Огляд Anker PowerCore III Sense 10K: Фантастичне поєднання потужності та портативності…

Огляд Anker PowerCore III Sense 10K: Фантастичне поєднання потужності та портативності

Підсумок: Anker PowerCore III Sense 10K має достатньо заряду для живлення більшості пристроїв, які вам знадобляться, коли ви знаходитесь далеко від розетки, і він забезпечує 18 Вт потужності через порт USB-C, що означає, що він може дуже швидко зарядити ваш iPhone. Крім того, він досить маленький і тонкий, щоб легко поміститися в більшості сумок і гаманців, а його дизайн досить витончений.

Плюси

  • USB-C з подачею живлення
  • USB-A для заряджання старих пристроїв
  • Тонкий і компактний дизайн
  • Стильні кольори тканини

Мінуси

Завжди можна довіряти i.

Наша команда експертів Apple має багаторічний досвід тестування всілякої техніки та гаджетів, тому ви можете бути впевнені, що наші рекомендації та критика є точними та корисними. Дізнайтеся більше про те, як ми тестуємо.

Можливість заряджати телефон, коли ви не знаходитесь поруч з розеткою, стає все більш важливою, оскільки наші щоденні водії стають робочими конячками. Ігри, фотографування, перегляд соціальних мереж, використання FaceTime для спілкування з друзями, і так, старі добрі телефонні дзвінки розряджають батарею вашого телефону. Якщо ви не будете обережними, ви можете отримати повідомлення про низький заряд акумулятора в найгірший момент, але портативний акумулятор може позбавити вас від необхідності турбуватися про це.

Я роками використовую портативні акумулятори для заряджання всіх своїх пристроїв. Від різноманітних iPhone та iPad до мобільних ігрових систем та ліхтариків, що перезаряджаються, акумуляторні батареї можуть бути неймовірно корисними. Я використовую Anker PowerCore III Sense 10K вже кілька місяців через його тонкий і компактний дизайн та можливість швидкої зарядки; він став невід’ємною частиною моєї техніки, яку я беру з собою майже скрізь.

Тільки найнеобхідніше

Anker PowerCore III Sense 10K: Особливості

Anker PowerCore III Sense 10K має все необхідне для портативного акумулятора, не перевантажуючи вас безліччю функцій.

Як ви могли зрозуміти з назви, Anker PowerCore III Sense 10K має ємність 10 000 мАг, що означає, що він повинен мати можливість зарядити iPhone 11 Pro Max двічі і ще залишиться трохи соку.

Ви можете заряджати свої пристрої через один з двох портів. Підключається до порту USB-A або USB-C, і в той час як USB-A має максимальну вихідну потужність 12 Вт, USB-C може викачувати 18 Вт, що дозволяє Anker PowerCore III Sense 10K швидко заряджати ваш iPhone 11. Хоча зарядка телефону через порт USB-A буде не такою швидкою, вона все одно швидша, ніж стандартний настінний зарядний пристрій потужністю 5 Вт, який Apple постачає для iPhone SE та iPhone 11.

Він вимірює 5.88 дюймів на 2.69 дюймів, а його товщина лише трохи більше півдюйма. Він легко поміститься у вашій улюбленій технічній сумці, рюкзаку або сумочці, і навіть може поміститися в більшості джинсів.

Швидко заряджає все, що мені потрібно

Anker PowerCore III Sense 10K: Що мені подобається

Деякі продукти не повинні бути модними, вони просто повинні виконувати роботу, яку ви хочете, щоб вони виконували, і саме так я ставлюся до PowerCore III Sense 10K. Він досить швидко заряджав усе, що я кидав у нього, а кількість заряду, яку можна отримати з ємності 10 000 мАг, є досить великою в реальних ситуаціях.

Я користувався своїм iPhone протягом декількох днів, він може легко зарядити мій iPhone XS Max до повного заряду принаймні двічі, і у мене ще залишилося трохи соку. Коли я використовував акумуляторну батарею лише для підзарядки своїх пристроїв, було легко заряджати майже кожну техніку, якою я володів. Він поповнював заряд мого Apple Watch, щоб я міг тренуватися, і одночасно поповнював заряд iPhone, щоб я міг передати всі дані в додаток “Здоров’я”.

