Багатофункціональний бездротовий зарядний пристрій 3 в 1 | Купити зараз | Пакистан. Power bank 3

Table of Contents

Багатофункціональний бездротовий зарядний пристрій 3 в 1 | Купити зараз | Пакистан

Відкрити медіа 11 в режимі перегляду галереї Відтворити відео

багатофункціональний, бездротовий, зарядний, пристрій

в 1 бездротовий зарядний пристрій 10 000 мАг QC PD швидкої зарядки Power Bank настінний зарядний адаптер

Кількість Зменшити кількість для 3 в 1 бездротовий зарядний пристрій 10 000 мАг QC PD швидка зарядка Power Bank настінний зарядний адаптер

Збільшити кількість для бездротового зарядного пристрою 3 в 1 10 000 мАг QC PD швидкої зарядки Power Bank настінний зарядний адаптер

Про цей товар

  • Багатофункціональний 3-в-1 з Qi-сумісним бездротовим зарядним пристроєм потужністю 15 Вт та вбудованим настінним зарядним пристроєм: Багатофункціональний бездротовий зарядний пристрій 3-в-1 від Hube ретельно виготовлений як високоякісний зарядний пристрій преміум-класу. Це ідеальне поєднання настінного зарядного адаптера, бездротового зарядного пристрою та павербанка. Ви можете використовувати його як компактний настінний зарядний пристрій, який може заряджати ваш пристрій, коли вимикається електрика, і водночас як павербанк, який заряджає ваші пристрої, коли ви перебуваєте в дорозі. А його максимальна потужність бездротової зарядки 15 Вт перевершує вашу уяву. Існує також режим крапельного заряджання, призначений для пристроїв з низьким енергоспоживанням, таких як Airpods та інші навушники Bluetooth. Розумні, адаптивні та мультисумісні функції цього павербанка. чудове рішення для всіх ваших проблем із зарядкою. Цей багатофункціональний зарядний механізм “Все в одному” з підтримкою технології Qi є новим визначенням сучасного комфорту та найкращим рішенням для всіх ваших потреб у зарядці.
  • 10 000 мАг 37 Вт-год і резервне джерело живлення: Висока потужність. висока ефективність. Тепер ви можете заряджати свій телефон ефективно та бездротово, просто натиснувши кнопку. Надшвидка вбудована настінна зарядка та бездротовий павербанк Hube Smart мають високу якість преміум-класу та найсучасніший механізм заряджання. Передова футуристична технологія дозволяє заряджати до 3 пристроїв одночасно. Завдяки максимальній ефективності та максимальній потужності 20 Вт, ваш пристрій ніколи не розрядиться, коли ви перебуваєте в русі.
  • Швидка зарядка Qualcomm (QC) та вихідна потужність (PD) 20 Вт: Павербанки Hube оснащені найсучаснішими та найфутуристичнішими механізмами швидкого заряджання, що робить процес заряджання вашого мобільного телефону неймовірно швидким. Функції швидкої зарядки Qualcomm та передачі енергії (PD) Hube Power Banks працюють за рахунок збільшення вихідної напруги та створення синхронізації з вхідною потужністю вашого мобільного телефону, що зменшує втрати енергії під час заряджання і, таким чином, здатне передати більше енергії у ваш пристрій набагато швидше. Цей стандарт найкраще підходить для ефективної зарядки, особливо коли вашому мобільному телефону потрібен заряд енергії в найкоротші терміни. Швидка швидкість заряджання з максимальною вихідною потужністю до 20 Вт означає, що ви можете швидко зарядити повністю розряджений пристрій до 50% всього за 30 хвилин.
  • Портативний розмір з естетичним квадратним дизайном і цифровим дисплеєм: Розмір і вага відіграють важливу роль, особливо коли ви плануєте купити павербанк для подорожей. Ультратонкий дизайн Hube 10 000 мАг Power Bank зручний для подорожей, легкий, компактний і зручний для перенесення. Завдяки алюмінієвому сплаву, він ідеально підходить для носіння зі смартфоном. А завдяки розумному цифровому дисплею цього павербанка ви завжди можете відстежувати рівень заряду акумулятора!
  • Універсальна сумісність з декількома портами вводу/виводу: Універсальна сумісність Hube Power Bank означає, що ви можете легко заряджати телефони майже всіх брендів. Від Apple до Samsung, включаючи всі інші популярні бренди мобільних телефонів, такі як Google Pixel, Oppo, Vivo, OnePlus, Xiaomi, Nokia. Huawei, Motorola, Lenovo, LG. Цей Power Bank має 2 вихідних порти USB A, 1 вхідний порт Micro USB і 1 порт USB C, який є одночасно і входом, і виходом. Таким чином, ви можете заряджати до 3 пристроїв одночасно, і незалежно від того, який тип USB-входу має ваш телефон, ви можете заряджати його за допомогою універсально сумісного Power Bank від Hube.
  • Літій-полімерні акумулятори з 10 функціями безпеки: У Hube ми цінуємо вашу безпеку та добробут на найвищому рівні, саме тому павербанки Hube виготовляються з найсучаснішими функціями безпеки. Ми використовуємо літій-полімерні акумулятори замість літій-іонних в павербанках Hube; літій-іонні акумулятори за своєю природою нестабільні, страждають від старіння, потенційно небезпечні, а також можуть спричинити горіння (пожежу), але літій-полімерні акумулятори надійні та гнучкі, а також мають набагато вищий клас безпеки. Павербанки Hube успадкували ті ж позитивні якості літій-полімерних акумуляторів і мають вбудовані системи захисту для забезпечення повного захисту ваших пристроїв, такі як захист від короткого замикання, захист від перевантаження по струму і захист від перезарядки.
  • Безтурботна 1-річна гарантія: У Hube ми твердо віримо в надійність і якість наших продуктів, і саме тому ми з упевненістю надаємо на них 1-річну гарантію на повне обслуговування та легкодоступну службу підтримки клієнтів. Ця модель павербанка має глобальні сертифікати CE, FCC та RoHS з очікуваним терміном служби 500 циклів заряджання, що означає, що ви можете бути впевнені у високій якості цього павербанка і можете бути спокійні за його продуктивність.

багатофункціональний, бездротовий, зарядний, пристрій

Інформація про продукт

82.4 x 80.8 x 29.6 мм; 263 г (приблизно.) PD 5V/3A, 9V/2A
10 000 мАг (37 Втч) AC 100~240V 50/60Hz, 0.5А (15 ВТ)
500 QC 5V/3A, 9V/2A, 12V/1.5A
CE, FCC, RoHS PD 5V/3A, 9V/2.22А, 12В/1.5A
Літій-полімерний 5В/3А (макс.)
5В/3А (макс.)
18W PD 5 Вт (макс.)
20 Вт (макс.) 15 Вт (макс.)

Опис продукту

Що може бути більш дивовижним, ніж гаджет, який пропонує вам найкраще з усіх світів? Настінний зарядний пристрій, який залишається активним, навіть якщо у вас зникла електрика, і павербанк, який заряджає ваші пристрої в одну мить, не кажучи вже про те, що з функцією бездротової зарядки ви не загубите жодного кабелю.

багатофункціональний, бездротовий, зарядний, пристрій

багатофункціональний, бездротовий, зарядний, пристрій

Розв’яжіть свій час і зробіть своє життя простішим на ходу. Завдяки можливості підзаряджати до 3 пристроїв на ходу за допомогою бездротової зарядки Qi, Hube slim and Smart power bank підвищує рівень вашої впевненості, поки ви йдете у справах. Цей бездротовий вбудований настінний зарядний павербанк. найкращий партнер для подорожей, який пропонує вам максимум функцій з модернізованим комфортом високого класу.

багатофункціональний, бездротовий, зарядний, пристрій

багатофункціональний, бездротовий, зарядний, пристрій

Неможливо заперечувати той факт, що павербанки є найкориснішим гаджетом у світі, а знаєте, що ще корисніше?? Павербанк без дроту. Тепер ви ніколи не будете безпорадними, адже надзвичайний бездротовий павербанк Hube з функцією Smart заряджає ваші пристрої в найкоротші терміни без жодного дротового з’єднання. Той факт, що він є адаптивним Smart і мультисумісним з усіма основними смартфонами, робить його ще більш бажаним. Все, що вам потрібно зробити, це просто покласти свій пристрій на верхню частину павербанка і відчути магію. Довіртеся магії бездротового зв’язку і дозвольте йому стати вашим найкращим помічником!

багатофункціональний, бездротовий, зарядний, пристрій

Незалежно від того, перебуваєте ви в русі чи подорожуєте світом, вам більше не доведеться жити зі страхом розрядки акумулятора. Hube прикриває твою спину! Тож, заряджайтеся та веселіться з нашим павербанком із швидкою зарядкою QC та PD. Він має чудовий дизайн і ретельно продуману структуру, щоб зробити ваше життя простішим і кращим. Вам більше не доведеться виснажувати себе проблемами з акумулятором, оскільки ефективність нашого портативного павербанка може швидко відновити роботу вашого пристрою протягом 30 хвилин.

