за 37 хвилин.

Зарядний пристрій потужністю 175 кВт

Зарядний пристрій потужністю 175 кВт використовує CCS або роз’єм CHAdeMO для заряджання постійним струмом. Цей надшвидкий зарядний пристрій заряджає швидше, ніж більшість роз’ємів постійного струму електромобілів. Єдиний з трьох електромобілів, які ми використовуємо, який може заряджатися вище 175 кВт. це Tesla Model 3 Long Range; інші два заряджаються з максимальною швидкістю при використанні цього зарядного пристрою.

Зарядному пристрою Shell Recharge потужністю 175 кВт знадобиться 36 хвилин, щоб зарядити Nissan Leaf ємністю 40 кВт-год від 10. 80%, для зарядки Tesla Model 3 Long Range знадобиться 18 хвилин, а для зарядки Jaguar I-Pace. 37 хвилин.

швидка, зарядка, підключіть, зарядну

Скільки коштує зарядка на зарядних станціях Shell Recharge?

Час заряджання Shell Recharge залежить від швидкості зарядного пристрою, який ви використовуєте. У них немає можливості членства; ви повинні завантажити їхній додаток, щоб користуватися їхніми зарядними пристроями.

Shell Recharge стягує 55 пенсів за кВт-год за швидкі зарядні пристрої, 79 пенсів за кВт-год за швидкі зарядні пристрої та 85 пенсів за ультрашвидкі зарядні пристрої.

Зарядні пристрої Shell Recharge Ціна за кВт-год
Швидкі зарядні пристрої (7. 22 кВт) £0.55
Швидкі зарядні пристрої (50. 100 кВт) £0.79
Надшвидкі зарядні пристрої (100 кВт) £0.85

Отримайте дешевшу зарядку для електромобіля з капотом

Shell Recharge. це чудова мережа зарядних станцій з різною швидкістю зарядки та розташуванням по всій країні. Однак вони недешеві, а відсутність членства може дратувати власників електромобілів, які сподіваються часто користуватися своїми станціями.

Якщо вас цікавлять зарядні пристрої зі знижками по всій країні та з будь-якою швидкістю, вам варто завантажити Bonnet.

Bonnet. це наш додаток, який дозволяє користувачам електромобілів отримати доступ до тисяч зарядних пунктів по всій країні, з різним розташуванням та швидкістю зарядки, щоб ви могли знайти потрібний зарядний пристрій. Ми сподіваємось забезпечити власників електромобілів доступними кВт, щоб полегшити громадську зарядку.

Якщо ви зацікавлені в знижених цінах на електромобілі, вам варто придбати одну з наших опцій членства, Bonnet Boosts. Bonnet Boosts може допомогти вам заощадити до 15% на зарядці електромобіля в зарядних мережах наших партнерів. У нас є два варіанти для власників електромобілів на вибір.

Перший називається Light Boost. Light Boost дозволяє власникам електромобілів заощаджувати 10% від рахунку за зарядку всього за 2 фунти стерлінгів щомісяця. Це 24 фунтів стерлінгів протягом року, що потенційно може заощадити сотні гривень. Light Boost дозволяє отримати доступ до всіх зарядних станцій наших партнерів у Великобританії та за кордоном.

Другий варіант називається Turbo Boost. Turbo Boost. 8 фунтів стерлінгів щомісяця зі знижкою 15% на всі зарядки. Turbo Boost. найкращий варіант для власників електромобілів, які часто заряджаються на громадських зарядних станціях і шукають способи заощадити гроші. Turbo Boost допомагає заощаджувати більше, чим більше ви заряджаєте.

швидка, зарядка, підключіть, зарядну

Спробуйте Bonnet

Ми співпрацюємо з найкращими мережами громадських зарядних станцій у Великобританії, щоб запропонувати нашим клієнтам різні варіанти зарядки, які допоможуть їм знайти ідеальну точку зарядки, що відповідає їхнім потребам. Наш додаток працює з повільними зарядними пристроями, ультрашвидкими зарядними пристроями, зарядними пристроями для паркування на вулицях та станціях технічного обслуговування.

Одна з найнеприємніших речей у громадській зарядці. необхідність завантажувати додаток для кожної мережі, якою ви користуєтесь, а це може захаращувати ваш телефон і сповільнювати його роботу. Вам не потрібно завантажувати сотні мережевих додатків, щоб отримати доступ до найкращих громадських зарядних пристроїв; вам потрібен лише Bonnet.

Отримайте доступ до найкращих зарядних мереж Великобританії, завантаживши Bonnet тут.

Leave a Reply