Отже, вам вже може бути цікаво, як порт USB-C допоможе вам зарядити ваш iPhone, і це найбільше роздратування під час використання Anker PowerCore III Sense 10K. Вам потрібно придбати окремий кабель, щоб зробити його справді ідеальним акумулятором для iPhone.

Хоча тут не можна повністю звинувачувати Anker, оскільки саме Apple наполягає на збереженні фірмового порту Lightning на своїх iPhone. Якщо вам пощастило мати iPhone 11 Pro або iPhone 11 Pro Max, у вас вже є кабель USB-C до Lightning, тому це не проблема, але якщо ви намагаєтеся швидко зарядити iPhone 11, iPhone 8 або новий iPhone SE, вам доведеться викласти трохи грошей, щоб це зробити.

Було б дуже круто, якби Anker включила в комплект один зі своїх кабелів USB-C до Lightning, але враховуючи, що вони повинні платити Apple за лінзування технології, я не звинувачую Anker.

Найкращий акумулятор, яким я коли-небудь володів

Anker PowerCore III Sense 10K: Підсумок

Незалежно від того, чи заряджає він мій iPhone, коли я виїжджаю за місто, чи використовую його для повної зарядки Nintendo Switch, Anker PowerCore III Sense 10K допоміг мені пережити тривалі періоди часу, коли я перебуваю далеко від розеток. Я не сумніваюся, що з початком туристичного сезону я буду використовувати його ще більше.

Хоча використання порту USB-C для швидкої зарядки iPhone є дещо проблематичним, інвестування в кабель USB-C до Lightning є великим активом. Навіть якщо ви цього не зробите, порт USB-A видає 12 Вт потужності, тому це не найповільніший спосіб зарядити iPhone. Крім того, він поставляється з кабелем USC-C до USB-C, який чудово підходить для зарядки пристроїв USB-C і для зарядки самого акумулятора.

Загалом, Anker PowerCore III Sense 10K робить все, що потрібно від акумуляторної батареї. Він триматиме вас зарядженим і готовим до роботи, а оскільки його так легко носити з собою, вам ніколи не доведеться залишатися без нього.

Огляд Anker PowerCore III Sense 10k: Стильний акумулятор для нових девайсів [Відео]

огляд, anker, powercore, sense, фантастичне

Коли справа доходить до портативних пристроїв живлення, Anker. одне з найвідоміших імен. Вони часто знаходяться на вершині або майже на вершині списку рекомендованих блоків живлення. Одна з нових лінійок, PowerCore III Sense 10k, пропонує свіжий дизайн разом з улюбленою якістю та набором функцій Anker. Портативний зарядний пристрій Sense доступний у чотирьох кольорах за ціною 49.99. це тонкий акумулятор ємністю 10 000 мАг, який може забезпечити до 18 Вт енергії для найсучасніших пристроїв. Подивіться відео нижче, щоб побачити його в дії.

Розмір і дизайн

Одна з найкращих речей у цьому зарядному пристрої. це його невеликий розмір. Вимірювання лише 5.9 x 2.7 x 0.6-дюймовий, його дуже легко кинути в. сумка або гаманець. Інша чудова річ. це її дизайн та доступні кольори. Часто портативні зарядні пристрої. це просто чорні коробки. Це може бути добре, якщо ви хочете бути непомітним, але також приємно бачити, що Anker пропонує інші варіанти, які привертають увагу.

Разом з портативним зарядним пристроєм Sense у коробці ми також знаходимо м’яку сумку для зберігання або транспортування, кабель USB-C та інструкцію користувача. Для використання функції підзарядки через USB-C Power Delivery вам знадобиться власний настінний зарядний пристрій.