багатофункціональний, бездротовий, зарядний, пристрій

Часто інвестиції, які ви вкладаєте в продукт, обертаються втратами, оскільки ви не отримуєте належної якості та жертвуєте довговічністю. Не хвилюйтеся! Вибір, який ви робите на користь гаджета, що не лише достатньо заряджає ваш акумулятор, але й є надійним та безпечним у надзвичайних ситуаціях, вартий кожної витраченої копійки. Давайте подивимося правді в очі, ви не можете носити з собою розетку та зарядний пристрій для вашого смартфона, куди б ви не пішли, особливо коли у вас є безліч інших справ, якими потрібно керувати. Ультратонкий і легкий дизайн Hube Power Bank 10,000 mAh не тільки поміститься у вашій необхідній сумочці, але й доповнить ваші смарт-пристрої.

багатофункціональний, бездротовий, зарядний, пристрій

багатофункціональний, бездротовий, зарядний, пристрій

При виборі правильного павербанку для вашого пристрою важлива не лише висока ємність, але й фізичний розмір, кількість зарядних портів, гарантія, напруга і, не в останню чергу, ціна, яка також має величезне значення. Уявіть, що у вас є павербанк, який втричі більший за ваш смартфон і важить вдвічі більше, ніж ваш пристрій. Ви б хотіли носити павербанк в руці або вам було б зручніше тримати його поруч з вашим пристроєм? При цьому Hube пропонує вам легкий портативний розмір, зручний для подорожей, який не дозволить вам гризти нігті від незручності.

багатофункціональний, бездротовий, зарядний, пристрій

Популярні сумісні пристрої: Насправді, багато виробників телефонів і акумуляторів намагаються знайти рішення для проблем з часом автономної роботи. Хоча в цьому питанні не було досягнуто жодного чудесного прогресу, рішення у вигляді павербанку приходить як лицар у блискучих обладунках для їхнього полегшення. Hube 10 000 мАг пропонує вам передові акумуляторні рішення для ваших передових модернізованих мобільних телефонів, будь то iPhone 13 pro max, Samsung Galaxy S22 або Apple iPad Air pro, Hube має все, що вам потрібно!

багатофункціональний, бездротовий, зарядний, пристрій

багатофункціональний, бездротовий, зарядний, пристрій

Популярні сумісні пристрої: iPhone 13 pro max, Samsung Galaxy S22, Samsung Note 22, Samsung Galaxy Z Flip 3, Google pixel 6, Oppo Find X3 Lite, Xiaomi Poco M3, OnePlus Nord та Apple iPad Air pro Пакувальний лист:. 1 x Hube 10 000 мАг Power Bank. 1 x 30 мм зарядний кабель USB Type A до Type C. 1 x Hube гарантійний талон. 1 x Посібник користувача Коли ми говоримо про ціни, ми точно знаємо, що дешевше не завжди краще, ви отримуєте те, за що платите, Hube пропонує вам економічно ефективне рішення, це угода, яку ви не захочете пропустити, ціна напрочуд розумна, а якість неймовірно реальна. Примітка: Будь ласка, переконайтеся, що ваш пристрій підтримує бездротову зарядку, щоб використовувати функцію бездротової зарядки цього павербанка. Примітка: Час і швидкість заряджання залежать від налаштувань мобільного телефону, циклів заряджання акумулятора та факторів навколишнього середовища. Всі показники заряду засновані на результатах, отриманих в результаті декількох тестів, але фактичні результати на телефоні користувача можуть дещо відрізнятися в залежності від згаданих факторів.

Як користуватися павербанком: Ось все, що вам потрібно знати

Вам знайоме це тривожне відчуття, коли на екрані з’являється сповіщення про низький заряд акумулятора? Є в цьому щось таке, що може поставити вас у глухий кут. Що ще гірше, іноді у вас немає зарядного пристрою, а розетки поблизу немає! На щастя, є зручний інструмент, який допоможе вам завжди бути повністю зарядженим: павербанк. Якщо ви хочете дізнатися про основи роботи павербанків, ви потрапили в потрібне місце. Давайте перейдемо прямо до справи!

Як зарядити Power Bank зверху

Заряджати павербанк досить просто, тим більше, що до більшості з них додається інструкція з експлуатації. Однак, якщо ви не придбали його в комплекті, ви все одно можете зарядити його без зайвих зусиль!

Ось найкращий спосіб заряджати павербанк:

  • Приєднайте кабель до павербанку.
  • Підключіть інший кінець кабелю до джерела живлення.
  • Ваш павербанк повинен почати заряджатися.
  • Після заряджання від’єднайте павербанк від розетки та телефону.
  • Крок 1: Приєднайте кабель Приєднайте кабель, який постачається з вашим павербанком, до самого пристрою. Здебільшого порт, який підключається до вашого павербанку. це micro USB.
  • Крок 2: Підключення до джерела живлення Далі підключіть інший кінець кабелю (зазвичай стандартний USB) до розетки або комп’ютера. Деякі розетки навіть мають вбудовані USB-порти, тому, якщо у вас є така розетка, вам не знадобиться настінний адаптер!
  • Крок 3: Почніть заряджання Ваш павербанк повинен почати заряджатися. Якщо він має індикатор, уважно стежте за ним. Після повного заряджання загоряться всі індикаторні лампочки.
  • Крок 4: Від’єднання зарядного пристрою Від’єднайте зарядний пристрій від розетки або комп’ютера, коли загоряться всі індикатори.

Як часто слід заряджати павербанк? Топ

Загальне емпіричне правило полягає в тому, що чим більше ви заряджаєте павербанк, тим коротший термін служби пристрою. Ви повинні заряджати свій банк живлення лише настільки часто, наскільки це необхідно. Якщо ви використовуєте павербанк економно, принаймні заряджайте його раз на 3 місяці, щоб підтримувати батарею в активному стані.

Чи можна користуватися телефоном під час заряджання? Верхня частина

Не повинно бути ніякої шкоди від використання мобільного телефону під час заряджання. Ви можете помітити, що ваш телефон трохи нагрівається, але це нормально. Варто зазначити, однак, що використання телефону під час заряджання може не призвести до заряджання акумулятора на 100%, оскільки ви активно використовуєте джерело живлення до того, як зарядка завершиться. Якщо ви хочете, щоб ваш мобільний телефон був повністю заряджений, краще залишити його в спокої, поки він заряджається!

Чому деякі павербанки заряджаються довше? Вгору

Деякі павербанки заряджаються довше, оскільки більші акумулятори мають більшу ємність для зберігання енергії. Наприклад, павербанк великої ємності (20 000 мАг) може заряджатися до 40 годин. Менші павербанки на 4 000 мАг можуть заряджатися лише пару годин.

Подумайте про це як про чарку проти високої склянки для пиття. Наповнення водою склянки для пиття займе набагато більше часу, ніж для чарки!

Як довго слід заряджати павербанк? Верхня частина

Заряджати павербанк слід лише протягом часу, необхідного для повного заряду акумулятора. Після того, як пристрій повністю зарядився, слід відключити його від джерела живлення. Ви можете ознайомитися з інструкцією користувача, щоб дізнатися, як ваш павербанк показує, що він повністю заряджений, але більшість з них мають якийсь індикатор, який показує кількість енергії, що залишилася в акумуляторі.

Кількість часу, необхідного для того, щоб павербанк досяг своєї повної ємності, залежить від типу павербанка. Потужний павербанк буде заряджатися довше, ніж менший за розміром. Взагалі кажучи, для повної зарядки павербанка потрібно від 1 до 2 годин!

Чи знаєте ви, що?

На ринку є надпотужні павербанки, які дозволяють живити великі пристрої, такі як телевізори, плойки та вентилятори, що коливаються!

Чи можу я зарядити свій павербанк на ніч? Порада

Не заряджайте павербанк на ніч, якщо це можливо. Це навряд чи призведе до значних пошкоджень, але все ж є ймовірність, що з часом це може скоротити термін служби акумулятора.

Якщо залишити павербанк увімкненим після повного заряджання, це може призвести до перегріву, особливо якщо залишити його заряджатися під прямими сонячними променями. Найбезпечніший варіант. завжди відключати павербанк від мережі після того, як він досягне повної ємності!

Як пришвидшити заряджання телефону? Верхня частина

Якщо вам коли-небудь знадобиться швидко зарядити акумулятор вашого смартфона, ви можете зробити кілька кроків, щоб прискорити його заряджання. Завжди перевіряйте, щоб зарядні кабелі були підключені до роз’ємів, а павербанк мав достатню потужність для заряджання телефону.

Ось кілька порад, які допоможуть прискорити заряджання телефону:

  • Увімкніть режим польоту
  • Не використовуйте телефон під час заряджання
  • Вимкніть телефон
  • Використовуйте павербанк великої ємності
  • Не використовуйте бездротовий зарядний пристрій

Увімкніть режим польоту

Переведення телефону в режим польоту. це надійний спосіб скоротити час заряджання. Це пов’язано з тим, що цей параметр вимикає функції Wi-Fi, Bluetooth і стільникового зв’язку, які розряджають ваш телефон! Коли пристрій перебуває в режимі очікування в літаку, він споживає менше енергії, що сприяє швидшому заряджанню.