Anker PowerCore III Sense 10k: відео

Текстурована верхня частина чудово відчувається в руці і надає їй приємне текстильне зчеплення, а не твердий чорний зовнішній вигляд. Я вибрав варіант венеціанського червоного кольору, щоб поєднати його з кольоровою гамою 9to5Toys. Іншим моїм найкращим вибором, мабуть, був би Зимовий шавлія, який є своєрідним приглушеним зеленим / сірим кольором.

огляд, anker, powercore, sense, фантастичне

Виходи

В основі Sense лежить акумулятор ємністю 10 000 мАг. На верхній частині Sense є металева кнопка, яка вмикає вихід, а також показує, скільки заряду доступно за допомогою чотирьох маленьких вогників. Живлення можна подавати двома способами або заряджати два пристрої одночасно. Порт USB-A з підтримкою PowerIQ працює майже з усіма мобільними пристроями, а порт USB-C Power Delivery може передавати до 18 Вт.

Зарядка акумулятора до повного заряду може зайняти деякий час. Але з живленням від USB-C на Sense цей час скорочується до 4.5 годин при використанні настінного зарядного пристрою. На жаль, це не включено. Ви також можете використовувати кабель USB-C до USB-A, але це збільшує час заряджання приблизно до дев’яти годин.

огляд, anker, powercore, sense, фантастичне

Конкуренція

У 50 років Sense. не найдешевший варіант. Але його набір функцій робить його чудовим вибором. Ще одним улюбленим блоком живлення, який ми перевірили в минулому році, був 30 Jackery Bolt. Цей варіант має вбудовану блискавку та кабелі micro USB, щоб зробити заряджання на ходу ще простішим. Але Bolt має ємність лише 6 000 мАг і не заряджає пристрої та не заряджається так швидко, як Sense.

огляд, anker, powercore, sense, фантастичне

Підбиваємо підсумки

Загалом, портативний зарядний пристрій Anker PowerCore III Sense є чудовим варіантом для заряджання новітніх пристроїв на високій швидкості та гарного вигляду при цьому. Завдяки невеликим розмірам він легко поміститься де завгодно, а акумулятор ємністю 10 000 мАг означає, що ви зможете підзарядити свої пристрої кілька разів, перш ніж знадобиться поповнити запас заряду акумулятора.

Купуйте Anker PowerCore III Sense 10K

FTC: 9to5Toys підтримується читачами, ми можемо отримувати дохід на партнерських посиланнях

Огляд: Бездротовий павербанк Anker PowerCore III Sense 10K PowerCore III 10K Wireless

огляд, anker, powercore, sense, фантастичне

Коли ми думаємо про павербанки або портативні зарядні пристрої, Anker спадає на думку просто через їхню надійність і перевірену якість збірки. Нещодавно Anker оновив серію PowerCore новими моделями PowerCore III Sense 10K і PowerCore III 10K Wireless.

Розпакування

У коробці з PowerCore III Sense 10K ви знайдете наступне:

огляд, anker, powercore, sense, фантастичне

  • Павербанк PowerCore III Sense 10K
  • Кабель Anker USB-A до USB-C
  • Чохол
  • Посібник користувача

У коробці PowerCore III 10K Wireless ви знайдете наступне:

огляд, anker, powercore, sense, фантастичне

  • Бездротовий павербанк PowerCore III 10K
  • Кабель Anker USB-A до USB-C
  • Чохол
  • Посібник користувача

Дизайн і якість збірки

PowerCore III Sense 10K має тканинне покриття зверху і гладкий матовий пластик ззаду. На вибір доступні 4 різні кольори. кораловий, сталевий синій, зимовий шавлія та венеціанський червоний. Пристрій, який я маю, має сталевий синій колір.

огляд, anker, powercore, sense, фантастичне
  • огляд, anker, powercore, sense, фантастичне
  • Бездротовий павербанк PowerCore III 10K Wireless має текстуроване покриття зверху з антигумовим гумовим кільцем, щоб утримувати телефони стійкими під час бездротової зарядки. Задня панель має гладку матову поверхню, на якій, здається, відбитки пальців залишаються легше, ніж на PowerCore III Sense 10K.

    огляд, anker, powercore, sense, фантастичне
  • огляд, anker, powercore, sense, фантастичне
  • Одним з цікавих аспектів дизайну PowerCore III 10K Wireless є те, що в кутку павербанка є щось схоже на гачок. Цей гачок насправді є підставкою для телефону, на яку ви можете підняти телефон під кутом 70º. 80º. Ви можете заряджати телефон під час зарядки, якщо ви встановите телефон у ландшафтному режимі.

    огляд, anker, powercore, sense, фантастичне
  • огляд, anker, powercore, sense, фантастичне
  • Порівнюючи обидва павербанки, вони мають приблизно однаковий розмір. висота приблизно така ж, як у iPhone 11. PowerCore III 10K Wireless трохи товстіший. Що стосується якості збірки, то обидва павербанки дуже добре зроблені, а кнопки чутливі та тактильні.

    огляд, anker, powercore, sense, фантастичне
  • огляд, anker, powercore, sense, фантастичне
  • Обидва павербанки також постачаються з чохлами в упаковці. Чохол для PowerCore III 10K Wireless виготовлений з еластичного матеріалу, схожого на сітку, тоді як чохол для PowerCore III Sense 10K. з гладкої тканини, схожої на шовк.

    огляд, anker, powercore, sense, фантастичне
  • огляд, anker, powercore, sense, фантастичне
  • Технічні характеристики

    PowerCore III 10K Wireless і PowerCore III Sense 10K досить схожі, за винятком того, що PowerCore III 10K Wireless підтримує бездротову зарядку за технологією Qi. Обидва мають по одному порту USB-A і USB-C. Порт USB-C здатний видавати 18 Вт потужності і має фірмову технологію Anker PowerIQ 3.0, яка забезпечує високошвидкісну зарядку широкого спектру мобільних пристроїв. З іншого боку, порт USB-A підтримує швидкість зарядки до 12 Вт.

    огляд, anker, powercore, sense, фантастичне
  • огляд, anker, powercore, sense, фантастичне
  • Швидкість бездротової зарядки PowerCore III 10K Wireless становить до 10 Вт. Обидва павербанки можна повністю зарядити через порт USB-C всього за 4.5 годин, якщо ви використовуєте принаймні адаптер живлення потужністю 18 Вт, такий як Anker PowerPort III Nano.

    Функціональність

    Анкер стверджує, що ви можете зарядити свій iPhone 11 через порт USB-C потужністю 18 Вт до 50% за 30 хвилин. Під час мого тестування обидва павербанки в середньому заряджали мій iPhone 11 від 3% до 50% за 42 хвилини.

    Бездротова зарядка з PowerCore III 10K Wireless зайняла більше часу через його 10-ватну кришку, я зарядив свій iPhone 11 до 50% приблизно за 1 годину і 20 хвилин.

    Висновок

    Важко не вподобати Anker PowerCore III Sense 10K Wireless і PowerCore III 10K Wireless. Вони мають чудову якість збірки, випромінюють преміальний дизайн і мають перевірені технології зарядки, тому ви можете почувати себе в безпеці, заряджаючи свій телефон, не турбуючись про будь-які наслідки для здоров’я акумулятора.

    В даний час в Сінгапурі доступний для покупки тільки PowerCore III Sense 10K, який продається за S69.90. Це досить дорого для павербанка ємністю 10 000 мАг, але Anker пропонує 18-місячний гарантійний термін, який повинен підсолодити угоду.

    Огляд: Anker PowerCore III Sense 10K

    C2251547 F395 4B3F BE36 8D25E999FC4C

    Вступ

    Як для тих, хто часто подорожує, так і для досвідчених користувачів, портативні акумулятори стали невід’ємним інструментом. У сучасній мобільній сфері час роботи акумулятора є головною проблемою для тих, хто часто перебуває далеко від розетки або не бажає мати справу з додатковим об’ємом зарядного чохла для свого смартфона, що працює від акумулятора. Anker, провідний постачальник технологічних аксесуарів, має на меті запропонувати провідне в галузі рішення для портативних акумуляторів з новим PowerCore III Sense 10K за ціною 49.99