Не використовуйте телефон під час заряджання

Використання телефону під час заряджання збільшує час, необхідний для повного заряджання акумулятора. Може бути важко встояти перед бажанням відправити текстове повідомлення або перевірити Instagram, але це варто зробити, якщо ви хочете, щоб ваш телефон був повністю заряджений!

Вимкніть телефон

Ця стратегія працює подібно до режиму польоту, оскільки вимикає всі компоненти телефону, які інакше використовували б заряд акумулятора. Коли ваш телефон вимкнений, він заряджається набагато швидше. Тримати телефон увімкненим під час заряджання. це все одно, що намагатися заснути, коли ви голодні або хочете пити. це буде набагато складніше!

Використовуйте павербанк великої ємності

Деякі павербанки потужніші за інші. Потужні зарядні пристрої будуть заряджати ваш телефон набагато швидше, ніж маленькі! Однак не всі телефони можуть працювати з потужним портативним зарядним пристроєм. Найкраще звернутися до виробника вашого мобільного телефону, щоб дізнатися, що він рекомендує. Заряджати акумулятор з надмірною потужністю ніколи не є гарною ідеєю!

Не використовуйте бездротовий зарядний пристрій

Бездротові зарядні пристрої. геніальний винахід, але це не найкращий варіант, якщо ваша мета. швидко зарядити телефон. Підключення телефону безпосередньо до павербанку або розетки. найшвидший спосіб повернути його до життя, оскільки він безпосередньо підключений до джерела живлення!

Зрештою, будь-який спосіб запобігти використанню акумулятора телефону під час заряджання допоможе йому заряджатися швидше! Ви також можете помітити, що ваш телефон заряджається повільно, якщо ви використовуєте павербанк малої ємності. Переконайтеся, що ваш телефон і павербанк сумісні для максимально ефективної зарядки.

Як довго працюють павербанки? Вгору

Час роботи павербанка залежить від продукту, але в середньому він повинен витримати щонайменше пару сотень циклів заряджання.

Якщо ви часто користуєтеся павербанком, вам знадобиться більше циклів заряджання, ніж тим, хто використовує його лише зрідка. Існують більш довговічні павербанки, які можуть витримати до 1000 циклів заряджання, але більшість менших за розміром павербанків на ринку мають термін служби 200 або 300 циклів. Вік павербанка також має значний вплив на тривалість його роботи. Батареї всередині пристрою старіють і стають менш ефективними.

Як зберігати Power Bank зверху

Павербанки завжди слід зберігати в прохолодному місці, захищеному від прямих сонячних променів, наприклад, у шухляді столу. За даними Battery University, батареї досягають оптимального терміну служби, якщо їх використовувати при температурі 68 градусів за Фаренгейтом або трохи нижче цієї температури.

Якщо зберігати павербанк під прямими сонячними променями або в теплому місці, наприклад, у бардачку автомобіля, він не прослужить так довго. Також найкраще зберігати павербанк у чохлі або футлярі, коли він не використовується. Це допомагає захистити зарядні порти, щоб вони не накопичували пил або сміття!

Чи варто купувати Power Bank? Топ

Якщо ви завжди в дорозі або у вас розряджається батарея, вам варто придбати павербанк! Вони стануть у пригоді під час відпустки, виставок, подорожей літаком чи будь-коли, коли ви користуєтесь телефоном далеко від розетки. Тип павербанка, який вам знадобиться, залежить від вашого способу життя та кількості пристроїв, які вам потрібно заряджати.

Немає причин не інвестувати в павербанк. Це як додатковий страховий поліс для акумулятора вашого телефону! Завжди корисно мати його з собою про всяк випадок.

Підсумок

Павербанки роблять наше життя трохи простішим, гарантуючи, що у нас ніколи не закінчиться заряд. Використовуючи їх належним чином, ви не тільки захищаєте павербанк, але й отримуєте максимальну віддачу від своєї інвестиції! Правильно доглянутий павербанк допоможе вам пережити ці довгі зустрічі та польоти на літаку. Тільки уявіть собі всі пригоди, на які ви підете, зберігаючи при цьому душевний спокій!

Розрядка при високих і низьких температурах. (n.d.). Отримано 25 березня 2020 р. з https://batteryuniversity.com/index.php/learn/article/discharging_at_high_and_low_temperatures

Саммерсон, С. (2017, 4 грудня). Чи повільніша бездротова зарядка за дротову? Отримано 27 березня 2020 р. з https://www.howtogeek.com/326094/is-wireless-charging-slower-than-wired-charging/

Якісна продукція з логотипом ®

є експертами з усього, що пов’язано з друкованою та рекламною продукцією. Дозвольте нашій команді чудових, неймовірно красивих і веселих промо-ботаніків допомогти вам вибрати чудові промо-сувеніри вже сьогодні!

Найкращі павербанки 2022 року

Вибір павербанку може бути мінним полем. Є дешеві, є дорогі, а іноді ви платите просто за ім’я. але для пошуку ідеального портативного зарядного пристрою потрібно враховувати набагато більше, ніж просто ціну.

Деякі інші речі, які ви можете розглянути, включають швидкість, як при зарядці підключеного пристрою, так і при перезарядці банку, коли він розряджається. Ємність також важлива: вона повинна бути достатньо великою, щоб ви могли заряджатися цілий день і навіть ділитися нею, не обтяжуючи при цьому ні себе, ні сумку.

Порти та з’єднання теж мають значення. Що ви заряджаєте? Телефон, ноутбук, годинник? Кількість і діапазон портів важливі, і якщо ви хочете уникнути носіння декількох кабелів, ви можете шукати версію з вбудованими кабелями або бездротовою зарядкою.

Хоча нам важливий дизайн, він насправді набагато нижче в нашому списку пріоритетів, ніж те, що ми згадали вище. якщо, звичайно, нам не потрібна особливо міцна модель або щось, що підтримує сонячну зарядку, тому що ми збираємося бути далеко від електромережі протягом тривалого періоду часу. Це не означає, що ми не оцінимо додаткові функції, такі як РК-екран і водонепроникність. хіба ви не хочете найкрутіший і найзручніший павербанк, який ви можете отримати за свої гроші??

Сьогодні навіть можна орендувати павербанки, коли вони вам потрібні (подивіться на ChargedUp). Розум підірваний. Щоб переконатися, що ви отримаєте найкращий павербанк для ваших потреб, незалежно від того, як він виглядає, прочитайте докладніші поради щодо купівлі під нашою таблицею.

Найкращі огляди павербанків

Zendure SuperMini X3. найкращий павербанк на 10000 мАг

багатофункціональний, бездротовий, зарядний, пристрій

Zendure SuperMini X3, безумовно, не найдешевший павербанк на 10000 мАг, але він компенсує це своїми характеристиками.

Заголовок. 45-ватна зарядка USB-C PD. як для входу, так і для виходу. Це означає, що ви можете перезарядити сам павербанк всього за годину або близько того, а також, що це досить швидко, щоб відповідати максимальній швидкості зарядки більшості телефонів Apple і Samsung, і навіть може підтримувати роботу багатьох ноутбуків.

Цей же порт також підтримує стандарт PPS зі швидкістю до 33 Вт.

Також є два порти USB-A, один на 18 Вт, а інший на 15 Вт, і ви можете використовувати всі три порти одночасно зі швидкістю 15 Вт з кожного.

Додайте до цього невеликий РК-дисплей, що відображає рівень заряду акумулятора, а також легкий і компактний дизайн (у чотирьох кольорах, не менше), і ви зрозумієте, чому варто заплатити трохи більше за SuperMini X3.

Charmast 10,400mAh Power Bank. найкращий павербанк з РК-дисплеєм за найкращою ціною

багатофункціональний, бездротовий, зарядний, пристрій

Був час, коли павербанки з РК-дисплеями були досить дорогими, але зараз ціна на них знизилася, оскільки екрани стали доступними навіть для таких недорогих моделей, як ця.

Павербанк також має три виходи, що стане в нагоді, якщо у вас є кілька пристроїв для зарядки. Є два повнорозмірних USB-роз’єми, а також порт USB-C PD, який може працювати як вхідний, так і вихідний, і всі три підтримують функцію швидкої зарядки потужністю 18 Вт. хоча і тільки по одному за раз.

Збоку є додаткова функція швидкої зарядки Quick Charge 2.0-сумісний Micro-USB, який також можна використовувати для заряджання банку. Заряджається приблизно за 3.5 годин з адаптером швидкої зарядки / PD, але близько 5.5 годин зі стандартним зарядним пристроєм на 10 Вт.

Недоліком дизайну є те, що він трохи більший, ніж багато супертонких моделей аналогічної ємності на ринку. Цей Charmast приблизно такої ж ширини, як телефон, але трохи коротший і трохи товстіший. Важить 228 г, що, можливо, більше підходить для сумки, ніж для вашої кишені

Charmast постачає м’який сітчастий чохол для перенесення та короткий кабель USB-A до USB-C у комплекті, що є приємним штрихом.