    Дизайн та якість збірки

    PowerCore III поставляється в різних колірних варіантах, включаючи кораловий корал, сталевий синій, зимовий шавлія і венеціанський червоний. модель, яку Anker надіслав нам на огляд. Яскрава модель венеціанського червоного кольору. це смілива заява, яка, безсумнівно, чудово поєднується з будь-якими пристроями та аксесуарами Apple Product Red. Для більш стриманого естетичного вигляду я б точно рекомендував варіанти кольору Winter Sage або Steel Blue. Характеризується добре збалансованим 149.5 x 68.5 x 14.Завдяки форм-фактору 5 мм і вазі 212 грамів, PowerCore III відчувається досить міцним.

    Між пластиковою задньою панеллю з легкою текстурою та тканинною передньою панеллю в тон пристрою знаходиться акумулятор ємністю 10 000 мАг, який обіцяє забезпечити понад 46 годин роботи в режимі розмови при потужності 18 Вт. Злегка закруглені кути надають PowerCore III дуже преміального вигляду, роблячи пристрій таким же ергономічним, як і сучасний смартфон. Разом з деякою документацією Anker включив у коробку зручний тканинний чохол для перенесення та короткий шнур живлення USB-C до USB-C.

    Зарядка активується натисканням металевої кнопки на передній панелі павербанка, яка також підібрана за кольором і має круговий текстурований візерунок. Коли пристрій увімкнено, над кнопкою загоряються чотири світлодіодні індикатори, які відображають квартальний рівень заряду батареї. У той час як багато зарядних пристроїв конкурентів пропонують продукти, які вимагають повторного натискання кнопки, щоб переглянути ємність акумулятора, PowerCore III від Anker зручно оснащений світлодіодними індикаторами заряду акумулятора, які залишаються включеними, доки ви не вимкнете пристрій.

    Функціональність

    Як ви можете собі уявити, мені було досить складно оцінити корисність PowerCore III під час карантину, оскільки це в основному продукт, призначений для мобільного способу життя. На жаль, я виявив, що PowerCore III не виправдав своєї заяви про те, що він пропонує швидку зарядку 18 Вт на iPhone 11 Pro Max. У той час як зарядний пристрій потужністю 18 Вт, що йде в комплекті з моїм iPhone 11 Pro, заряджає iPhone від 0 до 100% за 1 годину і 57 хвилин, PowerCore III заряджає iPhone від 0 до 100% приблизно за 2 години і 20 хвилин. Коли справа дійшла до мого 12.9-дюймового iPad Pro (2018) PowerCore III виявилося недостатньо для забезпечення повного заряду, що зайняло приголомшливі 4 години і 35 хвилин, щоб зарядити мій iPad з 0-84%.

    За словами Анкера, сам павербанк може заряджатися до болісних 9 годин, якщо ви використовуєте кабель USB-A до USB-C, який постачається з вашим iPhone, для зарядки PowerCore III. Якщо ви використовуєте комплектний шнур живлення USB-C до USB-C, час заряджання скорочується до більш розумних 3 хвилин.5 годин. Важливо пам’ятати, що мої тести батареї були проведені з використанням кабелю USB-A to Lighting від Anker. Індивідуальні результати можуть відрізнятися.

    Висновок

    Хоча Anker критикували за дещо повільний час заряджання, це, ймовірно, пов’язано з його технологією PowerIQ, яка повільніше розряджає акумулятор, намагаючись зберегти заряд акумулятора вашого пристрою. Anker навіть надає 18-місячну гарантію на PowerCore III після покупки. Швидка зарядка. це практика, яка виявилася досить обтяжливою, оскільки багато постійних користувачів цієї функції спостерігають значне погіршення стану акумулятора вже через кілька місяців використання. Хоча цей портативний зарядний пристрій може бути більш доцільним для невеликих мобільних пристроїв, а не для великих планшетів, він, безумовно, є фантастичним довгостроковим рішенням для тих, хто хоче зберегти здоров’я свого акумулятора і, отже, довговічність свого пристрою з плином часу.

    Leave a Reply