Zendure SuperMini Go

багатофункціональний, бездротовий, зарядний, пристрій

  • Цікавий дизайн, натхненний фотоапаратом
  • Підтримує бездротову зарядку потужністю 15 Вт
  • Надійна підтримка пристроїв
  • Доступний лише через IndieGoGo (поки що)
  • РК-дисплей трохи тьмяний і може бути важко читати

Zendure SuperMini Go. це дещо інше: павербанк, який дуже намагається не виглядати як павербанк.

Дизайн Zendure натхненний класичними фотоапаратами, що, крім усього іншого, є цікавим способом вбудувати велике кільце, необхідне для бездротової зарядки. яке тут знаходиться прямо там, де мав би бути об’єктив фотоапарата. Замість видошукача на задньому РК-дисплеї відображається відсоток заряду батареї. хоча зауважте, що він досить тьмяний і його важко прочитати.

Він доступний у сріблястому та чорному кольорах, а також у більш популярному градієнті “Sunset Cyan”.

SuperMini Go. це не лише зовнішній вигляд, але й відмінні технічні характеристики. Загальна ємність складає 10 000 мАг, і на додаток до бездротової зарядки потужністю 15 Вт (з магнітом, щоб утримувати телефон у вертикальному положенні), є зарядка USB-C потужністю 20 Вт і 22 Вт.Зарядка USB-A на 5 Вт.

Сумісність також вражає. він не тільки працює з пристроями на iOS та Android, але й у режимі “X-Charge” може заряджати пристрої з низьким енергоспоживанням, такі як носимі пристрої та навушники, які підтримують не всі павербанки.

SuperMini Go вже доступний для спонсорів на IndieGoGo зі зниженою стартовою ціною від 44 (порівняно з офіційною ціною 69), але з послужним списком Zendure дуже ймовірно, що незабаром він з’явиться в магазинах, включаючи Amazon.

Павербанк JIGA 30,000mAh. найбільш універсальний павербанк

багатофункціональний, бездротовий, зарядний, пристрій

JIGA. це нове ім’я для нас з точки зору технології павербанків, але його павербанк на 30 000 мАг цікавий з ряду причин. і не в останню чергу завдяки величезній ємності, яка буде певним комфортом під час поїздок далеко від електромережі.

Хоча це щось на кшталт повернення до павербанків кількарічної давнини, з його вбудованим світлодіодним спалахом (безумовно, корисним для походів) і міцним, але пластичним дизайном, він також повертає нас до тих часів, коли не потрібно було жертвувати портами заради портативності.

Він напрочуд малий для такого потужного павербанка, але він більше підходить для сумок, ніж для носіння в руці.

JIGA має входи USB-C, Micro-USB і Lightning, що дозволяє заряджати його батарею за допомогою будь-якого кабелю, який є під рукою. Шкода, що порт USB-C не працює як вихід, але є три повнорозмірні виходи USB-A, кожен з яких розрахований на 10.5W.

Це не та швидкість передачі енергії, з якою ми все частіше стикаємося сьогодні, але для зарядки телефону (або декількох телефонів) цього достатньо.

Якщо все, що вам потрібно. це здоровий потік енергії для підзарядки декількох мобільних пристроїв, цей павербанк від JIGA буде дуже зручним пристроєм, який ви завжди будете мати під рукою.

Anker PowerCore Essential 20,000 PD. найкращий павербанк на 20 000 мАг

багатофункціональний, бездротовий, зарядний, пристрій

Цей портативний зарядний пристрій на 20 000 мАг від Anker, шанованого бренду на ринку павербанків, має дуже хорошу ціну при такій ємності.

The 345.5G Essential. це чорна пластикова цегла, хоча і відносно компактна для тієї потужності, яку вона може вмістити. Він має текстуровану верхню поверхню, яка покращує зчеплення в руці, а також загальний вигляд.

Ми раді знайти підтримку технології Power Delivery, але зверніть увагу, що вона має потужність лише до 18 Вт, а отже, навряд чи буде достатньою для заряджання ноутбука з USB-C. Тим не менш, для швидкої зарядки телефону або планшета це корисний пристрій.

Повнорозмірний USB-вихід, який використовує інтелектуальний алгоритм заряджання PowerIQ від Anker, доповнений портом USB-C, який є одночасно і входом, і виходом. Зверху знаходиться кнопка живлення з чотирма вбудованими світлодіодами, які показують залишок заряду, і ви можете використовувати її для переходу в режим крапельної зарядки, який підходить для смарт-годинників і навушників.

Кабель USB-C до USB-C і м’який сітчастий чохол для перенесення надаються в комплекті, що є приємним штрихом.

Anker PowerCore III 10K Wireless. найкращий бездротовий павербанк

багатофункціональний, бездротовий, зарядний, пристрій

Anker PowerCore III 10K Wireless. це бездротовий зарядний пристрій з підтримкою стандарту Qi зі спеціальною функцією: ви також можете використовувати його як портативний павербанк, що може бути дуже зручно.

Ви можете використовувати його вдома або на роботі, підключивши до електромережі, а також носити з собою для дротової або бездротової зарядки, коли ви знаходитесь далеко від розетки. Оскільки він бездротовий, вам не потрібно носити з собою кабель.

Як випливає з назви, PowerCore III 10K має пристойний за розміром акумулятор ємністю 10 000 мАг, який повинен забезпечити принаймні три зарядки від павербанка, перш ніж йому самому знадобиться підзарядка.

Потужність бездротового зарядного пристрою становить 10 Вт. Помістіть пристрій у центр кола. Ми не знайшли розміщення занадто чутливим, як деякі бездротові зарядні пристрої можуть бути. Однак це не автоматичний запуск. як павербанк, він вимагає, щоб ви спочатку натиснули кнопку.

Ви також можете заряджати від двох портів USB-A на одному кінці. загальною потужністю 18 Вт, тому зарядка двох або трьох (одного бездротового, двох дротових) пристроїв розділить цю вихідну потужність.

Anker PowerCore Magnetic 5K. найкращий MagSafe Power Bank

багатофункціональний, бездротовий, зарядний, пристрій

Цей портативний бездротовий зарядний пристрій. один з найкращих аксесуарів для вашого iPhone.

По суті, це павербанк розміром з долоню на 5 000 мАг, який заряджає ваш сумісний iPhone, просто закріпивши його на задній панелі за допомогою MagSafe.

Він підходить для деяких чохлів, заряджає через USB-C, доступний у різних кольорах і, навіть якщо у вас немає MagSafe, може використовуватися для зарядки майже всього через кабель.

Зручний набір світлодіодів показує, скільки заряду залишилося у PowerCore.

Moshi IonGo 5K Duo. найкращий дизайн

багатофункціональний, бездротовий, зарядний, пристрій

Це дорого, але ви заплатите за IonGo 5K Duo від Moshi, якщо стиль для вас так само важливий, як і функціональність.

Майже ідентичний за дизайном до IonGo 5K, але з вбудованими кабелями USB-C та Lightning (звідси і назва Duo), Moshi. це безперечно крутий на вигляд павербанк, захований у веганський м’який шкіряний чохол з магнітною застібкою та лицьовою панеллю з анодованого алюмінію.

Додатковий кабель означає, що тепер він підходить як для користувачів Android, так і для користувачів iPhone, хоча, як і раніше, він сертифікований як Made For iPhone.

Це дійсно преміальний пристрій з колосальною 10-річною гарантією, що виправдовує його високу ціну. Це також, можливо, найтонший павербанк на 5000 мАг, який ми бачили, що свідчить про наявність серйозних високотехнологічних компонентів всередині.

При такій потужності очікуйте повного заряду для будь-якого телефону на Android, і потенційно двох для iPhone. Moshi стверджує, що банк також зберігатиме цю потужність до 27 місяців, якщо його не використовувати.

Зарядка до 15 Вт через USB-C і 12 Вт через Lightning. Використовуйте Lightning і USB-C разом, і ви побачите трохи повільнішу швидкість зарядки, з максимальною загальною потужністю 3.4A (17W).

Ви також можете використовувати кабель USB-C для підзарядки банку, знову ж таки до 15 Вт. Ще краще, що Moshi підтримує наскрізну зарядку, що дозволяє заряджати і його, і підключений пристрій одночасно, але з огляду на те, що тут немає окремого входу, він буде працювати тільки з iPhone.

Наразі Duo немає в наявності на Amazon, але ви все ще можете придбати модель iPhone.

Chargeasap Flash Pro / Flash Pro Plus. найшвидший зарядний павербанк

багатофункціональний, бездротовий, зарядний, пристрій

  • Неперевершена швидкість підзарядки
  • Висока ємність (25 000 мАг)
  • Діапазон виходів
  • 5-річний термін служби
  • Дорогий
  • Громіздкий і важкий
  • Притягує відбитки пальців
  • Зарядний пристрій та кабель не входять до комплекту

Ці графенові композитні павербанки здатні заряджатися холодніше, ніж звичайні літій-полімерні акумулятори, і тому заряджаються значно швидше: ви зможете зарядити 80% цих 25 000 мАг батарей всього за 45 хвилин.

На додаток до цього є велика кількість портів: три USB-C потужністю 100 Вт, 60 Вт і 20 Вт, USB-A потужністю 50 Вт, що підтримує технологію швидкої зарядки Quick Charge 3.0 і SVOOC, а також бездротова зарядка. У комплекті з Flash Pro Plus ви отримуєте панель MagSafe потужністю 15 Вт і зарядний пристрій для Apple Watch потужністю 5 Вт, а в комплекті з Flash Pro. зарядний пристрій Qi потужністю 15 Вт.

До недоліків можна віднести високу ціну і громіздку, важку конструкцію, але за чистою продуктивністю і функціональністю банки Chargeasap є одними з найпотужніших, які ми коли-небудь тестували.

ПОШИРЕНІ ЗАПИТАННЯ

Якої ємності павербанк мені потрібен?

Не потрапляйте в пастку, думаючи, що павербанк на 3000 мАг дасть вашому смартфону з батареєю на 3000 мАг повний заряд, а павербанк на 9000 мАг зарядить його тричі. Жоден портативний зарядний пристрій не працює зі 100% ефективністю. Насправді, більшість з них мають середній показник від 60 до 70%, а найефективніші моделі можуть досягати 80 або 90%. Моделі з бездротовою зарядкою можуть бути менш ефективними.

Щоб визначити, якої ємності павербанк вам потрібен, спочатку перевірте характеристики пристрою, який ви хочете зарядити, щоб дізнатися ємність його акумулятора, а потім вирішіть, скільки разів ви хочете мати можливість заряджати його. Для приблизної оцінки обчисліть ємність акумулятора підключеного пристрою х кількість підзарядок х 1.6 = Мінімальна ємність павербанка, на яку варто звернути увагу при покупці.

Як правило, банк на 5 000 мАг. це пристрій для одного заряду, 10 000 мАг. це золота середина між ємністю та портативністю, а для ноутбука варто шукати ближче до 20 000 мАг. У нас є кілька таких павербанків великої ємності. просто не намагайтеся запхати будь-який з них у свій !

Скільки часу потрібно, щоб зарядити павербанк?

Час, необхідний для заряджання павербанка, залежить від його ємності, від того, що ви використовуєте для заряджання акумулятора, і від того, розряджений він чи ні.

Для найшвидшої зарядки вам слід звернути увагу на нову породу павербанків, які підтримують графенову технологію і заряджаються через вхід постійного струму (наприклад, Chargeasap Flash Pro. банк на 25 000 мАг, який може зарядитися до 80% за 45 хвилин і до 100% за 70 хвилин), але вони, як правило, коштують дорожче.

Для звичайних павербанків найшвидший, який ви знайдете. це USB-C вхід/вихід, який підтримує Power Delivery. Цей стандарт зараз досягає максимум 240 Вт, але в портативних зарядних пристроях ви повинні очікувати, що знайдете порт на 18 Вт. За допомогою такого порту середній павербанк ємністю 10 000 мАг може зарядитися від порожнього за 2-3 години.

Найдешевші моделі все ще мають тенденцію заряджатися через Micro-USB, зазвичай на рівні 10-12 Вт. Уникайте павербанків потужністю 5 Вт, якщо тільки вони не мають дуже низької ємності або ви не поспішаєте.

Що таке наскрізна зарядка?

Наскрізна зарядка дозволяє одночасно заряджати пристрої, підключені до павербанку, і сам павербанк. Це дуже зручне рішення, якщо у вас мало розеток і вам потрібно зарядити кілька пристроїв за ніч, наприклад. Однак не всі павербанки підтримують цю функцію, тому перед покупкою обов’язково перевірте специфікацію вашого портативного зарядного пристрою.

Як дізнатися, скільки заряду залишилося в моєму павербанку?

Припускаючи, що ви знаєте, яку ємність він мав при повному заряді, ви можете дізнатися, скільки енергії залишилося або за допомогою серії світлодіодів на корпусі (зазвичай активуються при підключенні пристрою для зарядки або натисканні кнопки збоку), або за допомогою РК-дисплея, якщо ваш павербанк підтримує його. РК-дисплеї є кращими, оскільки вони дають більш точні показники, особливо коли мова йде про павербанки більшої ємності.

Що таке GaN павербанки?

GaN. це скорочення від нітриду галію. Він вимагає менше компонентів, ніж традиційні силіконові зарядні пристрої, а це означає, що павербанки, які використовують цю технологію, можуть бути менш громіздкими і більш ефективними. Якщо для вас головне. портативність, то, окрім ємності павербанка, вам також варто звернути увагу на те, щоб він використовував GaN.

На яку швидкість зарядки варто звернути увагу в павербанку?

Перші павербанки, що з’явилися на ринку, працювали зі швидкістю 5 Вт, що дорівнює швидкості оригінальних зарядних пристроїв для iPhone (також відомих як slllloooooooowwwww). Ми не рекомендуємо нічого нижче 10 Вт в наші дні. Ця швидкість відома як “швидка зарядка”, і вона все ще досить поширена в дешевих моделях, але це не зовсім та швидка зарядка, до якої ми звикли сьогодні. Так багато новітніх смартфонів зараз підтримують надшвидку дротову зарядку, і здається божевіллям не купити портативний зарядний пристрій, який підтримує цю максимальну швидкість, якщо це можливо.

Тут важливим є стандарт, який використовує ваш телефон для досягнення максимальної швидкості заряджання. Деякі зарядні пристрої мають запатентовані технології, які працюють лише з аксесуарами, виробленими та проданими цією компанією. Деякі з них пропонують швидку зарядку за допомогою функції швидкої зарядки або Power Delivery. Деякі з них не підтримують ні швидку зарядку, ні Power Delivery, але підтримують такі протоколи, як PPS (Programmable Power Supply) або SCP (Super Charge Protocol). Переконайтеся, що портативний зарядний пристрій, який ви купуєте, відповідає стандарту швидкої зарядки, що підтримується вашим телефоном.

Термін Power Delivery сам по собі не означає рейтинг продуктивності. Він може видавати потужність від 18 Вт до 240 Вт. Це особливо важливо, якщо ви хочете зарядити ноутбук USB-C. все, що менше 30 Вт, не підійде, багато ноутбуків відмовляться грати в м’яч нижче 45 Вт або навіть 60 Вт, а деяким великим ноутбукам може знадобитися 90 Вт. Вам потрібно буде перевірити специфікацію вашого ноутбука, щоб дізнатися, яка швидкість йому потрібна.

З іншого боку, якщо вам потрібно зарядити малопотужний пристрій, наприклад, смарт-годинник або пару бездротових навушників, зверніть увагу на павербанк, сертифікований для малопотужних пристроїв. Багато з тих, що не сертифіковані, просто відключаться, коли ви спробуєте зарядити ці пристрої, тому що вони не в змозі виявити значний розряд акумулятора.

Виробники павербанків рідко вказують швидкість своїх виходів у ватах. Замість цього ви побачите номінальну потужність в амперах, яку потрібно помножити на номінальну напругу (зазвичай п’ять), щоб отримати номінальну потужність у ватах. Отже, 2A x 5V = 10W.

Що таке передача енергії?

USB-C і USB PD часто плутають, але важливо пам’ятати, що USB-C. це реверсивний тип з’єднання, тоді як USB PD. це специфікація подачі живлення, яка контролюється Форумом реалізаторів USB (USB-IF) і часто виражається просто як “PD”. З версією 3.1 специфікації, Power Delivery здатний передавати до 240 Вт енергії плюс дані через USB-C (раніше обмежувався 100 Вт), але пристрої, які підтримують Power Delivery, можуть варіюватися від 18 Вт аж до 240 Вт.

Що таке швидка зарядка?

Quick Charge. це протокол швидкої зарядки Qualcomm, який працює на процесорах Snapdragon, які ми бачимо в багатьох смартфонах, тому він став звичним на мобільному ринку.

Остання версія. Quick Charge 5, яка працює при потужності до 100 Вт і підтримує USB PD PPS. Однак, хоча їх часто ототожнюють, швидка зарядка і доставка енергії. це не одне і те ж.

Quick Charge 5. це значний стрибок у порівнянні з Quick Charge 4/4, більш ефективна і здатна працювати прохолодніше і безпечніше, і Qualcomm заявляє, що вона може зарядити пристрій до 50% всього за 5 хвилин. Він сумісний з попередніми версіями протоколу, включаючи 18 Вт Quick Charge 2/3, які все ще дуже поширені в павербанках.

На які виходи варто звернути увагу в павербанку?

Тип і кількість виходів, які вам знадобляться на павербанку, повністю залежить від того, який пристрій або пристрої ви хочете зарядити. Майже всі павербанки мають повнорозмірний USB-вихід, який можна використовувати для підключення власного кабелю, але це не завжди буде найшвидшим способом заряджання вашого пристрою. Ви також знайдете виходи USB-C і Lightning, магнітні бездротові зарядні пристрої та розетки змінного струму, якщо походите по магазинах. Деякі павербанки навіть мають вбудовані кабелі, щоб вам не потрібно було носити з собою власні, хоча вам все одно знадобиться один для підзарядки самого павербанка.

Чому важлива максимальна потужність павербанка?

Деякі павербанки мають кілька виходів для зарядки підключених пристроїв, але небагато павербанків здатні одночасно підтримувати всі з них на максимальній заявленій швидкості. Остерігайтеся тих, які мають меншу максимальну потужність, ніж сума всіх портів разом узятих. Також остерігайтеся тих, які мають кілька виходів, але дуже низьку потужність. вони не призначені для підключення декількох пристроїв, а лише для універсальності.

Що станеться, якщо мій павербанк потужніший за підключений до нього пристрій?

Не потрібно турбуватися про підключення пристроїв до портів, які здатні забезпечити більшу потужність, ніж пристрій здатний прийняти, оскільки USB-пристрої будуть споживати тільки ту потужність, яка їм необхідна. Багато павербанків включають технологію, яка здатна розумно розподіляти цю потужність між портами більш доцільно, залежно від того, які пристрої ви намагаєтеся зарядити (часто відома як Power IQ або подібна).

Чи можна брати павербанк в літак?

Так, але він повинен бути у вашій ручній поклажі, і якщо його ємність перевищує 27 000 мАг (100 Вт-год), вам потрібно буде перевірити це в авіакомпанії перед польотом. Переконайтеся, що ви виймаєте його зі своєї сумки, коли проходите контроль безпеки. Якщо павербанк пошкоджений, його не дозволять пронести в літак, оскільки це може стати загрозою безпеці. Ви також повинні переконатися, що технічні характеристики чітко надруковані на боковій стороні корпусу, як це прийнято.

багатофункціональний, бездротовий, зарядний, пристрій

Ми зібрали ряд статей, які допоможуть вам вибрати найкращу технологію зарядки для мобільних пристроїв, які ви носите з собою всюди. Вам також сподобається:

  • Для зарядки поза домом:Павербанки для ноутбуків | Дорожні адаптери
  • Найкращі настінні настільні зарядні пристрої: Для телефонів, планшетів | Для ноутбуків
  • Для зручності:Кращі бездротові зарядні пристрої
  • Найкращі зарядні кабелі: Micro-USB | USB-C | Lightning

Найкращі павербанки 2022 року

Вибір павербанка може бути мінним полем. Є дешеві, є дорогі, а іноді ви платите просто за ім’я. але знайти ідеальний портативний зарядний пристрій можна не лише з огляду на ціну.

Деякі інші речі, які ви можете розглянути, включають швидкість, як при зарядці підключеного пристрою, так і при перезарядці акумулятора, коли він розряджається. Ємність теж важлива: вона повинна бути достатньо великою, щоб ви могли працювати цілий день із запасом соку. навіть ділитися ним. не обтяжуючи при цьому сумку або сумку.

Порти та з’єднання теж мають значення. Що ви заряджаєте? Телефон, ноутбук, годинник? Кількість і діапазон портів є важливими, і якщо ви хочете уникнути носіння декількох кабелів, ви можете шукати версію з вбудованими кабелями або бездротовою зарядкою.

Хоча нам важливий дизайн, він стоїть набагато нижче в нашому списку пріоритетів, ніж те, що ми згадали вище. якщо, звичайно, нам не потрібна особливо міцна модель або щось, що підтримує сонячну зарядку, тому що ми збираємося бути далеко від електромережі протягом тривалого періоду часу. Це не означає, що ми не оцінимо додаткові функції, такі як РК-екран і водонепроникність. хіба ви не хочете отримати найкрутіший і найзручніший павербанк за свої гроші??

У наші дні навіть можна орендувати павербанки, коли вони вам потрібні (перевірте ChargedUp). Приголомшливо. Щоб переконатися, що ви отримаєте найкращий павербанк для ваших потреб, незалежно від того, як вони виглядають, прочитайте докладніші поради щодо купівлі під нашою таблицею.

Найкращі огляди павербанків

Zendure SuperMini X3. найкращий павербанк на 10000 мАг

багатофункціональний, бездротовий, зарядний, пристрій

Zendure SuperMini X3, безумовно, не найдешевший павербанк на 10000 мАг, але він компенсує це в специфікаціях.

Головною особливістю є 45-ватна зарядка USB-C PD. як для входу, так і для виходу. Це означає, що ви можете перезарядити сам павербанк всього за годину або близько того, а також, що це досить швидко, щоб відповідати максимальній швидкості зарядки більшості телефонів Apple і Samsung, і навіть може підтримувати роботу багатьох ноутбуків.

Цей же порт також підтримує стандарт PPS зі швидкістю до 33 Вт.

Також є два порти USB-A, один на 18 Вт, а інший на 15 Вт, і ви можете використовувати всі три порти одночасно зі швидкістю 15 Вт з кожного.

Додайте до цього невеликий РК-дисплей, який повідомляє про час роботи від батареї, а також легкий і компактний дизайн (в діапазоні чотирьох кольорів, не менше), і легко зрозуміти, чому ви можете захотіти витратити трохи більше за SuperMini X3.

Павербанк Charmast 10 400 мАг. найкращий павербанк з рідкокристалічним дисплеєм

багатофункціональний, бездротовий, зарядний, пристрій

Був час, коли павербанки з РК-дисплеями були досить дорогими, але зараз вони подешевшали, оскільки екрани фільтрують навіть такі доступні моделі, як ця.

Павербанк також має три виходи, що стане в нагоді, якщо у вас є кілька пристроїв для зарядки. Є два повнорозмірних USB, а також порт USB-C PD, який може працювати як вхідний, так і вихідний, і всі три підтримують швидку зарядку потужністю 18 Вт. хоча лише по одному за раз.

Збоку є додаткова швидка зарядка 2.0-сумісний Micro-USB, який також можна використовувати для зарядки банку. Він зарядиться приблизно за 3.5 годин з адаптером швидкої зарядки / PD, але близько 5.5 годин зі стандартним зарядним пристроєм потужністю 10 Вт.

Недоліком дизайну є те, що він трохи більший, ніж багато супертонких моделей аналогічної ємності на ринку. Цей зарядний пристрій приблизно такої ж ширини, як і телефон, але трохи коротший і трохи товстіший. Він важить 228 г, що, можливо, більше підходить для сумки, ніж для вашої кишені

Charmast постачає м’який сітчастий чохол для перенесення та короткий кабель USB-A до USB-C у коробці, приємний штрих.

Zendure SuperMini Go

багатофункціональний, бездротовий, зарядний, пристрій

  • Цікавий дизайн, натхненний фотоапаратом
  • Підтримує бездротову зарядку потужністю 15 Вт
  • Потужна підтримка пристроїв
  • Доступно лише через IndieGoGo (поки що)
  • РК-дисплей трохи тьмяний і його важко читати

Zendure SuperMini Go. це дещо інше: павербанк, який дуже намагається не виглядати як павербанк.

Дизайн Zendure натхненний класичними фотоапаратами, що, крім усього іншого, є цікавим способом вбудувати велике кільце, необхідне для бездротової зарядки. яке тут розташоване прямо на місці об’єктива фотоапарата. Замість видошукача є задній РК-дисплей, який показує відсоток заряду батареї. хоча зауважте, що він досить тьмяний і його важко прочитати.

Він доступний у сріблястому та чорному кольорах, а також у нашому більш популярному градієнті “Sunset Cyan.

SuperMini Go. це не тільки зовнішній вигляд, але й відмінні технічні характеристики. Загальна ємність складає 10 000 мАг, і на додаток до бездротової зарядки потужністю 15 Вт (з магнітом, щоб утримувати телефон у вертикальному положенні), є зарядка USB-C потужністю 20 Вт та 22 Вт.Зарядка USB-A потужністю 5 Вт.

Сумісність також вражає. мало того, що він буде працювати як з пристроями iOS, так і Android, але режим “X-Charge” здатний заряджати пристрої з меншою потужністю, такі як носимі пристрої та навушники, які не всі павербанки підтримують.

SuperMini Go вже доступний для спонсорів на IndieGoGo зі зниженою стартовою ціною від 44 (порівняно з офіційною ціною 69), але, враховуючи досвід Zendure, дуже ймовірно, що незабаром він з’явиться в магазинах, включаючи Amazon.

JIGA 30,000mAh Power Bank. найбільш універсальний павербанк

багатофункціональний, бездротовий, зарядний, пристрій

JIGA. це нове ім’я для нас у світі павербанків, але її павербанк на 30 000 мАг цікавий з багатьох причин. і не в останню чергу завдяки величезній ємності, яка буде певним комфортом у поїздках далеко від електромережі.

Хоча це щось на кшталт повернення до павербанків кількарічної давнини, завдяки вбудованому світлодіодному спалаху (безумовно, корисному для походів) і міцному, але пластичному дизайну, він також повертає нас до часів, коли вам не потрібно було жертвувати портами заради портативності.

Він напрочуд малий для такого потужного павербанка, але він більше підходить для носіння в сумці, ніж для носіння в руці.

JIGA має входи USB-C, Micro-USB і Lightning, що дозволяє заряджати його батарею за допомогою будь-якого кабелю, який є під рукою. Шкода, що порт USB-C не працює як вихід, але є три повнорозмірні виходи USB-A, кожен з яких має потужність 10.5W.

Це не та швидкість передачі енергії, з якою ми все частіше стикаємося сьогодні, але для зарядки телефону (або декількох телефонів) цього достатньо.

Якщо все, що вам потрібно. це здоровий потік енергії для підзарядки декількох мобільних пристроїв, цей павербанк JIGA буде дуже зручним пристроєм, який ви завжди будете мати під рукою.

Anker PowerCore Essential 20,000 PD. найкращий павербанк на 20 000 мАг

багатофункціональний, бездротовий, зарядний, пристрій

Цей портативний зарядний пристрій на 20 000 мАг від Anker, шанованого бренду на ринку павербанків, має дуже хорошу ціну при такій ємності.

Модель 345.5G Essential. це чорна пластикова цеглина, хоча і відносно компактна для тієї потужності, яку вона може вмістити. Він має текстуровану верхню поверхню, яка покращує зчеплення в руці, а також загальний вигляд.

Ми раді бачити підтримку технології Power Delivery, але зауважте, що вона має потужність лише до 18 Вт, а тому навряд чи буде достатньою для заряджання ноутбука з інтеейсом USB-C. Проте для швидкої зарядки телефону або планшета це корисний пристрій.

Повнорозмірний USB-вихід, який використовує інтелектуальний алгоритм зарядки PowerIQ від Anker, доповнений портом USB-C, який є одночасно і входом, і виходом. Зверху знаходиться кнопка ввімкнення з чотирма вбудованими світлодіодами, які показують залишок заряду, і ви можете використовувати її для переходу в режим крапельної зарядки, що підходить для смарт-годинників і навушників.

Кабель USB-C до USB-C і м’який сітчастий чохол для перенесення надаються в коробці, що є приємним штрихом.

Anker PowerCore III 10K Wireless. найкращий бездротовий павербанк

багатофункціональний, бездротовий, зарядний, пристрій

Anker PowerCore III 10K Wireless. це бездротовий зарядний пристрій з підтримкою стандарту Qi зі спеціальною функцією: ви також можете використовувати його як портативний павербанк, що може бути дуже зручно.

Ви можете використовувати його вдома або на роботі, підключивши до електромережі, і носити з собою для дротового або бездротового заряджання, коли ви знаходитесь далеко від розетки. Завдяки бездротовому з’єднанню вам не потрібно носити з собою кабель.

Як випливає з назви, PowerCore III 10K має пристойний за розміром акумулятор ємністю 10 000 мАг, якого має вистачити щонайменше на три зарядки від павербанка, перш ніж йому самому знадобиться підзарядка.

Бездротовий зарядний пристрій розрахований на 10 Вт. Помістіть пристрій у центр кола. Ми не знайшли розміщення занадто чутливим, як це буває з деякими бездротовими зарядними пристроями. Однак це не автоматичний запуск. як павербанк, він вимагає, щоб ви спочатку натиснули кнопку.

Ви також можете заряджати від двох портів USB-A на одному кінці. загальною потужністю 18 Вт, тому зарядка двох або трьох (одного бездротового, двох дротових) пристроїв розділить цю потужність.

Anker PowerCore Magnetic 5K. найкращий банк живлення MagSafe

багатофункціональний, бездротовий, зарядний, пристрій

Цей портативний бездротовий зарядний пристрій. один з найкращих аксесуарів для вашого iPhone.

По суті, це павербанк розміром з долоню на 5 000 мАг, який заряджає ваш сумісний iPhone, просто закріпивши його на задній панелі за допомогою MagSafe.

Працює в деяких чохлах, заряджається через USB-C, доступний у різних кольорах і, навіть якщо у вас немає MagSafe, може використовуватися для зарядки майже всього через кабель.

Зручний набір світлодіодів показує, скільки заряду залишилося у PowerCore.

Moshi IonGo 5K Duo. найкращий дизайн

багатофункціональний, бездротовий, зарядний, пристрій

Він дорогий, але ви заплатите за IonGo 5K Duo від Moshi, якщо стиль для вас так само важливий, як і функціональність.

Майже ідентичний за дизайном IonGo 5K, але з вбудованими кабелями USB-C і Lightning (звідси і назва Duo), Moshi. це безперечно крутий на вигляд павербанк, який захований у веганський м’який шкіряний чохол з магнітною застібкою і анодованою алюмінієвою лицьовою панеллю.

Додатковий кабель означає, що тепер він підходить як для користувачів Android, так і для користувачів iPhone, хоча, як і раніше, він сертифікований як Made For iPhone.

Це дійсно преміальний пристрій з колосальною 10-річною гарантією, що значною мірою пояснює його високу ціну. Це також, можливо, найтонший банк живлення на 5000 мАг, який ми бачили, що свідчить про те, що всередині є деякі серйозні високотехнологічні компоненти.

При такій потужності очікуйте повного заряду для будь-якого телефону Android, і потенційно двох для iPhone. Моші стверджує, що банк також зберігатиме цю потужність до 27 місяців, якщо його не використовувати.

Заряджається до 15 Вт через USB-C і 12 Вт через Lightning. Використовуйте Lightning і USB-C разом, і ви побачите трохи повільнішу швидкість зарядки, з максимальною загальною потужністю 3.4A (17W).

Ви також можете використовувати кабель USB-C для підзарядки банку, знову ж таки до 15 Вт. Що ще краще, Moshi підтримує наскрізну зарядку, що дозволяє заряджати і його, і підключений пристрій одночасно, але з огляду на те, що тут немає окремого входу, він буде працювати тільки з iPhone.

Наразі Duo немає в наявності на Amazon, але ви все ще можете придбати модель для iPhone.

Chargeasap Flash Pro / Flash Pro Plus. найшвидший зарядний павербанк

багатофункціональний, бездротовий, зарядний, пристрій

  • Неперевершена швидкість підзарядки
  • Висока ємність (25 000 мАг)
  • Діапазон виходів
  • 5-річний термін служби
  • Дорогий
  • Громіздкі та важкі
  • Притягує відбитки пальців
  • Зарядний пристрій або кабель не входять до комплекту поставки

Ці графенові композитні павербанки здатні заряджатися прохолодніше, ніж звичайні літій-полімерні акумулятори, а отже, значно швидше: ви зарядите 80% цих 25 000 мАг батарей всього за 45 хвилин.

На додачу до цього є велика кількість портів: три USB-C потужністю 100 Вт, 60 Вт і 20 Вт, USB-A потужністю 50 Вт з підтримкою технології швидкої зарядки Quick Charge 3.0 і SVOOC, плюс бездротова зарядка. Ви отримуєте панель MagSafe потужністю 15 Вт і зарядний пристрій для Apple Watch потужністю 5 Вт у моделі Flash Pro Plus, а також зарядний пристрій Qi потужністю 15 Вт у моделі Flash Pro.

До недоліків можна віднести високу ціну і громіздку, важку конструкцію, але за чистою продуктивністю і функціональністю банки Chargeasap є одними з найпродуктивніших з тих, що ми коли-небудь тестували.

ПОШИРЕНІ ЗАПИТАННЯ

Якої ємності павербанк мені потрібен?

Не потрапляйте в пастку, думаючи, що павербанк на 3000 мАг дасть повну зарядку вашому смартфону на 3000 мАг, а павербанк на 9000 мАг зарядить його тричі. Жоден портативний зарядний пристрій не працює зі 100% ефективністю. Насправді, більшість з них працюють в середньому від 60 до 70%, а найефективніші моделі можуть досягати 80 або 90%. Моделі з бездротовою зарядкою можуть бути менш ефективними.

Щоб визначити, який акумулятор вам потрібен, спочатку ознайомтеся з характеристиками пристрою, який ви хочете зарядити, щоб дізнатися ємність його акумулятора, а потім вирішіть, скільки разів ви хочете його заряджати. Для приблизної оцінки обчисліть ємність акумулятора підключеного пристрою х кількість зарядок х 1.6 = Мінімальна ємність павербанка, на яку варто звернути увагу при покупці.

Як правило, банк ємністю 5 000 мАг. це пристрій для одного заряду, 10 000 мАг. це золота середина між ємністю і портативністю, а для ноутбука вам варто шукати ближче до 20 000 мАг. У нас є деякі з цих павербанків великої ємності. просто не намагайтеся запхати будь-який з них у свій !

Скільки часу потрібно, щоб зарядити павербанк?

Час, необхідний для заряджання павербанка, залежить від його ємності, від того, що ви використовуєте для заряджання акумулятора, і від того, розряджений він чи ні.

Для найшвидшої зарядки вам слід звернути увагу на нову породу павербанків, які підтримують графенову технологію і заряджаються через вхід постійного струму (наприклад, Chargeasap Flash Pro. банк на 25 000 мАг, який може зарядитися до 80% за 45 хвилин і до 100% за 70 хвилин), але вони, як правило, коштують дорого.

У звичайних павербанках найшвидше заряджаються павербанки з входом/виходом USB-C, який підтримує технологію Power Delivery. Цей стандарт зараз досягає максимум 240 Вт, але в портативних зарядних пристроях ви повинні очікувати, що знайдете порт потужністю 18 Вт. Використовуючи такий порт, середній павербанк ємністю 10 000 мАг може зарядитися за 2-3 години з порожнього.

Найдешевші моделі все ще мають тенденцію заряджатися через Micro-USB, зазвичай на рівні 10-12 Вт. Уникайте павербанків потужністю 5 Вт, якщо тільки вони не мають дуже низької ємності або ви не поспішаєте.

Що таке наскрізна зарядка?

Наскрізна зарядка дозволяє одночасно заряджати пристрої, підключені до павербанку, і сам павербанк. Це дуже зручне рішення, якщо у вас мало розеток і вам потрібно зарядити кілька пристроїв протягом ночі, наприклад. Однак не всі павербанки підтримують цю функцію, тому перед покупкою обов’язково перевірте специфікацію вашого портативного зарядного пристрою.

Як дізнатися, скільки заряду залишилося в моєму павербанку?

Припускаючи, що ви знаєте, яку ємність він мав при повному заряді, ви можете з’ясувати, скільки енергії залишилося, або за допомогою серії світлодіодів на корпусі (зазвичай активуються при підключенні пристрою для зарядки або натисканні кнопки збоку), або за допомогою РК-дисплея, якщо ваш павербанк підтримує його. РК-дисплеї є кращими, оскільки вони дають більш точні показники, особливо коли мова йде про павербанки більшої ємності.

Що таке GaN павербанки?

GaN. це скорочення від нітриду галію. Вона вимагає менше компонентів, ніж традиційні силіконові зарядні пристрої, а це означає, що павербанки, які використовують цю технологію, можуть бути менш громіздкими і більш ефективними. Якщо для вас важлива портативність, то, крім ємності павербанка, вам також варто звернути увагу на те, щоб він використовував GaN.

На яку швидкість зарядки варто звернути увагу в павербанку?

Перші павербанки, що з’явилися на ринку, працювали зі швидкістю 5 Вт, що відповідає швидкості оригінальних зарядних пристроїв для iPhone (також відомих як slllloooooooowwwww). Ми б не рекомендували нічого нижче 10 Вт в наші дні. Ця швидкість відома як “швидка зарядка”, і вона все ще досить поширена в дешевих моделях, але це не зовсім та швидка зарядка, до якої ми звикли сьогодні. Так багато новітніх смартфонів зараз підтримують надшвидку дротову зарядку, і здається божевіллям не купити портативний зарядний пристрій, який підтримує цю максимальну швидкість, якщо це можливо.

Тут важливим є стандарт, який використовує ваш телефон для досягнення максимальної швидкості заряджання. Деякі з них мають запатентовані технології, які працюють лише з аксесуарами, виготовленими та проданими цією компанією. Деякі з них пропонують швидку зарядку за допомогою функції швидкої зарядки або Power Delivery. Деякі зарядні пристрої не підтримують ні швидку зарядку, ні передачу енергії, але підтримують такі протоколи, як PPS (програмоване джерело живлення) або SCP (протокол суперзарядки). Переконайтеся, що портативний зарядний пристрій, який ви купуєте, відповідає стандарту швидкої зарядки, що підтримується вашим телефоном.

Термін “Power Delivery” сам по собі не означає рейтинг продуктивності. Він може видавати потужність від 18 Вт до 240 Вт. Це особливо важливо, якщо ви хочете зарядити ноутбук USB-C. все, що менше 30 Вт, не підійде, багато ноутбуків відмовляться працювати з потужністю менше 45 Вт або навіть 60 Вт, а для деяких великих ноутбуків може знадобитися 90 Вт. Вам потрібно буде перевірити специфікацію вашого ноутбука, щоб дізнатися, яка швидкість йому потрібна.

З іншого боку, якщо вам потрібно зарядити малопотужний пристрій, наприклад, смарт-годинник або пару бездротових навушників, зверніть увагу на павербанк, сертифікований для малопотужних пристроїв. Багато з тих, що не є такими, просто відключаться, коли ви спробуєте зарядити ці пристрої, оскільки вони не в змозі виявити значний розряд батареї.

Виробники павербанків рідко вказують потужність своїх виходів у ватах. Замість цього ви побачите номінальну потужність в амперах, яку потрібно помножити на номінальну напругу (зазвичай п’ять), щоб отримати номінальну потужність у ватах. Отже, 2А х 5В = 10 Вт.

Що таке подача живлення?

USB-C і USB PD часто плутають, але важливо пам’ятати, що USB-C. це реверсивний тип з’єднання, тоді як USB PD. це специфікація подачі живлення, яка контролюється Форумом реалізаторів USB (USB-IF) і часто виражається просто як “PD”. З версією 3.1 специфікації, Power Delivery здатний передавати до 240 Вт потужності плюс дані через USB-C (раніше обмежувався 100 Вт), але пристрої, які підтримують Power Delivery, можуть варіюватися від 18 Вт до 240 Вт.

Що таке швидка зарядка?

Quick Charge. це протокол швидкої зарядки Qualcomm, який працює на процесорах Snapdragon, які ми бачимо в багатьох смартфонах, тому він став звичним на мобільному ринку.

Остання версія. Quick Charge 5, яка працює на потужності до 100 Вт і підтримує USB PD PPS. Однак, хоча їх часто бачать разом, швидка зарядка і передача енергії. це не одне і те ж саме.

Quick Charge 5. це значний стрибок у порівнянні з Quick Charge 4/4, більш ефективний і здатний працювати холодніше і безпечніше, і Qualcomm заявляє, що він може зарядити пристрій до 50% всього за 5 хвилин. Він має зворотну сумісність з попередніми версіями протоколу, включаючи 18W Quick Charge 2/3, які все ще дуже поширені в павербанках.

На які виходи варто звернути увагу в павербанку?

Тип і кількість виходів, які вам знадобляться на павербанку, повністю залежить від того, який пристрій або пристрої ви хочете зарядити. Майже всі павербанки мають повнорозмірний USB-вихід, який можна використовувати для підключення власного кабелю, але це не завжди буде найшвидшим способом передачі заряду на ваш пристрій. Ви також знайдете виходи USB-C і Lightning, магнітні бездротові зарядні панелі та розетки змінного струму, якщо походите по магазинах. Деякі павербанки навіть мають вбудовані кабелі, щоб вам не потрібно було носити з собою свій власний, хоча вам все одно знадобиться один зручний для підзарядки самого павербанка.

Чому важлива максимальна потужність павербанка?

Деякі павербанки мають кілька виходів для заряджання підключених пристроїв, але лише деякі з них здатні одночасно підтримувати всі з них на максимальній заявленій швидкості. Слідкуйте за тими, які мають меншу максимальну потужність, ніж сума всіх портів разом. Також будьте обережні з тими, які мають кілька виходів, але дуже низьку ємність. вони насправді не призначені для підключення декількох пристроїв, а лише для того, щоб бути універсальними.

Що станеться, якщо мій павербанк виявиться потужнішим за підключений до нього пристрій?

Не потрібно турбуватися про підключення пристроїв до портів, які здатні забезпечити більшу потужність, ніж пристрій здатний прийняти, оскільки USB-пристрої будуть споживати лише ту потужність, яка їм потрібна. Багато павербанків мають технологію, яка здатна розумно розподіляти потужність між портами, залежно від того, які пристрої ви намагаєтеся зарядити (часто відома як Power IQ або подібна).

Чи можна брати павербанк в літак?

Так, але він повинен бути у вашій ручній поклажі, і якщо його ємність перевищує 27 000 мАг (100 Вт-год), вам потрібно буде перевірити це в авіакомпанії перед польотом. Переконайтеся, що ви виймаєте його з сумки, коли проходите контроль на безпеку. Якщо павербанк пошкоджений, його не дозволять взяти в літак, оскільки це може стати загрозою безпеці. Ви також повинні переконатися, що технічні характеристики чітко надруковані на боковій стороні його корпусу, як це є нормою.

багатофункціональний, бездротовий, зарядний, пристрій

Ми зібрали ряд статей, які допоможуть вам вибрати найкращу технологію зарядки для мобільних пристроїв, які ви носите з собою всюди. Вам також сподобається:

  • Для зарядки поза домом:Павербанки для ноутбуків | Адаптери для подорожей
  • Найкращі настінні настільні зарядні пристрої: Для телефонів, планшетів | Для ноутбуків
  • Для зручності:Найкращі бездротові зарядні пристрої
  • Найкращі зарядні кабелі:Micro-USB | USB-C | Lightning

Leave a Reply